עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני קונה את המארז אנטק 900 ורציתי לשאול למי שיש את המארז הזה אם הוא מספיק גדול שיכנס אליו גוף קירור הגדול הזה ?

• 13 תגובות
    • 891 צפיות
  2. הערה: אני רוצה מארז שקט שלא ירעיש לי כמו טרקטור! 1. חוות דעת על ספק הכח ? CORSAIR 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC או Thermaltake THOUGHPOWER 650W 4X 12V RAILS , 52A/12V, 2.2 VERSION, INDUSTRIAL COMPONENTS, 140mm Silent FAN, EPS12V , 2X PCI-E , ACTIVE PFC QUIET FAN MODULE הייתי רוצה לדעת במה שונים שני הספקים הללו ומי יותר מומלץ ! 2. חוות דעת על המארז ? ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS רציתי לדעת האם זה מארז לא רועש ? או מארז EUREKA ALUMINUM BLACK + Window שאת האמת קשה מאוד להשיג לי לפחות איזה מין המארזים הנ"ל יותר מומלץ לדעתכם ומנסיונכם!?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. Started by asafgolan,

האם הקירור ACCELERO S1 בתוספת של שני מאווררי 120 מ"מ יכנס לSAGITTA?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  4. שלום,יש ספק יותר זול מהTT 600W שיחזיק 9600GT SLI + Q6600 בTMS בלבד? תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  5. שלום לכולם, בקרוב זה המפרט שאני הולך לרכוש: E8400 ASUS P5N-D SLI 750i W.D 250GB AAKS Mushkin DDR2 2048 (1024x2) 800MHz Sparkle nVIDIA 9600GT CoolerMaster CM690 Corsiar VX450W עכשיו לפי מה שהבנתי הספק הנ"ל כן יכול להחזיק 9600GT בSLi השאלה שלי היא: האם יש ספק שיכול להחזיק בדיוק כמו ה VX450 ועולה יותר זול ממנו? כי אני ממש קצר בתקציב ואני ממש אשמח לשמוע אם באמת יש כזה. שאלה נוספת שאני יודע שאינה קשורה אבל אני בכל זאת אשאל על הדרך: ה P5N-D שמעתי שהוא עושה בעיות עם הSLI ושהוא מלא בבאגים למניהם..זה נכון? תיהיה לי בעיה איתו? כי אם כן אני יכול לקחת את ה P5N-E 650i וזהו תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  6. אני מתלבט בין שלושת הספקים הנ"ל האם יש למישהו רעיונות איזה כדאי יותר? חסרון של (375 ש"ח) CHIEFTEC - מחיר, רק שנה אחריות חסרון של (337 ש"ח) HEC - אינו 80PLUS, רק שנה אחריות חסרון של (335 ש"ח) SEASONIC - חלש כלומר כל אחד שאני בוחר, אני מוותר על משהו... על מה הייתם מוותרים ואיזה הייתם לוקחים?

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by mtnm,

היי, הזמנתי בTMS מפרט הכולל את הרכיבים cooler master cm 690 + hec 400W. החנות הודיע לי שלא ניתן להרכיב את המפרט כיוון שהחוטים של הספק לא ארוכים מספיק להגיע ללוח אם. הם הציעו לי לחליף את הספק לLiberty 400W או Corsair 450W, או להחליף מארז. הספקים שהם אמרו לי שמתאימים למארז מייקריים מאוד את הסיפור ולכן חבל לי סתם להשקיע עוד כסף אם לא צריך. לכן אני צריך עצה למארז איכותי בתקציב של כ430 ש"ח, או פיתרון יצירתי אחר. עריכה: לאחר חיפוש באיננטרנט מצאתי את שני 2 הדגמים הבאים שיכולים להתאים לי: enermax chakra ולהוסיף 2 מאווררים gigabyte poseidon מה דעתכם? תודה, מתן

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by parker8,

הם די באותו סדר גודל מחיר, ואני מתלבט ביניהם. מה עדיף ביניהם? האם יש עוד אופציה באיזור המחיר הזה? אני הולך להכניס שם: Q9300 SLI 8800GT (לא החלטתי אם זה יהיה 2 או 1 בסוף) 3 הארד דיסקים- אחד של 320GB, אחד של 160GB, אחד של 500GB. כולם SATA. לוח אם ASUS P5N-D 4GB RAM חשוב לי השקט והעיצוב. מחכה לתשובה, תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by firemebad,

אהלן המארז בשביל חבר שאני עוזר לו את המפרט ונשאר רק המארז. הרבה זה ענין של טעם אבל יש גם דברים שחשובים לו והם : 1.קרור טוב - עדיפות על מאווררים לפחות 120 מ"מ ולא 80 2.מארז עם מסילות לדיסקים וכוננים ללא צורך בהתעסקות עם ברגים. 3.חיבורי USB וסאונד מקדימה או בחלקו העליון של המארז. 4. 4 עד 5 תאים לכוננים אופטים וכדומה. 5.שיהיה גם יפה. 6.שיוכל לספק מספיק מקום לכרטיס 9800 GTX. 7.תקציב עד 450 ש"ח ,אם אפשר אפילו פחות מה טוב. אם יש משהו יחודי עם חריגה קלה בתקציב אז גם אפשרי. יש משהו מעניין בתקציב הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  10. מעוניין לדעת איזה ספקים טובים ומומלצים יש בכוח 750 ומעלה אני צריך את זה למערכת חזקה מאוד של דוד שלי יש לו שני 8800GTX (אחד קיבל ב500 שח הכלבלב) כל שאר המערכת בOC היה לו 600 של TT והוא נשרף צריך עזרה חייב ספק שיחזיק את המערכת המפלצת הזאת!!!!! נ.ב. חייב לתמוך בSLI

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by sernapo,

אני משדרג את המחשב שלי (בפרופיל) בכרטיס מסך 8800GT יש לי בחירה בין 2 ספקים שנמצאים ברשותי. הראשון: COOLERMASTER RS-380-PCAR השני: EZCOOL 400W מישהו יודע איזה מהם עדיף? והאם אחד מהם יספק את המחשב? אם כן: האם הוא יתאים למשחק + כרטיס טלויזיה (2 מסכים) או שיספיק רק לאחד מהם בו זמנית?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  12. האם כדאי להוסיף 80 שקל ולקחת את הcorsair vx550 במקום את ה thermaltake tough power 600W? כל הזמן אומרים שהcorsair יותר טובים האם זה שווה את ה80 שקל הפרש? יש עוד אופציה לקחת את ה epsilon 600W של FSP שגם נחשב לטוב והוא בחריגה קטנה אבל לרוב לא ממליצים עליו. המערכת שלי תהיה ep35-ds3r + 9800gtx + q6600 דיסק קשיח אחד וצורב אחד. כ5 מאווררים 120 ממ ו V1 בתוך cm690. אני יעשה OC כנראה להכל . ואני כנראה גם אוסיף דיסקים קשיחים.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  13. מפרט בצד. קראתי באיזה ביקרות שיש לו בעיות עם SLI זה נכון? דרך אגב הוא יחזיק E8400 בOC של 4.3-4.5 וSLI של 8800GT?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by muli82,

ריציתי לדעת מי מבין שניהם יותר טוב CoolerMaster cm 690 או NZXT Tempest לא מעניין אותי היופי אני צריך קירור טוב !! בשביל המחשב שלי שניהם בערך באותו מחיר ה- Tempest טיפה יותר יקר אז מה כדי לי ? http://www.nzxt.com/products/tempest/ http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=2908

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. http://hwzone.co.il/reviews/anubis טוב, הרגע קראתי את כולה, וזה די דומה ל ZALMAN GT-1000 שיש לי. רק שכרגיל, דבר ראשון אתם שוכחים לציין מאיפה קניתם את זה בארץ . . .

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by gggil,

צריך ספק חזק ואמין, שתומך בSLI, ובPCIE2.0. חשבתי על CORSAIR 5500VX/HX אבל אמרו לי (למרות שהמון אמרו לי פה שהוא יספיק בהחלט) שהוא ג'נרי מידיי ולא יספיק. הציעו לי FSP Epsilon 600W אבל אי לא בטוח שהוא יספיק. הוא לא כל כך (לדעתי) אז האם הוא יספיק בשבילי? אז אני צריך ספק טוב שתומך בSLI ובPCIE2.0, עם יעילות גבוהה (כמה שאפשר), ושייכנס בתקציב (מקסימום מקסימום מקסימום 500 שקל) הכל חוץ מTHERMALTAKE תודה רבה רבה מראש, גיל

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  17. שלום לכולם. צריך דעתכם האם הספק HEC 500TDT 500W יחזיק את המערכת הבאה טוב: מעבד e8400, כרטיס מסך 8800GTS, ארבע ג'יגה זיכרון,דיסק קשיח אחד. ד"א המארז(כנראה-ניתן לשינוי) הוא HEC 6AR6 לא מתוכנן oc, אבל במידה וכן האם הספק הנ"ל יחזיק oc ממוצע למעבד ואולי oc קטן לכ. מסך? עוד כמה שאלות- האם הספק שקט יחסית? יציב? ומה דעתכם על המארז? במידה והספק לא חזק מספיק/לא מומלץ אשמח להצעות נוספות(כנ"ל לגבי המארז), עדיף כמה שיותר זול...(המארז הזה עולה 202 והספק 234...) תודה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. אחרי לא מעט חיפושים בגוגל ובאתר של HEC, מצאתי את עמוד הפרטים הרשמי של הספקים שנקראים DR-AT. ברכו רשמית את הספק הסופר-משתלם החדש. במחיר של כ 360 ש"ח מקבלים ספק 600 וואט שכולל: אקטיב PFC מאוורר 12 ס"מ+מאוורר 8 ס"מ, ספק שקט מאוד כבלים מוסלבים לחלוטין יעילות של 80% 4 מסילות 12 וולט ועוד ועוד http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=eps_12v&model=da

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by ESSENCE,

הספק הזה : ‏500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ של החברה HEC יחזיק את המערכת הנ"ל: E6320 שיעבור OC רציני, שעליו נמצא קירור (עם זה חשוב) 2GB זיכרונות של 667 MHZ 1950PRO שבעתיד הקרוב יוחלף ל 9600GT או 8800GT תודה רבה, ועם הספק איננו מתאים אני מבקש לתת לי ספקים אחרים מפה www.ksp.co.il (אני מחיפה) תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by firemebad,

נתתי המלצה לחבר על ספק של אנמרקס 500 וואט ,אבל נראה לי שהמחיר שלו קצת יקר ואני חושב שהוא מעל ומעבר למה שהוא צריך. יש לכם המלצות לספק אחר במחיר טוב ושיתן מענה גם לכרטיס 9800 GTX ?

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

חברי הפורום הנכבדים, רציתי להתייעץ אתכם בנוגע להרצה של הכרטיס 9800GX2 על הספק הנ"ל לפי מה שחישבתי לא אמורה להיות איזהשהי בעייה אשר נראית לעין הכרטיס צורך 231W ב Idle ו 381W ב Load נוסיף את המעבד 100-105W ועוד הדברים שבאים מסביב לא אמורה להיות בעייה אלא אם כן אני טועה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SilentBob,

שלום לכם אנשים, הזמנתי מחשב חדש עם הספק הנל,בתקווה שבעתיד אקנה עוד כרטיס 9600GT ואעשה SLI ביניהם. עד עכשיו הייתי בטוח לחלוטין שהספק יחזיק שני כרטיסים שכאלו בSLI,גם עם OC...אבל אחרי שקראתי את הביקורת על כרטיסי DX10 של השוק הבינוני כאן באתר,וראיתי שכרטיס אחד כזה יכול לצרוך בעומס מלא עד 230 וואט,אני מאוד מפחד שכל הרעיון שלי ילך קיבינימט כי הספק פשוט לא יחזיק SLI שכזה... אז השאלה שלי אליכם היא האם הספק יחזיק או לא יחזיק SLI של שני 9600GT(של חברת TWINTECH,הפשוטים,ללא שום המהרה),והאם הוא יחזיק אותם רק במצב הרגיל שלהם או שגם יאפשר OC... המחשב שלי מורכב גם מE8400 ולוח אם ASUS P5N-D... מקווה לתשובות ומקווה לתשובות חיוביות,תודה מראש..

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. איך הספק HEC 500TDT מחזיק את המערכת הזו : E8400 8800GT (גירסאת OC לליבה 650MHZ השאר לא יודע) תודה לעונים ולעוזרים!

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by EAD,

אני מודע למחיר, אך לא מוכן להתפשר על איכות (וזה גם השקעה לטווח הארוך) אז מהו אל-פסק ONLINE הטוב ביותר שאני יכול לקבל כיום בארצנו? שיהיה יציב, איכותי, גל סינוס טהור עם מינימום סטייה וכו'.

25. Started by QttP,

לאחר שבחרתי את ה-Gigabyte Aurora 570S בתור מארז, אני מחפש ספק להשלמת התמונה. המערכת שאני מתכנן תכלול מעבד Core 2 Quad, לוח על P35/X38, כרטיס מסך mid-range או טיפה גבוה יותר (9600/8800/9800 של nVidia), שני כוננים אופטיים, שניים-שלושה הארד דיסקים, אולי כרטיס קול נפרד ו-WiFi. SLI לא מתוכנן בשום מצב אבל אוברקלוקינג הוא בהחלט אפשרות. בכל מקרה לא נראה לי שמערכת כזו יכולה להזדקק לספק מעל 600W, וכנראה גם 500 יספיקו. דרישות נוספות: 1) מופע אורות, כלומר מאוורר(ים) מואר(ים), או משהו בסגנון ה-TT Butterfly החביב עם האורות המנצנצים. 2) שקט. לחילופין, שיבוא עם פונטנציומטר שמאפשר שליטה ידנית על המאוורר(ים) כדי שאוכל להכריח אותו להיות שקט. 3) כבלים מודולריים - יתרון, אבל לא קריטי. בתודה מ…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים