עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by liron28,

SunBeam Samurai Black case אני חושב שהוא ניראה ממש טוב בנוסף לעובדה שהוא לא יקר הבעיה שאין לו ספק, איזה ספק 500W יתאים? מה אתם חושבים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9469

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. האם הספק PCP&COOLING Silencer 470W יחזיק לי הכל כמו שצריך את כל המערכת הזאת? כלומר האם אני יכול להיות רגוע בקשר לספק הזה כי בחיים שלי לא שמעתי עליו ואני לא יודע איך הוא יסתדר עם המערכת הזאת מפרט: מעבד:Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM קירור למעבד:Sunbeam Tuniq Tower 120mm לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: SUNBEAM 3-D STORM כרטיס מסך : Twintech nVidia 8800GT 512 MB ספק כוח:PCP&COOLING Silencer 470W זיכרונות:G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 קשיח למחשב שולחני:WD 160GB SATA II 8MB

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by (G),

מישהו מכיר את ה-THERMALTAKE TR2 RX PFC 450W עם מאוורר 140מ"מ איך הוא ביחס ל-TR2 470W שיש לי. האם הוא אותו דבר רק ב-20WAT פחות ומאוורר 140מ"מ? ? תודה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  5. אני מתנצל על הטון ה"נובי" של השאלה - פשוט, עד היום לא השתמשתי בכלל באל פסק. אני מתכוון לקנות את אחד הדגמים של "אדוויס" מסדרת Small Business (למשל SMB550) או Parner Digital (למשל PRD650). הדגמים האלה מתחברים למחשב בחיבור USB. הפונקציה היחידה החשובה לי היא שהמחשב יכבה את עצמו באופן אוטומטי כאשר אין איש בסביבה. אין צורך בכל הפיצ'רים שמסביב כמו בקרת סוללה ומתחים. אני מנסה להבין האם מערכת ההפעלה יודעת לתת את התמיכה הזאת בעצמה, או שחייבים להתקין תוכנת צד-שלישי כמו UPSMON. אידיאלית, הייתי מעדיף להמנע מהתקנת תוכנה מסוג זה. אם יש תמיכה מצד מערכת ההפעלה, היא אמורה להופיע בסימניה "אל פסק" (UPS) של פאנל "אפשרויות צריכת חשמל" (Power Options). האם מישהו קנה לאחרונה אל פסק של אדוויס עם …

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. Started by online,

אני מתכוון להזמין בקרוב את ה-P150 מהחנות הנ"ל, ויש פרט מסוים שהייתי רוצה לברר מראש. כידוע, P150 הוא דגם ותיק ומטבע הדברים עבר כמה שינויים במהלך חייו. אחד מן השינויים היה החלפה של הגומיות העגולות במערכת תליית הכוננים לרצועות-בד אלסטיות אמינות יותר. זאת,עקב תלונות אנשים שהגומיות נקרעו אצלם לאחר תקופת שימוש קצרה. הנה המחשה של הסוג החדש (למטה) מול הסוג הישן (למעלה): http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=937&pageID=2397 האם יש בפורום מישהו שקנה לאחרונה ממש את המארז, ויכול לדווח איזה סוג יש אצלו? תגובות יתקבלו בתודה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. יש לי ספק כח ושמתי לב לפחות כרגע שהמאוורר שלו פשוט לא פועל כרגע. ( יש לציין ששמתי לב לזה ביום קפוא - היום אחרי שהמחשב היה כבוי כשעה שעתיים) הוא לא מתחמם גם אחרי פעולה והטמפ' הכללית במארז טובה ואין תקיעות וכו. רציתי לדעת האם יש מצב שהוא פועל לפי חיישן כלשהוא או שעדיף שאני אבדוק מה הענינים עם המאוורר. הספק - סילברסטון 475 <---

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by scheinerman,

מקווה שזה הפורום הנכון... אני רוצה המלצה לאל-פסק בעיקר שיחזיק את המחשב לכמה דקות בהפסקת חשמל ואם אפשר שיכבה אותו אוטומטית... עדיף במחיר כמה שיותר נמוך כמובן.... תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  9. Started by eladwei,

שלום, לפני שבוע בערך החלפתי במחשב שלי כרטיס מסך מ- FX5200 ל-HD2600 pro בתקווה להריץ call of duty 4. מאז בכל מיני מקרים המחשב עושה reboot, ואחרי זה לא רואים כלום במסך. כדי לראות משהו צריך לכבות את המחשב ולחכות כמה דקות ורק אז להדליק. כשאני מעלה את המחשב, מופיעה לי הודעה overclocking failed, ואז press f1 או משהו בסגנון, למרות שלא שעשיתי overclocking. בנוסף, כשאני מעלה call of duty 4 הוא עובד לפרק זמן קצר מאוד ואחרי זה מתנתק וייוצא ל-windows בלי להדפיס שום הודעה. אני מנחש שהבעייה היא שהספק לא חזק מספיק, בגלל שהכרטיס החדש דורש חיבור ישיר לספק והכרטיס הישן לא. מה שהייתי רוצה לדעת: 1. האם הניחוש שלי הגיוני, או שיותר הגיוני שמדובר במשהו אחר? 2. אם כן, איזה ספק כדאי לקנות (המינימ…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by tomerezri,

שלום, איזה מארז מומלץ בטווח מחירים האלה? המפרט של המחשב הולך להיות כזה : e6750 gigabyte p35 dsl3 wd 250gb 16 mb sata 8600gt תודה רבה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. אני רוצה לנקות את הפילטרים שמאחורי הפאנל אבל לא מצליח לפרק את הפאנל עצמו. בחוברת הוראות רשום לשחרר את שני התופסנים בצד ימין של הפאנל, ואחרי זה "לשחרר את הפאנל מצד אחד ואחרי זה מהשני". את התופסנים שיחררתי אבל אני לא יודע איך להמשיך משם, אני מנחש שצריך להפעיל כוח אבל מפחד שאני אשבור את הפנל, אחרי הכל הוא עשוי מפלסטיק והוא לא זז מהמקום שלו כל כך בקלות. למישהו יש את המארז הזה או ניסיון איתו ויכול לכוון אותי?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by BOMBADIR,

צהריים טובים, אני כעקרון צריך לקנות ספק חדש למערכת שלי (ניתן לראות בצד) ..עד עכשיו שירת אותי נאמנה ה 400TRT והחלטתי לקנות ספק חדש כי בכל מקרה זה מוצר שילך איתי גם למחשב העתידי שלי.. אז ככה..אני חושב לקנות את הVX550...יש ספק טוב יותר ממנו בוא נגיד עד 600 ש"ח?... כי המערכת הבאה שלי מן הסתם תכלול מעבד מרובע ליבות כלשהו וכרטיס מסך מהסדרות החזקות ומן הסתם גם יבוצע OC כבד למערכת... יספיק נראה לכם?,או שיש לכם הצעות אחרות

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by RDS,

טוב תראו... אני רוצה לשדרג את המערכת... אבל הדבר הראשון זה להחליף ספק (כרגע יש לי ג'נרי). המערכת כרגע: AMD 3800X2 twinmose 1G 667 1950PRO Gigabyte s3 m55s (נדמה לי ככה קוראים לו) זהו בגדול.... אני מתכוון להוסיף 1G זיכרון, וכנראה להחליף כרטיס מסך למשהו סביב ה- 8800GT ומטה... ותכנון כנראה לOC קטן למעבד... אז אם אפשר הצעה לספק כח שיחזיק את המערכת כמו שצריך... תקציב- משהו בין 200-350, כמובן כמה שפחות עדיף... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. איזה ספק יותר טוב ENEMARX LIBRETTY 400W או CROSIER 450W ? ד"א: האם הכרוסייר 450W יחזיק לי את המערכת הזאת כלומר האם הכל ינוצל ? מפרט: מעבד:Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤611 קירור למעבד:Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤548 מארז:SUNBEAM 3-D STORM ספק כוח:Corsair VX Series 450W PSU מחיר:431 זיכרונות:G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 - מחיר: ¤319 קשיח למחשב שולחני:WD 160GB SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤269

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  15. שלום , קניתי מארז שוכב EZCOOL S-360 , הוא מארז דק במיוחד ושוכב, אבל לא הצלחתי להבין איך אני יכול לחבר את כרטיסי ה PCI כי הוא ממש דק.. האם יש משהו שפיספסתי, האם יש תקן של כרטיסי PCI עבור זה.. אשמח לתשובה.. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום אני רוצה לרכוש ספק חדש ... התלבטות שלי האם להשקיע עוד כסף ולקחת את זה: ספק כוח COOLERMASTER דגם EXTREME 500W גירסה 2.0 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10548 או FSP Basic SI 450W http://tms.co.il/product/4576 או HEC 450 TDT http://www.skypc.co.il/pl_product~450TDT~24~0.htm תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MindReflection,

אני לא איזה גיימר רציני גם לא אוברקלוקר . המערכת שלי כרגע היא Sempron 3100+ עם מערך RAID 0 ועוד כונן SATA עם כרטיס מסך 9600XT הקטע הוא שאני צריך להשמיש לתקופה של חודש איזה מחשב Athlon XP שיש לי במחסן אז החלטתי להחליף את הספק שיש לי במחשב שזה 300 HEC ב 550. יש לי כוונה לשדרג את המחשב בחצי שנה הקרובה ורציתי לדעת אם זה יחזיק מערכת בסיסית ?. כפי שאמרתי ללא כרטיסי מסך זוללי אנרגיה. אני עובד בחברה גדולה בתוך טכנאי ושם משתמשים רק בספקים של HEC וכמות התקלות היא מזערית רציני לדעת מה משתמשי הפורום חושבים על החברה הזאת. תודה.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שאלהב בכותרת

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  19. צריך בבקשה המלצה לספק 350 וואט בסביבות 300 שקל(הצעה נמוכה יותר תתקבל בברכה המפרט הוא לא כבד P4 2.6 7300GT לא משהו רציני...עכשיו יש לי ספק ג'נרי שעושה רעש של טרקטור(כנראה המאוורר) במחשב אין שימוש כבד הוא של המשפחה שלי ככה שרוב השימוש בו הוא אינטרנט,וורד וכו.. אני הולך לקנות את הספק ככל הנראה מפנדה או אם יש לכם מקום אחר בסביבות חדרה. תודה

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  20. כוננים קשיחים מעבד וכיצד אני יכול לדעת אם הספק יהיה מספיק חזק על מנת להחזיק אותם יחד עם כרטיס מסך חזק? למשל 8800GT או HD3870.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by Slash87,

ליברטי 620 מחזיק SLI של 88GT נכון??

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי מרווח של כ10 ס"מ בין שני מדפים ורציתי להכניס לתוכו מארז שוכב. ראיתי שיש מארזים של JSP TECH (S280, S360) COMPUCASE 7328 העניין הוא שהם באים עם ספקי TFX ולא נראה לי שכרטיסי הרחבה יכולים להיכנס בכזה גובה... מישהו יודע אם המארזים האלה טובים? הצליח להכניס כרטיס? היו לו בעיות עם הספק כוח? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by Yamabushi,

מה ההבדל בין ספק ג'נרי לספק לא ג'נרי?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  24. http://www.2and2.net/files/47892a6b4de8b.jpg תגידו לי מה אתם חושבים דניס תודה רבה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  25. Started by X-Style,

לפני כמה ימים קניתי מחשב מFOXPC והזמנתי מחשב עם מארז Raidmax Sagitta ולקחתי כבר את המחשב הביתה ובכלל לא חשבתי שזה לא הSagitta ובסוף הבנתי שקיבלתי מארז אחר - Raidmax (?) Sagittarius .. http://www.59hardware.net/~titou/news_1627.2.jpg (הכי שמאלי) עכשיו השאלה היא האם כדאי לבקש מהם להחליף לי לRaidmax Sagitta שהזמנתי או שחבל לי על הזמן ויכול להיות שגם זה מארז טוב.. אין לי מושג :\ אשמח לקבל תגובות

• 8 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים