ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
-
איזה מהם הכי שקט\איזה מהם מקרר הכי טוב? יש את ה-Chakra של ENERMAX, כמה מארזים של ג'יגה-בייט, את ה-ALPHA, ה-Hush ואת ה-APOLO של NZXT, וכו' וכו'... איזה מהם הכי שקט?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהירות המאוורר שלי היא בסביבות 900 סלד רציתי לדעת אם זה תקין והאם ניתן לשנות את המהירות של מאוורר הספק תודה
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב מינימלי ביותר. יש לי כרגע מחשב ישן לא תקין שמותקן בו לוח אם פנטיום 4 (GA-8ST800). האם (בסבירות גבוהה) המארז יתאים גם לללוחות אם חדשים יותר (ליבה כפולה), ספקים לא ג'נריים וכרטיס מסך רציני? תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
Lian Li PC-A77 לדעתי המארז הזה מכוער ברמות..והוא גם לא ממש שקט וגם לא ממש קר, מכיוון שאין מאווררים בצד המארז אהבתי את הדבר הזה לשליטה במאווררים..הוא בנוי יפה לדעתי אבל בתכלס לא הייתי קונה אותו,הוא דומה למיקרוגל למישו יש את המכיר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוב שלום לכולם אחרי שחיכיתי Seasonic M12II SS-500GM 500W MODULAR הוא הגיע מקולקל ולכן אני חייב לבחור ספק אחר ולהודיע מחר בבוקר מה אני רוצה חשוב שיהיה שקט ויעיל (80+) ושיהיה בערך 500W חובה מ"נעה מחשבים" www.noacomp.co.il והיתי שמח לכמה הצעות שונות ככה שיהיה סיכוי שהוא במלאי תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש ספק כח למחשבים פשוטים (על בסיס של לוח ASUS M2A). לא צריך הספק גדול לקונפיגורציה הזאת אבל מחפש ספק יציב ואמין. האפשרויות הם : Thermaltake - TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin - HEC JSP-TECH PS-05 BIG FAN 450W המלצות כלשהם יתקבלו בברכה. כמו כן, אחד המחשבים עמוד להיות בסביבה לא נקייה (נגריה) האם יש ספק מומלץ לסביבה זאת ? (מדי מספר חודשים הולכים לי המאוררים הן של הספק והן של השסי עקב הלכלוך)
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית רק מחשב אחד (זה שבצד) ומאוד קשה לחיות ככה, במיוחד כשאח שלי חוזר מהצבא ואז אנחנו 3 על מחשב 1. בזמן הקרוב אנחנו הולכים לקנות מחשב. עדיף ספק שחזק יותר מה 400TRT שיש לי כרגע. אני לא רוצה ספק מסדרת ה TDT של HEC, הם רועשים (2 מאווררי 8CM). לצערי הרב אין להם ספקי OEM של FSP. חשבתי על אחד מהספקים הבאים: COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W שמאנשים שקנו בחו"ל הבנתי שהוא שקט אבל הנצילות שלו לא משהו (<70). מקסימום 26A ב 12V FSP BLUE STORM 2 400W שחלש יותר אבל הנצילות שלו גבוהה. מקסימום 29A ל 2 הספקים יש חיבור 4+4PIN למעבד, חיבור PCIE אחד וכל שאר החיבורים שצריך. ל COOLER MASTER יש יותר חיבורים ול FSP יש רק 2 חיבורי SATA (למרות שאני לא צריך יותר מזה, אחד לצורב ואחד…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
בוקר! ה UPS (אל-פסק ) שלי משמיע רעשים מוזרים והנורות שעליו מהבהבות. אם אני מטעין אותו (כשהוא לא מחובר למחשב בערך 48 שעות ) כשאני מדליק אותו הוא לא מהבהב. אם אני מחבר אותו למחשב כשהוא טעון אחרי בערך 24 שעות הוא חוזר להרעיש ולהבהב. אני חושב שהסוללות שלו גמרו את הקריירה. השאלה היא - איך אני בודק אם הסוללות "גמרו" או שהמכשיר עצמו לא מטעין/ לא תקין? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אחי מזמין מחשב E8400 וכרטיס מסך או 8800GT עם OC . או 880GTS 512 . השאלה אם הספק הזה יחזיק את המערכת ? או שבכלל לא טוב? http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=13127&Count=0817000013 http://www.sweex.com/producten.php?sectie&item=83&artikel=355&detail=oo כי את הספק הזה כבר יש לו. והוא לא רוצה להוציא עוד כסף .
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הספק הנ"ל יוכל להחזיק בצורה טובה כרטיס מסך 7600GS ובנוסף P4 3GHZ NORTHWOOD לא פוסל אפשרות לOC, האם תהיה בעיה או שאפשר להיות רגוע בכך שהספק לא יגביל?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
האים מישהו יודע איך מדליקים את התאורה בחזית המארז אצלי זה לא דולק?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בחנות טוענים שאני צריך 800W אבל לא בא לי להשקיע כ"כ הרבה כסף סתם,מה גם שיש לי אחלה ספק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי, יש לוח ASUS P5K-E והחיבורי חשמת שלו ממוקמים בסטדרט האם האורך של הכבלים של ה LIBERTY מספיקים באורך או שצריך למצוא מאריכים? תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
לגבי הספק, האם הוא עדיף על ליברטי 400W על המערכת הבאה? (יחד עם OC) והאם אפשר הסבר קצת יותר מעמיק על ספק מודולרי? ושמעתי שבמארז הזה הכבלים של הספקים לא ארוכים מספיק.. אם ירכיבו את זה בחנות שממנה אני קונה הם יסתדרו? זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPI מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קרור למעבד : ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 צורב DVD : LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS כרטיס מסך : GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB GDDR3 : GV-NX88T512HP - TURBO FORCE - RETAIL לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי ספק - tzag elita dr-b500e מארז - E-STAR MIDI ATX P4 500W 1. כרגע יש לי שני מאווררים מצוקמקים במארז ואני רואה שישאפשרות להתקין 2 גדולים יותר... הייתי מעוניין לדעת אלו ואם יש המלצות ספציפיות... 2.המאוורר של הספק מרעיש כמו טרקטור למרות שניקיתי אותו. מבקש לדעת האם יש אפשרות להחליף אותו ואם כן בריזה מאוורר... תודה.
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם יש מארזים שהם יותר חסינים לאבק וליכלוך (כשאומר ליכלוך מתכוון למשל לבית בו יש בעלי חיים שמשירים פרווה). תודה.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש מארז מסוג EZCool s360 עבור HTPC. האם למי שהוא יש נסיון איתו?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3293 זה הבאנדל מארז + ספק שאני שוקל לקנות לשילוב של E8400, 8800GT ALPHA DOG EDITION XXX, Western digital 3200AAKS. השאלה היא אם ספק הכוח המובנה במארז יחזיק, או שבמקרה הזה עדיף ללכת על באנדל אחר?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
System Requirement: * AGP based PC is required with one 4X/8X AGP slot available on the motherboard. * 1GB or greater system memory for better performance. * 450Watt or greater power supply with 30Amps on 12 volt with 2x4 power connector recommanded. איך זה יכול להיות שהכרטיס צריך 30A במסילת 12V למרות שיש כרטיסים שלPCIE שחלקם צורכים 25-28A? ומה זה החיבור הזה 2X4?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הבנתי שSEASONIC בעצם מייצרים את הספקים לCORSAIR. אם ככה, יש בעצם הבדל בין הספקים? מה ההבדל בין הספק הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=714 לבין הספק הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=991 מלבד הוואטים?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
את הספק כח ואת המפרט אפשר לראות בצד שמאל כמו שכולכם יודעים. בעיקרון אני לא רוצה לקרוע את הכיס וקודם כל הייתי רוצה להבין מה ההבדל בין אל פסק לבין מייצב מתח לפני שאני מחליט מה לקנות.. תודה !
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה מהמארזים מקרר טוב יותר? ANTEC SONATA III + ספק שמגיע איתו + מאוורר נוסף מקדימה חוץ מהאחורי שבא עם המארז. או NZXT ALPHA + ספק CORSAIR 450VXEU עם שני המאווררים (אחורה וצד) שמגיעים איתו. איזה מהם עדיף מבחינת קירור נטו?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מארז ניתן למצוא בכמה שפחות כסף, שלא ישמעו אותו. בתוכו אמור להיכנס אינטל סלרון 2.4GHZ סוקט 478, לוח אם מיקרו, 2 כוננים אופטים, 2 כוננים קשיחים, כרטיס מסך FX5200. מצד אחד יש את הSOLO, ומצד שני יש את הHUSH ומצד שלישי את ה NSK4480. השאלה מי יותר שקט והאם זה מורגש.... אני מניח שהסולו, אבל הוא מגיע עם מאוורר 120מ"מ ועוד 2 של 92מ"מ מה שעבור להיות חסרון בהשוואה לHUSH שאין לו מאווררים קטנים כאלו. באמת מעניין איך המארז חרישי אם יש לו 2 מאווררים 92מ"מ. תגובות יתקבלו בברכה, במיוחד מבעלי ניסיון. טוב האשכול הזה מופנה בעיקר לבעלי ניסיון כי תיאוריה כאן לא כל כך עוזרת לי. קראתי כבר בsilentpcreview מס' נושאים שמצאתי בחיפוש שם + את דף הנושא על כל מארז בnewgg.com. המחירים שיוצ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתיעוד של המארז ,וגם באתר של החברה מצויין כי לפנל השמאלי של המארז יש מעיין לשוניות קפיציות לפתיחה - סיבוב בורג נעילה ומשיכת הלשונית החוצה- רואים זאת בדף הבית של המוצר: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7# במארז שלי אין,לעומת זאת יש במארז פתחי אוורור שלא מופיעים התמונה(כל השאר בהתאם לתעוד עד כמה שהבנתי). אני טועה בדגם?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-