ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
בבקשה תגיבו כל מארז שאתם חושבים שהוא טוב \טוב מאוד ..
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן חברים , יש לי מחשב כמעט שנה. הוא ממש סבבה ואני מאוד מרוצה אני שומר עליו מנקה אבק, סירקולצית אויר טובה טמפרטורות טובות הכל. שמתי לב שהמחשב עושה רעשים לאחרונה וכשפתחתי את המארז הרעש מגיע מהספק כוח. יש לי ספק ezcool 450w הדבקתי עליו מגבת מאולתרת באזורים שהוא נוגע במתכת של המארז כדי שיהיה פחות חיכוך ויש קצת שיפור אבל כל כמה זמן הוא מתחיל שוב לעשות רעשים לא נעימים בכלל ומפריעים ביותר. שמתי לב שכשיש את הרעשים אם אני מזיז אותו קצת, כלומר מפעיל קצת לחץ למעלה או לצד זה משתנה מפעם לפעם הרעש מפסיק. הברגים שמחזיקים אותו סגורים היטב והוא יושב מאוד יציב, הצורה שאני מזיז אותו זה רק להפעיל עליו קצת לחץ ולא באמת מצליח להזיז אותו פיזית יותר מדי. איך אני מפסיק את הרעשים?…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איזה ספק מומלץ לקחת לכ.מסך GV-N570OC-13l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3685#ov Minimum 600W or greater system power supply with one 6-pin and one 8-pin external power connector באתר רשום שחייב לקחת מינימום 600W , המערכת מורכבת i5 2500 + 1hdd+ 2memory. האם הספק Seasonic M12II-620 מספיק בוודאות ? או שכדאי לקחת ספק יותר חזק CORSAIR 750W CMPSU-750TXEU ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. לוח אם תומך בUSB3, והוצע לי המארז HEC 6c28. האם הוא תומך ביציאה הזו? הבנתי שמדובר ביציאה שונה מהUSB2. תודה
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
זה אמור לצאת באותה סביבת מחיר. מה משניהם עדיף אם המאפיינים הכי חשובים לטעמי הם (לפי סדר חשיבות): שקט קירור נוחות הרכבה יופי ה NEO HE 430 קצת יותר טוב, אבל הLIBERTY מספיק בשבילי ושניהם מודולריים. אשמח לחוות דעת מאנשים שיש להם את המארזים הנ"ל (אני מודע שאין הרבה). אני אקבל גם הצעות אחרות לאותו טווח מחיר, למרות שאני חושב שלמארז+ספק במחיר הזה אין צירופים יותר טובים. תודה מראש. נ.ב. אם לא ברור מבחירת המארזים, אני מחפש מארז MIDI TOWER (לא גבוה מ45 ס"מ).
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! קודם כל, אני באמת מקווה שהכותרת טובה ומתאימה לחוקי הפורום ושכתבתי כמו שצריך. שנית, ברצוני לדעת, פשוט שמתי לב שכאן פחות או יותר כולם יש להם מערכת של מספר דיסקים קשיחים וגם כמה צורבים והרבה מאווררים. לי יש רק דיסק אחד, צורב אחד ושתי מאווררים. והמערכת היא כמו שכתבתי שלשום, עם כרטיס מסך 8600 512MB זיכרון. מעבד QUADCORE שאלו נראים לי שלוקחים הכי הרבה חשמל. אז אני רוצה לשאול האם בשביל המערכת הזו שהיא לא יותר מדיסק וצורב אחד ג"כ צריך ספק כוח כ"כ חזק וחובה שהוא לא יהיה ג'נרי וכו'? או שמספיק גם משהו באמת פשוט למערכת הזו, במיוחד שאני גם לא משאיר את זה דלוק 24 שעות רצוף. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לכם המלצות למארז+ספק טובים (למחשב CORE 2 DUO עם לוח אם אינטל dp35dpm) ולא רועשים במחיר זול יחסית? 300-400 ש"ח? אשמח לשמוע רעיונות שונים תודה רבה רבה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מפרט למחשב לפיתוח תוכנה. המפרט מבוסס מעבד i5, לוח אם בסיסי, הארד דיסק, צורב + אופציה ל- SSD בעתיד. שאלתי: לגבי הספק, איך ניתן לדעת כמה וואט אני צריך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כך מהספק עצמו יוצאים 3 כבלים מה זה היציאה שדומה לכרטיס מסך אבל יותר גדולה קצת אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך HD4870 1 גיגה יש לו 2 יציאות לחשמל החשמל שבא לי הספק לכרטיס מסך זה בננה רגילה של כרטיס מסך ועוד בננה קטנה מה היא? תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
איך המארז הזה http://www.symbol-computers.co.il/images/1692%20B.jpg הוא נראה לי די נחמד האם הוא מספק את הסחורה ביחס למחיר 200 שקל
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות דיון שהיה כאן, גיליתי שיש רבים המתנגדים לGigabyte Aurora (או איך שלא רושמים את זה) ועדיין לא שמעתי את כול הסיבות. רציתי לדעת, זה נכון שהוא צובר אבק בכמויות? כמו כן, הוא כנגד Antec 900 מה אומרים?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כשניסיתי להפריד בין כמה קבלים שיוצאים מספק הכוח שהוחזקו יחד באזיקון (לא הצלחתי למשוך את הכבל שרציתי עד לכונן), באתי לחתוך אותו עם מספריים וברגע של חוסר תשומת לב, חתכתי גם ארבע החוטים (אדום, שני שחורים וצהוב) שהסתיימו בשקע Molex נקבה. אם ניתקתי את ה-Molex הבעייתי ואת כל מה שהשתרשר אליו ודאגתי לחבר ל-Molexים אחרים את כל הרכיבים הנדרשים, המחשב אמור לעבוד כרגיל, או שצריך להחליף ספק כוח?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ברשותי המערכת הנ"ל: I5 6600K 3.9GHZ@4.5GHZ GIGABYTE Z170MX-GAMING 5 CRUCIAL BALLISTIX ELITE 4*4GB CRUCIAL BX100 250GB CRUCIAL BX200 250GB WD BLUE 1TB GTX 760 SEASONIC S12II 620W השאלה אם הספק הנל יוכל להחזיק צמד 1070 עם המערכת הזו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על- Huntkey Hespers H403 יחד עם ספק 400w ? [295 שח"] לא שמעתי על החברה הזאת huntkey [למרות שבחנות אמרו שזה טוב.. לכו תסמכו עליהם] חשוב שיהיה מארז איכותי ושקט עם סינון אבק וכמובן הספק אין לזלזל בו אם זה לא מספיק טוב אז מה יהיה טוב במקום? [בסביבות אותו מחיר 300 פלוס מינוס] תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה למעלה.. המפרט בפרופיל המעבד עבר OC לא שינוי מתחים הכרטיס מסך עובר OC בזמן משחקים ללא שינוי מתחים זה כנראה הדגם שאני אקנה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716645 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איזה ספק עדיף מבחינת ביצועים ושקט? SEASONIC SS-500ET 500W THERMALTAKE W0136RI 500W 140mm/PCI-E/SATA/DUAL 12V תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת עם הספק מחזיק יציב או לא? הספק שלי זה FSP 450PNR כרטיס מסך 8800GT מעבד 4200X2 (90ננומטר) זיכרון שתי ג'גה ב3 סטיקים.. זה העיקר עם חסר משהו תגידו
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כותרת. תודה מראש. אם קיימות הצעות בטווח המחיר הזה, אשמח לשמוע (מארזי Full Tower).
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם ההבדל היחידי בינו לבין Coolermaster Centurion 532 הוא שהוא מגיע ללא ספק ??? או שיש הבדלים נוספים. הבנתי שהספק ב532 הוא ספק לא טוב אך המארז עצמו טוב מאוד לכן חשבתי לקנות את ה530 שלפי הבנתי מגיע ללא ספק מובנה ולשלב בו ספק אחר.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי היא בבסיסה זאת: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9600GT OC Edition 512MB PCIe לא מתכוון לעשות OC ולא לשחק במשחקים כבדים. בתחילה התכוונתי לקנות CM690 + ספק כח Enermax Liberty 400W ( 700-750 ¤ בערך). בגלל מעבר דירה ואילוצי מקום העדיפות כרגע למערכת שקטה יותר באותה עלות. המערכת לא צריכה להיות חרישית אלא רעש נסבל. נורא רציתי את ה- P182 אבל הוא יקר , ללא ספק וראיתי פה שהגודל שלו קצת בעייתי. האם יש לכם הצעות לשילוב או מארז קומפלט שיעשה את העבודה? רצוי גם שיהיה מארז נגיש וידידותי מפנים. אשמח לשמוע גם רעיונות למארז פשוט יחסית שאפשר באותה עלו…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
החלפתי מארז ולכן חיברתי מחדש את החוטים ושמתי לב שלחיבור ללוח אם מהספק חסר חוט אחד זאת אומרת חור אחד ריק ושום חוט חשמלי לא מחובר אליו א) המחשב עובד אמנם ללא OC אבל עובד ב) לא כתוב על זה כלום באתר של ENERMAX ג)בספק הג'נרי שהיה לי לפני הENERMAX כל החוטים לחיבור ללוח אם קיימים ואין חיבור דמה האם עליי לסור לגולדטופ או שהדבר תקין
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה ATX וBTX ומה ההבדל? האם המארז HEC Compucase CI-6A21 הוא מאוורר ושקט מאוד וכיצד? האם המארז Thermaltake Soprano VB1000BWS מאוורר טוב(לא שקט לפי מה ששמעתי כאן...)? תודה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש במארז 2 אורות כחולים מקדימה, אחד מהם אמור להבהב כל הזמן?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
באיזה מחשב ראיתי שחיברו ספק 20 פין ללוח אם עם 24 פין וזה עבד להם . האם זה בטוח לעבוד ככה ? או שזה לא מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אם 2500K ו 6850 CFX רציתי לדעת אם הספק בבאנדל הזה מספיק גם לOC (על המעבד ואולי הכרטיסים) http://tms.co.il/product/10126
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-