ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
המערכת תכיל I6700 שני HDD, אחד SSD, כונן CD, כרטיס מסך לא למשחקים רק לעריכת דו מימד. ולא מתוכנן שום OC לכן נראה לי שאני לא צריך ספק מסדרות העילית אבל כן משהו יציב. בנוסף חשוב לי להגיד שאני לא צריך מארז מפואר עם דלתות או אורות - כמה שיותר זול ורק שיהיה מאוורר כיאות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! (אני חדש בפורום ) אני מחפש מארז פשוט יחסית שלא יתמלא באבק בלי שאצטרף להתקין מלא מאוררים ופילטרים. לכן אני מחפש מארז עם שני פתחי אויר בלבד (ועוד אחד לספק הכח): פתח קדמי עם פילטר עם מקום לשני מאוררים בגודל 120מ"מ ופתח עליון עם מקום למאורר 120מ"מ או 140מ"מ. הרעיון הוא בצורה כזאת אני יכול באמצעות שלושה מאוררים בלבד ליצור לחץ אויר פנימי הגדול מהלחץ החיצוני כך שלא ייכנס אבק דרך חריצים ופתחים אחרים, וכל האויר הנכנס עובר דרך הפילטר הקדמי. בונוס: * היפלטר הקדמי קל לניקוי (קל להוציא ולהחזיר) * מקום ללפחות 4 כוננים קשיחים, רצוי סמוך לפתח הקדמי * מארז בו ספק הכח מורכב בתחתית דבר חשוב אחרון: צריך להיות אפשרי לקנות אותו בארץ! בברכה, טל עינת
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מחפש מארז - הקטן ביותר, האכותי ביותר והטוב ביותר אך שיכול להכיל: לוח ATX רגיל SLI של GTX670 וספק כוח Corsair 750 (כרגע מחליף מAntec 950) אשמח לכל המלצה! תודה.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם בגודל microATX, הדגם ספציפית הוא GA-B75M-D3H, אני מחפש מארז קטן עבורו, קטן כיוון שאני שם את המחשב על השולחן(יותר נוח לי כך), חשוב לי שזה לא יהיה בצבע שחור.. הצבעים שאני אוהב הם אפור, כסוף, או לבן. מישהו מכיר משהו מתאים? לא משנה לי אם זה בארץ או שצריך להזמין בחו"ל, העיקר שיהיה עם הפרמטרים שאני צריך תודה רבה card
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כעיקרון חשבתי על ה6A21 אבל הוא 460mm בגובה שזה קצת גדול מידי בשבילי, יש אולי המלצות למארז קטן מזה (בגובה) ושעדיין יהיה איכותי ? חשוב גם שה88GT או 1950XT ייכנסו בו. תודה, שבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז ללוח micro atx שהמגבלה שלו היא גובה המאוורר של המעבד שהוא 8 ס"מ. הדרישה היא שהמארז יהיה קטן ככל האפשר ולא משנה אם הוא יהיה קוביה או SLIM. התקציב שלי לא מוגבל. ראיתי למשל שהמארז ANTEC 1380 לא מתאים כי הספק נמצא מעל לוח האם והגובה המקסימלי של המאוורר צריך להיות 6 ס"מ. כך גם למארז JSP-TECH R120D שהגובה שלו הוא 10 ס"מ אבל הגובה של לוח האם עם המאוורר, עובר את הגובה הזה. אשמח לכל הצעה שתתקבל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני ממשיך בחיפושי אחר מארז קטן ללוח ATX עד כה המארז הכי קטן שמצאתי הוא זה http://www.foxconnchannel.com/product/Chassis/detail_spec.aspx?ID=en-us0000100 אך לא מצאתי אותו בשום חנות בארץ. מישהו מכיר/נתקל או מכיר מארז בגודל דומה ואף קטן יותר בתקציב מינימלי? (לא צריך ספק כוח) תודה, אורי
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
עד אתמול היה לי ספק של חברת DEER מסוג DR-B200SFX שהתאים למארז AVC-M1 ועכשיו הוא מת המסכן - ולי אין ספק....
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי חודש הבא אני קונה את זה : מעבד: (INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q6600 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD RAPTOR 74GB 16MB SATA 10,000 RPM - WD740ADFD צורב: SAMSUNG DVDRW SH-S183L DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - SATA זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 5-5-5-15 - TWIN2X2048-6400 ספק כוח: ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENCY) 430W קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm 1 כזה ARCTIC SILVER 5 THERMAL COMPOUND 1 כזה Thermaltake Dampening KIT 1 כזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6215 בשביל השליטה על המאו…
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש מארז שלא שוקל הרבה, יש לו אוורור טוב ולא מעל 350 ש"ח +-. תודה
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ויש לי בראש תמונה של המארז והייתי רוצה עזרה למצוא אחד שלפחות מתקרב למה שיש לי בראש, נתחיל בזה שהכי חשוב לי שיהיה שקט, מבחינת מראה חיצוני אני מחפש משהו מאוד מאוד נקי, שיהיו בו כמה שפחות כפתורים וחורים, בלי חלונות ובלי מודינג, שיראה פשוט כמו קופסא, ואני מעדיפ מתכתית או שחורה לגמרי, נקייה ואסתטתית, דמיינו קופסת גפרורים שעשוייה ממתכת (או פלסטיק שחור אני מניח, אם זה הכרחי למטרות קירור) ואין עליה שום ציור או כלום, זו בקשה מוזרה קצת, אבל זה מתאים לקו עיצובי שאני רוצה בחדר, תודה מראש! נ.ב. - שלחתי את ההודעה לפני טיסה מחו"ל ולא הייתי פה לתקן את התקציב...
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כמו בכותרת הצעות ולמה המלצתם יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה המצב? אני מחפש מארז שיהיה שקט ושיקרר את המחשב טוב, כל הקטע החיצוני ממש לא חשוב העיקר שיהיה עם מאווררים... אז הינה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 דיסק קשיח: ST3500320AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II ספק כח: SOWER SUPPLY 500W עוד דבר חשוב מאוד, אני רוצה להוסיף למחשב את הקירור הזה, אז חשוב לי שהמארז יהיה גדול מספיק בשבילו... הקירור: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=3879 תודה רבה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי את האנרמקס צ'אקרה, ה2900PRO נכנס כמו גדול. המאוורר 250MM לא כ"כ מועיל, אולי בשתיים שלוש מעלות.... יש ביקוש לתמונות?
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
איך המארזים הבאים מבחינת קרירות? (אני עושה אובר קלוקינג רציני- חשוב מאוד) http://zap.co.il/model.asp?model_id=452665 או זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=422833 עריכה http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=VB1000SWS&affiliate=zap
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני רוצה מארז רחב. 213 מ"מ והלאה. ושיהיה ATX ולא BTX. יופי לא חשוב. אני אשמח אם מישהו נתקל בכזה ויכול להמליץ. עריכה: HEC 98R9 http://www.hec-group.com.tw/pccase/98/ מישהו נתקל בו בארץ? כי אני לא מצליח למצוא אותו בחנויות הנפוצות.
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז עד 200 שקל
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
- 1 follower
-
-
אז אני מחפש מארז חדש עבור מחשב קיים עקב מגבלות ריהוט. המארז שיש היום הוא NSK2480 של ANTEC שהבעיה איתו היא האורך (הגובה בסדר). בגלל שמדובר על מחשב קיים ורק החלפת מארז אז חייבים ללכת על משהו שמתאים ללוח אם Micro ATX. האם יש מארזים מתאימים שהם קטנים יותר?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב במארז רגיל של ATX מחשב של 5+ שנים (P4-2.4 G). רוצה מתאמי נוחות להעביר אותו למארז שוכב אבל לא מחיר גובה (המחשב ישן לא חושב שכדאי להשקיע). א. יש לכם הצעות למארזי שוכבים זולים יחסית? ב. תסתכלו על מארז, איך המארז הזה ? http://www.frontier.com.tw/htm/product/17m/VENUS.htm לפי החנות הוא אמור להיות מיועד ל mirco ATX אבל תסכלו תחת structure מופיע שב-MAIN BOARD : ATX / Micro ATX . ג. בחנות הוא בא כבר עם ספק עם נתונים הבאים T.W של 450W ו-O/P W של 200W) מה זה אומר זה מספיק? כרגע יש לי A350ATX (לא כל כך מבין בזה). ד. משהו מכיר את מארז באופן אישי ויכול להגיד לי אם ניתן להתקין לוח ATX שם? ה. יש לי בעיות של חום לא ברורות במחשב (לא אתרתי את בעיה, המחשב עובד תקין ומישהו פעם אמר…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מארז שוכב קטן להצמדה מתחת לשולחן - החלק העליון של המארז יהיה צמוד לחלק התחתון של השולחן. לכן האוורור של המארז צריך להיות בצדדים ולא למעלה. לפני שנה שאלתי את אותה שאלה והומלץ לי על Antec NSK2480. הפעם אני מחפש משהו יותר קטן. מה המארז הכי קטן שיכול להתאים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז שולחני קטן ושקט. אין חשש לבעיות קירור. המפרט הוא דיי סטנדרטי (כולל כ.מסך OB) אין מגבלת תקציב. הרעיון הוא שהמחשב יוכל לעמוד על שולחן העבודה ולא יתפוס יותר מדי מקום. האנטק הזה נראה טוב, אבל עדיין לא מוכרים אותו... http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00142 עזרה תתקבל בברכה, אפי
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
ראיתי כמה מארזים שמאוד מצאו חן בעיניי: RAIDMAX SAGGITA RAIDMAX SMILODON (גירסת הXTREME BLACK נמכרת בארץ?!) וגם הSIRIUS בסדר אבל עדיפות אחרונה. עוד מארז שראיתי וממש אהבתי זה הSILVERSTONE KUBLAI KL01B, זה רק אני או שהוא מזכיר את רובוקופ? וגם את הPS01 שניראה מאוורר טוב מאוד עם אפשרות לשני מאווררים בצד. כבר הבנתם ת'סגנון שלי, אם יש עוד מארזים שנראים לכם מתאימים, חופשי. ועוד שאלה, ראיתי מארזים עם מאוורר צידי של 25 ס"מ, זה לא מרעיש בטירוף? או שבגלל הגודל הוא בטח יורד בסל"ד והוא יותר שקט? האם בכלל מאוורר כזה מומלץ או שאפשר להסתפק ב80MM צידי ושני 120MM מקדימה ואחורה? לגבי הספק, אני שוקל לקנות כרטיס מסך כנראה מהסידרה החדשה של ATI שתצא, 48XX, האם ספק של 600-650 יספיק לי? …
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
משהו שאפשר להשיג ב-KSP. עדכון למה שאני מחפש בהודעה מס' 3. אני שונא לראות אבק בתוך המארז שלי ולכן אני חייב פילטרים (גם יש לי הרגשה שזה מקצר את אורך החיים של הרכיבים). האם יש אפשרות לשים פילטרים לבד שיהיו מוצלחים כמו הפילטרים במארזים טובים (משהו לא מסובך. אני לא הטיפוס של Modding). מיועד ללוח אם - Gigabyte GA-880GM-D2H ללא כרטיס מסך נפרד.
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום המערכת שלי מורכבת מלוח אם GIGABYTE מעבג PHENOM X6 כ.מסך 6870 ATI ספק כח SEASONIC 620W MUGEN 2 אני מחפש מארז חדש שקט ומרווח שאוכל להכניס את הציוד הזה בקלות אני מתכוון בעיקר ל MUGEN 2 שלא נכנס לכל מארז עדיפות למארז FULL TOWER ... אה כן והתקציב עד 500 שח עם סטיה של 50 שח... אשמח לקבל המלצות תודה שי מילגי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, כיוון שאני עובר בקרוב ללימודים בבאר שבע, אני מתכוון לקחת לשם את המארז Cumpucase שיש אצלי בבית, מה שאומר שאני צריך עוד מארז הביתה. כיוון שהחלטתי שאם כבר אני קונה מארז, אז אני אקנה משהו שיהיה טוב, נראה לי שאיזור ה-600 שקל בערך הוא תקציב מכובד (זה בא ממישהו שהקומפיוקייס היה ההשקעה הכי גדולה שלו עד כה בנושא הזה). חשוב לי שייראה סולידי, בלי אורות מהבהבים, חלונות ממאדים, ואפילו מנחת מטוסים על הגג של המארז ממש לא צריך. רק שלא ימשוך יותר מדיי תשומת לב. מה שהכי חשוב לי הוא שהמארז יהיה כמה שיותר שקט, ויעיל בקירור (אני לא עושה OC, אבל אוהב שהרכיבים עובדים בטמפרטורה הגיונית). כמו כן, אם אצליח באותו המחיר לדחוס גם ספק סביר של 400W נגיד, אני אהייה מרוצה אפילו יותר. בינתיים …
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-