עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Jules Winnfield,

מימשתי את האחריות עם הכרטיס מסך שלי (4850) ובמקום זאת היבואן שלח לי 4870 משומש הבעיה היא שהמארז שלי הוא אנטק 1380, שכולל בתוכו ספק 350W 80+ בלי אפשרות שידרוג, מה אתם אומרים, יחזיק או לא יחזיק? שאר המפרט מצד ימין תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by rafi k,

יש לי אל פסק של 400W (שגם מסך הLCD של המשחב מחובר לשם) ואני רוצה לקנות עכשיו ספק חדש של430W, האם זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  3. שלום ד"א אני חדש פה, לעיניין - זה המחשב שלי: Intel Pentium 4 3.4 GHz 2gb gam ATI Radeon X1600 -- ספק כח--- COLORSit 500W עכשיו אני רוצה להחליף כרטיס מסך במקום x1600 ל GIGABYTE HD 3870 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E השאלה שלי היא, האם הספק יהיה מספיק חזק כדיי להפעיל את המחשב עם הכרטיס מסך החדש? תודה לעוזרים@!

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by alon_s,

שלום לכולם!!! יש לי מעבד E8400 לוח אם gigabyte ep45 ds3l ספק ג'נרי ומארז רגיל (100 שקל) אני רוצה לקנות כרטיס מסך 4870 או 4850 השאלה שלי אם אני צריך לשנות משהוא במפרט בשביל אחד הכרטיסים? ספק או מארז? ואם כן- המלצות!! תודה מראש לעוזרים ולכולם!!.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by rider704,

זה מה שמצאתי עד עכשיו-.. Cooler Master Elite 335+Cooler Master 400Watt שאלה עם הספק הוא סביר?כרגע מערכת עם כרטיס מסך פשוט(8400 GS) העם הוא יסחוף כרטיס מסך יותר רציני(טיפה כמו 5650) המחשב לא למשחקים!!! אולי יש הצעה בטווח מחירים זו למשהו יותר טוב? ישמח לקבל תגובה!

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  6. המארז מיועד למחשב שיחזיק לפחות 4-5 שנים, האם שווה להשקיע עוד200 ש"ח במארז הזה או לא? אני כבר דיי חורג מהתקציב, אבל אני יכול להשקיע עוד טיפה במארז. האם לדעתכם זה שווה את ההשקעה הנוספת, או שאין צורך..? תודה לעונים, המחשב דיי חזק מבוסס CORE I5 וRedon 1850 hd.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום.. האפולו לצערי אינו זמין במלאי והורד למעשה לחלוטין מהאתר של IQPC...רציתי מאוד להזמין אותו כי המארז שיש לי כרגע מגביל אותי מאוד (קטן ג'נרי אבל ביחס להיותו ג'נרי הוא דיי איכותי ) חשבתי על הTrinity איך הוא? רועש מהאפולו? אם אני מחליף את המאווררים ל120 (אפשר רק את האחורי? או גם הקידמי?) יהיה שקט? פשוט אין לי ממש תקציב אז ברגעים אלא אין את האפולו ואני חושב או על הTrinity או על הCOOLERMASTER AMMO למרות שהטרינטי יותר יפה. אבל ממש חשוב לי השקט...מי משניהם יותר שקט? כי אני יודע שהAMMO טיפה מיושן כבר... נ.ב פתחתי דיון קודם אך באותו זמן היה את האפולו והוא היה בשביל חבר כרגע אני בלי (לצערי הרבה מאוד)

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  8. אני צריך מארז שבראשונה יהיה מקורר בצורה מצוינת ורצוי שיהיה יפה עם חלון ולדים... בתוך המארז יהיה 8800gtx tt big typ vx תודה מראש

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by Frequency,

הי, אשמח להמלצה לספק כח למערכת הבאה: AMD Athlon 2 X3 450 Gigabyte GAMA-78-LMT US2H ATI Radeon HD 3850 יש מספר מאווררים יכול להיות שאשדרג כ. מסך בעתיד אז נראה לי כדאי לקחת את זה בחשבון. נראה לי ש 450W- 500W יספיק. התקציב הוא כ 250-300 ש"ח. תודה רבה (:

10. שלום, קניתי לאחרונה דיסק קשיח רשתי ( Western Digital My Book live Ethernet 2000GB ) הכונן יהיה מחובר ישירות לראוטר ויהיה הלב של הגיבויים של כל המחשבים בבית ולכן אני רוצה להגן עליו כמה שיותר. במידה ויש הפסקת חשמל והדיסק קשיח נכבה בפתאומיות, זה גורם לו לנזק? במידה ולא אז אקנה רק מגן ברקים, במידה וכן אז כדאי להשקיע ב UPS ממש ממש בסיסי (כי הוא יחזיק רק אותו ואת המודם והרוטר) בנוסף למגן ברקים? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  11. אני קונה מחשב מIQCP ורציתי את המארז הזה, אבל אין להם אותו במלאי וכנראה יגיע רק עוד כמה שבועות. מישהו יכול לעזור לי לבחור מארז דומה עם מחיר דומה? זה המפרט המלא: מעבד: INTEL 2120 : CORE I3, S1155, 3.3GHz - TRAY לוח אם: ASROCK H61M-HVS זיכרון: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! כמות: 2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 Dirt3 Edition (כנראה) צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA ספק כוח: ANTEC EARTHWATTS 500W - זמין במלאי קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER 101 דיסק קשיח: HITACHI 1TB SATA3 הם גם הבטיחו לי מאוור נוסף על חשבונם, אז תגידו לי גם איפה לבקש מהם לשים אותו תודה!

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  12. שלום רב, מתלבט מאוד בין 2 המארזים הנ"ל. חשיבות הינה: לתאימות בהתקנת קירור מים CORSAIR H100 (אם זה בANTEC אז כנראה תהיה התקנה אחורית (בתצורת PUSH&PULL) כיוון שבTOP ישנו מאוורר 14 ס"מ. חשיבות לסידור כבלים במארז בצורה נוחה ופשוטה. חשיבות להתקנת מס' מאווררים רב (לטובת ביצועים בOC). חשיבות לשקט (עד לרמה בינונית,שהמארז לא יהיה רועש מדי). ניקיון המארז-שיהיו כמה שיותר פילטרים שמונעים מחדירת אבק רב מדי למארז. ישודך לSS-S520II בתור ספק. כ.מסך-GTX 260 XXX. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by nadaviz,

שלום לכולם, אני משדרג את המחשב בימים אלו וסוף סוף נפל לי האסימון שאם אקנה פעם אחת מארז טוב אז לפחות את זה לא אצטרך לשדרג בעתיד. חשבתי לקנות את ה- CM690 אבל אני לא בטוח שהוא מה שאני רוצה.. מה שחשוב לי במארז: שיהיה שקט (לא בסגנון הס פן תעיר - המחשב בסלון ולא בחדר שינה) שיהיה חסין אבק יחסית (פילטרים) שיהיה מאוורר כראוי (יכיל 4870 שהוא די חם אבל המעבד (E8400) יהיה עם OC בסיסי בלבד) אין צורך בחלון או בלדים אם המסקנה תהיה שאני חייב את ה- P182 אז אשקול לשדרג את התקציב. אני פשוט לא מוצא מארזים סבירים ברמת התמחור בין CM690/ANTEC300 ל- P182

14. Started by Burkey,

שלום, כבר זמן רב שאני נאמן למארזים (וספקים בהתאם) של Compucase או HEC, איך שתקראו לזה. אני צריך מחשב חדש, והתחלתי לתהות בענין. לא שהמארזים שלהם לא טובים, סה"כ הם עושים את העבודה, אבל פה ושם היו לי בעיות ואכזבות. רציתי את דעתכם המלומדת. אני מחפש: 1. מארז וספק באיכות טובה - כלומר: ספק שלא יישרף גם עם כרטיס מסך שאינו על לוח האם (ברמה בסיסית עד בינונית-בסיסית, לא צריך להחזיק כרטיסים של גיימרים - לדוגמא סדרה 5400 או 5500). מארז שקט ובעל יכולות קירור טובות, ואם אפשר שלא צובר יותר מדי אבק זה יהיה נחמד, למרות שזה תלוי גם במיקום שלו. חשוב שגם האיכות של המארז תהיה טובה, לא איזה פלסטיק זול. ושל חברה עם מוניטין בתחום. 2. עיצוב סולידי של המארז, לא מארז לגיימרים, מארז למשרד, שחור, או ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by swisaman,

ברצוני להחליף את הCM590 ואת הS12II 520W שעשו עבודה נפלאה עד כה,אבל אני מחפש לייעל את הקירור והשקט וחשבתי על לקנות ספק חדש ומודלרי וכמובן שקט ומארז שקט כלל הניתן. אשמח להצעות,אני לא רוצה לחרוג יותר מידי מאזור ה1000 ש"ח. המפרט בצד,הכרטיס יוחלף לHD7970 ככל הנראה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Dunul,

יש לי ספק ישן של antec 420w, רציתי לחבר אותו למחשב אחר שיש לי בבית כי הבאתי gtx 650 ti. באמצע ההתקנה אני מגלה שיש חיבור שונה ללוח אם במחשב השני (חיבור 14 פינים). רציתי לשאול מה הסטנדרד היום? ה14 פינים או כמו שיש לי במחשב הישן עם ה24 פינים.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by karajii,

עד כמה רועש המארז הנ"ל? ומה אם אשתמש בספק 400W?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by sentinel,

המחשב שקניתי הגיע עם ספק 500W הכולל מאוורר 120. כשפתחתי את המחשב שמתי לב שהספק מחובר ככה שהמאוורר (והגריל) פונים כלפי מטה, כלומר שהאוויר נלקח מחלל המארז ונזרק החוצה, דרך חלקו האחורי של המארז. יכול להיות שהספק מחובר הפוך ושבעצם המאוורר צריך להיות מופנה כלפי מעלה, כך שיקח אוויר מבחוץ? (יש לי מארז briza שבא מחורר עם מאות חורים ורשת נגד אבק).

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by yoav1000,

האם המארז איכותי? והאם הוא מקרר טוב

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by Usagi,

האם אלו אל-פסק איכותיים ואמינים? IPPON SMART POWER PRO 1000VA או Eitan Engineering VT1000 הם עובדים טוב עם APF?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אז ככה יש לי את המארז cm590 היה חיבור של אוזניות מקדימה וכשזזתי עם הכיסא עיקמתי שמה את כל החיבור כל הניסיונות לתקן היו לשווא .. יש אפשרות לקנות את החלק הקידמי של האוזניות מיקרופון USB וכו' ? רק החיבור של האוזניות והמיקרופון נדפקו ואלה היו החיבורים הכי חשובים.. שפתחתי שמה ראיתי שזה סוג של לוח כזה פשוט .. אפשר לקנות דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by evya_co,

השתמשתי במחשבונים ולא קיבלתי תשובות הגיוניות.. (ברגע שהחלפתי ל4 ליבות פיזיות הוא קופץ באיזה 250וואט..) רגע לפני קניה, (דחוף!) האם הספק יחזיק את המערכת? הוא גבולי? מתלבט בין הדגם להלן או 430W או שאולי צריך יותר בכלל.. אגב בהמשך יצטרף כרטיס מסך, לא ברור איזה אבל יהיה בשימוש לגרפיקה ובתקציב 500-600 ש"ח. ותחובר מדפסת משולבת ואולי גם איזה קורא כרטיסים,כרטיס לחיבור פייר ווייר וכד' להם.. כמו כן עכבר לייזר אלחוטי. תודה! [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 810 [/td] [td] 810 [/td] [td][/td][/t…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by חגי7,

יש לי אל פסק Eitan Engineering 800VA שהמצבר שלו כבר לא מחזיק (עברו כולה שנתיים, אבל זה בדיוק אחרי תום האחריות אז זה מסתדר יופי). החלפת מצבר בחנות ממנה קניתי - אמרו לי משהו בסדר גודל של 250-300 שקל. מוגזם. אני יכול להחליף את המצבר בעצמי? איזה מצבר מתאים למכשיר הזה? יש מדריך להחלפת מצברים? איפה נפטרים מהבטריה? (במדריך למשתמש כתוב לא לזרוק לפח רגיל מפאת זיהום הסביבה) תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן, זה המפרט שלי: http://www.geocities.com/exploits2003/GamingComputer.html נראה לכם ש- Enermax Liberty DXX SLI 500W יחזיק את זה ? האם עדיף לי לשדרג ל- 600W כדי שהספק לא יעבוד קשה ויהפוך לבלאי ויחזיק לאורך זמן ? תודה ויום נעים

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by ri0s,

לפני כמה ימים אמא התלוננה שלא נדלק לה המחשב, הלכתי וניסתי לבדוק ובאמת לא נדלק, משום מה ברוב טיפשותי החלטתי לשחק עם הזרם מאחורה ולהעביר ל 115V איך שהעברתי היה פלאש / ניצוץ בספק ניסתי להפעיל את הספק ללא המחשב לבדוק את התקינות שלו לפי המדריך שיש בפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg2535055#msg2535055 ואין קול ואין עונה מהספק לכן אני חושש שהוא הלך ואני יצטרך להביא לה ספק חדש מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.