ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
1.האם הכרטיס יכנס במארז? 2. הספק כח יחזיק עם הכרטיס וE8400? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
GIGABYTE Superb 720W למערכת גיימינג מבוססת i5 2500
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, בונה מפרט יד 2 לאחי, ושאלה קטנה לי אליכם... עד כמה לדעתכם הספק ספק MUSTIFF 450W? גבולי למפרט הבא: E8400 P5Q DELUXE 500GB HD 8600GT כמובן אני אחליף אותו בעתיד הקרוב, אבל עד העתיד הזה, עד כמה אפשר לסמוך?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לשדרג כרטיס מסך והספק שיש לו הוא מדגם LC-B300ATX. האם זה ספק טוב שיחזיק כרטיסי מסך חדשים כמו HD4850,HD4870 וכו'?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
חשבתי לבנות בעצמי מארז פתוח למחשב, משהו בסגנון "test bench" שיש במעבדות תיקונים וכאלה... לדוגמא: http://www.coolermaster.com/product/Detail/case/test-bench/test-bench-v1.html אני כנראה יתלה אותו מעל השולחן מחשב (גבוה). מה שאני "פוחד" ממנו הוא אבק שיצטבר שמה אחרי תקופה מכיוון שהמארז פתוח לגמרי, כמה זה יכול לפגוע אחרי תקופה ברכיבים? בקירור? או בכל דבר אחר? אציין שזה מחשב מבוסס i7 3770k עם OC ו-GTX670. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב, ורציתי לדעת האם הספק יחזיק, הוא נותן 15A ב-12V. E1200 GA-P31-DS3L 2X1GB a-data 800MHZ Palit GeForce 8600GT דיסק קשיח אחד צורב DVD אחד ובלי שום דבר מיוחד. האם הוא יחזיק בלי OC? (ועם?) תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום! איזה מן המארזים הנ"ל בעל מערכת קירור יותר טובה יותר שקטה וכדומה?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למארז עם הדרישות הבאות: 1. קירור. שיבוא כבר עם קירור מספק (מעדיף לא להתעסק עם מארזים של "יש לך אופציה לשים עוד 50 מאווררים פה ושם" אלא אחד שמגיע כבר מקורר עם המאווררים המצורפים) 2. שקט. אני מאוד מעוניין בלוח אם נשלף. בנוסף, אני מעדיף מארז מאלומיניום, אבל מוכן להתפשר על כך בשביל מארז שעונה על כל שאר הדברים. לא רוצה מארזים שנראים כמו חללית או נגמ"ש. מעדיף עיצוב חלק ואלגנטי כמו האנטק 182. תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
המיגבלות שלי הן: גובה מקסימלי: 48 רוחב מקסימלי: 24 חייב: -אופציה לחיבור שתי יציאות סאונד (קדמית ואחורית). -ללא יציאות/כניסות מלמעלה (אין מקום...) רצוי: -כניסות USB קדמיות -ללא ספק כוח
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום אני צריך פילטרים למארז הנ"ל לדלת הצדדית. המארז מגיע בלי פילטרים בדלת הצדדית. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מי מהמארזים האלה יותר טוב מבחינה כללית שזה אומר שקט זרימת אוויר קירור אחסון וכו ' ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
האם כרטיסים בגודל סטנדרטי יכנסו בו..או שחייב רק כרטיסי Low Profile..?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PTEZCOOL_PS05 ?? ? ???? אני מכיר Ezcool אבל זה חברה מעפנה כזאת לא? והמחיר כזה כמו כולה שני ג'נרי..שווה?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. יש לי במחשב ספק ג'נרי 480 וואט שקניתי ב150 שקל והוא מרעיש כמו טרקטור וזה בלתי ניתן לסבול את הרעש שהוא עושה. אני צריך ספק שקט שיחזיק טוב את המערכת שלי ויאפשר לי שדרוג לכרטיס מסך בסביבות 8600GT. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי שלום יש לי בעייה המאוורר של ספק מתחיל לעבוד רק כאשר אני נותן לו סיבוב ראשוני עם היד ז"א הוא לא מופעל אוטומטית זה בעייה במאוורר ? צריך להחליף ספק או אולי רק את המאוורר שלו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
איזה ספק עדיף למערכת, עד סביבות 250 ש"ח לספק. I5 SKYLAKE עם אופציה לכרטיס מסך מקצועי או רגיל עד 1000 ש"ח בהתאם לצורך .ללא OC מתוכנן זיכרון 8GB, דיסק SSD אחד ודיסק קשיח רגיל אחד. ANTEC VP-500PC ANTEC HCG-520M FSP RAIDER 450W SEASONIC ECO 500W אני קונה מפולנטר כנראה. לגבי מארז אני רוצה מארז עם מספיק מקום שיהיה נוח ושיהיה שקט ולא יקר בסביבות 200 +-. חשבתי על ANTEC VSP5000. או SILVERSTONE REDLINE04 . איך הם ומה עדיף מהם? יש משהו עדיף בתקציב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לקנות אל פסק, יש יותר מדי הפסקות חשמל בזמן האחרון וההארד דיסקים שלי לא עומדים בזה. יש לי ספק כוח HIPER625 http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=137 זה המפרט שלו כששאלתי בKSP, הם שאלו אותי אם יש לי PSU על הספק ולא ידעתי לענות. בקיצור, איזה אל פסק מתאים לספק הזה? איזה עוד פרטים אתם צריכים? ואם אל פסק בטווח של 400 -500 זה בהחלט מספיק .. תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש השבוע בתקציב מינימלי (1800 שקל לא כולל מסך). רציתי לשאול מה דעתכם על הספק הזה: EZCOOL 450W 12CM FAN. הנה הקישור: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1997&CatCode=409 אני קונה מאייבורי חבילת מחשב ומחליף כמה רכיבים. יש שם הצעה להוסיף 80 שקל ולקבל את הספק הנ"ל. השאלה הכי חשובה: האם הוא רועש? והאם הוא יחזיק טוב את המערכת הזו: לא מתכנן OC, לא מתוכנן שדרוג רכיבים! מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-S2L דיסק קשיח WD 320GB SATA II 7200 RPM 16MB זכרון פנימי KINGSTON 1024MB*2 DDR II 800MHz צורב LG X22 SATA DVD כ. מסך 9500GT (עוד לא סגור אם DDR2/3) מסך LG 19'' 1953TR שאלה נוספת, כיוון שספק ימצא בחלק העליון של המארז שלי, האם…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
כותרת (ואם כן האם יהיו בעיות אם אעשה אוסי ל940 ? ) שאר המערכת בצד ימין והאם יש דרך לגלות כמה המערכת לוקחת מהספק ?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
בעקבות ההמלצות בפורום רכשתי את המודו 425 ויש לי שאלה בקשר להתקנה שלו. יש לי כבל של מאוורר שיוצא מהספק. האם צריך לחבר אותו ללוח אם? ואם לא אחבר אותו, האם המאורר יעבוד תמיד במקסימום, או שעדיין הוא יווסת את המהירות לפי החום? תודה!
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה להביא אותו מ670 GPU ו972 זכרון ל800\1000 אני כרגע תחת אוברקלוק למעבד מ2.66 ל 3.33 הספק שלי הוא corsair truepower vx450w אוברקלוק נוסף לקיים הוא מה שדורש עוד קירור כמובן, לכן אני שואל האם הספק יחזיק את הקירורים\מעבד וכרטיס מסך המומהרים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
הי כולם, אני צריך להחליף את המארז שלי, מה-P180 האימתני למשהו קטן יותר. האתגר הוא גוף הקירור של המעבד - Thermalright Ultra 120 (בן כ-6 שנים אבל עושה את העבודה), שבגובה של 16 ס"מ מעל לוח האם. השאלה היא האם מארז סטנדרטי יוכל להכיל אותו - ניסיתי משהו אלמוני שהיה לי בסביבה והוא היה גבוה מדי. האם מיד-טוור סטנדרטי כמו ה-Antec ASK-4000 יספיק? הרוחב שלו הוא 185 מ"מ לעומת ה-205 מ"מ של ה-P180, אבל גם אם זה גבוה במילימטר זה לא יתאים... תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין באל פסק למחשב חדש.בעיקרון מה שיהיה מחובר לו זה המפרט הזה Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Gigabyte GA-B75M-D3H ZALMAN CNPS5X SI EDITION Seasonic 520W 8Gb KINGSTON WD 1TB Sata 3 Caviar Blue Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM ועוד כל השטויות.. אני צריך את האל פסק רק על מנת לבצע כיבוי מסודר למחשב ושלא ייגרם נזק למערכת בעת הפסקות חשמל. תקציב-בהתאם לדרישות,המינמום שיענה לדרישה -דקה על מנת לכבות את המחשב באופן מסודר ושלא ייגרם נזק.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היי, מהי הדרך הכי טובה לבדיקת מאמץ לספק הכוח (מניח שתוכנתית, כי אין לי את המכשירים אשר מבקרי הספקים משתמשים בהם לבדיקות כאלו)? יש לי את הספק FSP Everest 700W, כבר כ- 4 שנים. בזמן האחרון אני חווה קריסות תכופות של משחקים, בעיקר כשהמאמץ על שני הכרטיסים שלי ועל המעבד גדול. במשחק עם כרטיס יחיד (ניסיתי את שניהם לחוד) זה לא קורה, לכן החשד שלי הוא שהקבלים בספק התיישנו והוא כבר לא מצליח להחזיק את המערכת שלי. שאר המערכת: AMD 955 @4GHZ SLI GTX 560 Gigabyte 990XA-UD3 8GB RAM בשני סטיקים שני HDD רגילים, SSD אחד, ומערכת קירור מים סגורה TT Water 2.0 Pro. תודה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-