עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, ראיתי למכירה מארז של MUSTIFF עם הספק FSP ATX400-PNR, אני יודע ש-FSP מומלצים פה בפורום, אבל לא ראיתי את הדגם הזה של הספק באתר שלהם. מה דעתכם? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by SHOOTER8,

אני מרכיב מחשב חדש והמארז יגיע אלי עוד כשבועיים. הבעיה הגדולה שלי היא הספק. המחשב יכיל Q6600 2600XT 18 צורבים (לא מיד, אבל אני צריך שהספק יוכל לשאת כמות כזו) 4 HD אני יכול להתקין במארז 2 ספקים, כך שאם כדאי לפצל תגידו לי. תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  3. הי לכולם. למישהו יש נסיון עם המארז הזה? אם כן אפשר לקבל חוות דעת? (משהו יותר מפורט מ"אחלה מארז") אפשר אולי גם לקבל חוות דעת על הספק שלו ועל התעלת האוויר (עד כמה היא יעילה?) אני מתכון להכניס לשם 8800GT, E6750, שני הארד דיסקים, צורב DVD ופלופי אחד..... מה הטמפרטורות שצפויות להיות שם? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  4. הדרישות שלי מהמארז: 1. מבחינת מחיר, עד 400 במקרה שהוא בא עם ספק, בהנחה שהספק שלו טוב. אם בלי ספק, אז שיהיה יותר זול, כדי שאני אוכל להוסיף ספק נורמלי. 2. מבחינת מראה, אני רוצה מארז שנראה סטנדרטי, לא שקוף, צבעוני, מפלצתי ( לא מארז של גיימרים ). אני רוצה מארז נורמלי, רצוי שחור, פשוט, עם פאנל קדמי חלק שמכיל יציאות לכוננים, חיבורים לכרטיס קול, USB, וכפתור הפעלה, משהו פשוט ומקצועי לעבודה. 3. מבחינה טכנית, שיהיה מקום לפחות ל - 3 כוננים, ושהחיבור שלהם בפנים, יהיה בסגנון של "פעם", כלומר מסילות וחיבור ע"י ברגים, ולא השיטה החדשה של Compucase עם הברזלים התומכים האלה, אני לא סובל את זה. 4. שיהיה מארז חזק, מאוורר כמה שיותר, ושאני לא אשאר עם כפתור ההפעלה ביד אחרי חצי שנה, משהו אמין ו…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by Ronll,

בכותרת

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by kfirkb,

להרכבה במארז ANTEC P182B עם הספק סביב ה 550W. חשוב שיהיה מוכח כאמין ביותר, חזק, שקט ויציב לאורך זמן. חשבתי על: Antec Neo 550W שנחשב כספק מצויין שעומד בדרישות שלי. אך מכוון שאני לא כזה מבין בספקים, אודה על עזרה ממבינים האם יש ספק מומלץ יותר באותו מחיר.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by reyrey_200,

איזה מבין שני המארזים הוא יותר טוב,המחיר של שניהם הוא 170 ש"ח והבנתי שברדימקס יש 2 מאווררים של 120 .

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by Nir666,

שלום לכולם בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב אז ברצוני לדעת מה דעתכם על המארז gigabyte 3d mars בתודה מראש , ניר.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  9. יש לי מפרט שאני סגור עליו, כולל 8800GT + 6550E + ליברטי + HEC 6A19. לפי ההמלצות במפרטי מחשב תמיד ממליצים על הוספת מאוורר של 120MM ל HEC 6A19. האם זה חיוני להוסיף מאוורר? ואם אני מוסיף אז במה זה מתבטא? תודה רבה למי שמשיב

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by rivking,

כמו שאמרתי אין לי כרגע תקציב.. אני אוסיף אחר כך עכשיו הדרישות שלי הן כאלו: Pentium D 2.8@4.0 (מקסימום) X1950PRO GA-P31-S3 2 HDD's 1 DVD-RW 1 FAN+CPU HSF הספק הנוכחי שלי הוא: Thermaltake Purepower 430W 12V@16A ספק עלוב הוא יספיק? (יש לציין שעד עכשיו הוא מחזיק יפה את המערכת בלי OC למעבד)

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by galh_5,

תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  12. המערכת מורכבת מ P4 2.4GHZ ללא OC לוח אם MSI PT880 2 הרד דיסקים 2 כוננים אופטיים ו-1G זיכרון (2X512) נראה לי שלכרטיס מסך הזה צריך כניסה של pci-e ובעדיפות שהספק יהיה כמה שיותר שקט כי המחשב משמש כמעיין HTPC תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by Silol,

שלום, האם הספק הזה: Antec® Basiq BP350 350-Watt ATX12V Power Supply או זה: Thermaltake TR2 W0070 - power supply - 430 Watt יכולים להחזיק 8800GT? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by BooYaka,

יש מצב שאני קונה את המארז הזה Gigabyte Aurora 570 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_325&products_id=3253 שמעתי כמה פעמים שהמאוורים שבאים איתם יש בעיות שהם לא עושים את העבודה שלהם זה נכון? כדי לקנות מאוורים למארז? מה לעשות? O,O

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. קודם כל, השאלה הראשונה אולי קצת מפגרת, אבל עדיף לשאול כדי לא לעשות אח"כ טעות מפגרת - מדובר על Cooler Master 690 נכון ? עכשיו בהנחה שכן, ראיתי שהוא מאוד מומלץ כאן ויש הרבה התייחסויות חיוביות אליו בנוגע ליחס תועלת\מחיר ואת זה אני אוהב. וגם ראיתי שיש לו יציאות FW ו-eSATA מקדימה שגם את זה אני אוהב. כמו כן, אם הצלחתי להבין נכון מהתמונות, הוא ToolFree שגם את זה אני אוהב. ובנוסף להכל, הוא לא נראה כמו פלישה מהחלל - שזה גם טוב. נשארו אצלי רק שני נעלמים שקראתי עליהם דברים לשני הכיוונים: 1. קירור - האם ההוא יעיל ? לא שאני צריך משהו מיוחד, סתם Q6600 בלי OC ועם כרטיס מסך בסיסי. כולם מדברים על להוסיף מאווררים, האם זה באמת הכרחי ? 2. רעש - מגיע עם מאווררים שקטים או שיש להחליפם בטובים יו…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  16. טוב אז ככה, בחודש האחרון עם כניסת החורף לארצינו התחילה מכה של הפסקות חשמל קצרות וארוכות שגורמות למחשב שלי להיכבה ולהידלק בין רגע (אלה הנפילות מתח שיש) או פשוט להיכבה עד שהחשמל חוזר חצי שעה עד שעה אחת. בעבר נשרפו לי כתוצאה מזה בערך 2-3 מחשבים והבעיה עם זה שבד"כ לא רק הספק כוח הולך אלא שהוא לוקח איתו עוד כמה חלקים במחשב, בעבר טבענו את חברת החשמל על הנזקים וגם זכינו אבל ממש אין לנו כוח להתמודד עם זה שוב השנה. השאלה שלי היא, האם יש ספק כוח או כל חלק אחר שקשור למחשב, חיצוני או פנימי שאוגר חשמל ויכול להחזיק את המחשב גם אחרי נפילה לעוד כמה דקות\שעות זה כבר לא משנה כי מיד אחרי שזה קורה אני מחכה את המחשב ולא ימשיך לגלוש על חשבון הסוללה של אותו מכשיר. בנוסף, האם אתם מכירים מכשיר כז…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by reyrey_200,

שלום, כנראה בשבוע הבא אני מתכוון לקנות מחשב חדש. המארז והספק שאני קונה הם RAIDMAX APEX וספק FSP 400 PNR מה דעתכם ? בקיצור השאלה העיקרית שלי היא לגבי הספק, ראיתי שממליצים פה על ספק של FSP 400W PN הגירסה של הספק שאני קונה היא 400W PNR האם יש הבדל גדול בין הגירסאות או שזו אותה גירסה ?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. אני כבר לא יודע מה לבחור.. עשיתי רשימה של המלצות שהביאו לי ואני ממש לא יודע כבר מה לבחור: 1. Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS Enermax Chakra 250mm Fan Black/Silver 3052BS .2 NZXT Lexa Aluminum No PSU .3 NZXT Lexa BlackLine No PSU .4 NZXT Apollo No PSU .5 (מה שהכי חשוב לי במארזים זה השקט.. אני חייב שיהיה שקט לא אכפת לי מכוער/יפה אני רוצה שקט ובלי בעיות) כל פעם ממליצים לי על משהו אחר.. כבר הלכתי לאיבוד... אני עוד חושב לעשות הגרלה.. לרשום תשמות שלהם להפוך את הדפים ולהרים אחד וזהו.. אין לא מושג כבר מה לעשות אתם היחידים שתוכלו לעזור לי כרגע אם יש מארז אחר שאתם רוצים להמליץ אז שלא יעלה על ה800 ש''ח כולל מאווררים אם צריך להוסיף וזה המפרט של המחשב שלי...…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by mor873,

איך הספק של המארז הזה ואיך המארז ? למערכת טובה לפי המלצות של 7000 ש"ח .

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by JonyPony,

אני מחפש: מארז שקט, אסתטי, עם חלון פרספקס, איוורור שקט, מגש ללוח-אם נשלף במחיר של עד 350 ש"ח. יש למישהו הצעות?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by AsD[eyal],

למערכת בצד

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by DorM,

אני מתלבט בין השניים כי המחירים ירדו בTMS משמעותית בכל המוצרים ושמעתי על שניהם שהם מעולים. המפרט שלי : מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1420 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 598 1 מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ¤ 448 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 120 1 קירור למארז Scythe 120mm S-Flex 1600RPM 63.7CFM ¤ 89 2 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 ¤ 350 2 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 614 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1431 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 175 1 OCZ GameX…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by vince carter,

אני מקבל את הספק הזה עם המחשב החדש שקניתי ...מישהו שמע עליו ?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Amd 4200 7800GTX 1024mb בנוסף מחובר למערכת שני דיסקים קשיחים ועוד 2 מאוורים חדשים לכרטיס מסך ולמעבד. HEC400TRT יצליח להחזיק את המערכת או שכדאי להשקיע יותר כסף למשהו יותר טוב? (Liberty 400 למשל) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. יש לכם המלצות למארז+ספק טובים (למחשב CORE 2 DUO עם לוח אם אינטל dp35dpm) ולא רועשים במחיר זול יחסית? 300-400 ש"ח? אשמח לשמוע רעיונות שונים תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים