ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מתכננן לקנות Sparkle Calibre 880LV כמו שהמליצו באתר ואני צריך ספק כוח חדש הלוח אם שלי הוא D945PSN של אינטל יש לי 1G RAM והמעבד שלי הוא Pentuim D 820 המערכת הזאת דורשת Watts 412 אני צריך משהו טוב בתקציב של עד 450 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
-
שךום לכם חבר'ה, השאלה בכותרת. יש משהו שאני צריך להזהר ממנו לפני שאחליף למאוורר אחר? למשהו חזק מאוד ושקט מאוד בו זמנית. הספק המדובר הוא TAGAN BZ750, המאוורר שלו פשוט עושה חור בראש
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש אפשרות להיפטר מכל הצמות המיותרת האלה במארז ? הנה קישור לתמונה (מצטער על האיכות,2 מגה פיקסל) http://aycu37.webshots.com/image/12556/2004689436203754096_rs.jpg תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בכמה וואט צריך להיות גדול ההספק שספק הכוח שלי מייצר מהצריכה של כלל הרכיבים במחשב?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
המחשב שלי לקראת סוף חייו ואני מעוניין לקנות מחשב חדש. כבר עשיתי הזמנה באייבורי. איש המכירות היה אחלה אבל אחרי שעשיתי את ההזמנה החלטתי שאני רוצה שינוי כלשהו בהזמנה וכעת ההזמנה מוקפאת בגלל שהם לא מסוגלים לתת לי פתרון. המארז של טרמלטייק שהזמנתי כולל מאווררי 200 מ"מ עם שלושה פינים. מה שאני רוצה זה מארז עם מאוורים ארבעה פינים. אני מוכן גם לקנות מארז עירום ולקנות בנפרד מאווררי ארבעה פינים. חשוב לי שיהיו שקטים ואיכותיים. אני מתעקש על ארבעה פינים כדי שתהיה לי שליטה על המהירות שלהם דרך תוכנה. זה נראה לי עדיף מקונטרולר שאני צריך לגשת אליו פיסית. הרעיון הכללי הוא שבדרך כלל המאוררים ישנו את המהירות אוטומטית בהתאם לחום של המחשב אבל לפעמים כשאני רוצה קצת יותר שקט שאוכל לשלוט בזה. מישהו…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להרכיב לבן שלי (בן 7) מחשב שולחני טוב שישמש אותו ללימודים וגם לגיימינג. ברשותי מחשב בין 10 שנים ששימש אותי בעיקר למשחקים, אך כשנתיים שהוא לא בשימוש. למחשב מארז וספק כוח שנחשבו בזמנו למאוד איכותיים, אבל מכוון שאני לא בקיא בטכנולוגיה של היום, איני יודע אם הם עדין שווים משהו והאם תומכים בחומרה של זמננו. מארז - ANTEC P182 SE 3x120MM Mirror Finish ספק כוח - Corsair 620W 50A 12V CMPSU-620HXEU EPS Modular אשמח לקבל עצה, האם להשאיר את המארז וספק הכוח ולשלבם במחשב החדש? או לזרוק לפח ולהרכיב מחשב חדש מאפס? תודה מראש וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משדרג ל: AMD fx 8350 gigabte ga-990xa g.skill 8gb 1866 cl9 1.5 volt sapphire 7870 xt 2gb גוף קירור למעבד אוויר/נוזלי (עדיין לא סגור על זה) כל זה מתווסף למה שכבר יש לי: 3 דיסקים קשיחים רגילים 1 דיסק SSD 7 מאווררים 1 כונן דיוידי 1 צורב מקלדת+עכבר אלחוטי לוג'יטק עד כאן. יש ברשותי את הספק כח הזה: THERMALTAKE TOUGHPOWER W0116RU CABLE MANAGEMENT 750W POWER SUPPLY http://www.tweaknews.net/reviews/thermaltake750w/ זה אמור להוות בעיה? תודה לעוזרים. נ.ב מתוכנן אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המפרט המלא (כמו שרואים גם בצד ימין): Desktop (Windows 7 Ultimate): AMD Athlon II X2 250 Arctic Cooling Freezer 64 Pro Asus M4A785-M Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 Western Digital WD3200AAKS PowerColor HD4770 Enermax Liberty 400W NZXT hush אני מתכנן להחליף את כרטיס המסך (הבחירה היא בין GTX460, 4890, 4870). בדקתי בביקורת של אנאנד (שהיא מאוד אמינה בעיניי) והתוצאות מראות שצריכת החשמל הכוללת של המחשב (יש להם יותר זכרון, מעבד "רעב" יותר) נעה סביב 300W, כלומר מקסימום 75% ממה שנותן הספק שלי, לא אידאלי אבל אני חושב שזה יספיק כרגע. יש צורך לשדרג גם את הספק בכל מקרה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי כרגע הוא: C2D E6300@1.86 INTEL DG965WH 3GB DDR2 667MHz ספק 400W , עם 20A ב +12V, צירפתי תמונה עם נתונים. אני הולך לשדרג לכרטיס HD4770 של ATI, שלוקח כ- 100W במאמץ. לפי חישוב גס, כל המערכת תיקח בצריכה מלאה של כל הרכיבים (כולל הצורב) כמעט 250W ב 12V+, שזה 20.83A. יש לי כאן 2 אפשרויות: 1. להישאר עם הספק הנוכחי (400W) ולראות האם הוא יעמוד בעומס. האם יש סכנה כלשהי לרכיבים כלשהם, כמו הכרטיס מסך, מעבד או הספק עצמו? 2. לקנות את הספק הבא: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S12II-620 ולהשתמש בו במחשב אחר שיבנה מאוחר יותר (בעוד מספר שנים), ייתכן ואחרי תקופת האחריות על הספק. האם יש בעיה/סכנה בבניית מחשב עם ספק שלא באחריות? כמו כן, יש סיכוי שספק כמו שציינת…
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
המפרט כרגע הוא כמו שמופיע בצד, הולך לשדרג את הכרטיס מסך לGTX 560 TI, ובעתיד את שאר הרכיבים למבוסס SB. האם הספק כרגע Enermax Liberty 400W,יכול להחזיק את המערכת הנוחכית ללא OC, או שצריך לשדרג את הספק? אם כן, איזה מומלץ, עם מחשבה שיחזיק בקלות שידרוגים לעתיד התקציב עומד על 600 לספק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
HEC ACE 480W ? שאר המפרט רשום...
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אני כרגע על המערכת הבאה: amd athlon64 3000+ venice core (1800@2160) msi k8n neo 2 platinum (bus 200@240) pqi 512mb ddr400 bba ati radeon 9700np 128mb (320/275) creative sb live! 5.1 digital maxtor 120gb 7200rpm 8mb cache seagate 20gb 5400rpm 2mb nec 3520a dvd\rw codegen 400watt silent psu שימו לב לספק... מוציא בקושי 16 אמפר במסילת ה12V... אני מתכנן להרכיב מערכת טובה לאובר על לוח DFI LP NF4 ULTRA-D שאולי גם תהנה מכרטיס מסך 7600GT. אי לכן ובהתאם לזאת, אני צריך נואשות ספק אמין ויציב, בעל לפחות 400 וואט אמיתיים (בניגוד לנביילה שיושב אצלי עכשיו במארז) התקציב שעומד לרשותי הינו 400 שקל, ראיתי בסכום הזה הרבה ספקים שנראים כטובים (יש לי ידע סביר בתחום), אבל באתי להתייעץ א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהרכבתי בעזרת צוות המומחים באתר הזה לפני שנתיים (אוקטובר 2005) וכעת אני רוצה לשדרג אותו משתי סיבות חשובות. אחת- המארז מכוער, עם מאווררים קטנים וחלשים והוא קצת צפוף מדי לטעמי. שתיים- סוף השנה מתקרב ואני צריך הוצאות מוכרות. לכן התקציב לא מוגבל לשום דבר פרט להגיון. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA 8i945p-pro ויש לי כרטיס מסך Gigabyte pcx6600. מחשב ישן, אין מה לעשות. ספק הכח של אנרמקס eg365p 350W. יש לי שלושה קשיחים בפנים (שני SATA ואחד רגיל) וצורב DVD אחד. חוץ מזה כמעט כל הPCI שלי תפוסים עם כרטיסים כמו מודם, כ. מסך נוסף, כ. קול וסלוט שתפוס ליציאות לוח האם. בגלל שאני לא רוצה לקנות מחשב חדש, אלא לשפר את המצב הקוסמטי של הישן אני צריך מארז שיתאים ללוח האם מבחינת המ…
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית המוכרת משיקה יורש נוסף למארז ה-P100 האהוב, שמציע מימדים מוגדלים ומערך קירור נדיב למדי בתור ברירת מחדל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קיצור הביאו לי מחשב לא משנה איך מה מי מו עכשיו התחלתי לשפר אותו הבאתי ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך של 8600GT . השאלה שלי היא כזאת . האם הספק כוח הנ"ל http://www.tritium.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=1386&language=he&ref=2 יספיק להחזיק את הכרטיס מסך ? נ.ב זה הספק שכרגע יש לי .
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1115& זה לא אמור להיות TR2 ? ???
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
הזה ל HTPC על פניו נראה זול מאוד נניח ואני משדרג לו את הספק איך הוא לדעתכם ?? http://ksp.co.il/?uin=19624#
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם יש כול כך הרבה ספקים בשוק אני חפש ספק ודולרי מעל 600W משהו יכול להמליץ על משהו
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למשהו ניסיון או חוות דעת .? אני ממש רוצה לרכוש אותו, הוא מתאים לכל סוגי לוחות האם ? תודה חברים.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
שלום. אני מרכיב לעצמי מחשב, יש לי ספק hec-750dr-at הנא לינק, יש לי בדיוק כזאת מדבקה אליו. הספק בן שלוש. זה תקופה ארוכה בשבילו? אם אתם הייתם מרכיבים לעצמכם מחשב חדש, הייתם משאירים ספק זה או לוקחים חדש? בעיקרון המערכת שלי תצרוך 450W כ. מסך שיהיה לי ZOTAC GTX 650 Ti Boost 2GB תודה מראש על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתעניין בקניית שני ספקי כוח שאני לא יכול למצוא בארץ. מעוניין לקנות אותם עם משלוח מארה"ב. האם צפויות בעיות במכס? למשל החרמה של מכון התקנים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מארז לגיימינג כלומר קירור טוב (יחזיק 570 במשחקים ) אבל שקט יחסית מתי שאינני משחק.. צריך שיהיה toll less design ועדיפות ל USB3 מקדימה חפרתי בכל האינטרנט יומיים ולא מצאתי את האולטימטיבי.. כמובן שהמחיר רלוונטי - מעדיף עד מחיר של 700
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-