ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות על פסק. כמה שאלות (הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובות, אלה דברים ספציפיים) : 1. האם יש מקום מומלץ לקניה - מבחינת איכות ומחירים? 2. האם יש סוג/חברה מומלצים (המטרה היא להגן על המחשב ועל האינטרנט)? 3. האם ידוע משהו לגבי הקרינה שהוא פולט (זה יימצא בחדר שאני ישן בו)? 4. במידה ואני לא לוקח את הסוג היקר שעובד כל הזמן דרך הסוללה, איך אני מוודא שהאל פסק מספיק מהיר כדי שבשבריר השניה שלוקח לו להבין שיש הפסקת חשמל, המחשב לא ייכבה בכל זאת? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
מעבד : Intel - i7 2700K לוח אם : Gigabyte GA-Z77X-UD5H WiFi כרטיס מסך : ASUS READON HD7950 3GB GDDR5 הארד דיסק : WD 500 GB + SSD 120 מארז - Antec DF-85 קירור מים למעבד : Corsair H100 הלכתי לאיבוד בדגמים וכל הנל.... דחוף המלצה - תודה !
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
כבר זמן מה שאני מהרהר האם כדאי לי לקנות את המארז הזה.. הלוח אם שלי לקראת המחשב החדש יהיה ATX . הבנתי שהמארז גדול ולא תהיה בעייה עם כל אלו ומפה מגיע שאלה אחרת שבאמת מטרידה אותי.. עד כמה המארז חנוק? חשוב לי מאוד שיהיה קריר כי אני מתכנן OC לכרטיס מסך ולמעבד...האם תוספת של עוד מאוורר תשפר משהו? או שכדאי בכלל לחשוב על מארז אחר.. למי שיש את המארז ויכול לעזור אז בכלל טוב. כל תגובה תעזור.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה למארז HTPC+ספק כוח בתקציב של 500-600 שקל. חשוב שהמארז יהיה מאוד מאוד שקט ושבשכיבה הגובה שלו יהיה פחות מ 15 ס"מ. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה בשביל חבר לספק כוח ומארז עד 1500 שח.. אז הפרטים החשובים הם כמובן מארז פול טוואר +USB 3 בחזית(אפילו שזה דיי סטנדרטי היום..) וספק כוח אממ.. יש לו CORE I5 ויש לו 2 כרטיסי 48XX שהוא רוצה לשים אותם בקרוס.. לפי דעתי W620 של סייגייט יהיה מעל ומעבר אבל הקרצייה פוזל לכיווני ה750-800W ועדיפות למודולרי. המארזים שהוא מתעניין בהם בנתיים הם Thermaltake Chaser MK-I VN300M1W2N והפנטום V2 (לפי דעתי הHAF X עדיף מה דעתכם?)
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
אהלן, הלך לי הספק (Enermax Tomahawk 405W). אני מחפש ספק חדש בתקציב של עד 400 ש''ח. בבדיקה שערכתי ב-Thermaltake Power Supply Calculator יצא שהמערכת שלי צורכת 401W. אני מחפש ספק של מעל 450W (שישמש גם כספק לשידרוגים הבאים למערכת). קראתי הרבה מאוד המלצות על סדרת ה-M12 של Seasonic. אבל אני רוצה לדעת האם יש אלטרנטיבה טובה יותר לספק הנ'ל ששווה להשקיע בשבילו עוד 50-100 ש''ח. (אני מעדיף ספק מודלורי אבל מוכן להתפשר עם זה מתבטא באיכות טובה יותר). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אם זה לא מתאים לפורום הזה, אז תעבירו אותי לפורום המתאים תודה. יש לי אל פסק אדוויס PRD650, שאליו מחוברים המחשב והמסך שלי. תוכנה האל פסק היא UPSMON Plus, והגרסה המותקנת היא המעודכנת ביותר שיש באתר של אדוויס (2.88). אז ככה: בעיתות רגיל, התוכנה של האל פסק מציגה את עוצמת הסוללה של האל פסק שלי תמיד כ-100%, ומכשיר האל פסק שלי מציג על הצג שלו 5 קווים. אלא שבעת הפסקת חשמל, עוצמת הסוללה בתוכנה "קופצת" באופן מיידי ל-50-65% והצג של האל פסק מציג שלוש או ארבע קווים. לאחר חזרת החשמל, עוצמת האל פסק בתוכנה "קופצת" באופן מיידי ל-80% בממוצע, ובתוך דקה או קצת יותר, עולה ל-100%, וכך גם הצג של האל פסק (ארבע קווים, ולאחר דקה או קצת יותר, חמש קווים). הדבר מעורר בי חשד, כי מכשיר האל פסק שלי, מזיי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
AMD A-Series A8-3870K Quad Core לוח Gigabyte GA-A75M-UD2H-B3 כרטיס מסך radeon hd4850 512mb זכרון 4GB 1600mhz 3 הארדיסק, 500, 500 , 160 צורב דיוידי תקציב: 400 גג, עדיף שפחות. *שיהיה מספיק כח לאוברקלוק קטן ושידרוג עתידי לכ.מסך לדוגמא: HD 7550 1gb תודה מראש :-*
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
אהלן מה ההבדלים בין המארזים הנ"ל שניהם באותו מחיר אחד צבע אפור השני שחור COOLERMASTER ELITE 430 ו COOLERMASTER ELITE 371 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, מטרת הפוסט הזה הוא נטו לטובתכם, לכל מי שמתכנן לקנות מחשב/מארז חדש שימו לב. בפורום מפרטים אחת ההמלצות שקיבלתי היא למארז הזה: Hec Cougar Solution על הנייר עושה רושם שהמארז נותן תמורה מעולה למחיר. חיבור USB3 מקדימה. מגיע עם מאוורר 1 + אופציה לחיבור של 5 נוספים. מרווח, עשוי ממתכת והפאנל הקדמי מפלסטיק MESH, מה שמסייע בסירקולציה טובה של אוויר, אופציה להרכבה קלה ללא ברגים של כוונים קשיחים וכונני 5.15, מקום ל-6 כוננים קשיחים + מקום ייעודי לכונן SSD. חסרונות במארז: 1. חיבור ה USB 3 - אני קניתי לוח עם HEADER ל USB3 במיוחד כי הלכתי על המארז הזה, אבל לצערי ב HEC הוחלט להתחכם והקונקטור הוא למעשה USB זכר בכלל, כזה שאתם מחברים למחשב שאתם מחברים כונן חיצוני או סתם דיסק און קי…
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
היי שלום יש לי בעייה המאוורר של ספק מתחיל לעבוד רק כאשר אני נותן לו סיבוב ראשוני עם היד ז"א הוא לא מופעל אוטומטית זה בעייה במאוורר ? צריך להחליף ספק או אולי רק את המאוורר שלו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום, האם NZXT Source 210 Elite יתמוך בASUS GTX570 DirectCU II שבא עם 2.5 סלוטים? זה לא יגזול מקומות חיוניים כמו חיבור HDD?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה. אני מחפש UPS חדש למערכת הביתית (שני מחשבים). המטרה של הUPS היא בעיקר להגן על המחשבים אין צורך בעבודה ארוכה ללא חשמל. מספיק כמה דקות בשביל שנוכל לסגור את המחשבים בצורה מסודרת. מחשבים: 1. מחשב גיימינג בינוני - מעבד i5 וכרטיס מסך Mid-Range - ספק של 500 או 550. מסך 23". 2. מחשב עריכה בינוני - אותו מפרט בערך - ספק של 700. מסך 23". ציוד היקפי כמו ראוטר מודם מדפסת לא חייב להיות מוגן (יהיה נחמד אבל לא חייב). כרגע, האופציות הן: 1. שני אל פסק Advice 800VA PRV850 UPS Line Interactive 2. אל פסק Advice 800VA PRV850 UPS Line Interactive למחשב העריכה והחלפת סוללות בGamatronic Smart Compact 650VA למחשב הגיימינג. שאלות: 1. האם לקחת אל פסק אחד שמתאים לשניהם או לקח…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
היי אני מצרפת את מפרט המחשב שלי. קראתי פה הודעות וממש לא הבנתי מה אני צריכה לרכוש. רוצה כרגע לחבר רק את המחשב ואולי מסך בעתיד (צריך לחבר גם את הראוטר?) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
היי,אני מעוניין באל פסק למחשב חדש.בעיקרון מה שיהיה מחובר לו זה המפרט הזה Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Gigabyte GA-B75M-D3H ZALMAN CNPS5X SI EDITION Seasonic 520W 8Gb KINGSTON WD 1TB Sata 3 Caviar Blue Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM ועוד כל השטויות.. אני צריך את האל פסק רק על מנת לבצע כיבוי מסודר למחשב ושלא ייגרם נזק למערכת בעת הפסקות חשמל. תקציב-בהתאם לדרישות,המינמום שיענה לדרישה -דקה על מנת לכבות את המחשב באופן מסודר ושלא ייגרם נזק.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אז ככה אני לא בחור שמתמצה כל כך בכל נושא המחשבים והידע שלי הוא ביסיס ואף פחות. ברשותי כמה ספקי כוח בעצם הם הגיעו כמחשבים והחלטתי לפרק ולנסות להפיק תועלת מכל מיני מחשבים ישנים ופחות ישנים. אז ככה ספק ראשון : 1. P-4 500W ATX12V DR-B500E 2. V2.3 AC INPUT 230V,50HZ. 4A MODEL:CP-300 OUTPUT WATT:300W +5V 3V: 110W 3 MODEL: PSN-235P-400ATX אני יודע שאולי רק אחד כן שווה באמת משהו אבל בכל זאת אני רוצה הערכת מחיר מכיוון וכל פעם מגיע אלי חלקים שונים ואולי בכל זאת גם אם מדובר ב50 שקל שאפשר להשיג בקלות אני ישמח אני לפני גיוס ומאוד לא בררן בעניין של כסף מקווה שאפילו יותר אני לא ממש מ…
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מארז וספק (300W ) כזה כולל ספק COMPUCASE 6K31 Micro-ATX Case הספק אלך לעולמו אם אפשר המלצה על ספק זול ופשוט שיעשה את העבודה עדיף 400W אם אפשר גם קישור לחנות בצפון קריות שמוכרת אותו תודה לגבי תקציב אין לי מושג מה המחירים אז שיהיה זול וטוב
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שאלה די פשטה תכלס, כיום קימת כל NAS נורמאלי תומך ב Network UPS, המשמעות היא שNAS שמחובר ל UPS, יכול לשלוח פקודה למחשבים ברשת לכיבוי, השאלה עם למישהוא יצה להתנסות בעניין? ראתי כמה מדריכים ברשת, אבל הייתי רוצה לשמוע תגובות מכם? תודה, PS, אני מבין שהראוטר מן הסתם גם צריך להתחבר לUPS כן? הכוונה לשקע עם גיבוי מ סוללה.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
בגדול זה המפרט שהוכן לי סופית, עכשיו אני רוצה לדעת אם הספק הנל יחזיק oc קל-בינוני או שעדיף לשדרג קצת? אם כן האם ה500w של enermax יספיק? המארז הוא המארז הישן שלי sagitta של raidmax שיש בו 3 מאווררים 2 מהם עם תאורת led מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - זמין במלאי ₪1055 מעבד: [..] Intel 2310 : CORE I5, S1155, 2.9Ghz - TRAY ₪882 לוח אם: [..] Gigabyte GA-B75M-D3H - זמין במלאי ₪396 זיכרון: [..] G.SKILL DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 Ares - זמין במלאי ₪258 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ! ₪1262 ספק כוח: [..] ENERMAX NAXN 450W - זמין במלאי ₪216 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ₪128 דיסק קשי…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה בערך אלף אשכולות בנושא, אבל בצורך כמו שלי עוד לא נתקלתי. אני צריך אל פסק ל-2 מחשבים. אחד מחשב שמתפקד כשרת, ודלוק 24/7, והשני מחשב עבודה שדלוק במהלך היום. למחשב העבודה יש ספק כוח של 500W אבל עם תקן 80+, ולשרת ספק כוח זול ופשוט (של 75 שקל), שהוא גם 500W (אבל כמובן בלי שום תקן). עשיתי את הבדיקה של הצריכה של המערכת שלי לפי האתר הזה: http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine ויצא ששני המחשבים אמורים לצרוך בגדול כ-600W ביחד. בתכל'ס מבחינת עומס, אני לא חושב שיש עליהם יותר מדי עומס. הדבר היחיד שאני יכול לומר זה שהשרת מחזיק 3 כוננים קשיחים פנימיים, ועוד 5 חיצוניים (אבל שמחוברים בעצמם לחשמל). עכשיו לגבי האפיון. מה שחשוב לי זה לא שהם ישארו דלוקים בזמן הפסקת החשמל,…
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
טוב אז נשרף לי הספק ואני צריך ספק חדש, התקציב הוא באיזור ה400-500. צריך להחזיק: Intel e6750 Intel dp35dp 3gb ram Wd 1tb 7200 Wd 500gb 7200 Hd6770 2 כוננים אופטיים מאוורר 120 מאוורר 140 לד לקחת בחשבון שזו מערכת שאני לאט לאט משדרג אז צריך שיהיה וואטים במחשבה על העתיד. אני בעקרון חשבתי על הcorsair cx600 או הcorsair tx650. עדיפות לksp ואייבורי כי אני בצבא ואלה החנויות היחידות שאני מספיק להגיע אליהן בימי שישי (קרובות מאוד לבית) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הרכיבו לי בפורום מפרטי מחשב את המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/a6rvf9ky שהוא באמת מפרט מצויין ושתואם לתקציב שלי. אבל המחשב יעמוד בחדר נורא חם ולכן עלו לי כמה שאלות : 1) יש אפשרות להוסיף עוד מאווררים במארז ? ואם כן באיזה מקום במארז ? ועד כמה זה באמת ישפיע ? 2) במידה ואפשר להסיף מאווררים ובאמת כדי לעשות זאת, יש מאוורר מסויים(דגם) שההיתם ממליצים לי להוסיף ? תודה, גיא
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב ספק 450W עם Active PFC. אני מעוניין לחבר UPS למחשב ולמסך בלבד, בשביל לאפשר הורדה מסודרת של המחשב במקרה של הפסקת חשמל. קניתי UPS של אדוויס מדגם PRV650 (עוד לא הוצאתי מהאריזה כדי שאוכל להחזיר/להחליף אותו. אני יודע שזה טיפשי לקנות קודם ורק אח"כ לעשות את המחקר כדי לוודא שה-UPS מתאים... ) בעמוד הראשון בחוברת ההוראות של הUPS רשום בבירור אם יש ספק כוח עם ACTIVE PFC אז צריך UPS עם 1000VA לפחות. מצד אחד ה-PRV650 אמור להתאים כי הספק צורך 450*0.8=607W וקראתי שאם יש ספק עם ACTIVE PFC אז W=VA, ויש לי עוד מסך שצורך 45W (מסך 22"). זאת אומרת שבאופן גבולי ה-PRV650 אמור להספיק. צריך לזכור גם שרק כאשר המחשב מריץ משהו כבד הספק פועל בהספק מקסימאלי, ואצלי זה לא קורה לע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני צריך ספק כוח הכי טוב שיש כמה שיותר וואט במחיר כמה שיותר זול תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום. ראיתי שישנה אפשרות לבדיקת מאמץ לספק הכוח באמצעות התוכנה OCCT. רציתי לדעת איזו אינפורמציה מעבירה הבדיקה הזאת? הרי טמפרטורות אי אפשר לדעת דרכה. מה זה נותן בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-