ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
מעבד E6400 כרטיס מסך 7600GT לוח אם GIGABYTE 965P DS-3 מחפש מארזשיהיה מקום להכניס עליו כרטיס כמו 8800 GTX או או קירור למעבד כמו ה TUNIQ וספק שיתאים לדרישות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון שבבלק בירד אז הספק כוח נימצא למטה וקירור מים נמצא למעלה כניראה שמי שעשה את זה ממש לא יודע פיזיקה (אני לא פרופסור..) כי למדתי בפיזיקה שחום עולה למעלה וקור יורד למטה אז למה המפגרים שמו את הספק כוח למטה כדי שיחחם עוד קצת את הכרטיסים שנמצאים מעליו ? ושמו את הקירור מים למעלה והמאוררים של הקירור מים שואפים אוויר מלמטה כלפי מעלה זאת אומרת שהם שואבים את כל החום של המארז ובמקום שהאוויר הזה יקרר את הנוזל שמקרר תה מעבד והכרטיסים אז הוא מחמם אותו מה אתם אומרים ??
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום! תוכלו לתת לי את כל השמות למארזים הכי טובים? ותוכלו לתת לי גם שמות של מארזים שקטים? תודה לעוזרים..!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בצג של הטמפ' מקדימה יש אור אדום כזה מצד ימין למעלה שכל הזמן מהבהב. מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר או משהו...?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אחת למעלה ואחת למטה? או שיש דגם שאין לו והדגם הזה נמצא ב IQPC כי אין לי את שתי הידיות האלה, אז אני חושב שאני צריך ללכת לבקש שיחליפו לי אבל אני צריך להיות בטוח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה מארז עם קירור מים מובנה... כמו למשל זה: http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/fulltower/armor_lcs/ve2000swa.asp אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח...
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, הוטל עליי לקנות UPS ואני לא מבין בזה הרבה, אז אני מבקש את עזרתכם. Athlon64X2 (AM2) 3800 Gigabyte A-M61VME-S2 DDR-2 - 1024mb PC5300 WD 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB DVDRW LG H62N כרטיס O/B מדובר במפרט מחשב די משרדי עם מסך CRT 19 (אני יודע שזו בעיה). הם בעיקר רוצים הגנה מהפסקות חשמל שקורות באזורם די הרבה ולחוצים בכסף. לפני שאני בכלל מתחיל לברר מחירים, איזה UPS צריך כדי להחזיק מחשב כזה לכמה דקות עד שמכבים אותו מסודר ? מכיוון שהדלקה "קרה" של המסך תדרוש UPS מאוד יקר (תקנו אותי אם אני טועה), נצא מנקודת הנחה שהמסך נשאר דולק ורק צריך להשאר כך כמה דקות. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
Antec NeoPower NeoHE 550 אני יכול להשיג אותו בהנחה במקום 100$ ב 55$ די הייתי סגור על ה corsair hx 520 אבל המחיר מפתה... ספק טוב?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך ספק ב200 שח (עדיף אפילו פחות אני לחוץ בתקציב...) למפרט: E2140 P35-S3L X1950GT דיסק קשיח 1 צורב 1 וזהו פחות או יותר... הולך להיות OC עד לאן שאני יצליח להגיע, יעני OC רציני חשוב לי ספק יעיל ושקט, ואני מעדיף ספק עם מאוורר 12CM הבחירה הברורה היא FSP350-60GLN אבל יש לי שתי בעיות. 1. במסילה השנייה יש מספיק אמפר וזה בטוח, אבל המסילה הראשונה נותנת רק 10A וזה אמור להחזיק אבל זה יהיה די גבולי... אחרי OC אני חושב שבמאמץ הצריכה במסילה השנייה תיהיה 90W-110W וזה קצת גבולי, אז רציתי לדעת מה אתם חושבים, האם הספק יחזיק או שכדאי לקחת משהו אחר. 2. רציתי לקנות אותו בTMS ונגמר להם, אין במלאי. התקשרתי לגיבור וגם להם אין במלאי. מישהו יודע על חנות טובה עם מלאי של הספק הזה (וגם אספקה מה…
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם מישהו ממליץ על ספק זה? אם לא האם יש לכם ספק שאתם ממליצים לקנות עד 280 שקל? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יכנס בצורה סבירה בלי בעיות? התכנון הוא כנראה לקחת gtx של חברת evga ...
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רציתי לשאול אתכם האם המארז+ספק שווה.. האם הספק יספיק למערכת עם 8800GTS, QUAD CORE, 2GB ram וכו'.. וכמובן האם הוא מספיק יקרר.. COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN אל תשאלו מה התקציב, אני פשוט רוצה לדעת ספציפית על המארז הזה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מארז שיש מקום לספק למעטה... אם אתם יכולים לרשום שמות אני ישמח...
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן אנשים, להלן המפרט של מחשב חדש אותו אני עומד להזמין, רוב המפרט נלקח מדף המפרטים אצלכם באתר: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping also available) 1550 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5700 CPU Cooler for 775 170 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 Intel Socket 775 ATX Motherboard 670 זיכרון פנימי DDR-2 - 2048 Dual Channel kit 2X1024MB PC6400 - G.Skill, OCZ Value, Corsair Value... - Life Time Warranty 700 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 420 צורב DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 200 כרטיס מסך PCX - GeForce 8800 GTS 320MB 320bit ALBATRON/LEADTEK/GIGA…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלתי היום משכורת והתברר שאין לי מספיק לEUREKA שתיכננתי לקנות אז אני צריך מארז שיכול להכיל 8800GTX עד 750 ש''ח אבל רק מהחנות זיגזג 2000 כי אני רוצה לקנות הכול שם. תודה. דרך אגב אני נוסע לקנות היום בשעה 5 בערך, אם תוכלו בבקשה לעזור לחבר בצרה?
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך מדגם: X800GTO. אבל הספק כוח שלי דיי חלש והוא גם ג'נרי. יש לי ספק כוח נוסף בארון 230 W גם ג'נרי, יש אפשרות לחבר רק את הכרטיס מסך לספק הזה?
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כן, אולי זה היה מתאים יותר בפורום כללי אבל זה יעניין רק את אלו שמבקרים בפורום שדן בספקים מסתבר שהוא מתחיל לעבוד בBFG ואחד התנאים שלהם הוא שג'וני לא יכתוב יותר ביקורות http://jonnyguru.com/news_details.php?id=350 חבל :-\
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ואיך קוראים לכבל מהסוג הזה? ואם זה משנה, הדגם של האל פסק הוא Advice PRPC-750
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני הולך ליקנות מחשב חדש ואני צריך המלצה לכזה מארז וספק חשבתי על ENERMX CHAKRA+LIBERTI או NZXT APPOLO+LIBERTY ועוד 1 שחשבתי היה ANTC P150 שמגיעה עם שספק מה אתם אומרים עדיף? דרך אגב השקט פחות מעניין אותי ויותר הקירור אבל אני לא אתנגד לשקט תודה The_MG
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא חשוב לי שקט העיקר שיהיה קריר ויפה.. חשבתי אולי ה 3D AURORA 570S
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במפרטים המומלצים הזולים מופיע הלוח JSP-TECH M-100A http://hwzone.co.il/specslist/view/33 http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=11&hProdID=141 ע"פ התמונה נראה שאין לו כניסות USB ואוזניות מקדימה. האם יש מארז אחר זול יחסית (אבל לא זבל) שיש לו כניסות כאלו? תודה קובי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287151.0 הייתי מעוניין לדעת מה ההמלצה שלכם בין THERMALTAKE ARMOR לבין THERMALTAKE EUREKA וכן, אני סגור על THERMALTAKE. בהתחלה חשבתי על קירור מים מובנה של ARMOR אבל לאחר התייעצות בפורום ירדתי מהנושא.. מה ההמלצה שלכם בנושא ומה ההבדלים המהותיים בין המארזים הללו ? בתודה Fireman
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישהו לא מרוצה ממנו או יודע שהוא לא משהו? בתודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש 2 ספקים במחיר הכי נמוך שאפשר (אבל עדיין לא להתפשר עד כדי כך, שיהיו איכותיים), למערכות הבאות: 1. E6550 + GTS 320MB 2. Q6600 + GTS 320MB שיחזיקו אותם כמו שצריך. ה- 400TRT של HEC יוכל להחזיק? אולי WIN או ACE של HEC? בכל מקרה, תנו את הדעות שלכם בכללי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש UPS למערכת שצורכת עד 500W + מסכי LCD 17 + נתב + מודם. השאלה היא האם ניתן למצוא UPS נורמלי בתקציב הזה לדרישות האלו או שצריך להתפשר על משהו. כמו כן אפשר להמליץ על UPS שיתן לי אפשרות לחבר אליו בנוסף גם מחשב ללא מסך שצורך לכל היותר 400W. אם יש UPS כזה שהוא לא בתקציב שרשמתי תמליצו עליו בכל מקרה ואולי אני אשקול להעלות את התקציב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-