עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by yossi_s1,

שלום.. מת לי ספק במחשב ואני צריך אחד חדש.. לצערי המחשב אינו עובד וקשה לי לספק מפרט אבל אני יכתוב מה שאני יודע.. 2XCDROM כונן פלופי אחד דיסק קשיח אחד כרטיס מסך:9600XT כרטיס רשת אלחוטי מאוורר זלמן למעבד מעבד: אני חושב שזה פנטיום 4 כנראה 3GHZ שני סטיקים של זכרונות וזהו... עד היום היה לי ספק LG 460W 40A ל3.3 45A ל5V 20A ל12V הוא מת.. צריך אחד אחר ואני חשבתי על הFSP 350-60GLN אני לא בטוח האם הוא יחזיק את המחשב ולכן אני צריך המלצה שלכם.. אז האם אתם ממליצים על הFSP או אחד אחר תודה רבה!!![br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 10:57:43 היי.. לא מצאתי את הFSP בחנות באזור שלי..אז רציתי לדעת מה אתם אומרים על הספק הזה: http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=236&k_id=4&lan…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  2. Started by tk4,

הממ בעיקרון אני קונה אותו בסביבות מאי... ומכיוון שלא יהיה לי זמן במאי להתעסק עם זה אני בא ושואל עכשיו... כנראה יהיה E6420 ו R600... מהאתר הזה-WWW.ZIPZOOMFLY.COM במשהו כמו 80 דולר... תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. Started by BulTree,

האם הספק לעיל הינו טוב ויחזיק את המערכת הבאה, והאם ישנם ספקים טובים יותר בתקציב הנ"ל, ואם כן במה הם עדיפים: e600 abit ap9 pro tuniq tower 120mm w.d 250gb 16mb sata2 gforce 8800 gts 640mb dvd rw asus sata ThermalTake armor g.skill 2gb(1*2) ddr2 800mhz תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by kimi,

שלום, התקשרתי לחנות שממנה אני מתכוון לקנות את המחשב כדי לשאול עם איזה חברות של ספקים הם עובדים אז ככה, הם עובדים עם Thermaltake ועם sweex. התקציב שלי לספק הוא בסביבות ה350 ש"ח. במקור רציתי ללכת על ENERMAX ‏Noisetaker EG425P-VE 420W‎ , שראיתי ב KSP, אם לא יהיו המלצות טובות אולי אני אקנה את הספק בנפרד המפרט המתוכנן שלי הוא: מעבד E6300 לוח אם - ‏965P-DS3 GIGABYTE זכרונות -2 של DDR II 667 ‏512MB Kingston‎ כרטיס מסך - 7300GT GIGABYTE צורב -של LG ‏DVD±RW GSA-H12L x18 Lightscribe Beige-‎ מארז - ‏HEC Compucase CI-6A21 תודה[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 12:39:09 אה ושכחתי - הרדיסק של WD 250GB 16MB

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by גולדי,

(מקווה שהכל בהתאם לחוקי הפורום). פירסמתי מיפרט בפורום אחר באתר זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247087.0 , ובתור מארז הומלץ לי על 4U. אני מניח שמדובר בגודל. גלשתי באתר של חברה שמייצרת אותם, מ-1U ועד 8U, וגיליתי שיופי הוא לא הצד החזק שלהם. אני רוצה לדעת עד כמה הם יעילים בהשתקת הרעשים ופיזור החום, כמו כן מהו הגודל המתאים ביותר למיפרט? בברכה, גולדי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eegg,

אני מחפש מארז cube שיהיה טוב למודינג ושיהיה איכותי כמו compucase למארזים רגילים הוא גם חייב להיות לפחות matx

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  7. COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMAR http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1216&products_id=10559 איך הספק הזה לעומת ה ENERMAX noisetaker 420W? המפרט המדובר: E6600 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 GTS8600 NVIDIA WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5 ENERMAX LIBERTY 400W האם כדאי לקחת את ה 6a19? (שלטעמי נורא מכוער) או להוסיף 100 ש"ח ולקחת את ה GIGABYTE TRITON?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by No-way,

מישהו יודע מהו המארז הגדול ביותר? הכי הכי הכי גדול...[ אבל למחשבים שנמצאים אצלך בבית] לא מחשבים ענקיים שהם כמו "בניין" מארז שיכול לשבת אצלך בבית.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Xilver,

לפי ביקורת שקראתי, בה סיקרו את סונטה 2 ובין השאר השוו בינו לבין ה"אורגינל", הבנתי שההבדלים היחידים הם בחורי איוורור נוספים. הגודל הוא אותו גודל וכך גם המאווררים. אם כך, למה כדאי לקנות סונטה 2 (מלבד הספק כוח הטוב יותר)?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by abo,

שלום לכולם ותודה מראש על הניסיון לעזור... והבעיה היא כזאת- אם יש לי מארז עומד , מה אני צריך לעשות בששביל להשכיב אותו? אני צריך לשנות מיקומים של דברים? זה יפגע בביצועים? זה יהרוס אותו? הוא יקרוס? אני הולך לקנות מחשב חדש: לוח אם M2NPV-VM מעבד AM2 3800 X2 D.C. זכרון 1GB 667MHZ דיסק קשיח WD 160 GB ויש לי מקום רק למארז שוכב, אבל אני לא יודע איזה מארז שוכב יתאים לצעצוע החדש שלי, ככה שאני חושב לקנות מארז עומד ופשוט להשכיב אותו... חג שמח וכשר בינתיים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by most,

קניתי מגולדטופ את ה 400W GN כשהחלפתי ללוח ASROCK DUAL גיליתי שחסר בספק פלג ATX מרובע יש מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by nim901,

היי, אני מחפש מארז גדול, התקציב הוא עד 400 גג (ממש ממש גג) מצאתי את הבראבו ב KSP אבל הקטע הוא שיש לו 1X120 ועוד 5 שהם 92. אני רוצה מארז גדול, מרווח (יש לי XP120 ועוד 3 כונני HD וכונן DVD) ואם אפשר שיהיה גם שקט (כמה שיותר מאוררי 120) ואם על הדרך יהיה אפשר להכניס בו 8800GTX זה גם יהיה טוב [לא חובה], קיים משהו כזה? (אני מעדיף מחנויות שהן באיזור פ"ת ואפשר קצת לחרוג לכיוון ת"א [KSP,זיגזג,לוג'יק וחברים])

• 48 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by שחר אור,

היום חיפשתי לי מארז אופקי שבעיני ימצא חן. אחד שאת כיסי לא ירוקן (לא יותר משבע מאות ש"ח - כשהספק בו נוכח). כמובן שזה יהיה מבית טוב, ויספק את שצפוי ממנו ככזה (לרוב). איורור טוב, נוחות הרכבה, חומרים נאותים וכמובן פוזה נאה. אז, לאחר לחיצות מקש וטיולי עכבר, נותרתי עם מתמודדים - חמישה במספר: [table] [tr][td]Asus TS-6A* ~250[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec Minuet 300 ~490[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec NSK2400 ~640[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Compucase 7328 ~320[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Foxconn DH153C* ~290[/td][td][/td][/tr] [/table] *לא כולל ספק יש לכם הזדמנות נהדרת לבחור לי מארז לתפארת, וזו מצידי התחייבות שאקח את הדעות בכבדות. דרך אגב אתם פורום נהדר תודה…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  14. Started by שחר אור,

היום חיפשתי לי מארז אופקי שבעיני ימצא חן. אחד שאת כיסי לא ירוקן (לא יותר משבע מאות ש"ח - כשהספק בו נוכח). כמובן שזה יהיה מבית טוב, ויספק את שצפוי ממנו ככזה (לרוב). איורור טוב, נוחות הרכבה, חומרים נאותים וכמובן פוזה נאה. אז, לאחר לחיצות מקש וטיולי עכבר, נותרתי עם מתמודדים - חמישה במספר: [table] [tr][td]Asus TS-6A* ~250[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec Minuet 300 ~490[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Antec NSK2400 ~640[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Compucase 7328 ~320[/td][td][/td][/tr] [tr][td]Foxconn DH153C* ~290[/td][td][/td][/tr] [/table] *לא כולל ספק יש לכם הזדמנות נהדרת לבחור לי מארז לתפארת, וזו מצידי התחייבות שאקח את הדעות בכבדות. דרך אגב אתם פורום נהדר תודה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by שחר אור,

אני קונה Asus M2NPV-VM עם AMD Athlon 64 4600 X2 ו- G.Skill 2X1024 667 CL5 לשימוש משרדי\קולנוע. המארז Asus TS-6A מוצא חן בעיני. האם הספק 250W שמגיע איתו יספיק לי? האם הוא מייצב מתח? לא מצאתי באתר של המארז פרטים על הספק חוץ מ- "SFX 250W (peak 300W)". מה השם של התקן שמגדיר את מיקום המעבד על-גבי הלוח לצורך התאמה של תעלות אויר בצידי המארזי? או, לחלופין, איך אני יודע אם בלוח שאקנה זה יתאים למארז שאקנה?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by EviLeader,

איך המארז שכתוב לעיל? הוא טוב? הוא יכול לאחסן בתוכו GTS? פשוט זה מה שיש לי עכשיו ואני רוצה לדעת בעצם אם יש בכלל צורך להחליף מארז..?

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by nnfyrbsnss,

איזה מארז הכי כדאי מהרשימה הבאה? 1.RAIDMAX SAGITA w/o PSU אחריות: שנה. 348 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=212&Pname=RAIDMAX 2.COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר כולל מע"מ: 229 ₪ בלבד! http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=657&Pname=COMPUCASE 3.A-TOP X-BLADE BLACK w/o PSU מחיר כולל מע"מ: 329 ₪ בלבד! http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2640&Pname=ATOP הסדר עדיפויות הוא 1.סירקולציה טובה 2.יופי 3. שקט (שהאמת לא אכפת לי שיהיה בולדוזר) תודה רבה לעוזרים/ות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. האם זה נכון מה ששמעתי שהמארז הזה מגיע עם מנעול משהו כזה בצד ובדלת האם זה נכון,שאני מדבר על הדלת זה אומר שכדי שאני נגיד יכניס דיסק למפרץ 5.25" אני צריך לפתוח את הדלת עם המפתח האם זה נכון,והאם זה נכון שאם נגיד אני רוצה לפתוח את הצד אז אני יצטרך גם לפתוח עם המפתח. האם זה נכון. תודה נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  19. אני צריך ספק שיכול להחזיק את 2 הכרטיסים האלה כלומר 4 יציאות PCIe אלה אם כן יש סוג של מפצל מSATA או משהו כזה. הספק יובא מגרמניה/פולין כך שבמחיר כזה נראה לי אפשר להשיג רכיב לא רע בכלל. ראיתי רק אחד מתאים וניתן לקנות אותו רק בארה"ב תודה לכל העוזרים !

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. יש לי מארז רגיל,פשוט שחור משהו סטנדרטי וחבר שלי אמר שה8800 לא ייכנס אליו בגלל שהכרטיס גדול נורא וגם יש לי ספק ג'נרי 500וואט,האם הוא יוכל להחזיק את הכרטיס ואם לא תוכלו לתת לי רשימה של ספקים זולים וטובים שיחזיקו אותו טוב?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  21. היי, רניתי UPS 500W ללא חיבור למחשב. הUPS המחזיק לי כ -30 דקות את המחשב והמסך.. איך ניתן לעשות (בהגדרות ה WIN) שבכל פעם שהUPS יתחיל לעבוד, המחשב יכבה את עצמו באופן מסודר? תודה!!

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  22. http://www.cybermind.com.sg/products/images/raidmax868.gif או זה ? http://www.h-essers.nl/images/products/sunbeam/1465.jpg תגיבו...

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by levke,

צריך עזרה בלבחור מארז עד 500 שקל. מה דעתכם על אלה: AEROCOOL T40 CASE Thermaltake Tuba VB7000SNS Raidmax Smilodon Case Super Lanboy Antec Sirius Raidmax CoolerMaster Ammo 533 ממש אהבתי את הריידמאקס סמילודון מה אתם אומרים עליו? חשוב לציין שחייב להיות מקום ל8800gts. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני חם על המארז הזה כבר הרבה זמן מסיבה אחת פשוטה - הוא פשוט יפיפה בעיני... הנה קישור לפרוספקט האינטרנטי של המארז הזה בAerocool - http://www.aerocool.us/p-case/extremengine3t/extremengine3t.htm שאלתי היא - האם הוא פרקטי? 1. המאווררים הענקיים - הם באמת זורקים כ"כ הרבה אוויר פנימה? 2. האם הוא מרעיש? באתר הבית של Aerocool מדובר על סביבות 20-35 דציבלים, אבל זה סינית בשבילי אני לא יודע עד כמה זה באמת רועש. 3. האם יש פה מישהו עם המארז הזה או ניסיון עם מארז דומה שיכול לתת לי חוות דעת אישית? ובכלל, האם יש פה מישהו שיכול להמליץ לי (בעד או נגד המארז הזה או גם) על מארזים אחרים דומים? חשוב לי שיהיה יפה ואלגנטי. אני לא אוהב חלונות ראווה במארז. פשוט, יפה, פרקטי (לדוגמא פתיחה פשוטה ללא …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kimi,

שלום, שאלה למי שמתמצא ראיתי בקטלוג חלקים באתר של KSP את שני הספקים הבאים: ‏450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin‎ במחיר 235 ש"ח של HEC ואת ‏Noisetaker EG425P-VE 420W‎ של ENERMAX במחיר 355 ש"ח השאלה שלי האם התוספת של 120 ש"ח על הספק של ENERMAX כדאית. האם יש הבדל גדול בין שני הספקים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים