ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד של ASUS והספק כוח שלו פתאום הפסיק לפעול אז קניתי ספק כוח מקורי חדש. אבל לא קניתי את הקבל שמתחבר לחשמל שנראה חיבור של מיקי מאוס כזה. ישר שחברתי שמעתי מין זימזום כזה עכשיו שאני מרים אותו ממש שומעים מין רעש כזה של במיוחד אם מזיזים אותו בכל מקרה יכול להיות שזה הכבל שלי או שזה הספק
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הספק כח הנ"ל האם הוא מספיק טוב להחזיק כרטיס כמו HD 6950 או HD 6870 ? הסיבה שאני שואל כי בכל ביקורות כרטיסי המסך הם מראים על מערכות חזקות בהרבה משלי שצריכת המתח של כל המערכת היא לא יותר מ ~290 W והספק שלי ספציפית רשום עליו שהוא מאושר CROSSFIRE אז יחזיק או לא?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי המארז CM690 ואני רוצה להחליף אותו מכמה סיבות : 1. גודל - המארז קטן (יחסית) ולא נוח לעבודה 2. הבנייה שלא לדעתי לא נוחה - בעיקר בגג (סיוט לפרק את הגג) 3. המארז שואב אבק לא קטן . לכן אני רוצה לרכוש מארז חדש, הדרישות שלי מהמארז: 1. עבודה נוחה \סידור כבלים 2.נ וח לפירוק 3. כמה שיותר חסין מאבק . נושא הקירור והשקט פכו חשוב לי . התקציב - עד 1500. חשבתי על כמה דגמים: 1. Corsair Obsidian 800D - "הבעיה" היחידה של המארז הזה שהוא מתאים לקירור מים בעיקר. 2.cooler master ATCS 840 Full Tower 3.LIAN-LI PC A70F
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן קירור למעבד בשם MUGEN 2, ולצערי הרב הדלת של המארז ( יש לדלת מאוורר גדול ) לא נסגרת יש הרבה סוגים למארזים אבל אני לא יודע מה לבחור :s05: סכום : עד 500 ( אפשר טיפה לחרוג ) צרכים : א) שהקירור החדש יתאים ב) שיהיה בעל מסננים וקליפסים ג) שיראה טוב חחחח תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מתלבט בין שני המארזים. אני מחפש מארז טוב שישמש אותי ל-5 שנים הבאות לפחות, ההתלבטות כרגע היא בין שני המארזים שציינתי. אם למישהו יש אחד מהם, או סתם יודע מי מהם יותר משתלם מכל הבחינות... (שקט, גודל, אוורור וכו') אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לספק שקט. התקציב הוא עד 400 שקל. מפרט שאליו מיועד הספק - מעבד E7300, לוח GA-EP43-DS3, זיכרון 4GB (2x2GB) 800MHz כ.מ Geforce 8600GT תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים באקראי, בעיקר כשאני משאיר את המחשב בלילה, אני מתעורר בבוקר והוא מכובה. מה שהכי מוזר זה שהוא לא בדיוק מתכבה, אלא עובר למצב שינה, אבל כשאני מדליק אותו רשום שווינדוס התאושש מבעיה חמורה ורשום שהסיבה היא BlueScreen אני חושב שזה הספק בגלל שיכול להיות שהוא מאוד גבולי למערכת שלי וכנראה גם לא מספיק חזק, הסיבה שאני פותח את האשכול על מנת להתיעץ הוא בגלל שבמשחקים כבדים וכו' אני משחק ואף פעם לא קרה לי שהוא קרס! *ביטלתי את כל האוברקלוקים, מפרט בצד.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב עם CM690. המוכר התקשר אלי ואמר לי שהוא לא זמין במלאי כרגע והוא הציע לי להחליף לLancool PC-K56B או ל-Lancool PC-PC-K58B או ל-PC-K60B. המחיר של הCM690 הוא 323. המחיר של K56B הוא 339 המחיר של K58B הוא 375 המחיר של K60B הוא 419. בעיקרון אני מעדיף לוותר על K60B כי הוא כבר יקר לי. אלא אם כן הוא הרבה יותר טוב מה690 אז אני יכול לחרוג. רציתי לדעת מה אתם חושבים. ההתלבטות כרגע היא בין CM690 לPC-K56B שהם כמעט אותו מחיר. איזה מהם יותר טוב? אם יש לכם המלצה למארז אחר במחיר הזה (מהחנות TMS) אשמח לשמוע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מארז גדול למפרט הבא: מעבד AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box לוחות אם למעבדי: AMD: GIGABYTE 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield []4 GB כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA : ספקי כוח:SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
היי,יש לי ספק EZCOOL 500W,הבנתי זה דיי ג'נרי,למרות זאת הוא נראה באיכות סבירה(צביעה יפה,מאוורר שקט,כבלים מצופים בד)ולא עשה לי בעיות אף פעם. אני מעוניין לעשות OC,האם תהיה בעיה עם הספק הזה?עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו והוא סוחב את המערכת(מפרט בצד)בלי בעיה.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מארז בסיסי למחשב. מה עדיף לדעתכם ? Compucase 6c28 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4697&CatCode=637 Thermaltake V4 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6211&CatCode=637 שניהם עולים אותו דבר.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב קניתי מעבד ולוח אם של אינטל ואני רוצה לקנות ספק ומארז במחיר של כ 600 ש״ח ,שיתאימו לצמד כמו כן יתווסף כרטיס מסך חזק ולא מתוכנן אוברקלוק למערכת ... אשמח אם תעלו רעיונות התקציב קצת דל אז תנו רעיונות במחירים סבירים DP67BG i7 2600k
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , הספק כוח במחשב שלי התקלקל והוא היה 300W אז רציתי לדעת איזה ספק כוח אני צריך לקנות כאילו כמה וואט הוא צריך להיות ומאיזה חנות אני יכול לקנות בראשון לציון תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני עומד לקנות מחשב חדש.. על כל הרכיבים כבר החלטתי (כרטיס מסך,מעבד,קירור,מסך וכו'..) פה אני צריך את עזרתכם:מה אתם אומרים על המארז? Thermaltake Armor A60 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
האם שניהם יציגו את אותם ביצועים כך שאפשר להסתפק בSilverLine או שהFSP שווה את ההפרש (173 ש"ח מהSilverLine)?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כרגע אין לי מפרט מדויק אבל התכנון הוא על מעבד i7, 4GB זיכרון. בנוגע לכרטיס מסך שלי אני בינתיים אשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי GTS 250, גם ככה כל משחק עובד בו, אז חבל לשדרג ברגע זה... והארד דיסק נוסף של 1TB (+ עוד 2 הארדיסקים שיש לי מהמחשב הקודם) עכשיו יש לי ספק כוח יחסית חדש שקניתי לפני כחצי שנה Chieftec 550W, ועכשיו מה שאני רוצה לדעת האם הספק כוח הזה יספיק לי למערכת המחשב החדשה שאני מתכנן עליה? או שאני אצטרך להחליף ספק כוח למשהו יותר חזק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט Ci7 2600k A-data 2x2 gb 1600 MHz P8p67a ud3 Gtx 580 Scythe yasana 1tb x2 Vertex 3 pro Coolermaster haf 932 לא מתוכנן oc
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. CM 690 II Advanced 2. LIAN LI Lancool PC-K62 2. Nzxt Tempest Evo 3. Thermaltake Element S 4. Haf 922 מה אתם אומרים איזה מארז הכי איכותי והכי מקרר ושקט?!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המארז הזה? Coolermaster Storm Scout? עולה 370 בKSP ונראה אחלה בחלה למחירו. יש משהו עדיף במחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מצרף תמונה של כבל USB, שחלקו העליון מחובר ליציאות ה USB העליונות של המארז. אך מצד זה גם יוצא מעין חיבור נוסף - שמאוד לא ברור לי מה תפקידו ולאן לחברו. מה דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
למחשב שעובד 24/7.. אבל לא כל הזמן במצב עומס (לפעמים אפילו מנותק מהאינטרנט ולא עושים בו כלום למספר שעות).. עד כמה רמת היעילות של הספק (80+/BRONZE/SILVER/GOLD/ללא) תשפיע על חשבון החשמל החודשי? אם אקח ספק חזק יותר ממה שאני צריך, כך שבצריכה המכסימלית שלי לא אאמץ אותו יותר מדי, האם זה יועיל משהו? לחשבון החשמל אולי? אז אם למחשבים עם OC "רציני" + שני כרטיסי מסך "חזקים" אומרים ש- 700W (אמיתיים) מספיקים, אז מי צריך יותר? (יש אפילו 1000W+)?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קניתי ספק חדש ולא שמתי לב אבל לכל הספק שלי יש יציאות של MOLEX ורק אחת יציאה של SATA.. יציאות כאלה בקיצור: http://reviews.techaddicts.net/albums/mushkinap580/normal_2molex_wm.jpg עכשיו אני צריך לחבר לדיסק קשיח כבל ולכונן כבל ששתיהם אצלי זה חיבורי SATA אבל בספק אין לי יציאות לSATA (רק יציאה אחת שחיברתי לכונן..) בקיצור חח אחרי שהסתכבתי אני רוצה לקנות מתאם ואני לא יודע מה לקנות MOLEX TO SATA או IDE TO SATA למה ראיתי תמונה גם של יציאה IDE וזה נראה בדיוק כמו ה-MOLEX?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4252&CatCode=66 איך אני יודע מה אני צריך?? תודה ומקווה שהבנתם אותי למה הסתכבתי פה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרגע מארז Soprano ,,, לוח של גיגה בייט DS3L ....לוח ATX ... וכרטיס מסך 9800 GTX של EVGA ... וקירור למעבד ThermalTake V1 For Socket Intel 775 עקב שינויים בחדר אני מעוניין להחליף למארז HTPC .... הייתי מעוניין לקבל המלצות על מארז מתאים בתקציב של עד 600 ש"ח חשבתי על המארז הזה.. http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001364&id=C_00001365&name=DH202&ov=&ovid=&parent_cp= המארז מיועד גם למטרות גיימינג ולמערכת הבאה ! על כן קיים צורך שיוכל להכיל כרטיסי מסך בהתאם ! אין דרישות מיוחדות פרט לתאימות לרכיבים סטנדרטים ! לא פרופיל נמוך ולא MINI ATX ! בתודה מראש ...LIMER
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק של לפחות 700W במחיר זול (בערך 400 שקל ) ברמה של CROSAIR TX750W
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-