ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
אהלן! אני משתמש היום בCorsair 200R ואני רוצה להחליף אותו. ה200R אחלה מארז, די גדול ורחב, אבל אין מספיק מקום לסידור כבלים מאחורה, המערכת שלי מלאה בכבלים, בגלל שני בקרי מאווררים בעיקר והספק. בנוסף הוא לא מבודד רעשים בצורה טובה בגלל פתחים מרובים מדי למאווררים. אני מעדיף FULL TOWER, שיהיה מספיק מקום לשדרוג עתידי, אולי הוספת כ.מסך נוסף.. אני מתלבט בין Fractal ARC XL, XL R2, אולי R4 או NZXT 630, H440, H630 או Zalman H1 אם יש לכם רעיונות אחרים אני אשמח. תקרת תקציב פחות או יותר 900...וגם זה די גבוה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב HTPC שישמש אותי גם למשחקים, הבעיה היחידה שאני נתקל בא כרגע זה מחסור במארזים מתאימים.\ הדגמים היחידים שראיתי שאולי מתאימים הם ה- CM280/1/2 של COOLERMASTER, הבעיה היא שאני לא יודע כמה אני משתגע על המראה שלהם... התקציב הוא גמיש ויכול להימתח עד 1500 ש"ח +-
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש ספק לא חייב משהו טוב העיקר שיחזיק את הכרטיס מסך HD4770, ומקסימום אולי עוד שנה CF של HD4770 במחיר של עד כ- 200-300 כרגע אני מתלבט בין שתי ספקים: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12163 או זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv אחד מהם יוכל להחזיק את הכרטיס HD4770?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
E7200\E4600, 2GB DDR 800, HD3450, 1HD, 1DVD? העניין הוא שאני מתכנן את הלוח שיתאים גם לשדרוג של מעבד ל4 ליבות בעתיד. אז השאלה היא מה קורה גם אז. אני מניח שה4 ליבתי יהיה מאד חסכוני בכח. בסך הכל אני לא מכניס יותר מדיסק אחד וDVD אחד וגם לא משדרג את הכ.מסך, כך שאני לא רואה סיבה למה שהוא לא יחזיק גם 4 ליבות. אם מישהו רואה סיבה או לא רואה סיבה. בבקשה להגיב. אני רוצה לדעת בבטחון דברים. תודה מראש. נ.ב עלה לי הלוח P5K של אסוס שאמור לספק את הסחורה של השדרוג (וגם את המפרט הנ"ל שהואך להרכש). יש על מה לדבר, או שעדיף לוח אחר? אשמח לעזרה גם בנושא זה. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=4410
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הדגם בכותרת לא מזמן ושמתי לב רק עכשיו במדבקה מאד מעוררת חשד.כתוב בה ככה "Q.C PRPC -1050" מיספר סידורי ותאריך. וכל זה על מדבקה ברקע צהוב עד כמה שידוע לי דברים כאלה יש רק על מוצרים שעוברים תיקון או חידוש ונמכרים כחדשים.יש לי חשש שיבלתי מכשיר שיצא מתיקון ולא מכשיר חדש. נוסף על כך הוא בקרטון רגיל ולא צבעוני בדרך כלל למרות שכתוב על הקרטון אדוויס וכתוב PRPC 1050 והמיספר הסידורי עליו תואם למיספר שעל המכשיר. חשוב לציין שהוא לא בגדלים הסטדרטיים. אני דיי מבולבל.נוסף על כך הניילון בפנים שעטף את המכשיר לא היה חתום אלה פתוח וסגור בצורה דיי חובבנית. רכשתי כבר בעבר מכשירים של אדוויס ואני יודע איך הם מגיעים בדרך כלל.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להרכיב מפרט מחשב שיאפשר לאדם עם כיסא גלגלים לשבת לצד המארז. מכיוון שהשולחן מאד קטן, אני מחפש מארז רזה (הגובה לא חשוב כרגע) ככל הניתן, אבל שעדין יוכל להכיל כרטיס מסך למשל. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב (C2D) עם מארז פח ישן המארז התעקם ועכשיו יש רעש חזק של רעידות. אני רוצה להחליף את המארז, התקציב הוא בסביבות 250 ש"ח. חשוב שהמארז יהיה שקט יחסית ועם קירור סביר, ואם אפשר פילטר לאבק. במארז שנהרס היה לי רק מאוורר 8 ס"מ, אז אני מניח שמארז עם 2 מאווררים של 12 ס"מ יהיה מספיק. ראיתי שממליצים פה בטווח המחירים הזה על: CoolerMaster Elite 334 CoolerMaster Centurion 534 Antec 4480 רציתי לדעת מי מהם עדיף, ואם יש מארז טוב יותר בתקציב. לא כל כך הצלחתי להבין מה היתרונות והחסרונות של כל אחד.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
להלן מפרט המחשב : DualCore Intel Core 2 E8400, 2833 MHz (8.5 x 333) Thermaltek MaxOrb Gigabyte GA35DSL 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel Nvidia 8600GT DVD RAM Drive #1 - MAXTOR STM3500630AS 465 GB Drive #2 - WDC WD2500KS-00MJB0 232 GB Drive #3 - MAXTOR STM3500630AS 465 GB המחשב יושב מתחת לשולחן העבודה , מימינו ומאחורי ישנם דפנות שולחן ולכן זרימת האויר לא הכי טובה (ושומעים את הרעש חזק). איזה מארז + ספק יהיו הכי טובים בשביל שהמחשב יהיה ממש ממש שקט (שלא אשמע את הכוננים עובדים או את הספק מוציא אויר) ושהקירור יהיה גם טוב. המחשב לא צמוד לדופן האחורית של השולחן , יש בערך 15 ס"מ מרווח , בנוסף דופן השולחן לא מגיע עד הרצפה אלא עד 2/3 גובה המארז. תודה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ובכן עדיין ללא הצלחה בהחלטה בין ה-690 ל-590 של CM, אנסה להתלבש בעזרתכם על גורם הקרור. כאמור ה-690 מרווח טיפה יותר, ובעל מאוורר נוסף בתחתית המארז (אחלה מקום למאוורר מכניס אוויר) כעקרון ברשותי 2 מאווררי 92מ"מ איכותיים שאוכל להוסיף למאווררי ה120 שאקבל עם המארז, שניים כאלה במקרה של 590 ושלושה במקרה של 690. קדימה+למטה מכניסים 120X2 + אחורה+למעלה מוציאים 120 + 92X2 בתוך ה-690 VS קדימה 120 מכניס + אחורה+למעלה מוציאים 120 + 92X2 בתוך ה-590 עם איזה מהם אוכל להגיע לטמפ' נמוכה יותר? והאם יש הבדלי רעש בין שני המארזים?
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן, מתלבט בין שלושה מארזים: Antec P110 Luce Corsair iCUE 4000X RGB Be Quiet! Pure base 500 Window. הכי חשוב לי מארז עמיד וחזק שעשוי מחומרים טובים. איכות בנייה זה האספקט הראשון שאני מסתכל עליו. יש מארז טוב יותר בתקציב של עד 350 ש״ח?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי כבר שנה + את הדגם של האל פסק הזה : Advice ECOM 700 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21593 עכשיו הזמנתי מחשב עם ספק Corsair 450W ויש לי גם LCD19 האל פסק יחזיק ?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אל פסק למחשב חדש המפרט בצד. בחודש האחרון המחשב עבר כבר לפחות 5 פעמים הפסקות חשמל ואני מת מפחד שישרף לי משהו. בדקתי קצת פה בפורום על אל פסקים ומצאתי את זה: http://skypc.co.il/pl_product~PRPC-750~72~0.htm צריך שתמליצו לי על משהו טוב והאם מה שצירפתי בלינק יספיק למפרט שלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
-
איזה ספק כוח יתאים למפרט הזה מעבד Intel Core i5-3570K לוח-אם Gigabyte GA-Z77X-D3H זכרונות G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL דיסק קשיח Samsung SpinPoint F3 HD103SJ דיסק קשיח Crucial SSD דגם CT064M4SSD2 נפח128gb ממשק SATA3 כרטיס מסך Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום שלום! קניתי את הספק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3799 יש שם כבל דק, 2 חוטים שזורים, כחול שחור עם חיבור פלסטיק לבן סטנדרטי בקצה (עם 3 חורים משום מה). נראה כמו הכבלים של הכפתורים והלדים של המארז. יש למישהו מושג מה תפקידו ולאן הוא מתחבר בלוח? הלוח הוא GIGABYTE DS3 תודה!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המידות ומבנה הפנימי מזכירים מאוד את אורורה 570 3D. המארז בעל 3 מאווררי 120 מ"מ ובא עם הכנה לקרור מים, כמובן רצוי של GIGABYTE. מידות המארז הן : 505 x 200 x 400 x והמחיר עדיין לא פורסם. הפניה לאתר הבית : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2677 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בקרוב אני עורך שדרוגון למחשב שלי. המערכת בפנים תיהיה די סולידית - CORE I5 750 , עם 8800GT וספק 600W של סילברסטון. כרגע יש לי מארז של סילברסטון שאני לא מרוצה ממנו גם מבחינת קירור וגם מבחינת רעש: http://silverstonetek.com/products/legacy_product.php?pno=tj04&area= בעוד הוא נראה פשוט מדהים - הוא פשוט מרעיש מדי , לא מאוורר מספיק (הכניסת אוויר היא מלמטה - והיציאה היחידה מאחורה) ואין לו פילטרים ברי ניקוי נורמאלים לאבק. הדרישות: א. עדיפות למאווררים גדולים ושקטים על פני קטנים - אני רוצה מארז שקט (זה חלק ממה שמאוד אהבתי בELEMENT S שהייתי נעול עליו) ב. פילטרי אבק (עדיף ברי פירוק וניקוי) ג. חובה - ללא דלת קדמית! (הייתי נעול על ELEMENT S - ירד מהפרק רק בגלל הדלת) ד. סגנון ויזואלי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב הפרנויה גוברת עלי. כיום יש לי את המפרט הבא: Intel Core I3 530 2.9Ghz Gigabyte GA-H55M-S2H Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz (x2) Samsung HD502HJ 500MB Seasonic S12II Bronze 430Watt Raidmax Apex שכמו שאתם רואים 430W ש SS מחזיקים אותה. אני רוצה להוסיף לזה כרטיס מסך Geforce GTX460 1GB וכנראה לבצעה עליו אוברקלוק. עכשיו אני יודע שכרטיס רגיל ללא OC הספק שלי כנראה יחזיק, אבל אני פה על להב חדה ולא רוצה סתם לעשות ניסויים. אני מעוניין לקנות ספק שכמובן יחזיק את המערכת הנ"ל + כרטיס מסך ויותר. כלומר שאני לא ממש אצטרך לדאוג לגבי כל רכיב קטן אני אוסיף. חשבי ללכת על 550W או 600W. (המחיר הוא עד 300-400ש"ח אם אפשרות לחריגה קטנה) אשמח להצעות! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מספיק או לא ? אני לא מתכוון לעשות איזשהו OC.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לגבי הכרטיס מסך משהו כמו 4870...ואני לא כ"כ יודע על המחירים של הספק.. אז תיתנו לי אופציות בלי תקציב אבל משהו סביר
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק-כח מודולרי שיתמוך ב: חיבור 8 פינים ללוח-אם בחיבור 12V. שני חיבורים של 8פינים לכרטיסי PCI-E v2.0. כבלים עם sleevs. התקציב בכותרת, עם אפשרות חריגה למקרים מיוחדים. מה ההמלצה הנוכחית?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מאוורר 120 מ"מ להחלפת מאוורר רועש במארז Compucase ישן , צריך מאוורר שקט ואמין - תקציב עד 50 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מארז שהוא דיי קטן ולא נוח דגם HJA-7610 MIDI 500W Max מKSP. רכשתי את הכרטיס מסך 8800GT ועכשיו הוא ממש תופס שם מקום מכובד מאוד ואני לא רוצה שהעיניינים יתחילו להתחמם שם. יש לכם איזושהי המלצה למארז גדול יותר? עם איוורור קידמי אפילו ואחורי? משהו עד 500ש"ח? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי מארז compucase ci-6a19 שנשבר לו חלק מהפלסטיק בחלק הקדמי (החלק שמכסה את הusb) האם אני יכול למצוא את החלק ואיפה באותה הזדמנות הייתי רוצה להחליף את הדלת לאחת חלקה או עם חלון (אם יש) במקום זו עם הכונס אוויר.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-