עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by danix20,

היי חבר'ה, רציתי לשאול אתכם אם הספק הזה יוכל להחזיק את המפרט הזה , ללא שיהיו צפויות בעיות וללא קושי (וכמובן עם חיים ארוכים): מעבד: I5 3550 IVY BRIDGE 3.30GHZ לוח אם: GIGABYTE - B75M-D3V כרטיס מסך : Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-Eמארז: Sharkoon Tauron White ATX Case הספק כוח יהיה: 520 W MODULAR SEASONIC+ BRONZE ACTIVE (http://ksp.co.il/?uin=9816) זיכרון - 2 כרטיסים של 4GB לא יודע מה הדגם האמת.. אשמח לעזרה בנושא.. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by X-nOize,

שלום לכולם אני צריך המלצה לאל פסק למחשב שלי יש את המפרט בצד ימין לקחת בחשבון שאולי יבוא כרטיס מסך נוסף SLI התקציב = חופשי תודה רבה לעוזרים

3. Started by Overlocker,

איך המארז והספק ? http://www.tms.co.il/product/12961

4. אני מחפש עקרונית מארז שקט שקט עם עיצוב מינמלסטי. באותו טווח מחירים פחות או יותר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ori ZEE7,

מסוג השאלות שאני לא אוהב לשאול אך אני בהתלבטות. אני מבין שיש הרבה קריטריונים לבחירת מארז. מה שמעניין אותי זה שקט ובנייה איכותית.וגם קצת העיצוב. מתלבט בין הבאים. NZXT Phantom 410 Define R4 Corsair Obsidian 350D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by tico,

שלום כולם אני מחפש המלצה לאל פסק למערכת המחשב שלי. יש לי ספק 750WATT שמחזיק מערכת עם 6 כוננים קשיחים. בנוסף אני משתמש בשני מסכים. מחפש אל פסק שיוכל להחזיק מינימום של 5 דקות ויוכל לכבות את המחשב במקרה הצורך. אשמח אם האל פסק יוכל להחזיק את שני המסכים אך גם אם לא אני אסתדר. תודה,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בעקבות גילוי קבלים נפוחים בספק הכוח הקודם שהיה במחשב של אימא שלי (COLORSit UP 340ATX 500W), טכנאי מעבדת המחשבים אסטרון בחיפה, החליפה לה את ספק הכוח הקודם לספק הבא: מפרט המחשב של אימי הוא: לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz זיכרון: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB מישהו מכיר את ספק הכוח הזה? האם יש סיכוי שהספק הזה יחזיק את המפרט הזה בלי בעיות וחשש מאובדן נתונים בדיסק הקשיח? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני צריך UPS שיחזיק LCD 46" ו PS3. מה ההבדל בין 2 הגדמים ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ASTR4L,

מה ההבדל בין 650D ל-750D? בעתיד מתכוון להכניס מערכת קירור מים רצינית. שניהם באותו מחיר.

10. Started by yagelk,

אהלן, אני גר כיום בדירה עם בעיות חשמל בעיקר בחורף יש המון הפקסות חשמל באיזור. הבנתי שזה לא טוב למחשב כל ההפסקות האלו ולכן כדאי לקנות אל-פסק. א. באמת כדאי להשקיע באל-פסק, זה כ"כ חיוני למערכת ביתית רגילה? ב. לאחר שיטוט קטן הגעתי לאל-פסק הזה: https://www.tms.co.il/product/11937 מה אתם אומרים עליו, ואם לא אז מה כן מומלץ? הייתי שמח שהאל-פסק יהיה קטן ככל האפשר אך, גם שיהיה טוב ולא כל יומיים יצטרך החלפה. מפרט המחשב שלי: מעבד I5 4570 לוח אם GigaByte B85-D3H ללא כרטיס מסך חיצוני ספק FSP Raider 450W 8 GB RAM 1 TB HDD 120 GB SSD תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by zhaov,

שלום לכולם! לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש עם מארז של sharkoon , אני לא בטוח מה השם המלא של המארז אבל הוא כזה עם אורות כחולים. מה שקרה לאחרונה זה שאחד האורות הכחולים הגבוהים כבה, לפעמים הוא דלוק ממש חלש אך ברוב הזמן הוא כבוי בעוד האור השני דלוק כרגיל. השאלה זה למה לעזאזל זה קרה ומה אפשר לעשות כדי שהאור ידלק שוב? (כמו שאמרתי, האור לפעמים נדלק ממש חלש אז לא נראה לי שזה מנורה שרןפה או משהו כזה) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by natgun0,

שלום, האם בזמן ששמים את המחשב במצב שינה הוא מפיק רעש כלשהו,זאת אומרת האם המאווררים עדיין פועלים/הספק/הכרטיס מסך ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by EricPo,

שלום, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של החברים פה לגבי בחירת מארז וספק מתאים לחלקים הבאים שנמצאים אצלי. Intel® Core™ i7-4960X Processor Extreme Edition Asus X79-DELUXE Intel® SSD 530 Series 240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC Crucial 16GB kit (8GBx2), Ballistix 240-pin DIMM, DDR3 PC3-14900 memory module EVGA GeForce GTX 780 Ti Superclocked, 3GB [h=2]Intel RTS2011LC CPU Water Cooler[/h] אני צריך להכניס את הדברים האלו לקופסא, לשמור עליהם קרירים ולתת להם מתח. * בעתיד הקרוב ארצה לעשות להם גם OC. אשמח לעצות לגבי מארז טוב, רצוי שקט(יותר מאווררים של 140 מ"מ מאשר 120 מ"מ - רצוי מאוורר של 200 מ"מ שיהיה במארז אבל לא מחייב). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  14. היי, יש לי את המחשב הבא: Intel Core I3 Stock CPU Cooler Gigabyte GA-H55M-S2H 2x2GB Kingston MSI Geforce GTX650-Ti 500GB HDD Seasonic 430W S12II Bronze צורב DVD שיחובר לטלויזיה וישמש בתור מערכת ביתית. אני רוצה משהוא שיגן על המחשב מפני נפילות וקפיצות מתח. התקציב לא מוגדר כי אני לא יודע מה טווח המחירים אבל נלך על מגבלה של עד 1000ש"ח, כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב. ובהזדמנות זאת אשמח לשאול האם אפשר וצריך לחבר טלויזיה לאל פסק\מייצב מתח? או שמספיק לקנות מגן ברקים שמתחבר לשקע וזהו? [עריכה] מה דעתכם על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748797 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, אני מנסה להרכיב מפרט מחשב שיאפשר לאדם עם כיסא גלגלים לשבת לצד המארז. מכיוון שהשולחן מאד קטן, אני מחפש מארז רזה (הגובה לא חשוב כרגע) ככל הניתן, אבל שעדין יוכל להכיל כרטיס מסך למשל. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by selfie,

מה השוני בהם ? האם כולם נמכרים בארץ ? האם זה דגמים שונים או חדשים יותר ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by izir,

שלום אני צריך עזרה נישרף לי הספק כוח החלפתי ב3 שנים שתי ספקי כוח (האחרון שנישרף לי היה 600w של coler master) כרטיס מסך :9800 gtx איזה ספק כוח אני צריך? ולמה זה נישרף?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצה לאל פסק זול ככל שניתן אבל עם זאת שיספק הגנה טובה למחשב כי בזמן האחרון יש המון הפסקות חשמל בזמנים לא ממש רצויים והמחשב נכבה באופן לא מסודר ובפתאומיות. זה קרה לי כבר כשלוש פעמים בשבועיים האחרונים ושלא נדבר על החודש האחרון. האם המחשב יכול להינזק מכמות הפעמים לפי התיאור הנ"ל?איך ניתן לבדוק אם המחשב נפגע כתוצאה מכך? המפרט שלי: I7 3770K לא מומהר כרגע. Gigabite Z77X UD3H. Crucial 8GB. Gigabite R9-280X. SSD Samsung EVO 120GB. Seagate 2TB. Dell u2312hm. Solo 6C. אני מאמין שרק המחשב יחובר לאל פסק אבל אם יהיה ניתן לחבר עוד דברים אז זה יהיה מעולה. התקציב הוא בערך עד 400 אבל עדיף פחות. אין הגבלה במקום הרכישה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by biflush,

חבר קנה מחשב חדש והוריש לי את הספק הבא- chieftec aps-550s, האם זהו ספק איכותי? אני מתכנן לקנות עוד חודשיים בערך מחשב חדש לגיימינג אך לא כבד במיוחד, מניח משהו בסגנון i5-4570 וgtx770, וחשבתי לחסוך לעצמי את ההוצאה על ספק ולהשתמש במה שהחבר הכי, לדעתכם זה כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gal505,

האם הספק כוח הזה בבאנדל מספיק למפרט הבא? http://www.tms.co.il/preview/spec/48kvchsq תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by winner,

שלום חברים אני מחפש מאוורר 120 מ"מ להחלפת מאוורר רועש במארז Compucase ישן , צריך מאוורר שקט ואמין - תקציב עד 50 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. המערכת תהיה בנויה מזוג r9 280x vapor x לוח msi z87 gaming g45 מעבד 3220 8gb ram 128ssd מחפש ספק איכותי שיחזיק את שני הכרטיסים שהם יעבדו במלוא עוצמתם וכמו כן אני מחפש גם מארז נוח ומאוורר ככל האפשר התקציב שעומד לרשותי הוא כ1500 ש"ח לשני הפריטים תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תענוג לקרוא, למי שיש סבלנות: http://www.hardwaresecrets.com/article/534 למי שאין, פשוט תדלגו לחלק 6 של המסקנות, איזה יופי!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני מתכנן לקנות את המארז Silverstone GD05B יש 2 מאווררים בצד אחד ואחד בצד השני הרוחב שלו 44, הרוחב של הארון 52, האם מספיק 4 ס"מ מכל צד כשהמחשב במאמץ ? כ"מ 270X וספק 520 תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש כיום מארזים עם פילטרים לאבק בילד אין ופתיחה נוחה של המארז?ואם לא איזה פתרונות יש לדבר הזה תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.