עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם רציתי לדעת האם הספקים הללו נחשבים טובים כי המחיר שלהם דיי זול וגם מגיעים עם 3 שנות אחריות http://skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=0&fldID=44&fldVal=JSP%20Tech&ShowSenon=1 לדוגמה האם מתאימים למערכת כמו שלי ? פשוט רוצה לדעת מה אומרים עליהם

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  2. Started by argentinick,

אני רוכש מחשב מבוסס AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 ו GIGABYTE GA-MA78GM-S2H, והמליצו לי על המארז כולל ספק Antec NSK4480 380W, האם אני יכול להחליף אותו ב Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black (שזול יותר ב 120 ש"ח בערך) ?

3. Started by יואב גולדהורן,

שלום אני מעוניין לרכוש מידע על אל-פסק, איך יודעים מה הכי כדאי לקנות, מה חשוב לבדוק ואילו חברות נחשבות הכי טובות בתחום. כל מה שצריך לדעת כדי לקנות אל-פסק בצורה חכמה, בקיצור. איפה אפשר לרכוש את המידע הזה בצורת טקסט בעברית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by razorer,

אני חושב לקנות את הX1950PRO עם ספק של HEC 400W אבל חלק אומרים שהוא לא יחזיק את הכרטיס... ספק 400 וואט ג'נרי יחזיק אותו? או יותר פשוט, מה הצריכה שלו?

5. Started by kip,

TT http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1967 NZXT http://www.nzxt.com/new/products/classic_series/gamma :s05:

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by tomy1234,

אני מתלבט בין שני ספקים: SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus Corsair VX Series 550W PSU 41A@12V איזה יותר טוב? אמין? שקט? איכותי?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  7. היי! השאלה בכותרת... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  8. Started by shmulik_sh,

לאחר שקיבלתי כאן המלצה למארז הזה, כעדיף על פני הסונטה 2, קראתי במקומות רבים ברשת על בעיות בספק הכח שלו neo he 430 במיוחד עם לוחות של ASUS. האם ידוע מה קורה היום? האם חוסר התאימות עדיין קיים? האם חוסר התאימות הוא גם עם ה-P5B deluxe? האם יש מארז אחר של ANTEC דומה למארז הזה, מבחינת שקט, מקום לציוד וסידור הכבלים, שספק הכח שלו לא סובל מבעיות התאימות האלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  9. Started by Moshik144,

מה זה ספק ג'נרי??, ומה ההבדל בין ספק ג'נרי לספק רגיל ואיזה מהם יותר טוב???

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  10. Started by tk4,

הממ בעיקרון אני קונה אותו בסביבות מאי... ומכיוון שלא יהיה לי זמן במאי להתעסק עם זה אני בא ושואל עכשיו... כנראה יהיה E6420 ו R600... מהאתר הזה-WWW.ZIPZOOMFLY.COM במשהו כמו 80 דולר... תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. Started by idanelst,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות על פסק. כמה שאלות (הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובות, אלה דברים ספציפיים) : 1. האם יש מקום מומלץ לקניה - מבחינת איכות ומחירים? 2. האם יש סוג/חברה מומלצים (המטרה היא להגן על המחשב ועל האינטרנט)? 3. האם ידוע משהו לגבי הקרינה שהוא פולט (זה יימצא בחדר שאני ישן בו)? 4. במידה ואני לא לוקח את הסוג היקר שעובד כל הזמן דרך הסוללה, איך אני מוודא שהאל פסק מספיק מהיר כדי שבשבריר השניה שלוקח לו להבין שיש הפסקת חשמל, המחשב לא ייכבה בכל זאת? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  12. שלום! רציתי לדעת פרטים על המארז הזה למשל:איכות חומרים,איוורור וכו' אני יודע שהוא זול, אבל רציתי לדעת אם הוא מוצלח ועושה את העבודה הנה לינק שלו תודה רבה ליאור http://fire-pc.co.il/product.asp?pID=1135&cID=325

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. Started by alonkl,

AMD Athlon 64 X2 4800+ Xocket AM2 Box Asus M2N-E Western Digital WD2500KS 250GB G.Skill DDR2 2048 (1024X2) 800Mhz CL5 LeadTek WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E LG GSA-H44N X18 NZXT Apollo Arctic-Cooling Freezer 64 Pro AMD תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  14. Started by Spirox,

שלום לכולם, שאלה כללית: אם גובה מקרר הCPU שלי הוא 165מ"מ והגובה המקסימלי המתאפשר במארז הוא 165מ"מ גם, האם זה בסדר או שכדאי לבחור במארז אחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. כמו שכתבתי בכותרת.. מדובר בספק ששירת אותי נאמנה מעל לחמש שנים ללא התרסקויות בגלל מתח או משהו כזה.. המחשב פשוט היה דלוק נונסטופ במשך כל הזמן. כרגע מספק מתח ל: AMD 64 3000 R9800NP 7 הארד דיסקים 2 סידירום אך יכול להיות שבעתיד אשדרג את המחשב והשאר עם אותו מארז וספק. יש למישהו המלצות לספק אמין ויציב (300W+)? בטווח המחירים 300-350 שקל

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  16. לוח אם ASUS p5e-vm-do מעבד אינטל Core-2 quad q9550 (2.83Ghz 1333Mhz זיכרון 4Gb ddram-II 800 Mhz kingstone dual channel דיסק קשיח 320Gb sata-II + דיסק קשיח 500Gb sata-II כרטיס מסך geforce 8600gs 1Gb צורב sony dvd x20 כרטיס קול on-board כרטיס רשת on-board מארז + ספק כח atx2/ 520 Watt מסך: (EIZO S1932 SH LCD (45 Watts max. power consumption תודה על עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  17. Started by popcornshot,

ערב טוב ושבוע טוב לכולם ! ברצוני לרכוש את המארז SilverStone SG02F http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=182&area=en אבל אני לא מצליח למצוא אף חנות מחשבים באינטרנט שיש לה את המארז הנ'ל. באתר של SilverStone יש אופציה ל where to buy, וכאשר אני מסמן לו ישראל, הוא מציג לי את נעה מחשבים,סקאי פי סי,פלונטר,זיג זאג ופנדה מחשבים,ולפי מה שאני יודע סקאי פשטו רגל וגם פנדה ובזיג זאג ובנעה מחשבים לא מצאתי את המארז בחיפוש באתר. אני מוכן לקנות מחו'ל אבל גם כאן אני לא מצאתי אתר ששולח לישראל, ב ebay יש את המארז אבל המשלוח הוא 100 דולר,והמארז עולה בסביבות 60~70 דולר S: אשמח לקבל אתרים ששולחים לישראל והמשלוח הוא סביר (: בתודה מראש,אור.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by zeev1,

האם הספק הבא מתאים ומומלץ להחזיק את המחשב מארז colors-it ATX ספק 480w gold silent PSU חברת colors-it http://www.aone.co.uk/ProdInfo.ASP?ProductID=739 מעבד E4500 לוח אם אינטל Perel Greek ציפ סט G31 זיכרון 2G קינגסטון kvr800d2n5/1g X 2 דיסק קשיח WD1600aajs 160G 8mb צורב Liteon 20x DVD/CD writer @ rewriter model DH-20a4p07c סט של מיקרוסופט עכבר אופטי ומקלדת K96-00014 PKwin32 ps/2

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  19. הבטחתי וקיימתי ניתן להשיג אצל המפיצים המרושים כבלים נוספים לספקים מסדרת LIBERTY קיימים שני סוגי כבלים: EMC002 המכיל שלושה חיבורי מולקס EMC003 המכיל שני חיבורי מולקס + 2 חיבורי SATA מחיר מומלץ לצרכן הסופי בין 20 ל- 25 ש"ח המשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  20. קניתי אתמול את הספק, חיברתי הכל למקום והופ כלום, המחשב עשה ניסיון להידלק (כל הנורות נדלקו לרבע שניה וכך גם המאווררים) ונכבה מיד. יש לי לוח אם asus p5ql-e חיברתי את הכל טוב, ניסיתי גם לחבר רק את הלוח והמעבד אך לשווא, לא זז!! מה עושים?!?!

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  21. שלום, יש לי את המארז הנ"ל בצבע שחור. היו לי בעיות של חום במחשב אז החלפתי את המאוורר הקדמי במאוורר אחר של טרמלטייק. העניין הוא, שכשפירקתי את הפאנל הקדמי שמתי לב שמול המאוורר עמד מין בד לבן כזה (אני מאמין שהוא מסנן אבק). ניסיתי לנשוף בחוזקה על המסנן ושמתי את היד בצד השני ובקושי הרגשתי רוח על היד, השאלה שלי היא כזאת, אם אני אסיר את זה יותר אוויר קר יכנס למארז מבחוץ? כדאי להוריד את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  22. אני מתכוון לקנות UPS של IPPON, אבל אין לי מושג איזה דגם לקחת. המפרט של המחשב: Monitor: Dell 2700WFT, Case: Antec P150, CPU: Intel Pentium E2160 1.8ghz (with OverClock), CPU Cooler: Thermaltake Max ORB, Motherboard: Gigabyte GA-P35-DS3L, Memory: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2 667mhz CL5, Hard Disk: Western Digital 250GB SATAII 7200PMR 16MB, Video Card: Sparkle 8800GTS 320MB בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  23. Started by compless,

נניח שאני צריך 1 חיבור פיירוייר ו- 1 חיבור ESATA ובמארז יש רק חיבור קדמי לאחד מהם. האם אפשר לעשות כל חיבור שאני רוצה באחורי המארז (בהנחה שלוח האם שלי מספק לי את הדרוש)? תודה

24. Started by chaa12,

אתמול המחשב שלי התחיל לעשות רעש חזק ממש. הרעש אינו קבוע, לפעמים שומעים אותו ולפעמים לא. פתחתי את המארז כדי לנסות למצוא את מקור הרעש, ווידאתי שזה לא המאווררים עצרתי אותם עם עפרון לשנייה והרעש עדיין נמשך. אני כמעט בטוח שמקור הרעש הוא בספק. יש לי מארז מסוג CoolerMaster Elite 342 וספק כוח Elite Power 460 גם של CoolerMaster. השאלה שלי היא האם לקנות ספק חדש ואם כן איזה ספק יתאים לי? אני לא מחפש להשקיע פה אני צריך משהו שיעשה את העבודה ויהיה שקט. האם שווה לתקן דבר כזה או שיהיה לי יותר זול לקנות חדש? ואם לקנות אז איזה ספק?

25. Lior באחד הדיונים אמר Lior לא ממש הבנתי מה שאמרת ממה ששמעתי ,כרטיסי הדור הבא (directx10 ) עתידים לדרוש יותר מ-20 אמפר (שלא לדבר על (sli or cf) מכאן נובע החשש שלי שאפילו האנרמקס 400 יהיה גבולי עבור הכרטיסים הללו ועלול להיות "פיקים" קיצוניים שיגרמו לחוסר יציבות של המערכת ולקריסות ואף לנזק מצטבר עם הזמן שישבית את לוח האם וכרטיס המסך בעבר חשבתי רק לשם הביטחון לקחת את גירסת ה-500w,אולם הגידול המטורף בצריכת החשמל גורם לי לחשוב יותר ויותר בכיוון של ספק 600w -יעני -just to be on the safe side מפני שאני לא רוצה למצוא את עצמי משדרג ספק שוב פעם בעוד שנה, שנתיים רק בגלל שדרישות כרטיסי המסך עלו שוב פעם. גם מבחינה כלכלית טהורה ניראה לי יותר הגיוני לשים עכשיו עוד 200שח על ספק…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.