ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש וצימצמתי את האפשרויות מארזים שלי לשניים האלו אז רציתי לשמוע דעה, בחרתי בהם מכיוון שיש באנדל שלהם עם ספק והוא מתאים לי, אם יש הצעות לבאנדל אחרות אשמח לשמוע התקציב הוא באזור ה750 שקל עם אפשרות לחריגה קלה. זה המפרט הנוכחי שלי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1279 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪154 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - SAMSUNG DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד,מבצע חדש - Gigabyte GTX970 WF3 4GB Retail כמות: 1 - מחיר: ₪1784 קשיח למחשב ש…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איך הספק הבא: A.PFC 3Y 450W FAN12 POWER MAN INWIN אני צריך אותו למחשב משרדי
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת נראית מוזר, אבל אין לי עוד דרך להסביר את התופעה הבאה : הספק שלי (FSP 750W) הוא ספק גרוע,לפי כל ביקורת שמצאתי באינטרנט, ועשיתי טעות כשקניתי אותו. הוא עושה רעשים בזמן מאמץ ועל זה כבר פתחתי דיון פעם. בכל מקרה, כאשר אני מבצע בדיקת מאמץ דרך OCCT: בדיקת Linpack, המעבד לא עובר את ה 70 מעלות. הספק לא עושה רעשים משמעותיים, המתח של 12V יציב. בדיקת Power Supply (שמשלבת את אותו Linpack ועוד בדיקת כרטיסי מסך) - המעבד עובר את ה 85 מעלות. הספק מרעיש מאוד, והמתח של 12V משתנה בצורה משמעותית, ונע בין 11.58 לבין 11.90. מכיוון שבשתי הבדיקות, העומס על המעבד אמור להיות אותו עומס - האם יכול להיות קשר לספק כוח (ולעובדה שישנן קפיצות מתח משמעותיות?) מעבד : AMD x4 955 @ 4.0GHz לוח …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז עד 330 ש"ח (בערך), וחשבתי אולי על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~3052BS~6~0.htm איך הוא? זרימת אוויר ענקית (ככה אני חושב) אבל האם הוא שקט? האם יש לו הצטברות אבק גבוהה יחסית? אם הוא לא איכותי אתם יכולים להמליץ לי על מארז אחר?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
יש תקציב בערך 400 שקל עם חריגה קטנה. .חשבתיי על Corsair 230t או nzxt h230/s340 פתוח להצעות. אין דרישות מיוחדות חוץ מזה שיהיה מחומר טוב ולא יראה מפלצתי יש עוד הצעות במקרה..?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברצוני להחליף את כרטיס המסך שלי יש לי כרגע כרטיס מסך ATI 1900XT 256 המערכת שלי היא לוח מקסימוס פורמולה מעבד Q6600 0C 3.6 זיכרון 6 גיגה 9 מאווררים 120 כרטיס קול קריאטיב ספק כוח אנמרקס ליברטי 500 6 הרד דיסק 2 צורבי DVD אני מעוניין להחליף לכרטיס מסך 3870*2 האם הספק יחזיק או למה כדאי להחליף
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איך הספק הזה שskypc: http://skypc.co.il/pl_product~HPU-4M530-PU~24~0.htm *אני ביקשתי את הCorsair 550W והם אמרו לי לקחת בימקומו את הHipper בגלל שאין כמעט הבדל בביצועים ובגלל שהוא גם יותר זול,זה נכון לקחת אותו?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר חצי שנה עם המחשב שלי... (המפרט מצורף) ויש לי ספק של 400W של איזו חברה מעפנה ש-KSP דחפו לי... עד עכשיו ידעתי שהמחשב שלי איטי, אבל לא היו לי "קבלות" וקיבלתי את העניין שאולי המחשב לא מספיק חזק... עד שראיתי איך מחשב של חבר שלי שהוא בקושי חצי ממה שיש לי רץ... הרצתי בנצ'מארקים וכל התוכנות ואין משהו שהראה לי מה הבעיה... פירמטטי את המחשב 1000 פעם החלפתי מאה וינדווסים וזו לא בעיית תוכנה... אם אני רוצה להחליף ספק האםזה יעזור והאם האנרמקס 420 יספיק? תודה
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש באזור שלי, בבניין די מסריח הרבה הפסקות חשמל. ברצוני לקנות אל פסק בשביל שהרכיבים במחשב לא יהרסו. אני לא צריך משהו מקצועי וגם לא זול מידי, אלא משהו בסיסי בשביל 5-10 דקות של שמירה ויציאה. לא יודע מחירים. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על אחד טוב.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
האם הוא יחזיק טוב את המפרט הבא? מעבד - Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB מאורר למעבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156 לוח - Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET זכרון - KINGSTON 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz כרטיס מסך - GeForce GT220 512MB GDDR2 HDMI PCIe דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue 500GB, 32MB, SATA II צורב - LG DVD±RW GH22NS x22 מארז 6C60 COMPUCASE מאוורר למארז F3 ZALMAN 12CM
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני צריך ספק כוח הכי טוב שיש כמה שיותר וואט במחיר כמה שיותר זול תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז חדש ואני רוצה שהוא יהיה שקט כמו המארזים של פרקטל דיזיין. במארז הולך להיות לוח אם סטנדרטי וכרטיס ברמה של ה 1070 GTX. אני מעדיף מארז עם כמה שיותר חיבורי USB ושהם יהיו מלמעלה ולא מקדימה. חוץ מהפרקטל דיזיין יש עוד חברות/דגמים של חברות שהם שקטים? תודה, Zinger777.
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
- 3 followers
-
-
רוצה לשמוע את דעתכם.. אני צריך מארז כמה שיותר קר, ושקט בוא זמנית. אין הגבלת תקציב למארז.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש לכם רעיון לספק אחר בסך 700 אני ישמח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בזיג זג מחשבים היבואן הרשמי של TT הציעו לי ספק ב 220 ש"ח Thermaltake 400W RSI ATX2 OEM PSU - 230V -120mm fan http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=10066 איך הוא ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי המלצה למארז וספק בעלות של 800-1000 ש"ח. אני מעוניין במשהו איכותי, שיוכל לשמש אותי גם אם אשדרג את המחשב. המחיר אמור לכלול גם את איוורור המארז. מפרט: לוח אם: Intel DP965LT, אבל סביר שאשדרג מתישהו. מעבד: Q6600, יתכן OC כשאשדרג את לוח האם. מאוורר למעבד: Big Typhoon VX (מדובר במאוורר וגוף קירור גדולים). כרטיס מסך: HD4870 דרישות מיוחדות: 1. במארז הנוכחי (EZ cool N-880) מיקום המעבד צמוד למיקום הספק, כך שה-Big Typhoon הענק ממש חוסם את הספק. נאלצתי לפרק את הספק על מנת להרכיב את המאוורר. הייתי רוצה מארז מרווח יותר מבחינה זו (כלומר, ספק לא צמוד למעבד). 2. פילטרים נגד אבק בפתחי האיוורור. 3. שקט. כרגע יש לי מאוורר אחד שקט יחסית (זה שהגיע עם המארז), מאוו…
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום חברים, בגדול אני מתעניין במפרט הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8667 הוא מגיע עם מארז בגודל MID TOWER אני הייתי מעוניין לרכוש אותו עם מארז קטן יותר בגודל MINI TOWER מה שאני לא מצליח להבין ובזה צריך את עזרתכם, זה לדעת האם יש מארז בגודל הקטן יותר שיכול להתאים למפרט הזה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
על מה הייתם ממליצים ? ובאופן כללי הייתם ממליצים להוסיף כרטיס קול של CREATIVE בנוסף לכרטיס שעל הלוח ? או שזה לא יהיה קריטי עם רסיבר מחובר וכו'... תודה לעונים. נ.ב התכולה שתהיה בו תהיה דיי רצינית Q6000 GTS 640MB 1TB HD... שוב תודה. ועוד שאלה קטנה,למה לעזעזל אני צריך מארז כזה ולא מארז רגיל ? האם מדובר על מקום נטו ?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום , אני קונה מחשב חדש זה המפרט שלו : ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ASUS ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?1GB TwinMOS? DDR II 667 ASUS ?7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? Western Digital ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? כמובן שיהיה בו גם צורב ודיוידירום ... ושאר הדברים כמו מקלדת וכו' . נשאר לי רק לבחור מארז וספק למחשב הזה .. אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי איזה מארז וספק אני צריך אני יודה לכם .. אני רוצה משהו טוב שלא יהרס או משהו אחרי זמן קצר התקציב למארז וספק זה 400-450 מקסימום . תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז ללוח micro atx שהמגבלה שלו היא גובה המאוורר של המעבד שהוא 8 ס"מ. הדרישה היא שהמארז יהיה קטן ככל האפשר ולא משנה אם הוא יהיה קוביה או SLIM. התקציב שלי לא מוגבל. ראיתי למשל שהמארז ANTEC 1380 לא מתאים כי הספק נמצא מעל לוח האם והגובה המקסימלי של המאוורר צריך להיות 6 ס"מ. כך גם למארז JSP-TECH R120D שהגובה שלו הוא 10 ס"מ אבל הגובה של לוח האם עם המאוורר, עובר את הגובה הזה. אשמח לכל הצעה שתתקבל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת, אני רוצה לדעת איזה ספק יחזיק כל אחת מהמערכות הבאות : מערכת ראשונה: לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 Rev(3.3) מעבד Pentium core duo E2140 כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL זיכרון Corsair 1024 DDR 2 800 CL5 כונן קשיח WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS מערכת שנייה: זהה אבל עם כרטיס המסך הזה במקום : Leadtek PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL מערכת שלישית: כנ"ל, אבל הפעם עם Geforce 7950GT . ואני מוגבל בכסף לכן אנחנו מדברים כאן על המינימום ההכרחי. לפי מה שהבנתי מקריאה ברשת, 400W אמורים להספיק עבור ה8800GTS, ואני מניח שגם עבור ה 7950GT אבל ה 1950xt דורש לפחות 450W. אם זה אכן נכון, א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש ברשותי ספק כוח ezcool 450w. אני פירקתי אותו כי הוא הרעיש על מנת לנקות אבק ביעילות. שמתי לב שהמאוורר של הספק הכניס אויר לתוך הספק אז הפכתי אותו כדי שיוציא אויר מהספק כלפי מטה אבל עכשיו שמתי לב שהטמפרטורות במחשב עלו בכמה מעלות טובות. אני רוצה להחזיר את המאוורר כך שיכניס אויר לתוך הספק, העניין הוא שהיה מחובר למאוורר מעין פלסטיק שקוף בצורת מלבן כך שכיסה חצי מהמאוורר באחד הצדדים שלו. אני לא זוכר באיזה מיקום היה הפלסטיק, (צד של מאוורר ובאיזה צלע) מישהו יודע? תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להרכיב לבן שלי (בן 7) מחשב שולחני טוב שישמש אותו ללימודים וגם לגיימינג. ברשותי מחשב בין 10 שנים ששימש אותי בעיקר למשחקים, אך כשנתיים שהוא לא בשימוש. למחשב מארז וספק כוח שנחשבו בזמנו למאוד איכותיים, אבל מכוון שאני לא בקיא בטכנולוגיה של היום, איני יודע אם הם עדין שווים משהו והאם תומכים בחומרה של זמננו. מארז - ANTEC P182 SE 3x120MM Mirror Finish ספק כוח - Corsair 620W 50A 12V CMPSU-620HXEU EPS Modular אשמח לקבל עצה, האם להשאיר את המארז וספק הכוח ולשלבם במחשב החדש? או לזרוק לפח ולהרכיב מחשב חדש מאפס? תודה מראש וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
חגים שמחים לכולם, בעקבות שדרוג חומרה לשרת שלי אני רוצה לשדרג גם את ספק הכח. לכן אני מחפש ספק שיחזיק Core i5 750 ו-10 הרדיסקים של 7200 (ללא שטויות לא נחוצות כמו כרטיס מסך! ). עקב כך הוא צריך להכיל הרבה (מאד!) חיבורי SATA ומספיק וואטים כדי לא לקרוס (תגידו לי אתם כמה וואטים צריך - אני לא מבין בזה כלום). התקציב 500-600 - תודה למגיבים!
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ספק כח שיסחוב ATI HD4870 בתקציב עד 350 ש"ח יש המלצות? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-