ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתכנן להזמין מחשב עם המפרט הבא ורציתי לשאול אם הספק Seasonic S12II-430W מתאים למחשב זה המפרט: [table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray [/t] 1 Gigabyte GA-B75M-D3H 1 Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 2 Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבד 1 LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black 1 DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש 1 ZALMAN 9500 SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד 1 WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter 1 MK260 Cordless 2.4GHz Desktop He…
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
נא עזרתכם בבחירת הפיתרון המשלם למארז+ספק עבור כרטיס מסך HD 6870 מעבד I5 2320 עם לוח אם GA-B75M - מארז+ספק -ANTEC NSK4450B Midi 450Watt Black או -SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד יחס של שקט וביצועי ספק תועלת עלות מי עדיף תודרה רבה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
קניתי את המיני שרת עם מערך 4* 3TB לאחרונה השרת אמור לעבוד 24*7 ואני רוצה לחברו ל UPS הבעיה היא בחיבור הUPS לשרת לצורך הורדה מסודרת מכיוון שלהבנתי, רוב הUPS בארץ לא מספקים תמיכה מובנת בlinux דרך USB ולשרת אין כניסה סיריאלית. כרגע ניראה לי שאצטרך לאלתר או לקנות UPS של APC במחיר גבוה פי שלושה... האם מישהוא נתקל בבעיה ומצא פיתרון? או לחילופין, מישהוא יכול להמליץ על אלפסק שניתמך לינוקס USB במחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:10078:1/6:10522:1/2:11717:1/4:11633:1/3:10059:1/20:7584:1/9:10372:1/18:6235:1/ אני צריך תשובה כן או לא כי הזמנתי כבר ויש לי עד מחר לבטל
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין שני מארזים zalman gt900 או cooler master cosmos 2 על מה אתם ממליצים לי ללכת? ???
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
הי אנשים אני בונה מפרט מחשב שמיועד לאנימציה ועריכת וידאו.כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה שקט(משמש גם להקלטה). יש המלצה למארז שקט ומאוורר שיעשה את העבודה? האם נכון (כמו שהמליצו לי) לקחת מארז גדול יותר בשביל האוורור? אם יש פרטים שהחסרתי כאן ורלוונטים לבחירת המארז כמובן שאשמח להשלים (אני לא מבין גדול בתחום). מבחינת תקציב - פשוט מה שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף . תודה!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המארזים שבכותרת, (Antec P280 או Fractal Design Define R4) הביקורות עליהם מעולות בכל הנוגע לשקט אך במה שקשור לקור הם סבירים בלבד. א. מי מהשניים טוב יותר בקטגורית הקירור? ב. האם יש דרך כלשהי לשפר את ביצועי הקור של המארזים הללו ע"י הוספה של קירור/מאווררים? ג. מי מביניהם מאפשר חופש עבודה גדול יותר לשינויים פנימיים כגון: שינוי מערך הקירור, סידור כבלים, מיקום וכדו'? אני נוטה להעדיף את P280 בשל המראה, המרווח בתוכו והמוניטין. אשמח לקבל עזרה והבהרות בנוגע לשניהם. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל או לרכוש עבור סכום סמלי בלבד את המארז שבכותרת, אם מישהו כאן בעל מארז כזה במצב תקין ומעוניין להיפטר ממנו נא ליצור איתי קשר בהודעה פרטית. אני מקווה שזה לא בניגוד לחוקי הפורום, לא מצאתי משהו בנידון, פתחתי גם במדור יד שנייה אבל שם המודעות של הקנייה לא ממש בולטות.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני פותח עוד אשכול אבל בימים האחרונים שמתי לב לרעש מאוד מוזר מהמחשב ונבהלתי כי רק לא מזמן החלפתי קירור למעבד למוגן 3, אך למזלי הוא לא ממנו הוא מהמאוור העליון של המארז שלי (CM690). מדובר ברעש מציק (שריקה כזאת), ומה שמוזר שהוא מתחיל רק אחרי כמה שעות שהמחשב פתוח. זאת אומרת שכשאני מכבה את המחשב שהרעש בפעולה (ריסטרט לא יעזור!) מדליק ישר לאחר מכן, אין רעש לזמן מסויים. מחיפוש שהרצתי הבנתי שזה בעיה די מוכרת של המארז, אך אנשים אומרים שזה מהמאוורר "הצידי" שלהם ואילו אצלי הוא העליון (אולי אליו הם מתכוונים?) בכל מקרה, אני לא ממש יודע איך לפרק אותו או איך לשים גומיות וכל הדברים האלה (במיוחד ששמתי לב שהוא אפילו לא מחובר ללוח אלא למארז) חשוב לציין שהרעשים לא היו עד לפני כמ…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום! יש לי מארז עם בקר ששולט על המאווררים כיביתי את המחשב ואת הספק ולאחר מכן חיברתי את המאווררים לבקר ברצוני לדעת האם זה מספיק לכבות את המחשב על מנת לא לעבוד תחת מתח או שצריך לכבות גם את ספק הכח? :)
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
מה יותר טוב וכדאי ליקנות antec neo eco 520w seasonec 520 s12ll enermax 550w awat 21naf
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
עשיתי ב OCCT בדיקת ספק..לספק enermax naxn 550w ובמתח 12V מוציא מתחים מאוד לא יציבים למה?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מארז של COOLER MASTER COSMOS 2 המארז מגיע עם בקר שליטה ששולט על המאווררים ישנם 3 מהירויות מהירות נמוכה בינונית וגבוהה על איזה מהירות קבועה אתם ממליצים לי לכוון את הבקר? ???
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
יש לי ספק XBOX 360 איך אפשר להפעיל איתו מאוררי מחשב וכדומה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לקנות אל פסק, יש יותר מדי הפסקות חשמל בזמן האחרון וההארד דיסקים שלי לא עומדים בזה. יש לי ספק כוח HIPER625 http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=137 זה המפרט שלו כששאלתי בKSP, הם שאלו אותי אם יש לי PSU על הספק ולא ידעתי לענות. בקיצור, איזה אל פסק מתאים לספק הזה? איזה עוד פרטים אתם צריכים? ואם אל פסק בטווח של 400 -500 זה בהחלט מספיק .. תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי התחיל לעשות רעש חזק ממש. הרעש אינו קבוע, לפעמים שומעים אותו ולפעמים לא. פתחתי את המארז כדי לנסות למצוא את מקור הרעש, ווידאתי שזה לא המאווררים עצרתי אותם עם עפרון לשנייה והרעש עדיין נמשך. אני כמעט בטוח שמקור הרעש הוא בספק. יש לי מארז מסוג CoolerMaster Elite 342 וספק כוח Elite Power 460 גם של CoolerMaster. השאלה שלי היא האם לקנות ספק חדש ואם כן איזה ספק יתאים לי? אני לא מחפש להשקיע פה אני צריך משהו שיעשה את העבודה ויהיה שקט. האם שווה לתקן דבר כזה או שיהיה לי יותר זול לקנות חדש? ואם לקנות אז איזה ספק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, מעוניין בהתייעצות איזה מארז טוב יותר? Thermaltake Overseer RX-I VN700M1W2N או Thermaltake Chaser MK-I Full Tower Series Black Case No PSU ? יש לכם המלצות לעוד כמה טובים?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
חשבתי על FSP, המפרט : 4GB DDR2 E4600 GT430 הספק הקיים הוא של mustiff של 450W, יש בו 2 קבלים שהתנפחו וקורה שהמחשב סתם כך כבה ולא נדלק, או יש מסכים כחולים, אני ניקיתי אבק, מחר יקפוץ לקנות משחה טרמית, עולי בעיה של התחממות, להחליף לוח אם זה יקר כי צריך גם להחליף RAM ו CPU, אז ישבתי לקנות רק ספק בינתיים, במחשב הוא שלך חבר בעצם, מה תמליצו? Golden Tiger? FSP? משהוא אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מארז של ORIGEN דגם S21T כמו בקישור. אני בטוח שחלקכם מכירים ויודעים. הבעיה שלי היא שהמחשב מזהה שיש מסך, והמסך נדלק אך לא מציג תמונה. האם מישהו יכול להפנות אותי לחנות\טכנאי או כל מקום אחר שיוכלו לעזור לי לטפל בבעיה? אשמח גם לעבוד עפ"י הנחיות של אנשים יודעי דבר ולתעד את כל התהליך און ליין עד לפתירת התקלה. תודה רבה מראש ויום מקסים לכולם =]
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה התלבטויות ועם עזרה מהחברה בפורום מפרטים בניתי מפרט שאני שמח עליו. אני עדיין קצת מתלבט אם לשדרג חלקים מסויימים אבל אני יכול להגיד שהוא די מוכן. להלן המפרט: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪941[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪129[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 מחיר: ₪527[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][t…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הגיוני שהזמנתי ספק ולא קיבלתי איתו כבל קוקמום? http://www.tms.co.il/product/11545 ^זה הספק שהזמנתי
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
הספק שלי נקנה לפני בערך שנתיים. לפני בערך שנה הוא התחיל לעשות רעש חזק מדי לטעמי. אתמול עשיתי צעד ופתחתי אותו, שימנתי את המאוורר וניקיתי עם אלכוהול 70%. הרעש ממשיך אין לי ממש רעיונות מה לעשות... הרעש נשמע כמו דפיקות קטנות של המאוורר על משהו אבל בדקתי והוא לא נוגע בכלום. עצות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים הקרובים אני הולך להזמין ולהרכיב מדיה סנטר לאח שלי, אשר הולך להיות מחובר למערכת קולנוע ביתי מקצועית הכוללת טלויזיה 50" fhd בחרתי כבר את כל המרכיבים אך נשארתי מבולבל מאוד לגבי המארז וקירור המעבד. הקריטריונים החשובים לי בבחירת המארז הם : 1.גודל 44 רוחב, 16 גובה, 36 עומק 2.טמפ 3.רעש 4.קלות ההרכבה התקציב הוא 160 פאונד (אני גר בלונדון) בערך 1000 שקל, אך זה אמור לכלול את קירור המעבד בנוסף המפרט יהיה: Intel core i3 3225 Gigabyte H77-d3h mATX 8gb ram corsair xms3 2tb seagate 7200rpm sata 3 corsair 430w builder or seasonic s12 430w liteon blueray reader logitech dinovo mini תודה רבה לירן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תמונת המפרט מצורפת. אני פשוט רוצה לדעת אם אני אצטרך גם לקנות ספק או שהספק הנ"ל יספיק. אם זה איכשהו גבולי אני מעדיף לקנות חדש. למחשב יחוברו מספר הארדיסקים מכנים (מקסימום 4), SSD אחד, צורב, ובין 2 ל- 4 סטיקים של זכרון שלא מצוינים במפרט. תודה!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי נושא דומה בפורום מפרטים אבל נראה לי שהוא מתאים יותר לפה. אני רוצה להרכיב HTPC בתקציב של 1500 - 1800 שח, כאשר כרגע נותר לי לבחור את המארז. מדובר על MATX, וההתלבטות היא בין המארזים בכותרת, ומן הסתם, בעיקר בין ה- Laguna וה- Antec. אין לי בעיה של מקום (למרות שמבין האנטקים נראה לי שאעדיף את ה-1480 בגלל הגודל אלא אם כן הוא נחות משמעותית מה2480) אלא פשוט נסיון לצמצם את התקציב ל 1500. השאלה שלי היא האם האנטקים מצדיקים תוספת של 300ש"ח ואם כן אז למה? אני ממש צריך להזמין כבר את המחשב ולכן אשמח לכל עצה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-