ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
מחיר 300-400 שיהיה בנוי טוב בצורה חזקה בלי חלקים נוספים מבחוץ שיכולים להישבר אני צריך קירור מעולה בלי ספק לא ענק אבל שיהיה הרבה מקום בפנים במיוחד ל-3 כוננים קשיחים 9800GTX אחד והרבה כבלים עבים של הספק עדיפות למארז בלי ברגים אלא עם הפלסטיקים האלה בפנים אתם יודעים למה אני מתכוון ושיהיה מ-KSP תודה
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ספק חדש שיחזיק ב100% את המפרט הבא גם בpeak load במשחקים כבדים. הסיבה שהספק חייב להיות מSkypc היא שאני מחליף ספק אחר שקניתי שם. מפרט: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz Club3D nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe WD 160GB - דיסק צורב של LG 2GB - זיכרון מסך 17 LG DQ965GF Intel - לוח אם
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם לדעתי בקרוב הספק במחשב שלי יחזיר את נשמתו לבורא המחשבים ולכן אשמח להצעות לגבי ספק נורמלי לא רועש במיוחד תקציב בערך 400 - גמיש -, אין לי מושג כמה הספק צריך (כרגע יש לי W420) המפרט של המחשב שלי מעבד: INTEL P4 2.4G לוח אם INTEL ... דיסק קשיח:WD 200 זיכרון KINGSTON 1024MBDDR II 667MHZ שני צורבים מסוג: LG DVDRAM כרטיס מסך: GEFORCE 6600 256MB ומסך LCD ושלל USBים אשמח להצעות כמו כן אשמח להצעות לגבי אוורור נכון של המחשב או תודה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ספק לכרטיס GEFORCE 9800GT ונאמר לי ש400W מספיק, אז אני צריך המלצה לספק 400W לא משהו יקר אבל אם יש אפשרות שיהיה איכותי, משהו בסביבות ה200 ש"ח, הצעות יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני צריך רק מ iqpc כי יש לי שם זיכוי המפרט הוא 6000x2 am2 x1950p 2gb ram שתי דיסקים קשיחים sata2 לוח k8nf4 מארז 6a19 צורב x18 אני קונה אותו למעשה בגלל שהספק שלי hec400w נשרף וב iqpc הציעו לי את הכרטיס הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3968 השאלה האם הוא משתלם והאם אני יכל להשתמש בספק יותר זול שיחזיק את המפרט הנ"ל? אגב אני היום צריך להחזיר להם תשובה
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אל תיתיחסו למספר ההודעות.. יש לי משתמש ששכחתי לו את הסיסמא. אני מחליף מארז ולמארז שאני מחליף אליו יש מלפנים כפתור הדלקה וריסט מן הסתם.. ו2 USB ולמיקרופון ואוזניות. עכשיו אני יודע להרכיב את כל הרכיבים במארז ולחברם לספק. רק יש לי סיבוך בלחבר את הלפנים שכן. במארז הנוכחי מלפנים יש רק USB ראיתי איך זה מתחבר ללוח אם אבל אני לא יודע איך לחבר את האודיו.. זה באותו חיבור יהיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון.. יש לי רסיבר בבית שקיבלתי Sherwood RX4109, כשאני מחבר אותו לחשמל הוא נדלק אבל יש ריח שרוף. יתכן שזה בגלל שאני צריך שנאי? זה מה שכתוב מאחורה: 230v 50hz 330w תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2500k asrock extreme3 gen3 ddr3 1600 g.skill אני רוצה לעשות OC כבד למעבד(עדיין לא הרכבתי את כל החלקים...) sychne mugen 3 2 כרטיסי מסך gtx560ti. איזה מתח של ספק אני יצטרך? + האם ניתן לקבל המלצה לספק כלשהו? ובנוסף לכך האם יש לכם המלצה לגבי מארז אבל אני צריך שיהיה מאוורר טוב מאוד ושקט... תודה.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בימים הקרובים, עכשיו אני רוצה לדעת אם הספק הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productID=1722 יחזיק את המערכת הזאת: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray - OC 3.6Ghz OCZ Vendetta CPU Cooler Gigabyte GA-EP43DS3L P43 Chipset G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB DVD+\-RW X 22 SAMSUNG SH-S223F SATA NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU או שהספק הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1280 יותר טוב וחזק ויחזיק את המערכת יותר טוב, השאלה העיקרית שלי איזה ספק יחזיק יותר טוב את המערכת?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ההורים שלי מתכננים לקנות מחשב חדש, ולגבי המארז , לא כזה מפריע לי אם הוא יהיה מרעיש. כי אפאחד לא ישן בחדר הזה. לגבי הקירור, אני מתכנן OC למעבד, אבל למעבד יש מאוורר משלו, לכן גם זה לא אמור להפריע. ולגבי הגודל, אני מאמין שמארז ג'נרי יכניס בתוכו את ה8800GT באורך 23 ס"מ. אז יש טעם לקנות מארז מיוחד? או מספיק ג'נרי?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש מארז קל כמו אלומיניום , קריר , עם מאוורירים מובנים ויעילים ( פחות חשוב השקט) ונורא חשוב לי האיכות והגודל שאני יוכל לעבוד בחופשיות ובנוחות במארז. מה מבין אלה הכי מתאים לצרכים שלי? 1.Lexa BlackLine 2. antec p182 3.tt eureka או מארז אחר שאתם ממליצים. נ.ב. איך המארז KENDALFE שבא עם מערכת קירור מים מובנית ובלוק למאורר? חרטא נכון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי אל פסק לא צעיר, והוא עבד מצוין, עד שלאחרונה המחשב שלי אחת לכמה ימים מתכבה בפתאומיות. ספק הכח שלי חדש. היום הוא התכבה לפתע, ולא התעורר על אף נסיונות ההחייאה - בלחיצה על כפתור ההדלקה של המחשב. אין חשמל. חשבתי שמדובר בבעיה בספק, אך בכל אופן ניסיתי לכבות את האל-פסק ולהדליקו מחדש, וראה זה פלא, המחשב חזר לחיים והסכים להידלק. מישהו מכיר כזאת בעיה? האם זה מחייב להחליף את כל האל-פסק, או חלקים מתוכו? אשמח לשמוע ולהתעדכן. שם האל-פסק [אם זה אומר משהו...] TOROID INSIDE
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה פשוטה וקלה....המפרט שלי נימצא בצד....אחי הגדול השיג מפרו אותו דבר כמעט רק עם כרטיס מסך 7600GT ולי יש 7300LE הוא רוצה את הספק הזה: HEC 400W : 400TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 האם הוא יחזיק לו את המפרט? (המפרט שלי רשום בצד...אותו דבר בדיוק רק הכרטיס מסך שונה ואוליי החברה של הזיכרונות לי יש טווינמוס שלו יהיו קינגסטון) האם יחזיק? הוא פשוט יכול לקבל את הספק הזה במחיר של 150 שקל. לי יש גם HEC 400W אבל שלי זה עם ART ואצלו רשום 400TRT מה ההבדלים?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הבנה של החשמל הקטנה שבאה מהספק ללוח אם לא מגיע לי ללוח מה אני יכול לעשות כי מאריך לא מצאתי המארז הוא Thermaltake V9 תודה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם ספק (מפרט ניתן ליראות כאן - http://ben.uptime.co.il/comp.htm). כמו שאתם רואים, אני גם ככה חורג מהתקציב. אמרו לי שה"Foxconn" זה דבר מפחיד לקנות, אולי לא יהיה אמין אנאעראף- לי אישית בחיים לא היו בעיות עם ספקים אבל אני לא שולל שום אפשרות. קיצר אם אתם חושבים שהספק לא מתאים (אם הוא מתאים ויחזיק את המערכת, אני במש לא מחפש לשדרג) אשמח להצעות, אם אפשר, זולות P: תודה מראש מידע על הספק שקיים ברשימה - http://www.foxconnchannel.com/EN-GB/Product/case_detail.aspx?id=en-tt0000014
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
היא הכי טובה. Cooler Master . Enermax. HEC. Thermaltake Silent תודההההההה.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מארז ANTEC P183 וספק כח ANTEC 620W. אני לא בטוח איך מחברים את הספק למארז הזה , כלומר האם המאוורר אמור להיות כלפי מעלה או מטה ? (מבחינת הברגים ניתן לחבר בשתי הצורות). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני מקבל הרבה הודעות מהכרטיס מסך שהספק שלי לא מחזיק מעמד, אז החלטתי להחליפו. כרגע מדובר בספק ג'נרי הטוען ל-400W מפרט: מעבד Athlon XP 1800+ כרטיס מסך GF6600 GT AGP 128MB 256MB Ram לוח אם Epox 8kt9a הקאטצ' הוא גם שהספק אמור להתאים גם לשדרוג הקרוב שכנראה יכלול: כאשר הדבר היחיד שישאר הוא הכרטיס מסך. והמעבד/לוח אם/זכרון יוחלפו לתצורה כלשהי עם מעבד אתלון 64 ואחד ג'יגה זכרון. כמו שכתוב בכותרת עד 300 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין השילוב של אנרמקס צקרה עם ספק FSP כנראה 350 GLN או 400 THA. שאני משיג באיזור ה 550 אבל לזה יש להוסיף עוד שני מאוורים של 120 שיוצא 650. מול האנטק סונטה 2 שאני משיג באיזור המחיר של 650. ולו צריך להוסיפ מאוור 120 יחיד שזה עוד 50 כלומר סה"כ 700. לגבי הספק אני יודע שהאנטר טוב יותר. השאלה אם במערכת כמו שלי יש בו צורך. התכנון הוא: אינטל 4300@איזור ה 3GHZ+ לוח אם גיגה ביית DS3/4 @ לאיזור ה 400 כלומר מתחים מוגברים לרוב הרכיבים! בעתיד כנראה יהיו 4 סטיקים כרגע רק 2. כרטיס מסך מיד, 7600 GT או 8600, בכל מקרה ללא חיבור חיצוני לספק, מה שאומר אם אני לא טועה עד 75W. איזור ה3-4 הארד דיסקים צורב DVD עכשיו אני עוד בפני דילמה, אני כמעט בטוח לחלוטין שהצקרה יהיה נוח יותר, ויק…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, ייתכן ובקרוב ארצה לקנות ספק כוח חדש למחשב שלי (ראה חתימה), בעל הספק של 500 עד 550W, על מנת שאוכל לקנות כרטיס מסך חדש. ברצוני לשמוע ממכם המלצות על ספקים איכותיים (לא ג'נריים!), אשר לא יעלו לי יותר מדיי כסף (מעל 450 ש"ח). כמובן שאני ארצה לעשות לכרטיס מסך אוברקלוק, אז קחו זאת בחשבון. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מצטער על הפוסט הדומה אבל שאלתי כבר במארזים וספקים ולא קיבלתי תשובה ואני רוצה לקנות את המחשב מחר אז אני שואל גם פה... אני שוקל לקנות את המארז הזה: http://www.codegenworld.com/03_products/index.asp?max_id_search=11&min_id_search=22&pro_id_search=212 האם הספק יספיק למחשב עם E8400 ,8800GTS,4GB MEMORY? האם שווה להשקיע בו (עוד 70-60 שקל) או לקנות את המארז הזה: http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2335 המארז השני מגיע עם 500W.הראשון עם 400W(אין לי מושג אם הספק של הBRIZA הוא מותג או לא...אני לא סגור על ההסברים באתר היצרן.) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 250GB SATA II 7200RPM 16MB LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 Sunbeam Transformer BLACK Logitech Cordless Desktop Internet Pro SET (OEM) הENERMAX LIBRITY 400W יחזיק את המערכת?? ועם oc חמוד??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בצד (כמו שניתן לראות, אין הרבה חלקים). מה שכן, מחובר לי מסך 24" IPS (דגם U2412M), צורך 38-72W. המטרה שלי זה לשמור על המחשב בחורף ובמידת הניתן להמנע מכיבוי פתאומי. בפועל נראה שהמחשב שלי צורך עד 100W בכל זמן נתון שהוא לא בעומס (מבחינתי הוא אף פעם לא בעומס) + המסך. לפי החישוב באתר לחישוב הספק יצא לי כ-270W מינימום רק על המחשב (לדעתי זה מוגזם, אני גם מנמיך את התדר). עדכון: חישוב מחדש (הכנסתי נתוני OC), יצא לי שהמחשב צורך 220 מינימום, 270 מקסימום. לא מצפה שישמור על המחשב בזמן גיימינג, רק בעת עריכת תוכנה או גלישה/סרט (כמעט מנוחה למחשב כמו שלי). יש המלצות? התעניינתי באל פסק הזה.
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אני מחפש "אל פסק" חזק מאוד ויציב מאוד עם ניצולת גבוהה מאוד שמגן מפני כול סוגי ההפרעות מתח לספק של 1000watt במחיר של עד 1500 ש"ח מכירים?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-