ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
בספקים.. FSP 300W 350W 400W (מה עדיף הTHN או הGLN בכל אחד מהם..? אבל מבחינת יחס מחיר וביצועים) ואם אפשר גם את מחירם.. והאם עד היום הם נחשבים ספקים איכותיים ועדיפים במחיר שלהם כלפי ספקים אחרים..? סורי שכחתי הכל חח
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הלכתי היום לקבל הצעת מחיר על מחשב מפנדה ומנועה מחשבים, רק על מארז לא היתי סגור, בכלל שמארז עם דלת זה לא אופציה ההצעה היחידה שנשארה היא ה Antec 900, שהביקורות לא התלהבו ממנו כול כך עד כמה שאני זוכר. הAntec 900 עולה 855 לינק נכסתי לאתר של IQPC וראיתי שב 910 אפשר לקנות את הStacker 810, לינק רציתי לדעת האם משתלם להוסיף כסף (+דמי משלוח, 45 ש"ח) ולקנות את הStacker או למצוא אופציה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למעבד על לוח אם של ג'יגהבייט דגם DS3-P עם מעבד 6420 של אינטל וכל זאת עם ספק גנרי של 480W ולכן השאלה הזו מופנת לפורום הזה!!!!! האם זה כדאי בכלל להתעסק עם הספק הזה או לרכוש אחד מוכר בעל יכולות OC... "לסחוב" את המערכת הספק סוחב....
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לא מעונין בדגמי NZXT. חשוב שיהיה כמה שיותר זול ועיצוב סולידי. תודה לכול העוזרים. מה דעתכם על זה, יסחוב? ANTEC SUPER MID TOWER SLK3800B + 400W SMART POWER 2 PSU
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן חברה קניתי מחשב חדש עכשו קניתי תספק הבא JTC 500W בה 80 שקל השאלה אם הוא מספק תסחורה הוא כדאי להשתדרג למה אני מרגיש שהמשחקים לא רצים כל כך מהר הוא שזה בדמיוני הנה לינק לספק http://www.mds.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=82&subcatid=295&prodid=2847 האם כדאי להשתדרג לה ENERMAX 550 W תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם המארז והספק יחזיקו את ה 8800 320 MB כולל 5600+ הארדיסק של WD 250 GB וצורב LG H30 ו 2GB זכרון
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
Corsair 520hx או TT tp 600 או liberty500 תודה לעוזרים דרך אגב לא מעניין אותי שאני יכול להסתפק בליברטי 400 ושאני סתם מבזבז כסף כל הספקים עולים בערך אותו הדבר יש לי את הכסף לקנות אותם ואלו הספקים שהחלטתי שאני רוצה השאלה מי הטוב מביניהם
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה דעת הפורום על מארז וספק ARCTIC COOLING SILENTIUM T3 PRO 500W במחיר 600 ש"ח למחשב ששימושיו העיקריים אינם כוללים משחקים והמהרה? מצד שני חשוב שיהיה שקט... האם הספק 500W אמין ואכן מספק את הסחורה שעליה הוא מצהיר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מארז מעוצב (דגש על עיצוב, למרות שיופי הוא בעיני המתבונן - צבע שחור חובה) שקט ועם אוורור טוב - במחיר של 500 ש"ח פלוס מינוס. עד היום הייתי סגור על ה-Enermax Chakra אבל רק חנות אחת מוכרת אותו בצבע שחור (KSP) ואני לא מתקרב לחנות הזאת. ראיתי היום את ה-Thermaltake Armor Jr - מומלץ ? לא מומלץ ? המלצות נוספות יתקבל בברכה! זה דיי דחוף כי אני מתכנן קניה של מחשב חדש בתחילת שבוע הבא אחרי דחיה של לא מעט זמן... המחשב החדש יכלול כרטיס 8800GTS 640MB, אם זה משנה (ראיתי שיכול להיות שהכרטיסים האלה לא נכנסים במארזים כאלה ואחרים). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב עזרה דחוף. קניתי את המארז אורוורה 570 שמתאים לATX.. אני מחזיק בלוח אם Gigabyte K8nf-9. אני מנסה לחברו אבל יש בעיה. הבעיה הראשונה היא שפשוט הלוח אם לא מגיע עד סוף המארז (נשאר מרווח באיזור האחורי של המחשב, איפה שהקונקטורים). דבר שני, כשאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך הוא לא מגיע עד הסוף.. יתר על כן, אני מנסה לחבר את הלוח אם ויש כמה מקומות שהברגים פשוט לא נכנסים.. מה אני אמור לעשות? יכול להיות שהרכבתי לא נכון? יכול להיות שהלוח אם לא מתאים למארז? צריך עזרה דחופה, אם אני לא יצליח אני יילך לטכנאי שיעשה לי את זה (סעמוק עליו). תומר.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים והוא ביקש ממני לבחור את המפרט. המפרט הוא מעבד E6600, כנראה בקירור סטוק, אלא אם כן הוא ירעיש אז אני אקנה למעבד קירור אלטרנטיבי ב90 שקל גג. כרטיס מסך 8500GT של ג'יגהבייט, דיסק קשיח WD2500KS, לוח אם GA-965P-S3 REV 3.3, זיכרון 2 ג'יגה F2-5400PHU2-2GBNT ספק כוח FSP 350W GLN, וצורב דיוידי ישן מלפני 3 שנים של LG מהמחשב הישן שלו. לא צריך שיהיה במארז מאוררי לדים, וחוץ מ2 יציאות USB בקידמת המארז אין שום צורך בחיבורים האחרים שיש בקידמת המארז, יש יתרון למארז יפה חיצונית, אבל זה לא כזה חשוב לי, מצד שני רצוי שהמארז לא יהיה ממש מכוער. המחשב ממש לא מיועד למשחקים, וממש לא הולך להיות Sli וגם לא Raid. אין שום צורך בתמיכה ביותר מ2 דיסקים קשיחים. הכי חשוב ש…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שלום! קניתי את הספק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3799 יש שם כבל דק, 2 חוטים שזורים, כחול שחור עם חיבור פלסטיק לבן סטנדרטי בקצה (עם 3 חורים משום מה). נראה כמו הכבלים של הכפתורים והלדים של המארז. יש למישהו מושג מה תפקידו ולאן הוא מתחבר בלוח? הלוח הוא GIGABYTE DS3 תודה!
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, קניתי ספק לא מתאים (FSP-350-60GLN) ואני מחפש ספק אחר במקומו. אני מחפש המלצה לספק כוח שיתאים ללוח אם ישן P4i65G http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G שימו לב שלוח האם דורש את החיבור הישן של ראשי - 20 פינים משני - ו4 פינים! הדגש הוא על ספק שקט, 300-350W יספיקו. אורן
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום. אני שוקל רכישת 8600GT מבית לידטק. באתר של לידטק כתוב שהם ממליצים על ספק עם 20A ברייל של ה12V. הFsp שבבעלותי מספק במסילה אחת 10A ובשניה 15A. האם הוא יחזיק את ה8600GT? תודה, un|que
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המארז+ספק הג'נריים שלי המפרט: a64 3000+ s754 gigabyte k8ns 512 mb ram 80 giga wd sata geforce 5700 ve floppy צורב CD צורב DVD יתכן ואני אוסיף עוד דיסק קשיח של 250 ג"ב אשמח לקבל המלצות לספקים זולים(יתכן שאני אשאיר את המארז הקיים ואני אעשה לו מודינג לשיפור האוורור) או לדילים זולים של מארז+ספק. אני לא נותן מחיר מדוייק כי אני לא מתמצא אבל כמה שיותר נמוך. אני מעוניין בחנויות באיזור חיפה = KSP NOA MARDANIT IVORY וכדומה ראית במקרה בIQPC (אפילו שהם באשדוד-רק בשביל דוגמה) מארז+ספק של קומפיוקייס ב340 שקל.. האם הדיל מומלץ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1518 בשחור או לבן, עם 2 מאווררים .. בלי המאווררים זה פחות 40 שקל.. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ספק כוח 400W. רצוי שיהיה חברה סבבה. אני גר בצפון אז אם אפשר לחנות שיש לה סניף פה. תודה לעוזרים נ.ב *רצוי ספק עם מאוורר 120MM
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, למשפחה די מעוטת יכולת שסופרת כל שקל נשרף הספק הג'נרי שהיה להם במחשב בגלל איזה קפיצת חשמל או משהו כזה. לפני שהם קונים עוד אחד ג'נרי ב-60 ש"ח, רציתי לדעת מה הספק הכי זול שלא נחשב ג'נרי. יש להם איזה P4 ישן עם כ. מסך מאוד בסיסי (אולי אפילו O/B) ככה שלא נראה לי שיש דרישות מאוד גבוהות מהספק בכל מקרה. (חוץ מהדרישה שלא יתפחם כל פעם שהחשמל מגהק) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול 2 שאלות, 1. האם המארז NZXT Apollo מספיק גדול בשביל שה LeadTeK 8800GTS יכנס וגם 3 כונני SATA ? 2. האם מספיק לי ספק כח ENERMAX LIBERTY 400W במקום 500 ? במפרט הבא, קחו בחשבון שאני הולך לחבר לו עוד hard drive SATA I - WD80 hard drive SATA II - WD160 IDE DVDRW IDE CDRW floppy (אולי) GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ASUS M2N-E G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL NZXT APOLLO w/o P…
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
YaRRiN שאל אותי אם מדובר ב-NEO HE 430W ואוטומטית עניתי שכן... זו בדיוק הסיבה שהמלצתי עליו עד כה. המארז עצמו דומה מאוד ל-SOLO המצויין אך גדול ממנו ועם ספק מעולה כזה הוא בהחלט דיל מעולה ב-700 ש"ח. א-ב-ל... מדובר ככל הנראה על ספק אחר לגמרי של ANTEC, אבל לא זה שבסונטה (שם זה SMART POWER). הם אמנם כותבים בכל מקום HE 430W אבל לא NEO HE 430W. אני חושב שזה באמת ספק אחר. ראו כאן: http://www.cluboverclocker.com/reviews/cases/antec/NSK6500/Page3.htm מדובר ב-SU-430 ולא ב-NEO HE 430 כנראה. זה ממש על גבול ההטעיה. זה עדיין דיל לא רע בכלל, אבל לא באותה רמה שחשבתי. תודה ירין (וגם למי שרמז לו שמדובר בספק אחר). אני הולך לבדוק שוב את ה-NSK2400 שגם בו מדובר כנראה בספק SU-380, שדווקא קיבל בי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים והוא ביקש ממני לבחור לו את המפרט. זה המפרט שבניתי בשבילו: לוח אם GA-965P-S3 REV 3.3 מעבד E6600 כנראה בקירור סטוק, אלם אם כן הוא ירעיש, אז אני אקנה לו קירור אלטרנטיבי ב95 שקל גג. כרטיס מסך Gigabyte 8500GT צורב דיוידי ישן של LG מלפני 3 שנים, מהמחשב הישן שלו. דיסק קשיח WD2500KS זיכרון 2 ג'יגה של ג'י סקיל F2-5400PHU2-2GBNT מארז עוד לא בחרתי אני יודע ב100% שהוא אף פעם לא יעשה OC, וזה תקף לגבי כל רכיבי החומרה של המחשב. לא הולך להיות Sli וגם לא הולך להיות Raid. המחשב ממש לא מיועד למשחקים. התקציב הוא עד 280 שקל, אבל כמובן שאפשר טיפה פחות. חשוב מאוד שהספק יהיה שקט מאוד.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, לא רוצה להשקיע במארז מעל 400 שקל..... ראיתי שNZXT גם זולים וגם נראים טוב... (לא מתוכנן 8800GTX) מומלץ? או שפחות? --אפולו-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3239 380 שקל --טריניטי-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3260 305 שקל
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני קניית הספק-Antec PSU TRUECONTROL 550PEC ורציתי עליו חוות דעת והמלצות המחיר הוא 500ש"ח חדש בקופסא.. האם הוא אמין מה לגבי המסילות שלו?? והאם צריך להרכיב את השולט מתחים הזה ע"מ לתפעל את הספק? האם יש לו סליבינג..בקיצור המלצות והאם הוא טוב..תודה לעונים. חברה אם אפשרי לענות לי האם הכרטיס מודולרי וכו' כי לא מצאתי ממש ביקורות עליו בGOOGLE..
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-