ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת מבקש המלצה ל-UPS. לפי חישוב ב- http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp יוצא 550/600 וואט + מוניטור DELL U2410 של 75 וואט. תודה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
היי. האם הספק Seasonic 620W יספיק למפרט הבא? מעבד AMD Phenom X4 955 לוח אם Gigabyte GA-990XA-UD3 כרטיסי מסך SLI ASUS GTX 560 זיכרון 8GB DDR3 דיסק קשיח אחד בלבד 2.5", ללא כונן אופטי. מארז Thermaltake Armor A60 מתוכנן OC למעבד. לכרטיסים כבר יש OC מהחברה. במידה ולא יספיק, יש לי גם ספק Hiper 425W. האם יש אפשרות לחבר אותו בתצורת dual psu , ולחבר אליו למשל את אחד מהכרטיסים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
שלום. נראה לי שהכותרת מבהירה את השאלה. וכן, מדובר ב 590, כך שיש לנו כאן עסק עם 4 GPUs. תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי המפרט הבא: intel i5 2500 intel b3 motherboard 4gb ram 1 tb hardisk השאלה שלי אם אני יכול להוסיף למערכת הזו כרטיס מסך nvidia gtx 560 או gtx 570 כמה בערך המערכת שלי לוקחת וכמה הכרטיס לוקח ? תודה דור
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
-
זה כבר עבר כל גבול הרעש הזה. כשמדליקים הוא מטרטר, ולפעמים בלי קשר הוא מתחיל לנחור. וגם הספק לא נשאר חייב ומשתתף בחגיגה. אז האם לעשות פן למחשב יסדר את זה - או שהגיע זמן למארז חדש (הישן הוא בן 7 עוד מעט) ואם כבר מארז, אז אפשר גם ספק. התקציב לא ידוע כי אני לא ממש מכיר מחירים של מארזים/ספקים אכותיים. אבל נראה לי 500 ש"ח לשניהם זה משהו סביר? אשמח אם תעזרו תמליצו על משהו שיחזיר לי שקט לחיים (לא צריך ממש דממה 24/7) המפרט הוא: AMD4800X2 ASUS M2A-VM HDMI 2G RAM DVD (3xHDs (1T, 320G, 120G תודה רבה, אייל
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה לאל פסק שיחזיק מערכת כבדה, הספק שלי הוא enermax 525pro, מעבד i5 2500k, כרטיס מסך hd6970 ומסך dell u2710. בגלל תחום עבודה מסוים שאני מתעסק בו אני צריך שהאל פסק יחזיק לי את המערכת לפחות לעוד חצי שעה מרגע שיש הפסקת חשמל אני מוכן לחרוג מהתקציב, אני לא כל כך מבין בתחום האל פסקים, אבל אני מבין שהמוצר שאני מבקש יקר ואני מוכן להשקיע כמה שצריך. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם,שבת שלום. ברצוני לרכוש מארז איכותי ככל שניתן בתקציב של 500~ ש"ח. קראתי ביקורות מצויינות על הCM-690 II ADVENCED שמציינות אותו לשבח בהשוואה למארזים שעולים הרבה יותר (דוגמת ANTEEC 600 ועוד). מס' דגשים בבחירת המארז הינם: -התאמה לקירור H100 שברצוני לרכוש (עדיפות ללמעלה משום שאני שם 4 מאווררים על הקירור -2 מלמטה,2 מלמעלה,אורך כולל 7.3 ס"מ) -מסנני אבק (מה שיש בCM 690II) -מקום רב לעבודה. -סידור כבלים (שיהיה סידור כבלים נוח. -דגש על פיזור מאווררים נוח (למטרת OC). כל דגשים אלו קיימים בCM 690 II,האם ישנו מארז אחר שאתם ממליצים עליו? מה ההבדל בין הנ"ל לבין הCM 690 PLUS,מה יותר חדש ומהם ההבדלים העקרוניים? -גירסאת המארז הנ"ל תהיה עם חלון.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הסיבה היא ששאלתי משהוא שעובד בתחום והוא אמר לי שהוא לא יצליח להחזיק אותו. הנה המפרט: Intel Quad Core I5 2500 Scythe KATANA 3 Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Antec Three Hundred (300) / Lancool Midi Tower PC-K57B Black Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Kingston 4GB DDR3 1333 (2X) Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 Inno3D GTX570 1280 MB GDDR5 Retail LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black אם הוא לא יכול להחזיק את המפרט, אז אשמח להצעה לספק עד 400 ש"ח(מ-TMS).
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, האם קיים מארז בעל חלוקה פנימית ואיכות בנייה המשתווה למארז של אפל למק פרו שבין היתר תואם גם מגוון רחב של חומרה? (חוץ מגדלי לוחות האם, אני מניח) בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום חברים. המחשב של ההורים שלי שבק חיים והגיע הזמן לקנות להם משהו חדש. מצאתי משהו זול ב KSP, אמור לספק אותם. רק שאלה אחת על המארז. המארז הוא מדגם Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) . יש ואיפה? USB כמה כניסות תודה לכם, שרון.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי ספק כוח: Thermaltake LIGHTPOWER 80 PLUSE 80ֵ EFFICIENCY 500W ואני רוצה לקנות לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 האם צריכה להיות בעית תאימות? בתודה מראש. עדי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה שקע אלפסק שכאשר יש הפסקת חשמל הוא ימשיך לספק חשמל לעוד דקה או שתיים לפחות איזה כדאי לקנות? ונגיד יש הפסקת חשמל והחשמל חוזר אחרי קצת זמן לפני שנגמר החשמל באלפסק אז לא צריך לכבות את המחשב? זה בעצם מטעין את האלפסקכל הזמן? ומותר לחבר לאלפסק מפצל? (יש לי במחשב 4 חיבורי חשמל שאני צריך) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שקניתי ת'כרטיס , בדקתי בפורום מפרטים שלא תהיה לי בעיה עם המארז בגלל גודל הכרטיס. עשיתי טעות וסמכתי על הח'ברה שם בלי למדוד בעצמי. יש לי Thermaltake Xasier VI ואם אני מתקין את כרטיס ב- PCI אז הכרטיס ממש מתנגש לי עם יחידת הכוננים. אני כנראה אצטרך לנסר שם את הברזלים בשביל לעשות מקום לכרטיס. אשמח לקבל רעיונות אחרים , אם ישנם.
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
במקום כונן DVD אני רוצה פאנל שקוף שאני יוכל לראות את המחשב מבפנים, איפה אפשר לרכוש כזה דבר ? האם קיים ? כמה יעלה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש: GTX 460 1 GB I5 550 HD WD 500GB מאוורר למעבד Zalman CNPS-7000V-AL SI For 775/ 1156/ AMD וכ'ולי וכ'ולי אני רוצה ספק כוח של 600 W של PSU600W With 2 X SATA אמרו לי שהמחשב לא יעבוד, האם זה נכון? אני יודע שאפשר לשדרג, לקנות ספק כוח טוב יותר / יותר חזק / מותג יותר טוב, אבל השאלה שלי היא האם המחשב יעבוד או לא יעבוד, גם ברגיל וגם במאמץ של משחקים?? תודה! :s05:
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי (בצד) עובד עם ספק בן 5 שנים+, וכרטיס מסך כרגע הוא 4850, שעובדים ביחד סבבה הספק החזיק יפה את המחשב כל התקופה ועבר לא מעט מחשבים עד המפרט האחרון (הנוכחי) 8) אני רוצה בקרוב לקנות כרטיס מסך ברמה של HD6950 (אחליט כנראה כשיצא ה7950, אבל זה כבר חפירה לנושא אחר ;D ) ואני חושב בהתאם לשדרג את הספק ל600W מחברה טובה הספק של SEASONIC 620 נמכר באיזור ה420 שקל והא עם אחריות ל5 שנים, ומאוד קורץ לי השאלה היא האם יש משהו שמשתלם יותר למערכת שלי באותה רמת מחיר? *עריכה* שכחתי לציין, לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג מטורף למערכת, ולא נראה לי שאבנה מערך CF/SLI יתכן שאוסיף עוד דיסקים קשיחים(כרגע 3+SSD) ואולי עוד RAM(בעתיד הרחוק, אם יהיה צורך)
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
זקוק לספק כח למערכת בOC מפרט: GA EP43 S3L E7400@4.0GHZ GTX260 216P צריך שיכלול חיבורים לכרטיס מסך בעיקר! עד 250 שקל תודה!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
fx-8120 ati 3850 gigabye 990ax-ud3 8gb ddr3 1600 mhz 120 gb sata wd 3 מאוורירים 120 4 חיבורים usb dvd-rw האם ספק 500w יספיק של seasonic et-500
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
לאחר שהגעתי למסקנה שהרכיבים מתחממים בגלל המארז שמתוכנן לא נכון - החלטתי להחליף למארז גדול, מרווח ומאוורר יותר. כל הבדיקות והאופטימיזציות בוצעו בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=503746.msg4469959#msg4469959 בהמלצת החבר'ה פה התקנתי מאוורר מאולתר על רצפת המארז מקדימה, וגם החלפתי את הקירור סטוק של המעבד לBigShuriken של Scythe. עדיין המחשב מתחמם גם עכשיו כשהחדר שלי קר. במשחק בטלפילד 3 לדוגמה, המעבד מגיע ל75~ מעלות וכך גם הכרטיס. כאמור, התקציב הוא 300~ ש"ח - מה דעתכם על המארזים הבאים? http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/tempest_210 וזה: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6680 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, סתם קראתי לי על הספק הנ"ל והשתעשתי במחשבה לקנות אותו במערכת עתידית (היעילות זה נחמד אבל פונקציית השקט שלו נחמדה יותר) אבל עלו לי מספר שאלות... קודם כל כתוב שעד 20% מעומס המערכת המאוורר לא פועל אבל זכור לי שקראתי (נראה לי באתר של סיסוניק) שזה מסוייג גם לגבי הטמפרטורה שלו ולא רק עומס ובנוסף האם מערכת גיימינג סבירה כיום (בהתעלם מהרעש שעושה הכרטיס מסך) במצב IDLE לוקחת פחות מ 110W? והאם הטמפ' בקיץ הישראלי לא יהפכו את האופציה הזאת ללא רלוונטית? והשאלה האחרונה היא האם בהפרש של 50 שקלים לא עדיף פשוט לקחת את ה-660 רק כדי שיהיה טווח גדול יותר ל-20%? *מערכת גיימינג סבירה היא לצורך העניין I5-2500K ו-560TI
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר למחשב אבל אני צריך מאוורר שלא עושה בכלל אני צריך שני מאווררים עד 100 ש"ח. ושלא יהיה אם אורות. יש דגם מסויים של מאוורר שמומלץ? תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
האם יש חיקוי \מתחרה הולם למארז SilverStone RAVEN 3 ? מדובר במארז יחודי שבו יציאות כל הכרטיסים ממוקמים בחלק העליון של המארז ,כך שלא צריך יותר להזדחל לאחורי המארז עם כל אי הנוחות הכרוכה בכך הבעייה ,מחירו היקר . אולי אתם מכירים משהו דומה ,אבל זול משמעותית ? http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=SilverStone%20RAVEN%203
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
מחפשת מארז אמין, מאוורר היטב ושקט (רמה 8-9) עם פילטרים לאבק. מתלבטת בין: 1. SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W 2. Fractal Desing Define R3 עם ספק PSU 620W Active PFC 80+ Retail בנוסף, ראיתי של- TMS יש מארז חדש שעוצב במיוחד עבורם. איך הוא ביחס אליהם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-