ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתחיל לאחרונה בפרוייקט בניה של קייס לדי ג'יי... אחת המגבלות שממש מציקות לי בתחום היא עבודה עם לפטופים.. רציתי לבנות קייס די ג'יי שיכיל בתוכו מארז מחשב שוכב שלצידו הקונטרולר שלי ובצד העליון של פתיחת הקייס יופיע המסך.. בהתחלה חשבתי לפזר את הרכיבים בבניה עצמית בתוך המארז מעץ..ואז התחלתי לחשוב על קניה של מארז סלוני שבתוכו יהיו החלקים והוא יוכנס לתוך הקייס ויקובע שם... החלקים שיהיו בתוך המחשב הם: לוח: GA-H67MA-USB3-B3 מעבד: i5 2500 ספק: אנרמקס NAXN 650W זכרונות: פטריוט 8 גיגה (קיט) דיסק קשיח: wd sata3 blue 1tb השאלה היא אם יש מארז סלוני שוכב לא גדול במיוחד שיכול להכיל את הרכיבים האלה.. תודה מראש לכל העוזרים (:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב האם ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W הספק הזה , יתאים לי למערך 2 כרטיסי מסך 6970 2 GB ? או שאני צריך לקנות WATT 1000 ? אשמח לקבל תשובה ממבין דבר בבקשה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני לדעת בדיוק מהידע האישי שלכם לגבי המארז של ANTEC דגם DF85 וספק של Quattro 850 בעיה כספית ברוך השם אין רק צריך את חוות דעתכם לגבי שני הפריטים הללו אשמח לתגובה ערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה: השאלה שלי היא: כמה וואט של הספק אני צריך למערכת הזו ? חשוב לציין שיש תיכנון לOC והאם הספק Corsair CX500W Active PFC 12cm Fan יספיק למערכת הזו או שצריך להביא אחד יותר חזק ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. חדש בתחום - אנא סבלנותכם (: סיימתי להתקין הכל במארז המדובר, ומקידמת המארז (שם נמצאים שתי יציאות USB 3), יוצאים כבלים שהם ממש "רגילים" - ז"א שהם לא דומים לשאר חוטי ה USB. אני מניח שכבר הבנתם בדיוק למה אני מתכוון, ולכן אעצור כאן (הניסיון להסביר את עצמי לא צולח (: הפתרון היחידי שנראה הגיוני, הוא שאני אמור לחבר את כבלי ה USB3 הללו לאחורי המארז! למקום בו נמצא ה IO Shield ז"א. הזוי, או שאני טועה?! יש פתרונים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע אנשים, שיש להם ניסיון אישי עם SilverStone FORTRESS SST-FT02B. עד כמה הוא באמת שקט (בשתי אפשרויות)? חשובים לי בעיקר שקט ואוורור. אני מתכוון להתקין GTX580 ו-Noctua NH-D14. איזה תחליפים קיימים במחיר +/- דומה?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש ספק זול למחשב עם מעבד 341 Celeron D, שני סטיקים של זיכרון, הארד דיסק וכונן אופטי. כמו שאפשר להבין מהמפרט, המחשב מיועד לעבודה משרדית בלבד. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מארז Antec Sonata III יחסית חדש (שנה +-) הבעיה היא שיש רעש מוזר של מאוורר מסתובב או של הארדדיסק מסתובב אני לא מצליח להבין מאיפה הרעש הרעש נפסק לגמרי כאשר אני נוגע בצדו השמאלי של המארז (איפה שה"דלת") מה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני הרכבת מחשב לצורך תיקלוט (dj) המחשב יהיה לרוב מחוץ לבית בנסיעות.. המפרט הוא : asus p8z68-v intel i3 2100 (זמני עד שיגיעו ה ivy-bridge) patriot 8gb kit 1600 HD103SJ M12II-620 מסך סמסונג קיים 226bw ... רציתי לדעת קודם כל אם המחשב לא צורך את כל הוואטים מהספק, הצריכה נמוכה יותר? או שעדיף לקנות ספק חלש יותר למפרט הזה כדי לחסוך ב ups חלש יותר... ... שימוש ה ups יהיה בעיקר לכל מיני הפסקות חשמל שמתרחשות במועדונים לפעמים.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום! ברשותי אל פסק של חברת Ippon. דגם: BackPower PRO 800VA. האל פסק כבר בן שלוש, המצבר שלו מת, והוא משמיע זמזום מעצבן (גם כשהוא כבוי). אני לא זוכר אם הזמזום היה מההתחלה. כרגע אני מתלבט אם להחליף את המצבר או את כל המכשיר. יש סיכוי שהזמזום מתרחש רק בגלל שהמצבר שלו מת? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות אחד משני ספקים של Antec 520W, שניהם באותו מחיר: Antec Neo Eco 520W Antec HCG 520W 80Plus Bronze יש עדיפות לאחד מהם ? (לא משנה לי מודולוריות של כבלים) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממש כפי שכתוב בכותרת. אבל - ה Corsair הוא מהדור הראשון (לא ה V2): הנה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139006&cm_re=TX750-_-17-139-006-_-Product והנה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=17-371-026&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Keywords=%28keywords%29&Page=1#scrollFullInfo הבחירה מוגבלת לשני הספקים הללו בלבד תודה!
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם לדעתם הספק 300W be quiet! SFX Power BQ (שימו לב, ספק SFX וכנראה שלא ניתן להשגה בארץ) יכול להחזיק את המערכת הבאה גם בשיא העומס? AMD Athlon II X2 240 Foxconn A7GM-S v2.0 Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 Powercolor Radeon HD 5550 512MB GDDR3 Western Digital Caviar Blue 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש שמטרתו היא בעיקר גיימינג, ונתקלתי בכמה קשיים - פתחתי את הדיון הזה בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501976.0 ובמחילה מכבוד כולם, אני מאמין שכאן תוכלו לעזור לי יותר בכל הנוגע למארזים מגניבים, אקזוטיים וקטנים לגיימינג. אז אחרי שקראתי עוד קצת באינטרנט, הבנתי שיש הרבה מאוד סוגים של מארזים קטנים, חלקם לגיימינג וחלקם לאו. חלק נמוכים, חלק דקים, חלק קופסאות וחלק פרמידות. יש לכם המלצות וניסיון אישי עם חלק מהבחירות הנ"ל? איזה מגביל יותר מבחינת חומרה? איזה נראה קטן אבל בעצם ממש לא נוח? כפי שכתבתי, המטרה היא שאוכל לשנע את המחשב בין כמה מקומות באופן נוח ונגיד... שבועי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
תקציב: בין ה300-500 ש"ח למפרט זה: C2D E6850 3.0GHZ ATI 5850 1GB 4 GB DDR2 800 GIGABYTE GA-965P-DS3 3x SATA HDD's 1x DVDRW המותג המועדף שלי הוא Enermax, אבל אין לי מושג כמה WATT או VOLTAGE אני צריך, אני חייב ספק שיביא ביצועים מקסימלים (למשחקים דורשים) ללא OC מהמפרט הקיים. שקט, וחוסך בחשמל וכבלים נשלפים אם אפשר. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. נשאלתי שאלה. מה המשמעות בפועל [!] של ספק כוח איכותי מאוד, מול ספק כוח בינוני. כן, ברור שספק כוח "מאעפן" (כמו שאומרים), מהווה סיכון למערכת כולה - יכול "לצלות" אותה, וסביר מאוד שימות בשלב צעיר יחסית. א-ב-ל, כאשר אנחנו מדברים על ספק כוח בדירוג 80PLUS למשל, או אפילו על דירוג BRONZE, לעומת ספק GOLD, איך האיכות הזאת באה לידי ביטוי? האם יש לה משמעות בפועל [מלבד ההשפעה הקלה על צריכת החשמל מהקיר]? האם יש לה השפעות על חיי החומרה [לוח האם, כרטיס המסך]? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אז לאחר 3 שנים עם הספק שברשותי הוא מתחיל לעשות רעש של מטוס. היצע הספקים בארץ כל כך גדול והידע שלי בהם אפסי, לכן אני זקוק לעזרתכם. המערכת שלי קיום פשוטה אך אני מתכנן לשדרג בקרוב, לכן אני אתן לכם את המפרט העתידי פחות או יותר: AMD Phenom II X4 840BE לוח אם יהיה AM3+ כלשהו,אני כרגע אחכה שההיצע יגדל HD6570 2 כוננים קשיחים כרטיס PCI 1 וזהו בסה''כ.. היו לי התלבטויות רבות בין 520 ל400W ואני לא ממש מבין בעניין. הדבר שהכי חשוב לי הוא שקט. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח SATA 7200RPM למחשב ואני לא יודע אם הספק יחזיק אותו. מפרט נוכחי: intel c2d e6550 - קירור צנוע יחסית ac freezer 7 pro gigabyte g35ds3l gainward 9600GT- מקורר אויר SATA 7200RPM HDD DVDRW 2 מאווררי 120 שעובדים ב1000-1500 RPM אאל"ט וכמובן הספק: HEC 300LR T (300W יחזיק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: מעבד: i5-2500K לוח אם: Asus P8Z68-V Pro זיכרונות:CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMZ8GX3M2A1600C8 דיסק קשיח: Samsung F3 1TB מארז: CoolerMaster 690 II Advanced ספק: ? לגבי המארז - מה אתם אומרים? בחירה טובה? ה-LanCool K62 הרבה יותר יקר וה-K60 לא שחור בפנים :\ (שווה להתפשר על הצבע הפנימי? המארז הרבה יותר איכותי?) באיזה מחיר אפשר להשיג היום את המארז? (690 II כמובן) התקציב למארז הוא עד 600 שקל לגבי הספק - חשבתי אולי על SeaSonic M12II-620 620W 80+ Bronze MODULER PSU (אגב הוא אמור להגיע עם 3 שנות אחריות או 5 שנות אחריות?) או שכדאי להשקיע בספק בדירוג GOLD? מתוכנן OC, אולי הוספת כרטיס מסך בעתיד (אני…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מהי הדרך העדיפה? אמנם יש פתח אוורור ברצפת המארז, אבל עדיין - האם להתקין את הספק מופנה כלפי מטה [מאוורר כלפי מטה]? לא הייתי רוצה לחסום את האוורור תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבקש המלצה למארז MATX קולנוע ביתי (כמה שיותר קטן ואסתטי) לסלון- תקציב גמיש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
איזה יותר איכותי ומה ההבדל חוץ מהכבלים http://tms.co.il/product/7943 http://tms.co.il/product/8788
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז טוב איכותי לא רועש כל כך ולא תופס אבק כל כך אני גר בבאר שבע עיר החולות (מדבר) אז אני מחפש מארז שמתרים לתנאים של באר שבע. אז אני מחפש מארז לא אכפת לי איזה גודל הוא העיקר שלא יתפוס הרבה אבק ושהיה שקט ושהוא יהיה עד 600 שקל.. עם חריגה של 50-70 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות את המארז שבכותרת ויש לי שאלה על המארז מבחינת זרימת אוויר וקירור. הבנתי שהוא מגיע עם מאורר אחד של 140 מקדימה, ועוד אחד מאחורה, עם אפשרות להתקין 2 בצד (140/120) ועוד אחד מקדימה. מה שמדאיג אותי זה שיהיה יותר מדי זרימת אוויר פנימה ולא מספיק זרימת אוויר החוצה. בהנחה שאני מתכנן לקחת 2500K עם OC לאזור ה4.5, ו-GTX570 - מאורר של 140 מקדימה, עוד אחד של 140 בצד ועוד אחד של 120 מאחורה יספיקו כדי לתת קירור טוב? מבחינת זרימת אוויר זה יעבוד שייכנס הרבה אוויר מקדימה ומהצד וייצא רק מאחורה? כדאי להחליף את ה-120 בסיסי שהם מספקים מאחורה במאורר מעט איכותי יותר? דרך אגב, הדגם שמוצע ב-RSM למשל הוא PC-K57B - מה ההבדל בין ה-B לרגיל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-