עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ArtCore17,

כנראה אני קונה את הספק הזה האם מישהו יודע עליו משהו? והאם הוא ספק טוב? למישהו יש הצעות אחרות אוליי? אני צריך ספק 400 - 450.. לא יותר לכן הלכתי עליו.. Seasonic S12II-430 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי לוח אם: BIOSTAR TP43D2-A7 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB GDDR3 DVI - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU נאמר לי כי מערכת כזאת צורכת כ300 וואט.. וכנראה בעתיד יהיה שידרוג לכרטיס מסך.. האם הספק יחזיק ת'שדרוג?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  2. מכיוון שעולות כאן הרבה פעמים שאלות לגבי איזה ספק, איזה אל-פסק וכו' צריך מצד אחד, ומצ דשני האל-פסק שלי מספק דיווחי צריכת הספק, החלטתי שלא יזיק אם בתור שירות לצבור אתן את הנתונים כפי שהאל-פסק מדווח אותם. אז ככה : מחשב- - לוח אם gigabyte ep43-ud3l (עם 4GB זכרון, כרטיס מסך GeForce 8400, ו 2 מאווררים 12cm). - ספק seasonic ss-500et A-PFC - מעבד Intel Core Duo 8400 - דיסקים : WD 80G, WD 500G, WD 2T, WD 3T (שני האחרונים הם מהסדרה הירוקה ותרומתם לצריכה שולית. כנ'ל גם כונן DVD שמותקן). - מסך סמסונג LCD 22" צרכנים נוספים שמחוברים לאל פסק - מודם של HOT (תומסון), נתב (tp-link 1043) ומדפסת hp 8000 (שניתן להתעלם ממנה כי היא מנמנמת). אל פסק - APC Back-UPS BR900GI (מוציא גל *דמוי ס…

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  3. שלום לכולם, אני עומד לשדרג את המארז שאני מאוד אוהב לטובת מארז Full Tower שהכרחי אצלי (דיי קטן אין מקום לזקוק) אני דיי נעול עליו אבל לא מוצא אותו במחיר סביר.. מצאתי הכי נמוך ב800 ש"ח כבר נתקלתי באשכולות ישנים שאנשים מצאו אותו ב700 ש"ח אפשר לדעת איפה אפשר להשיג אותו במחיר זול יותר? גם בעלי המארז הזה יכולים לעזור אם אפשר. בנוסף אם יש ביקורת רעה/טובה על המארז אני ישמח לשמוע. המפרט בצד ימין הולך לשבת שם, אולי בעתיד הרחוק הלוח+המעבד יעבור שדרוג ואני יעבור למערך SLI. תודה לכם.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by shmuelkp,

אני רוצה להגן באיזושהי דרך על המחשב והמסך ומצד שני לא רוצה להוציא 500 ש"ח על אל-פסק... הבנתי שמייצב מתח לחשמל יעשה את העבודה, הבעיה היא שאני רואה שיש לו שקע אחד והשאלה היא אם אני יכול לחבר לו מפצל של 2 או שזה לא מתאים... תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ZXY1,

אני מתכון לקנות את הספק Enermax Liberty 400W Active PFC או Enermax Liberty 500W Active PFC כשיש ספק כזה אמין וחזק אני צריך לקנות בנוסף מייצב מתח או אל-פסק? לספק אין מייצב מתח פנימי? אני הכי חשוב לי שהייה מייצב מתח נגד נפילות מתח ברשת החשמל וברקים שלא ישרף לי את המחשב אל-פסק פחות מעניין אותי תודה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  6. כשהמזגן בחדר שלי מעביר מצב, משנה טמפ' או מהירות עבודה יש שניה שתיים של ירידה במתח שגורמת למחשב שלי להפסיק להשמיע סאונד לאותה שניה שתיים. מייצב מתח יפתור את זה? אם כן, אשמח לשמוע קצת פרטים על מה אני אמור לחפש כי אני ממש אבוד בעניין הזה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by dubilev,

האם מייצב מתח באמת מגן מקפיצות מתח רציניות או שרק אל פסק מסוגל לעמוד בזה? השאלה אומנם לא מנוסחת היטב, אך אשמח להתייחסות...

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  8. היי בעקבות הסופות האחרונות אני שוקל לקנות AVR או UPS כדי להגן על המחשב שלי מפני כל הנזקים שיוכלים להיגרם מרשת החשמל. 1.מה אתם ממליצים עבור משתמש ביתי עם מחשב חדיש(ספק ג'נרי 500W) ומסך 17 LCD --- אל פסק או AVR ? 2. איזה ספק כדאי לקנות עבור המחשב בעלות של עד 400 שקל גג ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  9. שלום רב, יש לי מספר שאלות (מקווה שפתחתי בפורום המתאים) 1) רכשתי טלוויזיה חדשה לסלון (LG 55LA621Y). בעקבות המרחק בין הסלון לחדר שלי אני לא יכול לחבר את הטלוויזיה לאל פסק,ולכן חשבתי להגן על הטלוויזיה במייצב מתח ומגן נחשולים. השאלה שלי היא: האם הדברים האלה באמת עוזרים? מה ההבדל בין כל החברות? והאם צריך לקנות אחד עם השהיה של 4-3 דקות? (מה המטרה של ההשהיה?) בנוסף מרפרוף ברשת הבנתי שהמגנים האלה פוגעים באיכות הסאונד והתמונה,האם זה נכון? 2) האם צריך להשקיע בכבל HDMI בין הטלוויזיה לממיר (פייבר בוקס)? מה ההבדל בין כבל שעולה 200 ש"ח לכבל שעולה 20 ש"ח? מדובר במרחק של 2 מטר בערך. 3) שאלה שלא קשורה לנושא - אני זקוק למספר מתאמי חשמל בין שקע אמריקאי לשקע ישראלי. בהום סנטר ובאייס לא מוכרי…

• 9 תגובות
    • 7.9k צפיות
  10. Started by yuvalbar84,

שלום לכולם רכשתי טלויזיה של SAMSUNG D550 40" ובמעמד ההתקנה הסביר לי המתקין שהמכשירים החדשים האלה רגישים מאד לנפילות של מתח ושאר ירקות וניסה למכור לי איזה מוצר העונה לשם: Extreme V.D.P.S ראו קישור: http://blogerim.co.il/product-matkin-p1860.html הוא רצה עליו 200 ש"ח. אבל אני סירבתי לקנות לפני שאני מברר מה איכות המוצר ובמה בכלל מדובר. ופה אתם נכנסים לתמונה האם המוצר הזה באמת יגן על המסך שלי ? האם המחיר שהוא נתן לי הוגן או שאפשר להשיג בזול יותר ? האם יש מוצר אחר שתמליצו עליו ? (רצוי במחיר זול) אני לא פנאט בנוגע להגנה הזאת, מה גם שיש לי אחריות של 5 שנים, אז לא איכפת לי לממש אותה במקרה והטלויזיה נהרסה, זה נראה לי עדיף על לקנות מוצרים במאות שקלים . בקיצור, תובנות ופתרונות זול…

• 7 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. Started by Eyal2010,

שלום, אני מעוניין לרכוש מייצב מתח למחשב שלי על מנת למנוע נזק לרכיביו מעליות ונפילות מתח. למחשב שלי מחובר כרטיס קול חיצוני להפקת מוזיקה וכרטיס מסך חיצוני. הסיבה שאיני מעוניין ב UPS היא שהמחשב נמצא אצלי בחדר שינה וככל הידוע לי סוללות ל-UPS פולטות גאזים רעילים. אני מתעניין במייצב המתח של חברת ADVICE בשם AVR PRO 1000. יצרתי קשר עם אדם הקשור למכירת מוצר זה והוא טען שמייצב זה לא יעזור לי בהגנה על המחשב וזה מוזר לי כי באתר שלהם רשום שמייצב המתח אמור להגן על כל מכשירים אלקטרונים רגישים. מישהו יודע משהו על כך ? כמו כן, הבחור טען שבגלל שיש לי כרטיס קול חיצוני וכרטיס מסך חיצוני, הללו רגישים מאוד ולכן הוא ממליץ לי לרכוש UPS מסדרת Smart Vision המאוד יקר ולא מהסדרות הפשוטות יותר…

• 5 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. Started by ben-zone,

לפני 10 שנים, במסגרת בניית הNAS שלי (הספור המלא כאן) רכשתי מארז של Fractal Design. בתחלת החודש הייתי צריך להחליף שם את אחד מדיסקי הparity, ולצערי גם גיליתי שכפתור ההדלקה הפסיק לתפקד. אלתרתי פתרון זמני (כפתור סטנדרטי מאיביי שבולט מחוץ למארז). ופניתי אל היצרן בבקשה לרכוש את הרכיב. המארז עצמו כבר לא זמין. הפניה ליצרן היתה ב 7 לחודש, ובאותו יום התבקשתי לשלוח להם את המספר הסידורי של המארז ואמרו שינסו לאתר את החלק במחסנים. עניתי להם באותו יום. ב 8 לחודש הודיעו לי שהחלק אותר ונשלח (משבדיה). היום, ה 24 לחודש, החלק הגיע. זה שרות לקוחות כמו שצריך להיות. ולהבהיר - לא התבקשתי לשלם לא עבור החלק ולא עבור המשלוח.

13. Started by BENNY-L,

יש לי ספק PCPOWER&COOLING Silencer 750 Quad (Black כבר 3.5 שנים קניתי אותו באריזת RETAIL בקבלה לא רשום אחריות אבל דיי בטוח 5 שנים מישהו יכול לאשר? מה קורה במידה ואין בחנות את הספק הזה ? מה יחשב ספק באותו רמה? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by sam1441,

רשום בהוראות הלוח שצריך להשגיח על מינוסים ופלוסים, מה הכוונה בדיוק? כלומר, את הפלוס בכבל לפלוס בלוח? על הלוח רשום באמת פלוסים ומינוסים, על הכבל לא. איך אדע מה הפלוס-מינוס שם? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RETMIX,

מה היתרונות והחיסרונות של מיקום ספק הכוח בחלקו התחתון או עליון של המארז? האם יש בכלל חשיבות למיקום ספק כוח במארז בחלקו העליון או התחתון ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by sofix4,

קניתי היום את המארז ;D וחיברתי מלפנים מאורר וכמובן שיש הבדל גדול בזרימת האוויר במארז כשהכלוב של הדיסק הקשיח היה במארז וכשהוצאתי אותו. עכשיו השאלה, אם מוציאים את הכלוב הזה, איפה שמים את הדיסק הקשיח? אפשר בכלוב שמעליו? או שהוא קטן מדי... תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by shayw,

ישנו אחד בקדמת הכלוב של הקשיחים ששואף אוויר פנימה (וכנראה מקרר את הכוננים יותר מאשר את הלוח על כל רכיביו) ואחד מצידו האחורי של המארז שנושף החוצה סה"כ נותרו 4 תושבות ריקות ל 120mm\140mm, זוג בדלת המארז וזוג בתיקרה היכן תמליצו למקם 2 מאוורריי SCYTHE MINEBEA 120mm תוך כדי שמירה על שקט יחסי ויצירת זרם אוויר בריא יותר?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by yacovmateo,

תגידו במארז CM690 זה משנה אם הספק ממוקם אם המאוורר לכיוון למעלה או למטע?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הביקורות טובות ונראה שאמור להיות לו מחיר טוב .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  21. מישהו יודע איך הספקים של חברת XION מה הרמה שלהם ? קנו לי אחד מ NEWEGG אז ועדיין לא קיבלתי מעניין אותי איך הוא

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  22. או FSP 350W PN? כן כן אני יודע להסתכל בזאפ... כבר התקשרתי לכל החנויות שמופיעות שם ולאף אחד אין במלאי את הספקים האלו כנ"ל אייבורי ו KSP. אם אף אחד לא יודע היכן ניתן לרכוש את הספקים הנ"ל הייתי שמח לקבל המלצה אחרת לספק זול טוב וממולץ כמו השניים האלה אבל שיהיה קצת יותר נפוץ ויהיה ניתן להשיג אותו באיזור המרכז. תודה

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by BlackBird71,

מישהו יודע כמה עולה 100W לשעה או יותר מ100W? 250W 350W 400W תודה לעוזרים לא חשוב מצאתי הנה https://srvt1.i-ecnet.co.il/scripts/mgrqispi.dll?APPNAME=simulator&PRGNAME=InstrumentsByGroup&ARGUMENTS=-N3# וכמה מסך CRT צורך? 17"

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. לפני מס' חודשים רצו כאן הודעות ממשתמשים שהם "בעלי קשר" עם היבואן של NZXT ובהם נאמר שהHUSH אמור להגיע בכל מיני מועדים וחלק אמרו שהגעתו תיהיה בתחילת 2008. האם יש עידכון כלשהו? האם הוא יגיע? או שמה היבואן ויתר עליו? אף אחד לא הולך להרים את הכפפה ולייבא אותו באופן עצמאי? אני עד היום לא מבין איך מייבאים מארזים גרועים ממנו, ומארז כה יפה,משתלם ובעל פוטנציאל מכירות ענק לא מייבאים.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים