עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Tal-T,

ראיתי שהוא במחיר כ"כ משתלם, יש לו שני מאווררי 120MM , הוא יחסית יפה (סולידי ופשוט כזה) הוא לא משתלם כ"כ לקנייה ? עד כמה הוא שקט? ואם אני עושה לו חלון צד מפרספקס, זה מוריד מהבידוד של הרעש? וכמה כל הסיפור יעלה לעשות חלון צד (שיהיה על כל הלוח אם, ולא על הברזלים של הקשיחים) ?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by pontius,

אני שוקל לקנות את ה-CM690. יש לי כרגע ספק ezcool 450W (כן כן, אני יודע שזה לא ספק מי יודע מה...). מה שאני חושש הוא שבגלל שבמארז הזה הספק ממוקם בתחתית החוטים מהספק לא יגיעו לשקעים בלוח האם (במיוחד השקע של ה-4 פינים). האם מישהו נתקל בבעיה כזו עם המארז הזה? מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה כדי שאני לא אתקע אחרי הקניה? האם יש דרך לפתור את הבעיה אם היא קיימת? להאריך את החוט אולי באיזושהי צורה? תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  3. הדגש הוא על ספק איכותי שקט נצילות חשמל גבוהה ומחברה טובה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by MagimiX,

האם ‏AC Freezer 7 Pro יכנס ל CM elite 335 בלי שום בעיות ? אני יודע שהמארז הזה מאוד צר... תודה

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by ron003,

שלום, ברצוני לרכוש ספק לא חייב משהו טוב העיקר שיחזיק את הכרטיס מסך HD4770, ומקסימום אולי עוד שנה CF של HD4770 במחיר של עד כ- 200-300 כרגע אני מתלבט בין שתי ספקים: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12163 או זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv אחד מהם יוכל להחזיק את הכרטיס HD4770?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by imperious,

אני קונה מחשב בימים הקרובים, עכשיו אני רוצה לדעת אם הספק הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productID=1722 יחזיק את המערכת הזאת: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray - OC 3.6Ghz OCZ Vendetta CPU Cooler Gigabyte GA-EP43DS3L P43 Chipset G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB DVD+\-RW X 22 SAMSUNG SH-S223F SATA NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU או שהספק הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1280 יותר טוב וחזק ויחזיק את המערכת יותר טוב, השאלה העיקרית שלי איזה ספק יחזיק יותר טוב את המערכת?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  7. שלום לכולם אני מחפש מארז של חברת SHUTTLE שיתמוך במעבדי פנטיום 4 בסוקט 478 עם תמיכה ב DDR חיפשתי בהרבה חנויות ואני לא מוצא חשוב שהלוח והספק יעבדו כמו שצריך המארז מיועד להפיכת מחשב ישן למרכז מדיה תודה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  8. ההורים שלי מתכננים לקנות מחשב חדש, ולגבי המארז , לא כזה מפריע לי אם הוא יהיה מרעיש. כי אפאחד לא ישן בחדר הזה. לגבי הקירור, אני מתכנן OC למעבד, אבל למעבד יש מאוורר משלו, לכן גם זה לא אמור להפריע. ולגבי הגודל, אני מאמין שמארז ג'נרי יכניס בתוכו את ה8800GT באורך 23 ס"מ. אז יש טעם לקנות מארז מיוחד? או מספיק ג'נרי?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by clip,

האם משהו מכיר את המארז הנ"ל מגיע עם ספק 430W אני מתכוון להרכיב מחשב ללא אובר קלוק בכלל מעבד I7 לוח אם של אסוס 3 סלוטים של זכרון 2-3 הארד דיסקים 2 צורבים שעובדים תמיד במקביל כרטיס מסך אחד בלבד טרם יודע דגם האם הספק הנ"ל מספיק למערכת כזו ? אנא רק אם אתם בטוחים בתשובה תענו לי תודה .

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by Tal-T,

בכל החנויות הוא עולה 400 + ובtmsfox הוא עולה 290 מחיר מצחיק! איך הוא מבחינות: קירור שקט יכולות סידור כבלים

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. שלום, הייתי רוצה לעשות OC למפרט הנ"ל: Q6600 GO ASUS COMMANDO TEAM DDR2 1066MHZ CL4 כרטיס מסך עדיין לא קניתי אבל כנראה משהו כמו 8800GT אני מחפש ספק כמה שיותר יציב - חשבתי על PC POWER & SILENCER QUAD 750W COOLING כי שמעתי שהוא הכי יציב התקציה הוא 700~ מה דעתכם? עידו נ.ב פחות איכפת לי רעש יותר איכפת לי אמינות ויציבות מתח .

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by pergola,

במסילה של 12V

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מרכיב מחשב, עם המפרט הנ"ל יש לי רשימה של ספקים שהם רק מחברת THERMALTAKE , ולמה דווקא החברה הזאת? כי אני מביא ביותר זול. מפרט : מעבד E5200 /E7400 עוד לא החלטתי לוח אם GIGABYTE EP43DS3L כ.מסך 9600GT / HD4670 עוד לא החלטתי HD 500 GB מארז 2 מאווררים *120MM מאוורר של המעבד, כנראה NINJA של SCYTHE. המחשב מיועד לOC. הנה רשימת הספקים, מה לבחור? TT-W0165 ATX2.0 400W 1x12cm אחריות שנה "Thermaltake Litepower 400W TT-W0165 " TT-W0114R ATX2.0 400W 1x8cm אחריות שנה Thermaltake 400W ATX2 OEM PSU W0114R TT-W0089R ATX2.0 470W 1x12cm אחריות 3 שנים Thermaltake 400W ATX2 OEM PSU W0089R TT-W0136RU ATX2.2 500W 1x14cm אחריות 2 שנים Thermaltake 500W ATX2 OEM PSU W0136RU TT-W0134…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by xtract1,

אני מבלה פה הרבה בזמן האחרון "תודות" לחוסר זמן רציני לצערי, אני מקווה שלא פירסמו. ביקורת מוצלחת כמו כל שאר הביקורות - בסה"כ נראה כמארז מדהים וכבר לפי הכותרת אפשר להבין שבסה"כ מדובר בכמעט אותו מארז כמו ה-P182 רק עם תוספת יכולות קירור. http://www.silentpcreview.com/antec-p183

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by reyrey_200,

שלום יש לי מארז ANTEC 300 ויש בו 3 מאוררים. רציתי להכניס עוד מאוורר אחד כדי שהטמפ' יצנחו מכיוון שממש חם והמזגן לא פועל כל הזמן.אז ככה... יש לי מאוורר אחד מאחורה שמוציא מאוורר אחד מלמעלה שמוציא מאוורר אחד מקדימה שמכניס. עכשיו את המאוורר החדש אני רוצה לשים על דלת המארז השאלה היא בתור מה...מוציא או מכניס ? עוד איזה פרט קטן: ספק הכוח בתחתית המארז. והמאוורר שלו פונה כלפי מעלה(והוא פולט כמובן).

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  16. הספק: Extreme Power 500W CoolerMaster http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&tbcate=22&id=57 המערכת: Intel Core2Due E8400 Gigabayte GA-EP43-DS3L G.Skill 4GB 800Mhz CL4 Pi Black Dual Channel Palit HD4870 512MB תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  17. לפני שמישהו נועל אני מבקש לא לנעול כי זה ממש חשוב לי ובפורום ספקים אף אחד לא עונה לי, חוץ מזה שזה גם קצת קשור לפה כי הבאתי מפרט ואני רוצה לשאול האם הספק יחזיק אותו אני רוצה לדעת איזה מבין הספקים יותר טוב ואיכותי ומה עדיף לי לקנות נע להתייס גם למחיר CollerMaster eXtreme Power Plus 460W vs Enermax Tomhawk 450W vs Hiper HPU -4s425-pu 425W והאם הספקים שהבאתי למעלה יחזיקו מערכת של HD4770 AMD X4 9550\E7400 4GB RAM כונן קשיח רגיל (320 GB) אני רוצה להספק יחזיק לי את המערכת כמו שצריך ולא גבולי או משהו כזה גם בשביל שיפורים עתידיים אולי אם יש לכם ספק אחר להציע לי בטווח מחירים הזה אני אשמח 200-300 שקל (חריגה רק אם זה ממש ממש ממש ממש משמעותי) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  18. שלום יש לי את הספק המצוין בכותרת. אני אמור לקבל כרטיס מסך שדורש 2 חיבורים של 6 פינים. הבעיה היא שלספק זה ישנו רק כבל עם חיבור 1 של pci express 6 pin. שאלתי היא: האם קיים מתאם מסוים עם ראש של 6 פינים אשר יאפשר לי למלא את הפער , או שפשוט אני יאלץ לקנות ספק שיש לו את כל החיבורים הדרושים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by dubilev,

בבירורים שעשיתי מול חנויות ומשווקים מורשים של אדוויס קיבלתי מידע סותר ולפעמים שגוי. אשמח אם תעזרו לי בהתאמת אל פסק למפרט הנ"ל: enermax modu+82 625 W I7 920 GTX 260 2 מסכי 22" (צריכת כל אחד 52W) לא מתוכנן OC. חשוב לי בעיקר עניין ה-Active PFC (של הספק) אלו מכשירי אל פסק תומכים בכך? מבחינת הספק, ברור לי שצריך משהו בסביבות 1000VA. תודה

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

האם אותו ספק שמחזיק לי מערכת בOC כולל הכרטיס מסך ( ראו בצד ) יחזיר לי GTX 275 ללא OC ? למי שמתעניין - המחיר שלו ירד ואני כנראה יקנה אותו + מסך 24 אינץ' כי הגיע הזמן להתחדש כבר אני אם 19 " תודה מראש

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by zohar678,

לכול ספק כוח יש מאורר בתוכו, האם במיקרה שבוא ספק הכוח התקלקל יתכן והמאורר שלו יתפקד באופן רגיל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מה את אומרים על המארז והספק האלה? Hec Compucase CI-6T10 MiniTower Case +HEC 300VN PSU http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1839 הם מתאימים למערכת עם E5200, דיסק קשיח אחד של 320GB וכרטיס 4350? יש הצעה למארז וספק אחרים שנותנים תמורה טובה לכסף?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by IntelPro,

שלום רב, אני כבר מלא זמן מתעסק עם הרכבת מחשבים , ואני תמיד נתקל בחיבור כבלי המארז. למי שלא הבין: אני תמיד נעזר בחוברת שבאה עם לוח האם וזה מתסקל. יש כאלה מחשבים שאני מתקן , לצורך דוגמא מחליף לוח אם - יש כאלה מחשבים שלא באים עם ספר אז אני צריך לשבור את העניים לראות מה כתוב בקטן בלבן ביציאות של כבלי המארז , עכשיו חבר שלי אמר לי שיש שיטה טובה שלא צריך אפילו להסתכל לאן אני מכניס את הכבלים. שאני לוקח מברג טסטר שם אותו על אחד מהרגליות מקצר אותו והמחשב נדלק וככה אני יודע לאן אני מחבר , לא כולכך הבנתי מה שהוא הסביר לי... בקיצור , אם מישהוא יוכל להסביר לי איך לחבר את כבלי המארז בצורה פשוטה ומהירה אני יודה לו מאוד ! תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by Jetway,

ANTEC 900 VS TEMPEST

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by danielzy,

האם TT ToughPower 600W יחזיק GTX295 בלי OC לשום חלק במערכת ? מפרט מלא בצד.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.