עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. איך אפשר לחבר מאוורר לספק כוח ללא חיבור ללוח אם? הבנתי שצריך לעשות גישור עם חוט על חיבור 24 פין של הספק, אבל אני לא יודע בין אילו חוטים צריך לגשר. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. חברי הפורום שלום טוב, סיפור קצת ארוך ואני מקווה שמי שיטרח לקרוא אותו אולי יוכל לייעץ לי בנושא. לפני 3 חודשים קניתי אל פסק מדגם PRV850 של Advice בכ-400 ש"ח מ KSP. בהתחלה הכל נראה תקין, אבל בשלב מסויים התחילו בעיות איתו - אל הפסק היה נכנס למצב של עומס יתר (הנורה האדומה שלו נדלקת, הוא משמיע צפצוף רציף ולא מעביר מתח למחשב ולמסך המחוברים אליו) ורק כיבויו והדלקתו מחדש פתרו את הבעיה. לאחר שהבעיה הופיעה מספר פעמים הנחתי שיש בעיה במכשיר אל הפסק, ולאחר התכתבות מול Advice, ויש לציין זאת לזכותם, לפני כשבועיים הם שלחו שליח עד הבית שהביא מכשיר חדש לגמרי מאותו הדגם (סגור בקופסא) ואסף את המכשיר הקיים. העניין הוא שגם במכשיר החלופי החדש נתקלתי כבר פעמיים באותה הבעיה…

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. שלום רב, מחפש המלצה למארז Micro טוב, שקט וקומפקטי עבור מפרט שכבר נקנה. להלן המפרט: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6600 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-A/M.2 LGA1151, Intel B150, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 ספק: ספק כח אקטיבי SeaSonic 430W 80+ Bronze ECO-430זכרונות: טרם נקנודיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E120BW 120GB SSD 1 אודה להמלצות למארז טוב שמתאים ללוח אם ולמעבד הזה. תודה!

4. אני מעונין לרכוש אל פסק להגנה על המחשב. בחורף שעבר היו מספר מספר הפסקות חשמל ובהן גם הפסקות חשמל מתמשכות קצרצרות (חשמל נכבה וחוזר אחרי שנייה-שתיים מספר פעמים) שכנראה הרסו לי את הספק. עברתי על כמה מהדיונים אבל לא הצלחתי להבין כיצד בוחרים אל פסק. אני מעריך המחשב שלי צורך כ 300-400 וואט (i5 ב 4 ג'יגה עם 4 דיסקים, כרטיס מסך ASUS R7 250 Series ומסך DELL U2715H) אבל מה שאני צריך הוא אל פסק שיעבוד דקה שתיים ויכבה את המחשב בצורה מסודרת כך שהקיבולת שלו (בוואט/שעה) יכולה להיות נמוכה. -כיצד לבחור את האל פסק? -מה הכוונה ב Line Interactive? -האם המכשיר מתחמם כאשר האל פסק אינו פעיל לגיבוי ע"י הסוללה? -מדוע המכשירים מוגדרים בוולט/אמפר ולא בוואט? (הרי V*I=W)…

5. Started by RAZIEL98,

שלום קודם כל אני רוצה להגיד שאם זה לא המקום הנכון לפתוח את האשכול אז תעבירו אותו . לאח שלי יש מחשב נייד של dell והלך לו לאיבוד המטען שלו רציתי לדעת איפה אפשר לקנות רק את המטען עצמו ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ש לי בעיה עם הספק הנוכחי הוא נוטה לעשות רעש של COIL WHINE בעומסים של משחקים, מדובר במחשב חדש שהורכב על ידי לפני שבועיים.המפרט המלא:מעבד: I7 7700Kלוח אם : GIGABYTE Z270-ULTRA GAMINGקירור למעבד : NOCTUA NH-D14 (שני מאווררים של 120MM)אחסון : 1X SSD SAMSUNG EVO850 500GB2X WD BLUE CAVIAR 1TB1X WD BLUE CAVIAR 500GBכרטיס מסך : EVGA FEFORCE GTX1070 FTW (שני חיבורים PCI-E)מאווררים של המארז: 6 מאווררים 120MM.ולמארז כעצמו יש עוד 2 חיבורי USB 2.0 ו-2 של USB 3.0.כרגע הספק שיש ברשותי זה ANTEC HCG-900 900W.לצערי גם הכרטיס מסך עושה רעש של COILWHINE מעצבן בסימפוניה ביחד עם הספק.לפיכך אני מעוניין להחזיר להם אותו ולקנות ספק אחר איכותי יותר בלי חשד שגם הוא יתחיל לעשות רעשים וימות אחרי חצי שנ…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by roynany015,

לפחות 2 פתחים מקדימה 5.25 ועוד מקומות לדיסקים פנימיים 3.5 הדגש שקט סגור אבל צריך קירור כלשהו פנימי

8. שלום אני מחפש מארז (כמה שיותר קטן , ולא יקר ) שיתאים ללוח Gigabyte AORUS GA-Z270X-GAMING 7 כרגע אני בונה את המחשב ומתכנן בעתיד להכניס לו גם כרטיס מסך 1080 וקירור מים , לכן אני מחפש מארז קטן ונוח וכמובן שקט שיתאים לצרכים שלי. אשמח לקבל המלצות. תודה

9. המחשב של אימא שלי מחובר למכשיר אל פסק של אדוויס PRV700 PRO. התוכנות שזמינות באתר של אדוויס הן Viewpower מהדורת Web וכן Viewpower Mini. בשתי התוכנות יש בעיות ובאגים גדולים. בתוכנה Viewpower מהדורת Web, אחד משני תהליכי ה-JRE צורך משאבי מעבד, ומוריד את ביצועי המחשב. תוכנת ה-Viewpower Mini היננה בגרסאת בטא, והיא לא מגיבה לאחר הפעלה מחדש של המחשב, וגם סגירה והפעלתה מחדש לא פותרים את הבעייה. האם יש תוכנת הורדה חלופית עבור מכשיר אל פסק אדוויס PRV?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום. הפכתי את הבית בניסיון למצוא את הכבל שמחבר כרטיס מסך לספק כוח. אם אני לא טועה (לא מבין גדול) זה כבל שנקרא PCIE? בכל אופן - ולמרות שיש לי במקרה כבלים של ספקי כח אחרים (כמו Seasonic), מסתבר שכל ספק והכבלים הספציפיים שלו??? כי הכבל של seasonic (שהוא גם PCIE) לא מתחבר. לכן - 2 שאלות: 1. האם באמת לכל ספק כוח כבלים ספציפיים שלא ניתנים להשאלה לספק אחר? 2. האם יש מקום בו אוכל לרכוש כבל עבור הספק שלי (Corsair AX1200)? תודה רבה לעונים!!!!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. https://linustechtips.com/main/topic/631048-psu-tier-list-updated/ תבלו!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי, אני מחפש לרכוש מארז בצבע לבן עם קצת סגול, רצוי עם חלון. (מיועד למחשב גיימינג) בחיפוש מהיר באינטרנט הבנתי שאין בארץ מארזים כאלה, ובחו"ל מצאתי 3 דגמים שנראים לי מתאימים: NZXT H440 לבן-סגול NZXT S340 לבן-סגול מארז סיני אנונימי לבן וסגול התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח, אז אני מבין שאלו האפשרויות שלי (ואשמח לדעתכם): 1. לרכוש מאיביי - המשלוח מכפיל את המחיר, מה שאומר שאני אוכל לרכוש רק את ה-S340 או את הסיני העלום 2. לרכוש בארץ מארז לבן (למשל ה-R4 המעולה או Define S), ולצבוע כמה פסים בעצמי. מה דעתכם? האם יש בארץ מארז לבן/סגול שלא מצאתי? מישהו התנסה עם צביעה של מארז לבן ויכול לתת חוות דעת? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Shay Manshary,

שלום רב ברשותי מארז מחשב cool master 500 אם מאוורר אחד בחלקו האחורי יש ברשותי מאורר נוסף ,באיזה חלק עדיף להתקינו ? והאם יש בלוח אם חיבור נוסף למאורר ? H110 GIGABYTE http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/cm-force-500/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by neah,

היי אני מעוניין לקנות UPS מתקדם שהיה מסוגל לכבות את המחשב בצורה בריאה מתי שאני לא ליד המחשב. המפרט: Rysen 5 1600 1080Ti ספק כוח של corsair RM650x האל ספק שחשבתי עליו זה: https://ksp.co.il?uin=32452 בבקשה עזרה, אני מזמין ביום שני הזה. תודה

15. אני מחפש אל פסק זול וקטן לחבר ללפטופ שאין אפשרות לחבר לו סוללה ככה שהמחשב יוכל להיכנס למצב הייברנייט במידה והחשמל נופל. זה מה שמצאתי באיביי (אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו ולהמלצות אחרות :-) ) http://www.ebay.com/itm/Eaton-3S750-Desktop-mini-tower-9400-5002-00P-UPS-750VA-450W-120V-10-Outlets-NEW-/272428811103?epid=168657957&hash=item3f6e05c35f:g:WbkAAOSwKytZHMdI

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. חג שמח לכולם , צריך את עזרתכם בבחירת ספק+מארז שקטים ביותר עד 700 ש"ח יש לי מארז TT v3 black עם מאורר אחורי 120 דוחק החוצה(4 בציור), 120 תחתון שדוחק אוויר פנימה לכרטיס מסך(3 בציור), אין לי מאווררים קדמיים(2 בציור) או מאווררים עליונים (1 בציור) עם ספק 750 CORSAIR TX עם מאורר 140MM גדול ובעברו היה גם שקט ביותר נמאס לי מהרעש לאחרונה, במיוחד שהמאוורר של הספק התחיל להרעיש בצורה יוצאת דופן מכיוון שהספק שלי יושב למטה ואין לי יכולת לנקות אותו בקלות הציוד הנוכחי שלי הוא: + מעבד I5 2500K בOC ל3.6 עם קירור של BUFALLO + R9 280X WINDFORCE -מאווררים -3 + OC כבד +SATA SSD +HARDISK SATA +צורב +לוח אם MICRO ATX - BI…

17. Started by Exolite,

*מקווה שזה קשור, לא מצאתי פורום אחר שזה נראה בו יותר מתאים, במידה ולא קשור, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון.* חברה שלי איבדה את הכבל הטענה של המחשב, מדובר על לנובו אינספיירון 5559, מצאתי אפשרות לקנות כבל תואם במחיר גבוה(300 שקל), האם אתם מכירים מקום שאפשר לקנות בו כבל הטענה במחיר זול יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by biton161,

אני מתלבט בין 2 ספקי SFF של Silverstone למחשב במארז ITX- https://www.amazon.com/SilverStone-Technology-Factor-BRONZE-ST30SF-V2/dp/B01LZFMSFK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1513106047&sr=8-1&keywords=st30sf+v2 https://www.amazon.com/SilverStone-Technology-Factor-BRONZE-ST45SF-V3/dp/B01LZFMKCI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1513104156&sr=8-1&keywords=st45sf השתמשתי באתר הזה לחישוב של ההספק הכולל הנדרש: OuterVision PSU Calculator part list https://outervision.com/b/HRPkOH Motherboard: Mini-ITX CPU: 1 x Intel Core i5-3570K 3400 MHz Ivy Bridge CPU Speed: 3400MHz CPU Vcore: 1.25V CPU Utilization: 90% Memory: 2 x 4GB DDR3 Module Video Card Set …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, רכשתי שקע מגן נגד ברקים לפני כמה שנים. חיברתי לשקע מגן כבל מאריך שמחובר לשקע קיר. שמתי במגן מפצל עם 4 שקעים והכל עבד טוב. הציוד שהיה מחובר כמה שנים למפצל זה טלוויזיה, ממיר דיגיטלי ואלקטרוניה לטעינה מדי פעם. לאחרונה חיברתי לאחד השקעים רדיאטור ושקע של כבל מאריך התחילה להמס טיפה, לעות וכמות קטנה של פלסטיק נדבקה אל מגן ככה שהייתי חייב להפעיל כוח בשביל להפריד אותו משקע. האם בטוח להצשיך להשתמש במגן? התמונה להלן:

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום מחפש מארז + ספק בסביבות 500 ש"ח. המארז צריך להיות שקט, ללא דלת , היציאות וכפתורי ההפעלה יהיו בחלק הקדמי ( בפרונט ולא בחלק העליון של המחשב) . וחלון שקוף . ספק של 500W איכותי ( את רוב הכסף הייתי משקיע בספק ) תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יצרנית החומרה CoolerMaster מעלה הילוך ומשיקה ספינת דגל חדשה לסדרת Cosmos היוקרתית תחת השם C700P לכתבה

22. Started by המפציץ A החמקן,

הייתי מציין תקציב אבל באמת שאין לי מושג מה מקביל לדרישות שלי. כיום יש לי אנטק 900, מארז מעולה אבל החלפת מאווררים, היעדר פילטרים, היעדר USB 3 בפאנל הקדמי, אין חורים לסידור כבלים (גירסה V1), הוא ללא שריטה אבל הדברים האלה הופכים אותו ליותר ויותר פחות כדאי הדרישות שלי הן: 1) איכות חומרים. אין לי כוח להתעסק עם מארזים שעם מעט לחץ מתעקמים או הפלסטיקה נשברת 2) סירקולציה טובה. 3) סידור כבלים והתאמה ללוח FULL ATX\MINI ATX 4) מראה. אם יש מראה שהוא "זכוכית" משולב שחור ומאווררי RGB קניתם אותי 5) שיהיה צר, בסביבות 16CM מה האפשרויות שלי כרגע בתקציב שלא מוגבל? מה הכדאיות למשלוח מארזים מחול ארצה (מיסים\משקל)? יש מארזים שניתן לבצע בהם מודינג והם יכולים להגיע לאיפה שאני מ…

23. לי ולאשתי יש מחשב אישי...עם מארזים די גדולים. לכל אחד מאיתנו יש 2 כוננים בגודל 3.5" וכרטיס מסך (לי יש 1080 ולה יש QUADRO4400). הייתי שמח לצמצם נפח בחדר עבודה שלנו - ותהיתי אם יש מארז שיכול להכיל שתי מערכות.

24. Started by KobyC92,

היי, אשמח להמלצה למארז, בעיקרון הדרישה היא דיי הכול 😅 עדיפות ראשונה היא למארז מאוורר עם מסנני אבק יעילים שקל לנקות - עדיף מגנטיים. עדיפות שנייה היא לשקט ועדיפות שלישית אסתטיקה וגודל (העדפה לקטן כמה שאפשר נוכח המפרט). יש לי בעייתיות של התחממות של הVRM בלוח-אם אז אולי אופציה למאוורר צידי שיוכל לעזור בנושא? המפרט הוא: I7-8700K Corsair hydro H80I V2 Gigabyte Z370 HD3 Galax GTX 1080 ספק כוח Antec NeoECO 650W כונן SSD Sata וכונן HDD יש עוד דברים רלוונטים במפרט? מבחינת תקציב לא יודע מה אמור להספיק נניח סביבות ה 400-500? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. לקחנו לסיבוב את הדור החדש מבית יצרנית המארזים האהודה, בכדי לגלות האם הוא ממשיך בהצלחה את המסורת שבנו דגמים כדוגמת S340 לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.