ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
אשמח להמלצה למארז קטן עבור הרכב ITX. שמתי לב שהמבחר בארץ יחסית מצומצם, ככה שאם יש המלצה למשהו מחו"ל עם מחיר משלוח סביר, זה יתקבל בברכה גם כן. עדיפות למארז שקט, אך מאוורר דיו על מנת שאף רכיב לא יתחמם יתר על המידה. כמו כן אעדיף מארז עם מסנני אבק בכדי למנוע הצטברות או נקיונות תכופים. תקציב: 500~ ש"ח מפרט: לוח אם ITX עם קירור נמוך (Shuriken Rev. B) זיכרון עם קירור נמוך גם כן כ.מסך GTX970 mini-ITX SSD 2.5" שני כונני HDD 3.5" ספק כוח SeaSonic 650X באורך 160מ"מ
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בויטצר 3 ופולאאוט 4 יש לי ירידות FPS חזקות, לפעמים עד ל 8 FPS. ההגדרות כמעט מקסימליות (הרוב על ULTRA) בFHD. מניטור המעבד וכרטיסי המסך ב MSI AFTERBURNER הם לא מגיעים ל100% אף פעם. יתכן ומדובר בספק הכוח? המפרט שלי דורש 572 וואט לפי מחשבון שצורף בסטיקי. המפרט שלי מופיע במשתמש אבל ליתר בטחון אציין אותו פה: CROSSFIRE של שני R9 290. מעבד 8350 AMD אין קרור מים ספק כוח XFX 850 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, לאחר התלבטות לגבי המפרט בפורום מפרטים קנו לי מארה"ב את ה 5960X ולוח Gigabyte X99 5P הולך לקנות בארץ גם 64 גיגה זיכרון RAM SSD M.2 ועוד 3 קשיחים. המחשב לא הולך לשמש לגיימינג בכלל! רק תיכנות ומכונות וירטואליות. אבקש את המלצתכם למארז סופר סופר קריר . שהולך לחדר לשבת בחדר מאוד מאוד חם. תקציב 2K לשניהם כולל ספק כוח וקירור תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באופן עקרוני אני יודע שה P50 לא תומך בלוחות ATX אבל ניתקלתי בסרטון ביקורת ביוטיוב (https://www.youtube.com/watch?v=Fyafxl_6_6I) בערך מדקה 6:10 , אני רואה שהוא דחף שם מה שנראה כמו לוח ATX רגיל. למשהו יש ניסיון עם המארז הזה ויודע אם באמת אפשר להכניס לתוכו לוח ATX?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה בשם Calyos מציגה עמדת עבודה מתקדמת עם מעבד משושה ליבות וכרטיס מסך מדגם GeForce GTX Titan X – שלא זקוקה למאווררים כלל המרדף אחר שקט וחרישיות מלווה את עולם המחשבים כבר הרבה שנים. במסגרתו ראינו עלייה משמעותית בפופולריות של פתרונות קירור נוזלי במעגל סגור, כרטיסי מסך וספקי כח שמפסיקים את פעולת המאווררים שלהם כשהעומס נמוך מספיק ומאפשר זאת, ואפילו מחשבים ניידים ממגוון סוגים שמוותרים על הרכיבים המסתובבים לטובת קירור פאסיבי לדממה מוחלטת. האתגר הגדול שנותר הוא לספק דרך לקרר בצורה פאסיבית גם רכיבים עתירי עוצמה ועתירי הספק, שפולטים כמויות גדולות במיוחד של חום שממנו נדרש להיפטר – ועתה יתכן שאנחנו רואים התחלה של מהפכה גם בתחום הזה, תודות לחברה בלגית בשם Calyos אשר עוסקת …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום פתחתי את הספק בשביל לנקות אותו וגיליתי שם את הדברים האלה הספק הוא CORSAIR HX520W די ישן.. יש לי אותו משנת 2008 אפשר לדעת מה זה? ממה זה נגרם? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני בונה מחשב חדש ואני מעוניין בהמלצה למארז חדש. עדיפות למארז שקט יחסית כי הוא יהיה בחדר שינה. חשבתי ללכת דווקא על מארז לבן ,למרות שהאופציות לא רבות. חשבתי על fractal design define R5 ויש גם את הR4 או ללכת על הantec p280 white שניהם פחות או יותר בטווח התקציב שלי. אני נוטה יותר לכיוון של הR5 .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על ספק HX750I CORSAIR PLATINUM נצילות 93% I7 6900K TDP 140W EVGA GTX 1080 FTW חשמל - 8+8 MAX 215W לפי האתר שלהם עכשיו מה זה PEAK לפי מה שראיתי הכרטיס יכול להגיע ל 445W ב OC והמעבד 293W ב OC אולי זה היה אפילו ללא OC (מה שלא נראה לי). מישהו מבין ויכול לעשות לי קצת סדר בבקשה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת TT הואשמה לא פעם ב"השאלת" רעיונות מחברות כמו CORSAIR וCASELABS בעיצוביהן ובמקרה של הCORE X71 אני מרגיש כי באופן כלשהו מדובר באח הקטן ל900D של CORSAIR . לא שזה דבר רע , חס וחלילה , כל עוד מדובר במארז איכותי ותג מחיר מתאים לא נראה שישנה לאיש איזה לוגו מתנוסס לו בחרטום המארז . מדובר במארז FULL TOWER אשר מתווסף למשפחת הCORE X החדשה יחסית של TT , ביניהם תוכלו למצוא את מארזי הקובייה האימתניים שלהם X1 , X2 , X9 והX5 ( שמשום מה לא ממש מופיע באתר שלהם למרות גודלו היותר אטרקטיבי ) ואת הX31 אשר מהווה את האופציה השפויה למארז הנ"ל ( אותו מארז ללא התא התחתון ) למארז חלון צד בגודל מלא אשר יציג לראווה כל בניה מפוארת או סתם את ערימת הרכיבים שתבחרו…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הנ''ל הומלץ לי לברר את הנושא כאן. ספק כוח: ColorMaster -Extreme Power Plus 500W מפרט*: *(שחור: פריט קיים. ירוק: מיועד להחלפה) Intel Core 2 Quad Q9400 BOX => החלפה ל- Intel i7-6700K או Intel i7-6700 - ללא מאוורר*(TRY) *תוספת מאוורר למעבד: Arctic Freezer i11 Gigabyte EP43-DS3L => עדין לא נבחר. משהו בסיסי התומך כמובן במעבד שלעיל. (תושבת 1151) DDR 2 2x2GB (400 MHZ) => החלפה ל- 8G kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15, עם אופציה להרחבה בהמשך. ATI Radeon HD 4800 - יוחלף בעתיד, לכ. מסך בטווח הביניים. Samsung SSD 850 EVO 250GB - לא מיועד לשינוי. Samsung HD642JJ -> נקנה יחד עם המחשב. מיועד לש…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש מארזים שכתוב שיש להם 2 יציאות usb 2.0 ו usb 3.0 בלוח אם כתוב שיש . וכ'..8x usb 3.0 6x usb בקיצור בלוח האם יש לי יותר יציאות מאשר במארז. איך אני בוחר מארז שיתאים למספר היציאות שבלוח האם ( asus Z170-K )
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רצית לדעת איך המארז הזה CoolerMaster CM Storm Stryker White and Black ATX Case No PSU ואם אני יכול לשים קירור נוזלי דגם הזה קירור נוזלי Corsair Hydro H115i Extreme Perfor יש לי את הקירור הזה אם צריך מארז אחר הוא שזה מתאים המארז הזה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום מצאתי במחסן בית הספר ארגז שבתוכו 5 ספקי כוח מימי המעבד "INTEL PENTIUM". אמרו לי שאני יכול לקחת אותם. הם ניראים במצב טוב ואני מניח שרובם\כולם פועלים. כמה הם שווים???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מה עדיף לקחת ANTEC GX300 או Zalman Z1 Neo ? שניהם עולים בסביבות ה 200
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשלב זה לא מתוכנן כרטיס מסך חוץ מזה שעל הלוח. מפרסם את המפרט לצורך שאלה זאת בלבד לא לצורך המלצה , את זה פרסמתי במדור ייעוץ לפני רכישה. ישודך למסך דל 27. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920506 - Intel - i5-6400 Skylake Quad core CPU - 2.7 GHz - Max Turbo Frequency 3.3 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 816/800 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-H110N - Gigabyte - Socket LGA1151 CPU - Intel H110 chipset - Mini-ITX... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 361/354 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX421C14FB2-8-PC - Hy…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות ספק כוח חדש בקרוב ואני מעוניין לדעת מי מהם הכי טוב; http://ksp.co.il/?list_compare=.30220..17062..23573. ואם לדעתכם יש משהו יותר טוב, תוסיפו כאן בתגובות. (מחשב גיימינג) עקרונית, לאט לאט אשדרג את כל המחשב. לא מתכוון לחבר את הספק באותו הרגע, מתכנן להביא גם מעבד , לו"א וכ"מ טובים יותר.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש מTMS, מחפש ספק ומארז סגור שקט כמה שאפשר. מצידי שיהיה מכוער. זה המפרט שאני קונה: לא יודע האם הפסק שהציעו לי פה הוא מספיק טוב, או אם החברה הזאת שווה משהו. כנ"ל לגבי המארז. דעתכם? מעבד: Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1527 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 מחיר: ₪144 לוח אם: Gigabyte GA-H170-D3H for 1151 כמות: 1 מחיר: ₪557 מארז: Antec GX500 + MF600MS כמות: 1 מחיר: ₪485 זיכרון: Samsung DDR4 16G 2133Mhz CL15-15-15-37 כמות: 1 …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
על פי המפרט הטכני שלו יש לו בצד שישה מאווררים (מקום לשישה של 140 או שמונה של 120) אך בתמונות אני רואה רק ארבעה (כנראה של 120). איפה המאווררים החסרים? אולי בצד השני (לא זה של החלון)? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה רועש זה יותר בין הגרסה עם החלון לבין האחת בלי? כי אני מעדיף שהמארז יהיה שקט אבל אם אפשר גם אז שיהיה חלון. אם יש עוד מארזים שקטים (אבל עם תמיכה בראדיאטורים ןI/O טוב (מיקרופון ואוזניות בנפרד 4 USB וכו) ומערכת קירור טובה) אשמח לקבל הצעות גם.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להפעיל מחשב ישן עם LGA775 שספק הכוח שהיה לו שרוף (בעבר ציינתי ע"ג הספק שהוא שרוף). לכן, חיברתי לו ספק כוח אחר שהיה לי שאני יודע שהיה תקין בעבר (מבדיקה לפני כמה חודשים ומאז לא נעשה בו כל שימוש, בדקתי אותו גם לפני עם PSU TESTER בסיסי והיה נראה תקין). הפעלתי את המחשב (עם לחצן ההפעלה) ופשוט המחשב לא עשה POST (ולא השמיע צלילים לאחר איפוס CMOS ללא זכרונות ועם זכרונות תקינים). חיברתי את ספק הכוח הזה לבודק PSU פשוט ביותר והפעם כבר הוא לא הציג תוצאה תקינה של מתחים (רק חלק מהנורות דלקו). הפעם החלפתי לספק כוח אחר שאני יודע שגם הוא תקין בוודאות משימוש לא מזמן: כאשר הפעלתי את המחשב חלפו שתי שניות - שמעתי פוף מספק הכוח והחל לצאת המון עש…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט הקיים: לוח אם: MSI Z170A Gaming Pro Carbon מעבד: i7-6700 כ. מסך: GTX-1070 (x2) SLI כ. רשת: TP-Link AC1900 Wireless Dual Band PCIe אחסון: 1TB HDD אחסון: Samsung 850 EVO 250GB אחסון: Crucial MX300 M.2 275GB זיכרונות: Kingston HyperX Savage 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 CL12 מארז: Antec GX500 Window ספק כוח: FSP Hydro X 650W החלטתי להחליף את הספק מכמה סיבות: הוא די רועש מישום מה, ציפיתי שיהיה שקט יותר. המחשב שודרג מאז הצורה הטבעית שלו וההספק כבר די גבולי לדעתי. הספק שכרגע יש במפרט לא מודולרי. אני מאוד מצטער שלא חשבתי על זה לפני שרכשתי את המחשב אבל זה מה יש כרגע. יש לי התלבטות בין ארבעה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם . קודם זה המפרט הנוכחי: Intel i5 4590 Arctic Cooling Freezer 11 LP ASRock H81M-HDS Kingston FURY BLUE 8GB 1600MHz AMD Radeon HD7950 With Boost Dual-X Kingston SSDNow V300 120GB WD 500GB Seasonic S12G-450W ANTEC ONE הכרטיס ישדורג בעתיד הקרוב ל1070GTX או VEGA אם יגיע בחודשיים הקרובים (ויעמוד בציפיות).. אז ככה אני מחפש מארז חדש שיהיה כמה שיותר קטן (הלוח MICRO ATX) . וחשוב שיהיה סינון אבק יעיל במארז. ראיתי אופציות כמו : Corsair air 240 , Fractal Design Define Nano S Black רק אני לא בטוח שהלוח נכנס לננו S . אם יש אופציות נוספות אני אשמח לשמוע. מעדיף לחסוך אם אפשר המחיר המארז.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני רוצה להחליף ספק בשביל המפרט הבא: האם לקחת שוב פעם 650W או שלא להסתכן ולקחת יותר? תודה. CPU Intel i7-6700K 4.0Ghz(4.2Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray Cooling Noctua NH-D15 Motherboard Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 for 1151 PSU Antec NE650M RAM DDR4 8x2GB 2400Mhz CL15 1.2V Kingston HyperX Fury Black GPU Gigabyte GeForce GTX 1080 TI Aorus Extreme אני קונה …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-