עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני כבר לא יודע מה לבחור.. עשיתי רשימה של המלצות שהביאו לי ואני ממש לא יודע כבר מה לבחור: 1. Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS Enermax Chakra 250mm Fan Black/Silver 3052BS .2 NZXT Lexa Aluminum No PSU .3 NZXT Lexa BlackLine No PSU .4 NZXT Apollo No PSU .5 (מה שהכי חשוב לי במארזים זה השקט.. אני חייב שיהיה שקט לא אכפת לי מכוער/יפה אני רוצה שקט ובלי בעיות) כל פעם ממליצים לי על משהו אחר.. כבר הלכתי לאיבוד... אני עוד חושב לעשות הגרלה.. לרשום תשמות שלהם להפוך את הדפים ולהרים אחד וזהו.. אין לא מושג כבר מה לעשות אתם היחידים שתוכלו לעזור לי כרגע אם יש מארז אחר שאתם רוצים להמליץ אז שלא יעלה על ה800 ש''ח כולל מאווררים אם צריך להוסיף וזה המפרט של המחשב שלי...…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by Little_AKA_Or,

שלום . אני צריך המצלה לספק כוח שמיועד למערכת הבאה: Intel Q6600 GIGABYTE GA-P35C-DS3R GF 88GT 2GB RAM OCZ 250GB SATAII התקציב הוא 700 ש"ח. ניתן לחרוג עד 100 ש"ח מקסימום(!). תודה רבה חבר'ה.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  3. אני לא כל כך מבין בספקי אל פסק פשוט יש לי הרבה עליות מתח בבית ועכשיו כשקניתי מחשב חדש אני רוצה לשמור עליו כמה שיותר על איזה ספק אתם ממליצים? אפשר לחרוג מהתקציב פשוט חייב לכתוב תקציב בחוקים ועוד משהו - בירידות מתח המודם שלי מתאפס.. וזה קורה כל שעה וחצי בערך בתקופה של החורף.. האם האל פסק יכול להתחבר גם אל המודם?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  4. Started by oren12,

אני לא מדבר על 6A19B שימו לב שהוא Full Tower מארז ללא ספק HEC 6919B ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6919B-NPS אז מה אתם אומרים? שווה לקחת אותו? ואם לא אז אם אפשר המלצה למארז עד 300-350 ש"ח.. נ.ב. המארזים של NZXT הוסרו מסקייפיסי.. מוזר.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  5. מארז 1)חשוב לי מאוד השקט שלו כי המחשב בחדר שלי ואני מטר ממנו!!! 2)חשוב לי מאוד גם שיהיה קריר!!! מקווה שאפשר לשלב את שני הסעיפים האלה ביחד(1+2) 3)המראה של המארז גם חשוב מאוד בכל זאת זה בחדר שלי ,שיהיה יוקרתי ,אפשר עם חלון בצד. 4)עדיפות לTOOLFREE אפשר לחרוג במעט מהתקציב - למרות שאני מעדיף לחסוך אם יש אפשרות. המארזים שראיתי בנתיים: P180-למה הפסיקו להמליץ עליו? P182 דרך אגב אם מישהו יוכל להסביר את ההבדל בניהם אני ישמח והאם סדרת הP אלו המארזים הכי שקטים שיש בטווח המחירים הזה כמובן? ANTEC Sonata Designer 500W -למרות שלא התלהבתי ,איך הספק שלו? CM690 -הדבר היחידי שאני מפחד ממנו זה הרעש שהוא יעשה לי! GIGABYTE 3D AURORA 570S-כמה הוא שקט וקריר?מה ההבדל בינו לבין ה570 הרגיל? NZXT HUS…

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by reyrey_200,

שלום, כנראה בשבוע הבא אני מתכוון לקנות מחשב חדש. המארז והספק שאני קונה הם RAIDMAX APEX וספק FSP 400 PNR מה דעתכם ? בקיצור השאלה העיקרית שלי היא לגבי הספק, ראיתי שממליצים פה על ספק של FSP 400W PN הגירסה של הספק שאני קונה היא 400W PNR האם יש הבדל גדול בין הגירסאות או שזו אותה גירסה ?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by roma4k,

בוקר טוב, אני עומד כניראה לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט איזה מארז לבחור.. אחד הדברים הכי חשוב לי במארז זה השקט שלו. פחות מעניין אותי איך הוא ניראה, אני מעדיף מארז סולידי ולא מצועצע.. המארז של HEC נחמד לדעתי והוא אינו יקר גם, השאלה האם הוא מפיק אותה מידה של רעש כמו המארז של CM? אם עוצמת הרעש פחות או יותר זהה אין לי כוונה להשקיע במארז שהוא מעבר ל HEC (גם משום שעיצובו מוצא חן בעיני). אם אכן ההפרש בין שני המארזים שווה את זה לא אהסס להשקיע.. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  8. http://skypc.co.il/pl_product~6919B-NPS~6~0.htm הוא משתלם? שקט מרווח עושה את העבודה או שיש צורך להוסיף עליו עוד מאווררים למיניהם? והאם בכלל כדאי להשקיע עושה 100 150 שח למארז של ג'יגהבייט או NZXT APPOLO. התכוונתי לזה של ג'יגה בייט: http://skypc.co.il/pl_product~40724~6~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~40728~6~0.htm המפרט שלי הוא: מעבד E6300 לוח ASUS 965 ג'יגה זיכרון(512*2) DDR2 667 PQI. כרטיס מסך ati sapphire X1950 512mb. 160GB SATA2 חברת SEGATE. צורב דיוידי NEC וספק 500W של HEC. אשמחל לחוות דעת למארזים הללו ובמידה ולא נראה לכם אז המלצה למארז אחר בהתאם לתקציב. תודה רבה ויום טוב!

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by a1516a,

רצוי שיהיה שקט וטוב גם בשביל מרובע ליבות וכרטיסים יותר חדשים שיצאו כדי שאני לא אצטרך להחליף שוב בעתיד. עכשיו יש לי ג'נרי 500W שלפי מה שהבנתי לא יחזיק בצורה טובה 1950GT/PRO. איך הספקים האלו 210 ש"ח HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 400W TruePower 12cm Fan Power Supply FSP ש"ח 220

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by davidreznic,

שלום. אני קונה מחשב חדש ועד את מול בניתי על אנטק סונטה II. אבל כבר לא מוכרים אותו.... התחלתי לחפש משהו אחר. מצאתי שתי אפשרויות: RAIDMAX NINJA+COLLERMASTER EXTREME 500W RAIDMAX SAGITTA+COLLERMASTER EXTREME 500W. עדיף הספק הנ"ל או ENERMAX NOISETAKER 420W??? אני יותר אוהב את הנינג'ה (הסגיטה נראה ממש זול)א בל עד כמה הוא שקט? איך הוא מקורר? איזה מאווררים אפשר לשים בו? עד כמה הוא עמיד ואיכותי? כמה אבק נכנס בו? ראיתי שלסגיטה יש מאוורר 80מ"מ בצד אז כנראה הוא יהיה רועש יותר, לא? המפרט הוא : E6750 קירור סטוק GA-P31-DS3L ASUS 8800GT 3 הארד דיסקים 2 כונני DVD FLOPPY אחד... תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  11. שלום אני הולך לקנות מחשב פצצה בקרוב ואני לא יודע איזה מארז כדאי לי לקנות מה שאני מחפש במארז: הכי חשוב שיהיה שקט ואחר כך שיהיה יפה ושלא יהיה בעיות עם המארז עצמו זה בעיקרון המפרט של במחשב שלי: (תתעלמו מהמארז שרשום שם ומהמאוורר שיש שם) הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤5 1 SteelSeries Steelpad QcK+ ¤89 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 400Gb 16MB WD4000AAKS ¤510 1 מארזים Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS ¤611 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤189 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤35 1 מקלדות Microsoft …

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  12. טוב אז ככה, בחודש האחרון עם כניסת החורף לארצינו התחילה מכה של הפסקות חשמל קצרות וארוכות שגורמות למחשב שלי להיכבה ולהידלק בין רגע (אלה הנפילות מתח שיש) או פשוט להיכבה עד שהחשמל חוזר חצי שעה עד שעה אחת. בעבר נשרפו לי כתוצאה מזה בערך 2-3 מחשבים והבעיה עם זה שבד"כ לא רק הספק כוח הולך אלא שהוא לוקח איתו עוד כמה חלקים במחשב, בעבר טבענו את חברת החשמל על הנזקים וגם זכינו אבל ממש אין לנו כוח להתמודד עם זה שוב השנה. השאלה שלי היא, האם יש ספק כוח או כל חלק אחר שקשור למחשב, חיצוני או פנימי שאוגר חשמל ויכול להחזיק את המחשב גם אחרי נפילה לעוד כמה דקות\שעות זה כבר לא משנה כי מיד אחרי שזה קורה אני מחכה את המחשב ולא ימשיך לגלוש על חשבון הסוללה של אותו מכשיר. בנוסף, האם אתם מכירים מכשיר כז…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by jacobra,

זה המפרט: E6300 DS4-965P 8800 GTS 320MB צורב DVD/CD הארד דיסק 500 של סמסונג (ואני מוסיף עוד 500 בקרוב) תודה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by stone cold,

טוב אז ככה אני מתכנן לקנות מסקאי פי סי וצריך מארז שיתאים לQ6600 ול3870 ושיהיה כמה שיותר שקט המארז בלי ספק שאני יקנה בנפרד(CORSAIR-450 ) בתודה קרירין

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by Silver Dragon,

יש את המסך הכחול הזה שמראה את הטמפרטורה / שעה / תאריך וכו' - על המארז.. עכשיו אני לא מבין איך להתעסק עם זה, הצלחתי לכוון רק תאריך ושעה. אבל איך אני יכול לבחור את המהירות של המאווררים וזה? ראיתי שיש שם HIGH LOW וכאלה דברים ויש שם אנימציה של מאוורר שמסתובב אבל מתחתיו יש כזה סימן קריאה - ! - כאילו יש איזה בעיונת או משהו. כרגע לא במאמץ הטמפ' היא 27 אבל עדיין אני רוצה לנסות להגיע ליותר, ע"י האצת המאווררים שגם לא במאמץ. סתם ללמוד עוד על המארז, ואם יש עוד טריקים אז בכיף נ"ב אני בטוח שסתם חפרתי ואני לא אמצא מישהו שיכול לעזור, אבל תמיד טוב לנסות אז תודה וכמובן שגם דף עם הסברים יעזור לי! אני פשוט לא מצאתי הדגם + החברה: NZXT - Nemsis דרך אגב CPU - המעבד HDD - הארד דיס…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  16. יש לי מחשב ושני מסכים שרשומים במפרט ופועלים במקביל. חשבתי שאולי שווה להגן עליהם עם אל פסק ורציתי לדעת כמה קיבולת VA הם צורכים אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש לפחות ברמה של ה- 8800GT בקרוב אז צריך להתחשב גם בזה. לא הגדרתי תקציב משום שאין לי מושג כמה אמור לעלות. קודם הייתי רוצה לדעת איזו קיבולת אני צריך ואז לראות אם זה בכלל מצדיק קניה... תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by or2077,

אני מתכוון לקנות את המארז כחלק ממפרט מסויים מחנות זו. באתר שלה רשום שהוא בא עם 2 מאווררים (http://skypc.co.il/pl_product~921WBS~6~0.htm#) בTMS וגם ראיתי פה פעם בפורום רשום שהוא בא עם שלושה. (120mmX2 + 80mmX1) רציתי לדעת אם לדעתכם זו טעות שלהם או שפשוט אצלם זו גרסא אחרת של המארז? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  18. אני חייב לדעת יתרונות וחסרונות של כול מארז לא משנה המחיר שלהם רק מקצועית.. אני מת ללכת על הטריניטי אבל מפחד שהוא יתחמם ויהיה רועש אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בדחיפות.. עוד דבר אני חייב לדעת אם אני אוכל להוסיף לשני המארזים מלבד הצא'קרה מסנני אבק בכול היציאות של המחשב ממש כמו בצ'אקרה.. זה יהווה משקל גדול להחלטתי.. המפרט שלי יהיה: מעבד- Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם- Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support- GP31DS3L כרטיסי זיכרון 2 יח'- Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS קירור למעבד- THERMALRIGHT Dissipateur Ultra-120 Extreme +מאוורר Scythe "S-FLEX" S-FDB 120mm Quie או משהוא יותר שקט עד 100 ¤. צריך תשובות דחופות.. תודה רבה.…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. קודם כל, השאלה הראשונה אולי קצת מפגרת, אבל עדיף לשאול כדי לא לעשות אח"כ טעות מפגרת - מדובר על Cooler Master 690 נכון ? עכשיו בהנחה שכן, ראיתי שהוא מאוד מומלץ כאן ויש הרבה התייחסויות חיוביות אליו בנוגע ליחס תועלת\מחיר ואת זה אני אוהב. וגם ראיתי שיש לו יציאות FW ו-eSATA מקדימה שגם את זה אני אוהב. כמו כן, אם הצלחתי להבין נכון מהתמונות, הוא ToolFree שגם את זה אני אוהב. ובנוסף להכל, הוא לא נראה כמו פלישה מהחלל - שזה גם טוב. נשארו אצלי רק שני נעלמים שקראתי עליהם דברים לשני הכיוונים: 1. קירור - האם ההוא יעיל ? לא שאני צריך משהו מיוחד, סתם Q6600 בלי OC ועם כרטיס מסך בסיסי. כולם מדברים על להוסיף מאווררים, האם זה באמת הכרחי ? 2. רעש - מגיע עם מאווררים שקטים או שיש להחליפם בטובים יו…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by BooYaka,

יש מצב שאני קונה את המארז הזה Gigabyte Aurora 570 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_325&products_id=3253 שמעתי כמה פעמים שהמאוורים שבאים איתם יש בעיות שהם לא עושים את העבודה שלהם זה נכון? כדי לקנות מאוורים למארז? מה לעשות? O,O

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by Silol,

שלום, האם הספק הזה: Antec® Basiq BP350 350-Watt ATX12V Power Supply או זה: Thermaltake TR2 W0070 - power supply - 430 Watt יכולים להחזיק 8800GT? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  22. הי חברים עשיתי רכישה של מחשב דרך SKYPC אך לצערי אין להם במלאי את המארזים של NZXT :\ והם הציעו לי את המארז RAIDMAX NINJA השאלה אם הוא טוב ? זה המפרט שיורכב בתוכו כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 צורב LG GSA-H62N X18 DVD מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - BLUE ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W אם יש לכם הצעות יותר טובות למארז עד 500 600 שקל בבקשה תציעו לי..

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by the king2006,

^^^^^ מה דעתכם על הספק הזה???? תודהה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by reyrey_200,

רציתי לדעת האם מישהו יכול לעזור לי לגבי המידות של המארז הזה.אני כנראה הולך להכניס לתוכו SUNBEAM TUNIQ עכשיו השאלה שלי היא האם הTUNIQ נכנס במארז הזה,כי ממה שהבנתי המידות של הTUNIQ הם גדולות. הנה המידות שלו :

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by tamirtd,

שלום לכולם ! יש לי מחשב עם מעבד PENTIUM D 925 עם כרטיס מסך 7600GS הארד דיסק אחד של 200 וDVD, אני צריך לקנות ספק בעקבות רעשים של מקרר אמקור משנת 76' שהספק שלי עושה ואת האמת הוא די מתחמם . כמה WATT אני צריך לדעתכם? והאם כדאי לקנות עם מאוורר 12 או 8 או 2 של 8? מה יותר שקט תודה לכולם, תמיר,

• 3 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים