עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by cOiNfLiPeR,

יש לי את המארז הזה אך הבעיה היא שאיני מצליח לקבע את הכונן דיסקים. בכל מארז אחר מבריגים מספר בגדים שיתפסו את הכונן אך במסילה של המארז [איפה שהכונן יושב] אין חורים להברגה. איני יודע אם זה קשור אך הכונן קשיח שלי מחובר עם 2 תופסנים מפלסטיק כאלה מהצדדים שלו, במקומות של הברגים. חשבתי להשתמש בהם אבל התופסנים האלה לא נכנסים לחורים של הכונן דיסקים [אם לדוגמה הכנסתי פין אחד של התופסן, הפין השני לא ייכנס כיוון שהוא לא נמצא בנקודה של החור השני]. למישהו יש מושג איך לחבר את הכונן דיסקים? תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  2. שלום רב, לאחרונה מחשב המדיה סנטר שברשותי התחיל לזייף. פעמים רבות קורה שאחרי ההפעלה, לא נכנסת תמונה. רק אחרי ריסטרט, ווינדוס "מועיל בטובו" לעלות. אני שוקל שתי חלופות: 1. שדרוג שבמסגרתו יוחלפו חלק מהרכיבים שאולי גורמים לבעיה. במקרה כזה אני משאיר מעבד, לוח אם, זיכרונות, והמארז: SILVERSTONE LC17S ומחליף כרטיס מסך, דיסק קשיח וספק: ENERMAX LIBERTY 400W 2. רכישה של מחשב חדש. אם אבחר באופציה השנייה, אני זקוק להמלצות על מארז וספק כוח איכותיים, בתקציב של עד 800 ₪ לשניהם. הערות לגבי המארז: א. צריך להיות גדול ומרווח, כי קראתי שיש בכך יתרון על מארזים קטנים,מבחינת זרימת אוויר, והגבלה על חומרה. ב. עבור ניוד, רצוי שיהיה קל יותר מהסילברסטון "המפלצתי" שלי, אבל זה לא תנא…

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  3. יש לי מערכת מחשב כזאת: מעבד I7 960 8MB לוח אם ASUS X58 כרטיס מסך ATI 6970 2GB GDDR5 זיכרון KINGSTON 3X2GB 1600MHZ יש לי מידי פעם תקיעות/עצירות במסך ואני חושב שהספק חלש מידי רציתי המלצה לספק כוח יותר טוב כרגע יש לי תספק THERMALTAKE LITEPOWER 700W תודה לכל העוזרים... חשבתי ללכת על ספק מחברה ENERMAX או SEASONIC אשמח לקבל המלצות תודה ממאור

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by yuval800,

היי, יש לי מאוורר עם חיבור של 3 פינים, כרגע הוא מחובר לאיזה כבל מתח, הייתי רוצה לחבר אותו ישירות ללוח אם אבל החוט שלו קצר. האם יש חוט מאריך לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bariko,

שלום רב, בימים אלו אני שוקל לרכוש מחשב מדיה סנטר חדש. לצורך כך אני מחפש מארז HTPC שוכב, ללא ספק כוח, עם פורטים USB3.0 כמו כן חשוב מאוד שהמידות לא יעלו על אלו של המארז הנוכחי SilverStone Lascala LC17S Silver : http://www.scan.co.uk/products/silverstone-lascala-lc17s-silver-desktop-htpc-aluminium-front-and-secc-body-desktop-case-(w-o-psu) בחיפוש עצמאי שעשיתי, כי המארזים שמצאתי אינם מתאימים. או שלא קיים בהם USB3, או שהם רחבים מדי ולא יכנסו אצלי בארונית שעמוסה בציוד קולנוע ביתי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום! המחשב מיועד לגיימינג כבד מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪791 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 - Sata 3 USB 3 VGA/DVI/HDMI o.b - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪299 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪105 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪580 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1199 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪93 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל …

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by brsv,

HEC COUGAR 215 ש"ח 6T10 עולה 135 ש"ח אני מתקין לוח אם Micro-ATX , אין כרטיס מסך , דיסק אחד. אני רוצה שמארז יהיה שקט ולא יותר מדי יקר. מה עדיף או שיש אופציות יותר טובות ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by House M.D.,

אני יודע שהכותרת נראית מוזר, אבל אין לי עוד דרך להסביר את התופעה הבאה : הספק שלי (FSP 750W) הוא ספק גרוע,לפי כל ביקורת שמצאתי באינטרנט, ועשיתי טעות כשקניתי אותו. הוא עושה רעשים בזמן מאמץ ועל זה כבר פתחתי דיון פעם. בכל מקרה, כאשר אני מבצע בדיקת מאמץ דרך OCCT: בדיקת Linpack, המעבד לא עובר את ה 70 מעלות. הספק לא עושה רעשים משמעותיים, המתח של 12V יציב. בדיקת Power Supply (שמשלבת את אותו Linpack ועוד בדיקת כרטיסי מסך) - המעבד עובר את ה 85 מעלות. הספק מרעיש מאוד, והמתח של 12V משתנה בצורה משמעותית, ונע בין 11.58 לבין 11.90. מכיוון שבשתי הבדיקות, העומס על המעבד אמור להיות אותו עומס - האם יכול להיות קשר לספק כוח (ולעובדה שישנן קפיצות מתח משמעותיות?) מעבד : AMD x4 955 @ 4.0GHz לוח …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ac1240,

היי, קניתי UPS של חברת Rostec, בהתקנה רשום שהוא תומך עד Vista יש לי Windows 7... זה אומר שהוא לא יעבוד לי? כי נכון לעכשיו זה לא עושה כלום! חברתי את המחשב שלי אליו ואיזה 3-4 פעמיים המכשיר נכבה לי סתם! הוא מראה לי: no connection מישהו יודע איפה אני מוריד Driver או משהו? או שפשוט להחזיר את זה לחנות? המון תודה לעוזרים!

10. Started by nivrob123,

היום בבוקר התחיל לצאת רעשים קטנים של חשמל כאלה מהספק כוח מה יודע מזה ואיך פותרים אותה? ספק כוח מ2008 CORSAIR VX 550 PSU

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  11. אני קונה מחשב מIQCP ורציתי את המארז הזה, אבל אין להם אותו במלאי וכנראה יגיע רק עוד כמה שבועות. מישהו יכול לעזור לי לבחור מארז דומה עם מחיר דומה? זה המפרט המלא: מעבד: INTEL 2120 : CORE I3, S1155, 3.3GHz - TRAY לוח אם: ASROCK H61M-HVS זיכרון: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! כמות: 2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 Dirt3 Edition (כנראה) צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA ספק כוח: ANTEC EARTHWATTS 500W - זמין במלאי קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER 101 דיסק קשיח: HITACHI 1TB SATA3 הם גם הבטיחו לי מאוור נוסף על חשבונם, אז תגידו לי גם איפה לבקש מהם לשים אותו תודה!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  12. שלום אני מתכוון לקנות מארז Cooler Master Elite 360 משיקולי מקום (צריך מארז דק) ושקט. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6056&category_id=20 הספק אותו בחרתי הוא Corsair cx430W משיקולי אמינות ושקט. http://www.corsair.com/builder-series-cx430-v2-80plus-certified-power-supply.html אין לי צורך בשלב ההתחלתי בכרטיס מסך ואני מתספק בOn board. האם לדעתכם תהיה לי בעיה להוסיף כרטיס מסך (סטנדרטי, לא מפלצת) לתצורה הזאת בשלב מאוחר יותר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מעוניין במארז בתקציב הנ''ל חשוב לי הקירור של החלקים במחשב תמיכה ב-usb3 מתכוון להכניס במארז את 560gtx ti תודה וערב מצויין

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  14. שלום רב, מתלבט מאוד בין 2 המארזים הנ"ל. חשיבות הינה: לתאימות בהתקנת קירור מים CORSAIR H100 (אם זה בANTEC אז כנראה תהיה התקנה אחורית (בתצורת PUSH&PULL) כיוון שבTOP ישנו מאוורר 14 ס"מ. חשיבות לסידור כבלים במארז בצורה נוחה ופשוטה. חשיבות להתקנת מס' מאווררים רב (לטובת ביצועים בOC). חשיבות לשקט (עד לרמה בינונית,שהמארז לא יהיה רועש מדי). ניקיון המארז-שיהיו כמה שיותר פילטרים שמונעים מחדירת אבק רב מדי למארז. ישודך לSS-S520II בתור ספק. כ.מסך-GTX 260 XXX. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by topcat115,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=14651 הוא נחשב ספק טוב?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by orgabay87,

במהלך החיפושים הלא פוסקים באתרי האינטרנט אחר הרכיבים למחשב החדש אותו אני מתכנן נתקלתי בסגנון חדש של מארזים קטנים כדוגמאת: Thermaltake Armor A30 וכדומה שמתוארים כמארזים לגיימינג. במארז הנ"ל יכול להכיל את כל כרטיסים המסך הקיימים לכן בעיה של גודל אין לו השאלה העיקרית היא הקירור. אין אפשרות לקירור מים דבר שהיה פותר את ההתעסקות עם הזרימת אויר. השאלה אם מארז כזה יותר להכיל רכיבי גיימינג מתקדמים כמו מעבד i7 3930K וכרטיס מסך GTX 680 2G או שניים ולהפיק קירור יעיל או שמה עדיף לרכיבים כאלו ללכת על מארז גדול ועם אופציה של קירור מים. ההתעקשות על המארז הקטן היא כי הוא יכול לשבת גם בסלון וגם בחדר ולא לתפוס מקום רב אך השאלה של הקירור מטרידה אותי מאוד. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tamir950,

ערב טוב, חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס מסך ati 6850. הספק שברשותו הוא zeus ps 520gw, האם הספק יתאים לכרטיס? תודה

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  18. שלום הציעו לי מפרט מחשב מסויים, ואני די מתעניין בו. הבעייה שאני חושב שהמחשב צריך יותר מתח מאשר מה שהציעו לי. זה המפרט: MSI P67A-C43 B3 P67 CHIPSET Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3/4GB Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3/4GB Intel Sandy Bridge i5 3570K Tray + Cooler Master Hyper 212 Evo Antec NEO ECO 620W זה מה שאני חושב שלא יספיק או יספיק בקושי למחשב שלי SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm Sandisk SSD SDSSDX-120G-G25 Extreme 120GB 550/510 ASUS DRW-24B1ST x24 Black זה כל המפרט (ללא המארז). עכשיו קחו בחשבון שאני מתכנן לעשות המהרה די רצינית (בסביבות הג'יגה הרץ), ושהדגם של הכרטיס מסך שלי (ASUS GTX580…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by SUPER300,

שלום מתי שכתוב במפרט הלוח אם: CPU x 1 / System x 4 FAN connectors זה אומר שיש לי אפשרות לשים מאוורר אחד למעבד וגם אפשרות לחבר ארבעה מאווררים שבאים עם המארז? או ארבעה בנוסף למארז? איפה בכלל מחברים את המאווררים שבאים עם המארז-ישירות לספק כוח או ללוח אם?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by nadavshefer,

שלום ניסתי למצוא תוכנה שבודקת את המתחים של הספק האם קיימת תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by brsv,

אני מחפש ספק שקט , ראיתי ש VP450P מאוורר 120mm וב EA-380 מאוורר 80mm . מצד שני EA-380 הוא 80 PLUS® Bronze . אני צריך למערכת עם I5 בלי כרטיס גרפי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מעבד-Intel CORE i5 2500K 3.3Ghz Tray פתרונות קירור-Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000 לוח אם-GIGABYTE GA-Z77X-D3H כרטיס מסך-Sapphire HD 7850 2GB GDDR5 זיכרון-Kingston 8GB Kit(4GBx2) DDR3 1333MHz דיסק קשיח-HITACHI 1TB SATA3 צורב-LG DVDRW GH 24NS90 X24-BLACK-SATA מארז-Cooler Master 690 2 Basic Black

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  23. שלום חברים, בזמן הקרוב אני מתכנן על בנית מחשב חדש והשאלה שלי היא האם הספק הקיים שלי (Seasonic S12-430) יעשה את העבודה עם המפרט המתכונן. המפרט המתוכנן: מעבד: Intel i7 3770K לוח אם: אינטל תואם למעבד כרטיס גרפי: ללא (אנצל את יכולות המעבד בתחום) מארז: Antec Solo/SonataII כוננים קשיחים: WD 1TB + Intel SSD תודה!

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by strifer,

האם למישהו כאן יצא לחבר את הלוח אם הזה למארז הזה ולהגיד לי האם הוא מתאים או לא?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, המליצו לי על המארזים האלה: Cooler Master 690 2 Advance Black Cooler Master Storm Sniper Black Antec One Mid Tower Gaming Black Case לאלו מביניהם שיש מסנני אבק, האם מסנני האבק הללו ניתנים לפירוק וניקוי? האם המארזים הללו נחשבים לקרירים ושקטים? בעיקרון אם אתם יודעים על מארזים עדיפים מבחינת קירור שקט וסינון אבק עד~ 500 ש"ח אעריך מאד אם תמליצו לי עליהם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים