ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש עם יציאת ה R600 , רציתי לדעת איך המארז של http://www.alienware.com/ האם הוא טוב ? או שה COOLER MASTER 830 EVO וב יותר מבחינת קירור ? והאם ה R600 אמור להיכנס בו ? בכל מקרה איפה אני יכול לקנות את המארז בנפרד חוץ מב EBAY ? תודה ויום טוב אריק .
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
-
אהלן, ידוע מתי הוא יהיה זמין בארץ ןמה יהיה מחירו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש למשחקים ושימוש משרדי והמליצו לי פה בפורומים על מארז Antec P150. המחשב שאני קונה יהיה יחסית חזק (מעבד 5600, כרטיס מסך 8800) אבל אני לא מתכנן שום OC. האם המארז הזה אכן מומלץ ושווה את הכסף או שאני יכול להסתפק בחלופה זולה יותר?
-
- 116 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
בספקים.. FSP 300W 350W 400W (מה עדיף הTHN או הGLN בכל אחד מהם..? אבל מבחינת יחס מחיר וביצועים) ואם אפשר גם את מחירם.. והאם עד היום הם נחשבים ספקים איכותיים ועדיפים במחיר שלהם כלפי ספקים אחרים..? סורי שכחתי הכל חח
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
HEC ACE 580 או Liberty 400W מה עדיף? אמור להריץ 8800GTS וכנראה גם OC למעבד. המלצות כלשהן?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
באתרים מסויימים (למשל כמו wisebuy) מציינים נתון שאני לא כלכך מבין איך להתייחס אליו זמן גיבוי מקסימלי:45\15\20 וכו דקות אם זה מקסימלי אז זה גם יכול להיות 0 דקות של זמן גיבוי אני לא מבין מה זה אומר ... אגב צריכה גם להיות תלות בצריכה של המחשב לא?...
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story4&reid=141 Summary Coolermaster targets the UCP series at those of us who want exceptional performance at uncompromising quality. While voltage regulation and efficiency are indeed up to this challenge, the ripple suppression and the high price conspire to throw water on the flames of my excitement. I find the UCP 700W to be a very good, but not great unit. If they can lower the boom on the 12V ripple, things will improve dramatically for this unit. The Good: * very efficient * exceptionally stable * fantastic ripple and noise suppression on the 3.3V/5V rails * nice looking unit * multirail 12…
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, ובשבילו (כמובן) צריך גם מארז. על אילו משני המארזים הייתם ממליצים לי יותר? ה-Antec P280 או ה-Fractal Design Define R4 (וחבילה די משתלמת לדעתי: Fractal Design Define R4 + Seasonic X-660W) שימושים: - מחשב גיימינג - לא יבוצע OC - כרטיס מסך GTX660 Ti (לא יודע אם זה משנה לכם..) על מה הייתם ממליצים, ולמה? תקציב למארז - עד 800 ש"ח. אופציות נוספות למארז יתקבלו בברכה תודה מראש, כפיר
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום,יש ספק יותר זול מהTT 600W שיחזיק 9600GT SLI + Q6600 בTMS בלבד? תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS זיכרון 2GB אני צריך מארז וספק להשלמת המפרט. המארז צריך להיות בלי דלת קדמית (גישה ישירה לכונני דיסקים) ורצוי שיהיה יפה (אם תתנו כמה אופציות זה יכול לעזור, "היופי בעיני המתבונן"). הספק צריך להספיק להכל. תודה לעוזרים. עריכה: תקציב 500-600 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הספק שלי הוא Enermax FMA 535W. אני מתכוון לשים את ה q9550 במקום ה e8400 ולעשות לו אוברקלוק ללפחות 3.6ghz. ל- 460gtx 768mb אני גם מתכוון לעשות אוברקלוק ללפחות 850mhz. יש לציין שהספק הזה כבר שנתיים אצלי. יחזיק או לא יחזיק?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ספק הכח שלי מראה סימני גסיסה. יש לי ליברטי 500W פנוי. השאלה האם הוא יוכל להחזיק את המערכת שלי (מפרט בצד, אוברקלוק בינוני) עד שאקנה ספק חדש. בנוסף מחפש המלצה לספק כח שיסחב את המערכת הנ"ל (בתוספת ה250GTS ככרטיס פיזיקה).
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי מארז P280 לפני מספר ימים וחיברתי את הלוח אם. שמתי לב שמאורר אחד שממוקם ב-TOP של המארז לא עובד. כל החיבורים נראים תקינים, אני מפספס משהו ? כמו כן שמתי לב שטמפרטורת הארדיסק תקינה אבל גבוהה יחסית (42). אני רוצה להוסיף עוד מאווררי 120. איפה עדיף למקם אותם, ב-FRONT INTAKE או ב-INTERNAL INTAKE ?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בראבו ומאש הם אותו הדבר פשוט הדגמים שיש בKSP המש הוא הנמוך וה בראבו הוא הגבוה. או אולי גיגה קייס. כרגע אני נוטה לכיון הבראבו לא משנה איזה מהם אני אקנה, אני אצטף שני קיטים להשקטה של טרמלטק. ומאוורים של גליאשל טק (9 ס"מ) שמדורגים ב 19 DB ו זרימת אוויר של 35CFM. תודה רום
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום רב , ברשותי ספק כוח Enermax noisetaker 425w , יש לו שני מאוררים , אחד מלמעטה ואחד מלעלה . ושניהם לא עובדים , כתוב במפורש במדריך שגם אם אני לא מחבר את הכבל הקטן הזה ללוח אם , הם יעבדו בכל מקרא כברירת מחדל הם תמיד עובדים , אבל גם כשאני מחבר או לא מחבר אותם ללוח אם לכניסה של ה SYS FAN גם אז הם לא עובדים , שניהם ! אני לא מבין למה זה קורה , האם יש תוכנה שמאפשרת לי לשלוט לבד על מהירות המאווררים ? ומה קורה אם יש לי עוד מאוורים למחשב ? יש רק SYS FAN ו CPU FAN , איך אני מחבר מאוורים נוספים עם יכולת לווסת את המהירות שלהם ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10885 גם כולל ספק 300W גם 2 מאווררי 12 ס"מ וגם מעוצב הרבה יותר יפה מה6A19 האם מארז זה גם מומלץ מבחינת איוורור ושקט כמו ה6A19?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מהספק שלי יוצאים כפול חיבורים ממה שאני צריך האם ניתן לקצץ את החיבורים המיותרים בעזרת קטר או שעלול להגרם נזק לספק? יש לי עודף חיבורים שגורם לבלגן בתוך המארז של המחשב.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום המערכת שלי מורכבת מלוח אם GIGABYTE מעבג PHENOM X6 כ.מסך 6870 ATI ספק כח SEASONIC 620W MUGEN 2 אני מחפש מארז חדש שקט ומרווח שאוכל להכניס את הציוד הזה בקלות אני מתכוון בעיקר ל MUGEN 2 שלא נכנס לכל מארז עדיפות למארז FULL TOWER ... אה כן והתקציב עד 500 שח עם סטיה של 50 שח... אשמח לקבל המלצות תודה שי מילגי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום מצאתי במחסן בית הספר ארגז שבתוכו 5 ספקי כוח מימי המעבד "INTEL PENTIUM". אמרו לי שאני יכול לקחת אותם. הם ניראים במצב טוב ואני מניח שרובם\כולם פועלים. כמה הם שווים???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל הUPS בכוונתי לרכוש הוא prd650 של אדוויס, צילום החלק האחורי שלו: הצרכנים שאותם אני יחבר: 1. מחשב HTPC, לשקע גיבוי 2. NAS בעתיד, לשקע גיבוי 3. טלוויזיית פלזמה 4. מודם/ראוטר משולב 5. סביץ' גיגה 6. סט רמקוים אקטיבים 7. ממיר יס מקס טוטאל 8. טלפון DECT,חיבור זמני בלבד כמו שאתם רואים יש 3 שקעי גיבוי, ו2 שקעי הגנה בלבד, מכל הצרכנים, המחשב הכי קריטי, כי לא ניתן לדעת מתי ילך הדיסק הקשיח (יש אומנם SSD למערכת, אבל במדיה על HDD רגיל), גם יחובר NAS בעתיד הלא קרוב. איך אבל לעזאזל אני אמור להסתדר אם 2 שקעי הגנה חשבתי לעצמי? אבל יש הרי רב שקע שאפשר להרכיב לו כבל מתאים ובכך לפתור את הבעיה, חשבתי עולי כדי לחבר את הפלזמה בנפרד, ואת הצרכנים הקטנים על רב שקע? יש…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! רציתי לקבל חוות דעת על המארז Gigbyte Posiedon שווה לקניה,הוא טוב,קירור טוב,כל הדברים בתודה אור.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
CORSAIR עוברת ל CHICOMYPOWER-HIPRO http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page447.htm לאט לאט הם מעבירים דגמים מ SESONIC ו CWT ל CHICOMYPOWER ו Flextronics כניראה שסוף סוף הפלטפורמות יהיו יחודיות גם ה PCB יחודי לפי התמונות: http://www.techpowerup.com/img/12-10-30/265e.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד I5 3470 הכרטיס מסך שלי די ישן(HD 5670) ובקרוב אני מתכנן לקנות משהו טוב אולי ב700 שקל או שאולי אני אלך על משהו חזק באיזה 1700 אבל נראה כבר.. בכל מקרה לאחרונה יש לי קריסות מוזרות במחשב (פשוט נכבה בלי שגיאה בלי כלום וזה נראה כמו שהספק התעייף) בנוסף יום אחד כשהמחשב עלה הלוח אם רשם לי אזהרה על משהו שקשור לספק כוח שלי (לא זוכר כבר מה) יש לי COOLER MASTER 470W ונראה לי שגם למה שיש לי עכשיו זה לא מספיק השאלה איזה ספק אני יוכל לקנות שיעמוד בסטנדרטים גבוהים ושישאר זול (מודולרי כנראה לא בקטגוריה) חשבתי אולי על זה http://ksp.co.il/?uin=16399 אבל אני מעדיף שבעלי נסיון יעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בצד, אשמח לאל-פסק טוב שאתם יודעים שהוא לא איזה חנטריש שמתקלל תוך חודשיים, משהו שיחזיק כמה שיותר זמן מעמד, עם אחראיות כמובן אם אתם חושבים ש-400 ש"ח זה לא מספיק אנא ציינו זאת. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 19.01.2011 בשעה 18:53:11 מישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-