עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by jara14,

כשחיפשתי באינטרנט מידע על הספקים קראתי שהם זולים כי החברה מייצרת בעצמה את כל הרכיבים. כמו כן נאמר שהם עומדים בכל התקנים. אשמח לקבל מידע ממי שיודע. אני מתעניין בספק הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6536&CatCode=409

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, הציעו לי ספק הזה: Rosewill 530W Bronza בגלל שאיני מכיר את החברה אשמח לשמוע האם היא מומלצת.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by thebenjamin,

מה ההבדל בין הדגמים הבאים: SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Inzagi,

הבנתי שSEASONIC בעצם מייצרים את הספקים לCORSAIR. אם ככה, יש בעצם הבדל בין הספקים? מה ההבדל בין הספק הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=714 לבין הספק הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=991 מלבד הוואטים?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by ChronoDog,

בניתי לי סוף סוף מחשב ביתי למשחקים בתצורת ITX, אולם לצערי המארז שקימבנתי למערכת לא גדול מספיק כדי להכיל אפילו ספק TFX. במעמד זה, הנני פונה לכל המומחים בדבר היכן וכיצד ניתן להשיג דברים טובים בארץ - מאיזו חנות/יבואן בארץ ניתן להשיג ספקי SFX סבירים? ב"סבירים" הכוונה ל-80+ ומעלה, 300W לפחות (המפרט הוא Q9550 ו-HD5770), כמו כמה דגמים של FSP (חיפוש בעמוד -> SFX) ו-HEC סידי הם כרגע היבואן היחיד שאני מכיר שמביא FSP, אבל להציק להם בשביל יחידה אחת קצת טיפשי, אותו דבר לגבי 5exits ו-HEC בהתאמה... האם מישהו מכם מכיר יבואן/חנות/חברה בארץ שמחזיקה את הספקים הנ"ל במלאי, או שלפחות יש טעם לבקש מהם שיביאו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני צריך ספק למערכת חדשה, הבנתי בפורום של הneo he של אנטק הם אחלה אבל גם המחיר בהתאם מה לגבי הsmartpower שווים משהו ? יחזיקו קור 2 דאו e6400 ו8800GTS או שהם ימותו באמצע ? אני חושב על גרסת ה450W שלהם. בבקשה תנו ביקורת על הספק הזה ואל תמליצו על משהו יקר "רק" ב150-200 ש"ח ברור לי שהוא יתן תמורה להשקעה אבל אותי מעניין ספציפית הספק הזה ומה הוא שווה. תודה מראש

7. Started by Ido.G,

שלום, ראיתי שמוכרים את ספקי הכח של chieftec במחירים סבירים ב KSP. הסתכלתי באתר והנת' שלהם נראים סבירים ומעלה. האם מישהו פה יכול לחוות את דעתו על הספקים שלהם? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום חברים, רציתי קצת להבין כמה דברים - חיפשתי בדיונים הכלליים יותר כל מיני שאלות דומות אבל אני מעדיף לפתוח דיון בשביל שאלות פשוטות כאלה ולשמוע מה אנשים שמבינים אומרים מאשר לקרוא ביקורות באינטרנט, ובעצם בסוף לקנות ספק כוח שיתאים למערכת פי 3 ממה שאני צריך. בקיצור קודם כל רציתי לדעת אילו מבין החברות שנמכרות בארץ עושות את הספקים הכי איכותיים שיש - במילה איכותיים אני מתכוון - בביצועים, ובמחיר ביחס לביצועים. לפי מה שהבנתי החברות הכי הכי איכותיות לספקי-כוח חזקים הם Enermax \ Seasonic \ Pc Power & Cooling . אשמח לשמוע אחרת, או דיעות נוספות לגבי הקטע של מודולרי\לא מודולרי עד כמה זמן נראה לעין. אני חושב שאני אמור ללכת על ספק-כוח עם הספק של 850W או 900W אם יש דבר כזה, על מנת לה…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  9. Started by levya1,

שלום רב האם ספק כוח מאיכות טובה (טווח מחירים בין 300-450) שקל כולל גם מייצב מתח. כלומר במקרה של ירידת מתח פתאומית וקצרצרה (הגורם להיבהוב מנורות בבית) - הזרם למחשב יתייצב והמחשב ימשיך לעבוד ולא יעשה RESET ? תודה

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  10. https://linustechtips.com/main/topic/631048-psu-tier-list-updated/ תבלו!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by esm,

שלום לכולם, אני בטוח שכבר עסקתם בשאלה שלי בעבר אבל לא מצאתי התייחסות אליה בשום מקום בפורום. עמכם הסליחה אם אני מציק בנושא שכבר נטחן. לאחרונה הפכתי למפונק יותר בנושא הרעש שהמחשב שלי פולט, בין היתר בעקבות הזדקנות ספק ה-Zalman שהתחיל לעשות קצת יותר רעש ממה שהוא אמור. ואז חשבתי לעצמי - למה בעצם צריך ספק כוח אקטיבי? הרי קיימים בשוק ספקי כוח פאסיביים, רק שיש להם בעיות התחממות שדורשות התייחסות עדינה לטמפרטורה של המארז כולו. אז קודם כל - האם למישהו כאן יש ניסיון עם ספק כוח פאסיבי במחשב בתצורה סטנדרטית של i7? קראתי ביקורות על ספקים כאלה אבל אשמח לשמוע דעות אישיות. השאלה השנייה היא למה בעצם צריך ספק של ממש. בכל מקרה אני מעוניין לחבר את המחשב ל-UPS שכבר ממיר את זרם החילופין לזרם ישר…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  12. שלום! רציתי לברר מה ההבדל בין הדגמים של ספקי HEC ראיתי שמוכרים דגמים של TD-TF וגם דגמים של TR-TF מה ההבדל? וגם רשום עליהם שיש שני סלילים של מתח/זרם vc1 vc2 כל אחד מוציא את הזרם שלו או שהן משותפים ופועלים ביחד? תודה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by shibby15,

שמעתי עד עכשיו רק טובות על החברה הזו, ולפי כמות ואיכות הנמונים נראה כמו ספק לא רע בכלל. אשמח לדעתכם: http://www.glacialpower.com/products/power450ap_view.htm רום

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by שרול,

אהלן חברה! אני חייב עזרה בנוגע לספקי כוח אני מתלבט בין 2 סוגים תקציב עד 300 ש"ח 1. hec-500 td-tf 500W 2. ? Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin אני מתלבט בין שניהם כי הספק כוח שלי כבר כמעט גמור אני חייב שתעזרו לי כמה שיותר מהר!!! תודה אנשים! ???

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  15. שלום. אני מנסה לבנות מחשב, קטן כמה שאפשר. לוח האם יהיה Mini-ITX. הבעיה - ספקי הכוח שאני מכיר הינם גדולים. האם ישנם ספקים (באיכות סבירה) בגדלים קטנים יותר מאלה המוכרים? תודה

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  16. בכמה ספקי כח, מהסוג הזול שנמכרים עם כל מיני מדבקות כיד הדמיון של המזמין, ראיתי כי מוליך של 5V- בתקע הראשי ללוח (לרוב מוליך בצבע לבן, מגע מס. 18 במפת החיבורים במחבר של 20 פין), פשוט לא קיים. אין. חיסכון. מה הענין?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  17. ראיתי לאחרונה באיזה מחשב ספק כוח ועליו האותיות KSP, בפונט וגרפיקה בדיוק כמו הלוגו של KSP שכולנו מכירים. הסתכלתי טוב יותר והנה, המדבקה בדיוק כמו זו של EZ COOL רק במקום האותיות EZ COOL יש האותיות KSP. כל שהאר בדיוק אותו דבר, גם המכשיר נראה זהה. רק מה, חברת KSP רשומה במקום EZ COOL כמותג. וכעת לשיקולכם והשערה שלכם, מי יותר נפגע במוניטין שלו, בחיבור המוזר הזה . לא יכלו לפחות לשנות קצת את צורת המדבקה?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by shirNoshe,

http://www.p-see.co.il/category.asp?catcode=259&AdCat=259 לפי הנתונים היבשים הם די מרשימים, מי מייצר להם וממתי יש להם ספקי כח?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by mikko,

שלום! חשבתי לבנות מחשב חסכוני בחשמל שיריץ לינוקס ושיהיה ללא חלקים מכניים כלל! שם מנוע או זמזום עם קרור פסיבי למעבד וכונן SSD רק הספק הוא הנושא הבעיתי האם קיים ספק כלשהו עם קרור פסיבי בלבד? גם ככה המערכת בעלת צריכה נמוכה אני חושב ש 300 יספיק אז קיימת חברה שמיצרת כאלו ,המלצות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by multicore,

http://www.hardwaresecrets.com/article/Power-Supplies-With-Fake-80-Plus-Badges/1054 עד לאן אפשר להרחיק עם החוצפה? :

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by aofer,

שלום לכולם! מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין סדרת הLiberty לסדרת ה noisetaker? אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט בין liberty 400/500w או noisetaker 480W אני לא רוצה לקנות ספק לא מתאים ומצד שני אני לא רוצה לקנות הספק גבוה מדי בהרבה כסף מה ההבדלים בין הסדרות?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by ofer40,

היי מה דעתכם על ספקים של חברת JSP-TECH בכלל והספק הזה בפרט? http://skypc.co.il/pl_product~PS-05~24~0.htm נראה לי זול מידי אבל נראה רציני.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן! מישהו מכיר את החברה הזו לספקים? איך הם? ג'נרים?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by omri09,

שמתי עין על הספק הזה: VANTEC ION2 520W 40A בסה"כ ב- 2 מסילות 12V. מאוורר גדול יחסית- 13.5MM הנצילות עדיין לא ברורה.. שקט ביותר עפ"י הביקורת הבאה על אחיו הקטן וזה בעיקר מה שמושך אותיהשאלה הנשאלת היא עד כמה הוא באמת איכותי בהשוואה ל- SEASONIC למיניהם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by someone,

מה עדיף? ספק כח נמוך יותר, למשל של 330WAT של חברה כמו ANTEC, או ספק כח GENERIC שמפיק 500WAT? ההפרשים במחירים גדולים מאוד מכיוון שראיתי כבר ספק של 500WAT GENERIC ב200 שקל, לעומת ספקי כח של 330WAT של חברות גדולות במעל 300.. אז מה עדיף?

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.