ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אל-פסק למחשב שלי, שיגן על המחשב מכל מיני בעיות חשמל שיכולות להיגרם לו עקב נפילות חשמל או כל מיני דברים כאלו. אני לא כזה מבין בנושא ומה שמצאתי ברשת במחיר סביר זה אל-פסק מהדגם הבא Advice PRPC750 Line Interactive http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=916&CatCode=358 אשמח לקבל המלצות למוצר שיתאים למחשב שלי במידה ויש משהו יותר טוב ממה שאני ראיתי. זה מפרט המחשב שלי לוח אם של חברת MSI מדגם P35 Platinum Combo מעבד Intel Core 2 Duo E8400 זיכרון OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper דיסק קשיח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB כרטיס מסך inno3D Geforce 8400GS HDMI 512MB DDR2 PCI-E מארז Thermaltake Soprano DX + Window Black VE7…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ספק של 650 antec עם תמיכה ל - sli ואני מעונין לקנות שני הhd 4850 של ati למערך cf ואני לא בטוח עם אני צריך לקנות ספק חדש כי למיטב הבנתי המוגבלת החיבורים של הספק זהים בשני התצורות
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הזמנתי מחשב עם המפרט הבא: מארז Antec SONATA III לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: GIGABYTE 9800GTX לאחר זמן קיבלתי את המחשב עם מארז ה- EZCOOL בטענה שלוח האם שבחרתי עם הכרטיס שבחרתי אינם יושבים טוב במארז ה - ANTEC. האם יש אמת בדבר ? שאלה נוספת המוכר בחנות טען שאין שום הבדל בין מארז ה - EZCOOL לבין מארז ה- ANTEC מבחינת רעש (יש לציין שנושא זה חשוב לי מאוד) האם זה נכון? תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק כוח ב 350+- הוא צריך להספיק ל q9450 ga-ex38-ds4 hd4850 cf kit תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ראית שבגרסה הרגילה הגדילו את החלון צד, מה זה אומר? אוורור טוב יותר? בכל מקרה, מי עדיף משניהם? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת איזה ספק אני יכול להרכבי על מחשב ישן P3.הספק הנוכחי נשרף ואינו כשיר לפעולה. כשפתחתי את המארז גיליתי כי הספק אינו ספק רגיל, אלא ספק שמחובר לכל הרכיבים וגם מחובר לכפתור ההפעלה שנמצא בקידמת המארז.איזה מן ספק אני צריך לקנות,כדי שיתאים למערכת שלי ?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח Enermax Noisetaker 420w אני מתכנן לשדרג את המחשב ומעוניין לדעת האם הוא יחזיק את המפרט הבא: מעבד: E8400 לוח אם: כנראה Gigabyte P35-DS3 או אחד מלוחות הP45 שלהם זיכרון: 4GB (2x2GB) 1000MHz CL5 כרטיס מסך: Radeon HD4850 דיסקים קשיחים: 3XSata צורב DVD 4 מאוורי 80mm תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים עם ספקים NO-NAME שמחזיקים כבר שנים והם מחוברים לאל פסק ADVICE PRPC 750. רציתי לדעת אם אפשר להעריך את עוצמת השדה המגנטי של כל המערכת.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מספר שאלות בנוגע לספק הכוח מבית NZXT, ה- PP500W (power performance 500W) לא מצאתי שום ביקורת עליו ברחבי הרשת, ופיסת המידע הנגישה היחידה היא המידע המסופק באתר היצרן: http://www.nzxt.com/products/pp500/ אם כי לחברה יש אינטרס להציג את מוצריה באור חיובי ולכן מעדיף שלא להסתמך על מקור זה. 1. מישהו התנסה עם הספק הנ"ל ויכול להביע דיעה בנושא? 2. הוא רועש או מתחמם בהשוואה לספקי מיינסטרים אחרים? # באתר מצויין שמותקן בספק חיישן טמפרטורה בכדי לווסת את מהירות המאוורר (120 מ"מ) 3. כמה יעיל הוא (החיישן)?, כי שמעתי על חיישנים כאלה בספקים מסויימים שרק מזייפים. 4. באתר לא מצויין תג ה-"80+", אני אמור להסיק שהספק לא מגיע לניצול כזה? אם כך, מה הניצולת? * אין צורך להציע לי ספקים חלופיים, גם אם …
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
Asus Maximus extreme 2048mb DDR3 1600mhz Q9450 be OC @ 3/3.2 Segate 500gb HD4870 TT big typhoon ואם לא יחזיר אז מה כן יחזיק ולא בהפרש גדול מדי מהמחיר של ה modu82+
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב עם מארז של Cooler Master, Cooler Master Centurion 5 460watt, מארז כולל ספק. רציתי לדעת האם הספק והמארז, בעיקר הספק, איכותיים והאם הספק אינו ג'נרי או אינו טוב במיוחד שכן אני לוקח את ה-4850, ואני לא ממש רוצה שהמחשב יתקע לי באמצע משחקים כמו הספק הג'נרי שיש לי במחשב הקודם. קישור: http://skypc.co.il/pl_product~CAC-T05-460~6~0.htm ואם המארז והספק אינם טובים במיוחד מישהו יכול לתת לי קישור או הצעה למארז וספק כוח יותר טובים באותו מחיר בערך, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי מחשב שלא ממש עובד. ז"א הוא נדלק אבל נתקע עוד בשלבי ההדלקה. איך שלא יהיה, הבאתי טכנאי וראינו בביוס שהמתח של המעבד (זה שאמור להיות 5V) הוא על 4.9V פחות או יותר וזה של המאווררים שאמור להיות 12V הוא על 11.65V פחות או יותר. אז צריך להחליף ספק. עכשיו אני לא רוצה לבזבז מלא כסף על המערכת המעפנה הזו: P4 3.2Ghz Asus P5VD-MX 512MB 533 MHZ X 2 Radeon x1350 256mb קיצר מחשב מלפני שנה וחצי.. אני מעדיף מFox PC כי אני הולך לקנות משם מחשב אז זה יהיה לי הכי נוח. חשבתי ללכת על: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=945 FSP 400W ATX400-PNR , 120mm FAN, SATA X 2 P.PFC PSU תודה וסליחה על החפירה D:
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
עוד כמה שבועות אני רוצה לקנות מחשב חדש בKSP למשחקים בתקציב לא גבוה איזה מארז עדיף? (שניהם באותו מחיר) Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=5077 או Enermax Chakra ECA-3052BL http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=4181 לסופרנו יש חלון צד ודלת מקדימה וזה מוסיף לעיצוב ואפשר לשים בו 4 מאווררים 120 מ"מ (1 כלול והוא שקט) לצ'קרה יש מאוורר ענק 250 מ"מ שהבנתי שהוא שקט ואפשר להוסיף לו 2 מאווררים 120 מ"מ אבל הוא דיי מכוער לפי הביקורות שקראתי בNEWEGG הצ'קרה עדיף אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט כי הוא יהיה בחדר שלי שאני יושן בו. תודה נ.ב. באייבורי מוכרים את הסופרנו ב219 אז אולי אני יוכל לבקש מK…
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
פשוט הזמנתי מחשב מ-KSP ואמרו לי שנגמרו להם הTHERM... אז אפשר לקבל במקום באותו מחיר את ה-HEC שנחשב יקר יותר וטוב יותר... דעתכם?... המחשב הוא מחשב HIGE END עצבני שבניתי לי.... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הייתי בחנות מחשבים (לא משנה איזו) ואחד מן העובדים אמר לי "אתה תצטער אם תיקח ספק עם הספק X כזה, היה פה מישהו שלקח משהו דומה לפני חודש ואחרי שבוע חזר אלינו כי חשבון החשמל שלו קפץ פי כמה" מה אתם חושבים על זה? נכון? בוא נניח שיש אדם שאומר "ואללה אין לי בעיה גם להוציא 2000 שקל על ספק" והולך וקונה ספק של 1200W גם, ואחד שיש לו נצילות של 82+ אחוז. אכן הוא ישלם יותר בחשבון חשמל שלו מאדם עם ספק של 550W ונצילות דומה ?
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
{ייטב לא לכעוס} הנה המפרט...: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5Q PRO צורב LG GSA-GH20L X20 DVD זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe מארז כולל ספק Antec SONATA-II 450W והשאלה המתבקשת... האם הספק יחזיק???
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש ספקים של 400 וואט ויש גם כאלה של 800.. איך אני בוחר? או שזה רק לכאלה שעושים מודינג ושמים את כל הניאונים וכל השגעונות למיניהם? הצרכים שלי זה סתם מחשב רגיל, ונניח אני קונה מארז שאין בו ספק כוח (נכון יש כאלה שמגיעים מראש עם ספק לא? או שאני מתבלבל..?) אז זה משנה בין מארז למארז באיזה ספק כוח משתמשים?? ואני ראיתי ככה שיש פה כל מיני הסברים אבל אני צריך סתם תשובה מהירה וברורה אני רק רוצה לבחור משהו נכון למחשב שלי אני לא מעוניין ממש להתחיל ללמוד את הנושא תודה =]
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
אשמח לקבל עזרה בנוגע להחלטה איזה ספק לקחת למחשב החדש שקניתי לפני שבועיים. אז ככה, זה המפרט של המחשב: לוח אם של חברת MSI מדגם P35 Platinum Combo מעבד Intel Core 2 Duo E8400 זיכרון OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper דיסק קשיח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB כרטיס מסך inno3D Geforce 8400GS HDMI 512MB DDR2 PCI-E מארז Thermaltake Soprano DX + Window Black VE7000BWS מסך Samsung 20 206BW 2Ms LCD WideScreen Display - מחובר ביציאה האנלוגית של כרטיס המסך מסך שני Samsung 20 2053BW 2Ms 1:8000 LCD WideScreen - מחובר ביציאה הדיגיטלית של כרטיס המסך צורב LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 BLACK קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro בעתיד הקרוב אני הולך להחל…
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום איזו עוצמה של ספק אני צריך למחשב כזה ? מעבד Q6600 לוח אם P5Q PRO Muskin ddr 2 4068mb [2X2034 ] 1000mhz cl 5. 5. 5 .15 xp redline כרטיס מסך club3d ati radon hd 3650 512 mb ddr3 pcie דיסק קשיח Seagate GB 7200RPM, 32MB, SATA II 500 1 צורב asus asus cd rom 1 *אולי בעתיד כרטיס מסך נוסף חשבתי על הספק הנ"ל מה דעתכם ? האם זה מוגזם למחשב כזה? HEC 500TDT 500W תודה
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, הזמנתי את ה- SONATA III שממש מצא חן בעיני והבנתי שהוא מעולה אבל הוא מתעכב המון זמן במכס, אני מחכה לו כבר שלושה שבועות ומתחיל לאבד את הסבלנות... לכן אני מבקש את עצתכם: חשוב לי מאוד שהמארז יהיה שקט ואיכותי (וגם יפה). בנוסף אני צריך ספק עם המעבד במידה והמארז שתמליצו לא מגיע עם ספק כבאנדל. ושכל העניין לא יעלה על 700 ש"ח. עוד שאלה, מישהו יודע אם זה הגיוני שמארז מתעכב שלושה שבועות במכס? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב כזה מעבד 2.8 INTEL לוח אם INTEL CHEERY 915PCY כרטיס מסך GEFORCE 7300 GS זיכרון DDR2 512MB עכשיו, כל זה רץ על ספק ג'נרי 500W אני כבר הזמנתי זיכרון 2 GIGA (של G.SKILL) ואני הולך להזמין כרטיס מסך 8600 (כנראה מTMS ג'יגה זיכרון DDR3 של ספארקל עם קירור פסיבי) אני לא הולך לשדרג את המעבד כי אז אני צריך לשדרג גם את הלוח אם ואז לקנות מארז ואין לי כסף לזה.... בקיצור איזה מארז איזה ספק יכול להחזיק לי את מה שאני קונה? (הזיכרון וכרטיס מסך) כי נראה לי שמה שיש לי עכשיו לא יחזיק תודה אין לי תקציב כמה שיותר זול לא אכפת לי איזה חברה וזה.... רק שיחזיק
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אז אם אני הולך להחליף מחשב נניח עוד שנה, רוצה שלפחות המארז ישאר איתי (לקנות משהו טוב ושיספיק לי ליותר ממחשב אחד) כי סה"כ שאר החלקים כמו מעבד, כרטיס מסך וכו' מתיישנים. אז איזה מארז איכותי, גדול, עם איורור מעולה יש לכם להציע לי? חשבתי על מספר דברים כמו ה COOLERMASTER COSMO S ויש את הLIAN LI PC -80 ויש עוד כמה מה אתם מציעים?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-