עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by zam,

האם זו טעות? כי אם לא מה פשר המחיר המוזר הזה? http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1121&ID=1493

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שילמתי 262 ש"ח על COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMAR וקיבלתי: COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PCAR מה יותר טוב?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by LM10,

שלום. אני על סף רכישת מחשב חדש, ונשאר לי לבחור רק את המארז. מכיוון שמאוד חשוב לי נושא השקט במחשב התכנון היה ללכת על P182 של אנטק, אבל לאחר קצת מחשבה הגעתי למסקנה שלדעתי זה קצת מוגזם להוציא 840 ש"ח על מארז (זה המחיר איפה שאני קונה), טוב ככל שיהיה. המפרט: I5 750 P55M-UD2 MUGEN 2 SAMSUNG 4GB SAMSUNG 1TB F3 SAPPHIRE 5850 SEASONIC 620 אם יש עוד משהו שצריך לדעת, אז רק תגידו. אני לא עושה OC או משהו כזה... ממה שהספקתי בגדול לברר, המליצו לי על ה CM690 2 ADVANCE ועל הLanCool PC-K62B (עם חריגה). אני מוכן לחרוג עד 100 ש"ח אם ממש צריך. העיצוב של המארז מבחינת יופי לא ממש מעניין אותי. השקט זה הנושא הכי חשוב וכמובן שיקרר בצורה טובה את המפרט הזה. תודה מראש על כל עזרה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. כמו בכותרת הצעות ולמה המלצתם יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by RoeiSH,

שלום, אני יודע שיש כבר 2 נושאים בעמוד הראשון וגם עשיתי חיפוש.. אבל כל הספקים הם עם חיבור PCIe אחד. ו260 צריך 2 לפי האתר של nVidia. תקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, התקציב שלי הוא 300 שקל מקסימום. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Ronenosh8,

לאחר שיטוט בפורום לא מצאתי המלצה ספציפית על מגן ברקים ולכן אבקש את עזרתכם במציאת דגם איכותי למגן ברקים יחובר: א)מחשב: HEC 400W ASUS M2A-MX AMD 4800 2.5GHZ 2GB RAM ב)מסך שלוקח 60W~ ג)רמקולים ד)מדפסת ההבדל היחיד בין מגן ברקים לUPS הוא שמגן ברקים יכבה את המחשב אוטו' וUPS נותן עוד כמה דק'? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. א. שיראה מרשים וחתיך :] ב. שקט! ג. שיהיה בו 3-4 מסילות לכוננים ד. USB קדמי ה. אוורור טוב לקחתי במפרט שלי את המארז הבא: Antec Sonata II Midi Tower + 450W Antec CPU אבל לצערי שראיתי אותו הוא לא הכי יפה בלשון המעטה... המארז צריך להתאים למפרט הבא: Intel Core 2 Duo E8400 GigaByte GA-P35-DS3L OCZ DDR2 4096MB 800MHZ CL5 (2x2048) Leadtek nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe Western Digital 320GB WD3200AAKS 16MB Buffer ועוד 2 כוננים DVD תודה מראש לכוללל העוזרים :] :yelclap:

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by דודיפלצת,

אין לי מושג למה, אבל ממש מתחשק לי מארז קובייתי למחשב שאני כנראה אקנה בשבועות הקרובים. כנראה שהוא יחזיק Athlon X4 635 על לוח אם GIGABYTE GA-880GMA-UD2H. הוא לא משמש למשחקים ולכן לא מתוכנן שימוש בכרטיס מסך חיצוני אלא במובנה. ההתלבטות היא בין המארזים הבאים: Antec NSK1380 הוא נראה לי הכי מוצלח מכולם למען האמת. מגיע עם ספק 80+ של אנטק ונותן תמורה טובה למחיר הכללי. אבל מטריד אותי שהספק שלו לא ATX תקני ואם תהיה בעיה כלשהי ואני אצטרך להחליף אותו אני אתקע. AeroCool M40 גם הוא נראה די מוצלח אבל כל המאווררים האופציונליים בחלק האחורי להוצאת אויר הם 80 מ"מ ואני חושש מרעש. אה, ויש לו טמפ' ומסך קטן בקדמתו שמראה את הטמפ'. נחמד אבל לא חיוני. SilverStone Sugo SG02W הוא מאוד זול, שזה יתרון …

9. Started by shy,

מישהוא יכול להמליץ לי או לשלול מארז THERMALTAKE MOZRT TX CUBE TOWER ALUMINIUM SILVER VE1000SWA w/o PSU איך הוא מבחינת שקט ריווח וקירור ומה הכוונה בשתי מערכות שניתן להכניס בתוכו תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  10. Started by skr,

אז ככה איזה ספק כוח יש היום בטווח של 600-800 ש"ח שיחזיק Q6600 וGTX ושיש לו שני חיבורי 6פינים או 8פינים? חשבתי על זה:http://www.skypc.co.il/pl_product~20199~24~0.htm וכמה חיבורים של 6פינים יש לו?

• 57 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. דיון על הפילטרים מתחיל בהודעה 6... שלום לכולם. אני רוצה לקנות מארז במחיר של עד 300 ש"ח. אני צריך שהמארז יכלול את הדברים הבאים: 1) ספק כח 400W ומעלה. לא אכפת לי ג'נרי. למרות שאם יש עם ספק יותר איכותי אני אעדיף. 2) פאנל קידמי הכולל : יציאה לאוזניות, כניסה למיקרופון, יציאות USB ויצאת FIREWIRE. 3) מאוורר על דלת המארז שדוחף אוויר ישירות לאזור הכרטיס מסך והמעבד. 4) בנוי חכם עד כמה שאפשר (ללא הברגה, דלת צדדית נפתחת על ציר וכו' וכו') 5) עיצוב סבבה עד כמה שאפשר. תודה רבה לכל מי שיעזור אגב - אם אתם יכולים תנו לינקים ישירים לאתרים שבהם אתם מסתכלים דוגמא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1883&products_id=11621

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. בבקשה תגיבו כל מארז שאתם חושבים שהוא טוב \טוב מאוד ..

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  13. השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by winner,

שלום חברים אני מנסה להרכיב מפרט למחשב לעיבוד גרפי עבור קרוב משפחה צריך המלצה למארז + ספק כוח שקטים יחסית ומאווררים עבור המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - [URL]www.TMS.co.il[/URL] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [URL=http://www.tms.co.il/product/17069]Intel Core i7 7700 / 1151 Tray[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪1325 [b]קירור למעבד:[/b] [URL=http://www.tms.co.il/product/12975]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪110 [b]לוח אם:[/b] [URL=http://www.tms.co.il/product/17162]Gigabyte GA-H270M-D3H[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪493 [b]זיכרון:[/b] [URL=http:…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by omrishalev,

קיבלתי סוף סוף את המארז החדש שלי לאחר עיכוב בגיבור מחשבים שהחליפו לי את המארז כי של טרמלטק נגמר במלאי קיבלתי את המארז של ריידמאקס שגיתה או באנגלית Raidmax Sagitta אז הנה התמונות: מה דעתכם? לכל השואלים למה לא הרכבתי עוד זה פשוט מאוד, אין לי כח אני גמור מעייפות בגלל העבודה שאני עובד בה, המארז ישלח עם המחשב שלי למקום שקניתי מהם את המחשב עם אחי הגדול שהם ירכיבו לי את הכל ככה אני גם לא יתעסק עם ההרכבה וגם אח"כ לא יטענו שבגללי אחד החלקים נהרס, בכל מקרה המארז ישלח עוד השבוע שהוא יהיה מורכב אני יראה תמונות.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  16. עזרה דחוףףף אני צריך להחליט בין שני מארזים : Silverstone Grandia GD05B HTPC (ספק של 400W) מול Antec NSK2480 (ספק של 380W) החומרה בפנים זהה, (http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137681&section=293&target=מדיה%20סנטר) אני מחפש שקט, לא אכפת לי שחור אפור, מעניין אותי טכנית מי המארז האיכותי יותר. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kingi1,

הציעו לי את המארז הזה EZCOOL H550B בטענה שהוא מצויין ושווה ערך ל COOLERMASTER CM690 אשמח לשמוע את דעתכם בנידון.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. איזה מבין ה-2 הבאים יותר טוב? Seasonic S12II-500 Active PFC 500W / Seasonic SS-550HT Active PFC 550W בהתחלה רציתי לקנות את ה-Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production אבל יש עליו 3 שנים אחריות לעומת 5 של האחרים. ואני צריך המלצה על מארז עד 250 שקל, מה אתם ממליצים? או להישאר עם ה- RAIDMAX APEX w/o PSU מפרט: מעבד: Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm לוח אם: Gigabyte MA780G-UD3H AM2+, AM3, 780G, DDR2 1200+, VGA ATI HD3200, HDMI זכרון: G.Skill 4GB Kit DDR2 800Mhz Dual Channel 5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT דיסק קשיח: Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 כרטיס מסך: Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ספק כוח: …

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by Fungus Funk,

ידוע אולי אם יהייה למרובעי ליבה הבדל משמעותי בצריכת החשמל בהשוואה ל - C2D ?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by BioTech,

אהלן חברים , יש לי מחשב כמעט שנה. הוא ממש סבבה ואני מאוד מרוצה אני שומר עליו מנקה אבק, סירקולצית אויר טובה טמפרטורות טובות הכל. שמתי לב שהמחשב עושה רעשים לאחרונה וכשפתחתי את המארז הרעש מגיע מהספק כוח. יש לי ספק ezcool 450w הדבקתי עליו מגבת מאולתרת באזורים שהוא נוגע במתכת של המארז כדי שיהיה פחות חיכוך ויש קצת שיפור אבל כל כמה זמן הוא מתחיל שוב לעשות רעשים לא נעימים בכלל ומפריעים ביותר. שמתי לב שכשיש את הרעשים אם אני מזיז אותו קצת, כלומר מפעיל קצת לחץ למעלה או לצד זה משתנה מפעם לפעם הרעש מפסיק. הברגים שמחזיקים אותו סגורים היטב והוא יושב מאוד יציב, הצורה שאני מזיז אותו זה רק להפעיל עליו קצת לחץ ולא באמת מצליח להזיז אותו פיזית יותר מדי. איך אני מפסיק את הרעשים?…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by orental5,

שלום קניתי את הספק הנ"ל וברצוני להרכיב אותו במארז SilverStone LC16M הייתי רוצה לדעת לאיזה כיוון המאורר צריך לפנות (אל תוך המארז או לכיוון ההפוך)מצ"ב תמונות היצרנים של הרכיבים: הספק: המארז: תודה

22. הספק שברשותי הוא ה coolermaster rs-500-pcap-i3 שאם אני לא טועה בא בבאנדל עם המארז. המערכת שרצה עליו היא: Amd athlon x4 640 מומהר ל 3.6Ghz. Gigabyte MA-770T-UD3 4G ראם. Nvidia GTX460 סטוק. בעת בדיקת מאמץ עם OCCT, מופיעים לי הנתונים האלה: הראשונה משמאל היא Value באמצע Min והאחרונה Max. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dd7,

יש לי ספק כח של אנטק Antec TruePower 2 430w האם הוא יוכל להחזיק dx10 עם מעבד e6300 ו-2 ג'גה של ocz? אם לא... אז איך הספק הזה למערכת הנ"ל http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3744

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by wagreN,

לא מזמן רכשתי מחשב חדש עם המארז Antec DF500 RGB, ולא יכלתי שלא לשים לב לכמות הבעיות שיש למארז... אבל זאת לא השאלה פה... שמתי לב שהמארז מאוד חם במשחקים לא כלכך כבדים... כמו Overwatch שאני מקבל בו 65 מעלות ויותר בכרטיס מסך... המארז נורא רותך שאני נוגע בו וזה מתחיל להטריד אותי... אני קראתי המון ביקורות והמון דיברו על זה שהמארז הזה זוועה... לפי מה ששמתי לב לא מזמן שTMS הפסיקו למכור אותו ואז חזרו,כרגע KSP וIvory לא מוכרים יותר אותו.. אשמח לקבל חוות דעת ולדעת אם זה הגיוני או שכדאי לי להחליף מארז.. בנוסף לכך ארצה לשאול לגבי הספק Seasonic 620W הלא מודולארי... הספק די רועש בהתחלה של המחשב ומצאתי עליו באינטרנט ביקורות לא משהו... כדאי להחליף אותו? תוד…

25. Started by teasider,

שלום לכולם! הכוונה שלי היא .. האם יש ספק שיכול להגן על המחשב שלי מנפילות מתח מרובות ואפילו מהפסקת חשמל? אני לא מתכוון ל UPS שישאיר את המחשב דלוק.. אלא משהו שיגן אליו מכל מכות החשמל האלו. תודה מראש לכל המתייחסים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.