עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by galalala,

שלום, ברצוני לשמוע את דעתכם בנוגע ל -2 ספקי כח: 1. Enermax Naxn 450W Silent Erp Lot6 2. SEASONIC S12II 430W BRONZE הסיסוניק יותר יקר - אבל לי זה לא משמעותי אני מבין שהסיסוניק כנראה יותר טוב, פשוט יש לי דיל עם האנרמקס. חשוב לי מאוד השקט והאיכות, אין לי כוונה להתפשר פה בשביל 80 ש"ח לכאן או לכאן אגב, המארז המיועד הוא אנטק סונטה פרוטו מעבד I3 2100 לוח עם כרטיס מסך משולב. אשמח לתשובות מפורטות תודה.

2. Started by zahi,

fx-8120 ati 3850 gigabye 990ax-ud3 8gb ddr3 1600 mhz 120 gb sata wd 3 מאוורירים 120 4 חיבורים usb dvd-rw האם ספק 500w יספיק של seasonic et-500

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  3. Started by reyrey_200,

-כותרת- איך המארז הזה ?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. שלום חברים, כיוון שאני עובר בקרוב ללימודים בבאר שבע, אני מתכוון לקחת לשם את המארז Cumpucase שיש אצלי בבית, מה שאומר שאני צריך עוד מארז הביתה. כיוון שהחלטתי שאם כבר אני קונה מארז, אז אני אקנה משהו שיהיה טוב, נראה לי שאיזור ה-600 שקל בערך הוא תקציב מכובד (זה בא ממישהו שהקומפיוקייס היה ההשקעה הכי גדולה שלו עד כה בנושא הזה). חשוב לי שייראה סולידי, בלי אורות מהבהבים, חלונות ממאדים, ואפילו מנחת מטוסים על הגג של המארז ממש לא צריך. רק שלא ימשוך יותר מדיי תשומת לב. מה שהכי חשוב לי הוא שהמארז יהיה כמה שיותר שקט, ויעיל בקירור (אני לא עושה OC, אבל אוהב שהרכיבים עובדים בטמפרטורה הגיונית). כמו כן, אם אצליח באותו המחיר לדחוס גם ספק סביר של 400W נגיד, אני אהייה מרוצה אפילו יותר. בינתיים …

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  5. Started by trlk,

למאוורר "חיים משלו"- מתחיל להרעיש-לפעול במהירות גבוהה - בפתאומיות. יש טעם לנסות לפתוח להחליף מאוורר? פעולה של ניקוי (שואב אבק) ושימון עדין ללא פרוק לא פתרה את הבעיה. הצעות? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Cyron,

איך הוא בעניין של סידור כבלים ? האם יש אפשרות להעביר את הכבלים מאחור ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. חשבתי על זה בבית , על 3 רעיונות לפיתוח חדש של מארזים . הרעיון הראשון זה ליצר מארז חשמלי . זה יהיה מארז אטום לגמרי וחסין נגד רעש שיהיה אפשר לחבר אותו לחשמל ויהיה בתוך המארז מערכת קירור משל עצמו . ככה אפשר להינות גם משקט מוחלט ומקירור טוב . הרעיון השני הוא דומה לראשון אך קצת שונה זה לבנות מארז עם מערכת לקירור מים מובנת . כאילו שיהיה מארז עם מערכת מים שזה לא יהיה בנפרד . ככה , הם יוכלו לעצב את המארז בצורה יפה . ויהיה אפשר לעשות את כל המערכת שקטה. ואפשר גם שיראו בצדדים מים וזה , לעשות את זה יפה . הרעיון שלישי זה לבנות את כל המארז ממאווררים . שיהיה ככה : 3 מלעמלה מכניסים עם מסנני אבק שיהיה אפשר לנקות בקלות . 3 מלמטה מוציאים 4 בצד מכניסים עם מסנני אבק 4 בצד מוציאים 3 מקדימה מכ…

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  8. יש לי ספק לא רע - HEC עם הספק של 400 וואט אבל הוא עם חיבור 20 פינים, האם יש מתאם או חיבור נוסף שיאפשר לחבר אותו ללוחות החדשים יותר עם חיבור של 24 פינים או שלחלופין אני יכול לחבר אותו ללוח בלי בעיה ו4 כניסות לא יחוברו לספק?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  9. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני צריך מארז למחשב עד 450 ש"ח ויש לי דרישות למארז. 1.שיאפשר לי להכניס הרבה דברים כמו כרטיסי הרחבה ו8800 GTX בקיצור גודל פנימי גדול 2.שיגיע עם מאוררים שקטים ביותר כי הוא יצתרך לעבוד כ6 ימים כול שבוע. 3.שיהיה למארז כ5 ומעלה את הדברים שמכניסים עליהם את הסידי-רום ושיהיה למארז כ2 הדברים האלה שמכניסים עליהם כונני דיסקטים. 4.זה לא חובה,שיהיה לו דלת נפתחת, כאשר אני פותח אותה אני רואה את הסידי-רום ואת הכונני דיסקטים. 5.[glow=red,2,300]שיהיה USB מקדימה[/glow] וגם מאחורה או בצד. 6.שהמארז ישקול(קילוגרם,טון)מעט עד 8 קילוגרם. 7.זה לא חובה שיהיה למארז חלון צצדי אשר רואים את מה שיש בפנים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. Started by amit1242,

שלום,מה לדעתכם הספק המינמלי [הכי זול] שיחזיק 9600GT בSLI + מעבד E4700 בOC ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. Started by fireman_fpg,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב , זה בערך המפרט של המחשב כ.מסך כרגע אני לא רוכש - ממתין ל GTX1080 ככל הנראה (או ל GTX 1070 / GTX980 - הכל תלוי מחיר ) - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 S1151 - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 (כמות: 4)- SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III LG DVD-RW X24 GH24SCO אחבר למחשב עוד כונן SSD 2.5 ועוד 3 דיסקים SATA3 מכנים אני מעוניין במארז שקט (לא דממת אלחוט אבל גם לא מטוס בואינג בהמראה) בדרך כלל אני קונה מארזי FULL אבל הפעם שקלתי אולי ללכת על MIDI מה דעתכם על השילוב של - Fractal Design Define R5 Black + FSP Hyper 700W 85 Plus - עם שדרוג לחלון צד - יש את הסט הזה …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. שלום אני מעוניין לשדרג בקרוב את הכרטיס מסך ואת הזכרון(שאר המערכת בצד) זיכרון כנראה הוספת 2 סטיקים של 512MB כך שיהיו בסה"כ 4 סטיקים של זכרונות כרטיס מסך ל-HD3850 256MB כרגע יש לי 500W ג'נרי של JTC משהו כזה אני מניח שדיי מומלץ להחליף במיוחד אחרי השדרוג המלצות ודעות יתקבלו בברכה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  13. Started by Masasa,

http://tms.co.il/product/7132 http://tms.co.il/product/9190 מה יותר שווה?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  14. Started by D4nny,

אני מחפש אל-פסק עד 500 ש"ח 7900GS 256MB DDr3 500W - ספק כח Intel Core 2 Duo E6300 2GB DDr2 מסך 17" [לא דק] [אני בקרוב מחליף ל20" רחב]

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by Epsilon,

שלום, מעוניין בהמלצה למארז mid tower ללא ספק, עבור מערכת מבוססת AMD 5900X , ללא כרטיס מסך נפרד . המארז ישב על מדף גבוה, כך שלא מעוניין שיהיו כפתורים, סלוטים או פתחי אוורור/פילטרים בגג המארז. רצוי שלא יהא עם דלת שקופה .

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  16. Started by emedic,

צריך להתאים ללוח ASUS P5B כרטיס מסך LEADTEK 8800 GTS 320MB ספק LIBERTY 400W

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  17. ישנם שני מאוררים בספק הגדול יותר עובד והקטן יותר האחורי לא עובד, זה צריך להיות ככה או שיש איתו בעיה? שימו לב כי בהתחלה חשבתי שזאת בעיה ולכן החלפתי את הספק ואותו דבר גם בספק החדש, האם יש מצב שבשני הספקים משהו לא תקין או שזה פשוט מה שצריך להיות?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. Started by dr.combina,

אהלן חבר'ה, דרושה עזרה לבחירת ספק כוח בתקציב כמה שיותר נמוך!! (מקסימום 290 שקל חריגה עד 300 גג). המפרט שלי הוא : Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50Hz לוח MSI דגם G41M4-L Western Digital 320GB SATA2 16MB 7200RPM Ceon 2048MB (2GB) DDR2 800MHz צורב LG SATA DVD X22 מארז EZCOOL שחור עם USB קידמי כ.רשת 1G LAN מאוורר למעבד 775 QUAD CORE COLD BIT כ.קול מובנה 7.1 בלוח אם כרטיס מסך HD 5670 עדיין לא מותקן, מחכה לספק מתאים. כרגע הספק שיש לי הוא: FSP 300W FAN 12CM 60HCN אגב פתחתי את המחשב וראיתי את כל החיבורים ושמתי לב שיש חיבור ללוח אם של 24 פינים הרגיל הגדול + חיבור 4 פינים.. לפי מה ששמתי לב בהרבה מפרטים של ספקי כוח גם של חברות גדולות ( HEC או CORSAIR) אין את האופציה של ה4 פינים שהוא כמ…

19. Started by NaRKoMaN,

אני תכננתי לקנות לעצמי מארז של nzxt tempest אבל אחרי שראיתי שניהול הכבלים מאחורה לא ממש טוב אז אני מחפש מארז אחר. התקציב למארז הוא עד 650 שקלים וגם שיתאים לתנאים הבאים: גדול מספיק בשביל קירור coolermaster v8 זרימת אוויר טובה עדיף שהספק יהיה למטה ניהול כבלים טוב מאחורה, שיהיה נוח ולא צר מידי ושלא יהיו יותר מידי בעיות. לא משנה לי אם זה mid tower או full tower.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  20. מהספק יוצא רק חשמל אחד של סאטא מה אפשר לעשות כדי שיהיה עוד חיבורי חשמל סאטא יש אולי מתאם? בעיה זו נפוצה?

21. Started by Boris_yo,

האם אפשר לחבר מגהץ לשקע זה? כרגע מחובר מחשב נייד לשקע זה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tomerezri,

שלום, איזה מארז מומלץ בטווח מחירים האלה? המפרט של המחשב הולך להיות כזה : e6750 gigabyte p35 dsl3 wd 250gb 16 mb sata 8600gt תודה רבה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. Started by Cynicoren,

שלום, האם ישנה דרך כלשהיא לבדוק ספק כוח באמצעות תוכנה? איך אני יכול לוודא שתקלה שיש לי במחשב לא נגרמת מהספק, ללא ספק נוסף? תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  24. איזה ups מזהה 100% מהפסקות החשמל בזמן ומאפשר לסיים צריבה גם אם חלה הפסקת חשמל באמצע? עד כמה שזה נישמע הזוי, היה לי ups של חברת "איתן הנדסה " שלא היה מצליח לזהות חלק מהפסקות החשמל . ראו ב-zap: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=360426 הכי מעצבן כשזה קורה בזמן שאתה מגבה חומר על מדיה יקרה למדי של dvd+r double layer 8.5 GB והמדיה נדפקת . דרושה המלצתכם על ups אמין . איזו עוצמה va אני באמת צריך כדי להשלים צריבה ארוכה יחסית על dvd+r double layer 8.5 GB הערה: אני מישתמש במסך crt 19 שכידוע צורך הרבה יותר חשמל ממסך lcd

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  25. Started by alergic,

יש לי את המארז בכותרת וחלק מהפקדים הקדמיים נשברו/הפסיקו לעבוד (USB/AUDIO) מהאתר שלהם לא ראיתי שאפשר להזמין, יש מקום אחר שאפשר לקנות ממנו את החלקים הנ"ל? כמו כן הגומיות במארז להעברת כבלים התייבשו והתפרקו, אותה שאלה לגביהם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.