עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by maxwell10,

אפשר בבקשה לקבל לינק ל review טוב שאתם מכירים? בעיקר ספקים בתחום ה 400W עד ה 500W מחפש השוואות ברמות השקט, אמינות ויעילות. תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  2. Started by puGs,

טוב היה לי מארז ישן של אייבורי וקניתי מארז CM690,עכשיו אני רוצה להפרק ולהרכבי את החלקים החדשים על הCM690 ואני צריך מדריך. ישלי נסיון בזה נאי יודע להרכיב בין חקלים פנימיים אבל אף פעם לא באמת ניתקתי דברים כמו כונן תקליטורים או הארד דיסק,אשמח למדריכון תודה מראש=]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by 00Amir,

יש לי ליברטי 400W - המפרט של המחשב שלי בצד... יש סיכוי להכניס עוד כרטיס של ATI מבלי להחליף ספק? אני רוצה להשאיר את הכ.מסך הקיים בשביל הפיזיקס - דרך אגב אם הכרטיס משמש רק כפיזיקס הוא עדיין צורך את כל החשמל? אם כן , איזה כרטיס אני יוכל להכניס? שווה בכלל?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  4. Started by 00Amir,

מה דעתכם עליו? כתוב עליו Max output : 720W ... יחזיק 5850 TOXIC בלי בעיות נכון??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by arpa,

היי, אני מחפש מארז איכותי למחשב HTPC, כמה שיותר קטן, כמה שיותר קריר ושקט. אין לי ממש תקציב, אבל יהיה נחמד להשאר בתחום ה700-1200 ש"ח. הדבר שהכי חשוב לי במארז, שיהיה בו מקום למינימום 3 הארדיסקים. לזלמן יש מארז מאוד נחמד שיש לו 4 מקומות אם אני לא טועה, אבל הוא מאוד יקר ואני לא בטוח שמשלחים אותו לארץ.. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  6. Started by ronbubl,

Antec Nine Hundred Two http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3918&CatCode=625 או Cooler Master HAF 922 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4197&CatCode=624

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  7. שלום אני הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הספק ‏HX 650W Active PFC 12cm Fan Modular של Corsair‎ תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  8. Started by ys1,

אשמח לקבל חוות דעת לעניין בחירת מארז בין שני המארזים האלו. שאלה מרכזית: האם האיכות של ה- Solo מול ה- Compucase (חומרים, אוורור, רמת הרעש) מצדיקה את מחירו הכפול? תודה.

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  9. בינתיים זאת המערכת: מעבד: i5 750 קירור למעבד: Arctic Cooling AC-FREEZER 7 PRO REV.2 לוח אם:Gigabyte GA-P55M-UD2 זכרונות: Kingston DDR3 1333 KVR1333D3N9 1.5v 2X2GB הארד דיסק: Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire VAPOR-X HD5750 1GB GDDR5 PCIE כרטיס המסך דורש 2 חיבורי 6 פינים של 75W כל אחד. הנה הלינק לדרישות http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=292 בכל מקרה, אני קונה דרך יבואן כך שיש לי מחירים די זולים למה שיש להם במלאי. יש להם או OCZ או THERMALTAKE, בפורום מפרטים כבר המליצו לי מבין השניים לבחור בOCZ (יודע שהספקים הם ספקי מותג וכו'). אני יכול לקנות OCZ ModXStream 500W ב290 ש"ח. הנה לינק לפרטים http://www.ocztechno…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  10. Started by mosdef,

חשוב שיהיה מאורר 120 ממ מקדימה ומאחורה. זרימת אויר טובה וקירור טוב . ואם אפשר שהספק יהיה למטה יופי וסטייל לא רלוונטי , המטרה היא מחשב לעריכת סאונד כבדה . תודה

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  11. http://www.tomshardware.co.uk/500w-psu-power-supply,review-31942.html

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  12. Started by omrik10,

יש לי Antec P182 וספק Corsair VX550, שמתי לב שהספק מותקן שהמאורר שלו מופנה כלפי תחתית המארז, ולא החוצה מהמארז, האם כך זה אמור להיות, או שטעו בהתקנה? בנוסף, המאוורר האחורי והעליון, מחוברים למארז עם ברגים, זאת אומרת שאם רוצים לנקות אותם כמו שצריך, צריכים לפרק ברגים, במחשב הישן שלי שיושב במארז זול בהרבה, המאווררים מותקנים עם תושבות, כך שלפרק אותם זה מאוד פשוט ולא דורש התעסקות עם ברגים. השאלה היא, האם ככה המאווררים האלה תמיד מגיעים ב 182?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. Started by fungiman,

רכשתי את המארז במסגרת בניית שרת-מדיה, פשוט כי הוא היה זמין מיידית בחנות ליד ביתי (KSP). המארז על פניו נראה יפה, הצביעה שחורה אולם הגימור לא מספיק חלק ואיכותי (automotive quality כמו שרואים במארזים היקרים יותר). חלקי הפלסטיק מקדימה לא הדוקים מספיק, כפתור ההדלקה לפעמים נתקע בגלל חוסר התאמה מושלם שלו ביחס לחלקים הסמוכים. לא יפה enermax! הכיסוי העליון מוחזק על ידי שני thumb-screws ומחליק בקלות החוצה, אולם דורש מעט כוח בעת החזרתו (מה שמעיד על התאמה לא מושלמת בין החלקים). הרכבת לוח אם mATX נעשת בקלות יחסית וכך גם חיבורי החשמל, USB ו-AUDIO. למרבה הצער הרכבת הקירור (מסוג AC PRO7 LP) מעט בעייתית בגלל הסמיכות לדופן המארז. המארז כולל ספק כוח מובנה ומאוורר 80 מ"מ. למרבה הצער המאוורר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, המפרט להלן: לוח אם Q965 2 GB של מושקין + 1GB שהיה לי לפני כן לא יודע של איזה חברה מעבד אינטל 6420 2.13 GHZ אני קונה עכשיו כ.מסך של ATI Radeon HD5750 1GB ואני רוצה להחליף לספק של HEC 500W. המטרה - בעיקר צפייה ב-HD סרטים ומשחקים ברמה בינונית http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=8014 האם זה יספיק? שווה את המחיר?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  15. Started by dlazard,

מישהו שמע על ס"כ של חבקת CODEGEN ? כדי להיות יותר ספציפית אני יגיד שהציעו לי מפרט למחשב שכולל ספק כוח CODEGEN 600W 2X80 M"M 6PIN 2XSATA. מצאתי את האתר של החברה ברשת ונראה שזו חברה סינית אבל אני לא בטוח. רציתי לדעת עם הספק הזה שווה משהו ואם הוא מסוגל לספק את הצרכים של מערכת גיימינג קל-נינוני. תודה מראש למשיכול לאזור. דניאל

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  16. שלום חברים. לאחר עזרה בפורום מפרטים ניסגר הבסיס של המחשב (מחשב גימינג בסיסי , סביב ה 3000 שקל). נישאר לבחור מארז , בדגש על מארז שקט , שלאחר ההתקנה בו לא היו יותר מידי התעסקיות בו (אם בכלל). נשאלת השאלה מה עדיף ? COOLERMASTER Sileo 500 VS COOLERMASTER (CM-690) 690 או שאולי בכלל לקחת משהוא זול יותר כמו ה Cooler Master Elite 310 (ואת ההפרש מבלי קשר לתקציב המחשב , להשקיע בציוד היקפי). אשמח לכל התיחסות , דרור.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by keldad27,

שלום תותחים ! קונה מחשב חדש (i5-760, לוח עוד לא סגור, 4GB זכרון, OS 7 32bit, כנראה 1GB GTX460, אופציה להרחבה בעתיד למערך של 2 כאלו ב-SLI, 3 כוננים קשיחים - 2 ישנים טיפה של 500GB ואחד חדש של 1 טרה, ספק ומארז נותרו שאלות עבורכם). לא מתוכנן OC ללוח/מעבד, אולי לכ"מ בעתיד. רוצה שקט (מאוד, אבל לא ברמה של אולפן הקלטות, לא צריך להשתגע)! שאלה על המארז: כרגע נראה לי שאני מתלבט בין P182 (אחלה, אבל מעצבן שהכפתור כיבוי והריסט לא נגישים, למרות שזה שטויות) לבין הסולו ---- מה דעתכם? חשוב לי שקט, ואני מחפש סולידי (בלי חלונות, אורות ושטויות), אבל שיתמוך לי בעתיד אולי במערך של 2 כרטיסי מסך GTX460. איך הסולו? לא שמעתי עליו כמעט בהשוואה ל-P182 שכולם מתים עליו. יש המלצות אחרות ? ----- שאלה …

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  18. היי זה ספק טוב ? רוני

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by snop,

היי, יש לי בעיה עם הספק אני חושב, אתמול לא הצלחתי להפעיל את המחשב ואחרי ניסיונות רבים הצלחתי. קניתי גם את הספק הזה וגם כרטיס מסך ASUS HD 5770 ומשום מה לא הצלחתי בהתחלה.. ופתאום אחרי ניתוק וחיבור מחדש של הכבלים של הספק מחדש - סוף כל סוף עלה המחשב (כי עד שזה עלה זה היה מעלה רק מסך ריק/שחור). היום, פתחתי את המחשב כדי לחבר כונן קשיח נוסף ובאתי להדליק ושוב פעם מסך שחור אז ניתקתי את הכונן שהוספתי ושוב עדיין זה שחור/ריק. מה זה, למה זה ככה ? בדרך כלל שהמחשב עולה אז שאני מדליק אותו אחרי כיבוי דרך המפסק האחורי - הוא נדלק לכמה שניות כולל המאווררים ואז נכבה ואז בלחיצה בכפתור הקדמי הוא נדלק רשמית - שזה הנורמל אצלי.. אבל עכשיו עם המסך הריק/שחור שאני מדליק דרך המפסק האחורי הוא לא מפ…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  20. Started by DAVIDKI19,

יש לי את הספק הנ"ל שהגיע עם המארז RC-631 של קולמסטר אני עובד עם מערכת I5+GTX275 <<<<<<< עכשיו אני חושב עוד מעט לתת את הכרטיס מסך הזה לאח שלי ולשים GTX470 /5850 להוסיף עוד הארד ולשים מנורה במחשב(לעשות חלון שקוף) איך אני יכול לדעת שיספיק לי את הספק? מעבד 0.87 V +3.3 V 3.38 V +5 V 5.14 V +12 V 12.04 V רזרב+5 V 5.19 V GPU Vcc 3.34 V אלה כנראה הנתונים מתוכנת האוורסט תודה.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש עם athlon X4 635 + 460GTX מה יהיה יותר טוב מבחינת שקט ואיוורור? חשוב שיהיה במארז פילטר אבק. הספק יהיה seasonic ht500W יש לי אפשרות לקחת את הספק הנל עם האנטק ב552 ש"ח. או את הספק הנל עם הV3 ב516 ש"ח,מה יהיה עדיף? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by SyRenity,

היי. מה הספק המומלץ לכרטיס מסך MSI gtx260? באתר היצרן כתוב שהתצרוכת המקסימאלית היא 182 W: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=136&prod_no=1934 תודה.

23. Started by itzik_touch,

תקשיבו דיברתי עם SKYPC והם אמרו לי שלא שווה לי לקנות את ה-ANTEC 300 או ה-NZXT GAMMA הם אמרו לי שעדיף לי לקנות את זה : http://skypc.co.il/sg_product~80320-100-07~6~0.htm יש לו חיבורים חדשים ויש לו גם אפשרות להכניס עד 7 מאווררים שאני לא אצטרך...המארז עצמו בא עם מאוורר אחד מקדימה אחד בצד ואחד מאחורה ואני רוצה להוסיף לו מאוורר למעלה ומאוורר עוד אחד מאחורה למטה ! מה אתם אומרים ? שווה יותר משתיהם ? עולה 348 ש"ח ! ודיברתי איתם על פירוק והרכבה והם אמרו שזה עולה 250 הכל רק פירוק והרכבה!!! מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  24. Started by lorin56,

בס"ד יש לי ברוך השם את הספק הזה hec 400w זה יכול להספיק למערכת כזאת ? Athlon IIx4 630 או Athlon II x 3 440 ו 2g זכרון ו כרטיס מסך hd 4670 ולוח אם MA785GMT-UD2H תודה רבה לעוזרים

25. שלום. 1. אני מחפש מארז שיחליף את ה V9 שלי (שניזוק), התקציב עד 500 ש"ח. הוא אמור להכיל I7 920 + MUGEN2 + HD4870 + 3XHDD. חשבתי על ה CM 690 II PLUS. מה אתם אומרים? האם יהיה בסדר למערכת הזאת? (אני לא מחפש משהו שקט במיוחד אלא ברמה של ה V9). 2. הספק שלי הוא ENERMAX PRO82 525W, האם הוא יחזיק אם אני אוסיף לו עוד הארד-דיסק (סה"כ 4 הארד דיסקים ושאר החלקים שרשומים מעלה)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים