ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
- 

אני מחפש מארז קר מכיוון שאני מתכנן לעשות oc למחשב והמארז העכשוי שלי אינו מספיק קר עם בעייה קלה בחיבורים(Raidmaxcobra) המארז צריך לעמוד בתקציב של מתחת ל600 שח ולאפשר שדרוג למערכת ולא להגביל אותה במקום או בטמפרטורה. תודה רבה מראש לעוזרים
- 

- 0 תגובות
 - 857 צפיות

- 

- 

התקשרו אלי מהחנות אמרו לי אין את המארז במלאי ויקח הרבה זמן אבל אתה יכול להחליף או RAIDMAX Sagitta Black או NZXT TRINTY [מפנדה] הם במלאי והמחשב יגיע איתם תוך 2-3 ימים. בבקשה תעזרו לי לבחור עד 5 בצהריים. תודה
- 

- 6 תגובות
 - 817 צפיות

- 

- 

הי, מה ההבדל בין השניים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2301&products_id=25502 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2301&products_id=25093 תודה
- 

- 0 תגובות
 - 793 צפיות

- 

- 

יש לי את הספק הזה מלפני שנתיים השאלה שלי אם הוא יצליח להחזיק את המפרט הבא Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray H57M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H57, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL9 ו GTX 260 שישאר מהמחשב הישן
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

כותרת
- 

- 3 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

האם הספק הבא: hec 300ar-tf יחזיק את המערכת הבאה: מעבד e6400 זיכרון 2x512 667 כ.מסך 7600 gt דיסק קשיח sata 2 250 mb צורב dvd של LG
- 

- 10 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

מדובר בספק כוח ג'נרי שעובד כרגע עם מחשב מיושן פנטיום 3 נדמה לי הרד-דיסק אחד 2 סידירומים וכרטיס מסך גם כן מיושן ... האם אני צריך לחשוש מחיבור הרד-דיסק נוסף? הספק יחזיק?
- 

- 5 תגובות
 - 668 צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות מחשב חדש כנראה מחברת KSP ששם המארזים והספקים מפוצלים. אני כנראה אלך על התצורה השניה לפני ההמלצה של http://hwzone.co.il/specslist/view/94/ ראיתי בKSP שני דגמים של enermax שיתאימו לצרכיי: ?Noisetaker EG425P-VE 420W? ב 420 ש"ח ?Liberty ELT400AWT 400W? ב 490 ש"ח כיצד זה שהספק של ה 420 זול יותר מזה של ה 400? האם אני מפספס כאן משהו? האם יש ספק כח אחר מומלץ מKSP (אני לא רוצה לפצל את הקנייה של המחשב) מעט זול יותר שיתאים לצרכיי לפי דעתכם?
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

היי לכולם אני צריך מארז אכותי טובה עד 450 שח עם חלון שקוף שיהיה קריר וטובה לא פשוט שהמחשב יתחממם אז מצאתי אחד בחברת THERMALTAKE SOPRANO + 2x120MM FANS BLACK ותמליצו לי איזה מארז מתאים לי דרך אגב לביטחון למיקום המפרט שלי כ.מסך:EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 מעבד:E6600 ספק כוח:TR2 Power W0101 550W Silent (24pin כזה שרציתי בתודה לעוזרים :) ;D [attachment deleted by admin]
- 

- 3 תגובות
 - 740 צפיות

- 

- 

ברצוני לרכוש מחשב לשימוש בסיסי ביתי, רכיבי הליבה יכללו: AMD Athlon II X3 445 Box Gigabyte GA-MA78LMT-S2 G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT LG GH22 SATA x 22 Black Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 אני מתלבט איזה מארז-ספק-קירור לקנות. רמת השקט המבוקשת היא: 8 +/- וברצוני מערכת יעילה אנרגטית וחסכונית. חשבתי ללכת על: ANTEC Sonata III no PSU Seasonic SS-350ET 350W Cooler Master Hyper TX 3 אמרו לי שזה קצת יקר לשימושים שלי ואולי כדאי לי לחפש משהו יותר זול, יש לכם המלצות?
- 

- 3 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

שלום, מצאתי הלילה ליד פח המחזור מארז מחשב במצב מעולה.. אז אמרתי נעלה אותו הביתה נפרק נראה מה יש בו.. בסופו של דבר מסתבר שפירקו אותו יפה והשאירו רק את הלוח אם והספק. הספק הוא של חברת MONO מודל ATX - 480 ככה שאני מניח שהוא ג'נרי כי אין לי שמצמץ מה זו החברה הזו. בכל מקרה רשום עליו הפרטים הבאים: 12V - 22 A 5V - 44A 3.3V - 30 A -5V - 0.5 A -12V - 0.8 A יש לי מחשב מלפני כמה שנים עם ספק ג'נרי של 300W וכרטיס מסך - 8800GT. אז השאלה שלי האם יש לי טעם / כדאיות לשקול להחליף בינהם אולי?..
- 

- 4 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

- 

Enermax Revolution85+ או Coolermaster M1000? אאה.. מצטער רק עכשיו ראיתי, CM זה Nvidia וEM זה ATI. אפשר לנעול
- 

- 0 תגובות
 - 637 צפיות

- 

- 

אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מארז בתקציב הנ"ל, בינתיים ההדעפה שלי היא לאנטק 900 ו2. הצעות? (שיהיה שקט עד כמה שאפשר, המארז יקנה מKSP).
- 

- 1 תגובה
 - 660 צפיות

- 

- 

כיצד ניתן לדעת לפני קניה עם ספק מסויים הוא שקט או לא לפי נתונים טכניים שלו ?
- 

- 1 תגובה
 - 823 צפיות

- 

- 

אני מחפש UPS למערכת שצורכת עד 500W + מסכי LCD 17 + נתב + מודם. השאלה היא האם ניתן למצוא UPS נורמלי בתקציב הזה לדרישות האלו או שצריך להתפשר על משהו. כמו כן אפשר להמליץ על UPS שיתן לי אפשרות לחבר אליו בנוסף גם מחשב ללא מסך שצורך לכל היותר 400W. אם יש UPS כזה שהוא לא בתקציב שרשמתי תמליצו עליו בכל מקרה ואולי אני אשקול להעלות את התקציב. תודה.
- 

- 4 תגובות
 - 741 צפיות

- 

- 

שלום אני קונה חשב חדש ואני רוצה מארז יפה עם חלון למחשב החדש, יש לי כמה שאלות על המארז הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemmenu.asp?id=4240 1. יש מקום לצורב DVD כי אני לא רואה שיש מקום 2. המארז הזה בא עם חלון? 3. איך המארז? איכותי? מאוורר? יפה? 4. אם יש מקום לכונן DVD איפה אפשר להשים אותו כי אני לא רואה שיש אפשרות מקדימה. 5. כמה יציאות USB יש בו<?
- 

- 11 תגובות
 - 984 צפיות

- 

- 

אני צריך ספק שיחזיק לי את ה955 ואיזה כרטיס כנראה ה4850 בנתיים זה ה2900pro שווה לקחת את ה620 של קרוסאר ב650?
- 

- 21 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

http://legitreviews.com/news/5963/ http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/22660-exclusive-xfx-black-edition-850w-power-supply-preview.html מסילה אחת שמספקת 70AMP על 840W תקן 80+ SILVER ומודולרי מחיר:בערך 200$
- 

- 8 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

אני חייב להגיע להחלטה עד מחר (יום רביעי) בבוקר. קניתי עכשיו מחשב הפרטים העיקריים שלו : מעבד E6300 לוח אם GIGABYTE p65p-S3 כרטיס מסך X1950 pro של PowerColor HD 320GB Seagate SATA II זכרון שני חתיכות של 1GB של Corsair מארז GIGABYTE Poseidon - יש בו 2 מאווררים אני חושב שזה כל מה שמשפיע על הצריכת חשמל בכל מקרה , הספק שקניתי הוא FSP 350W 60GLN הרבה אמרו לי שהוא לא יספיק לי אבל איפה שקניתי אותו אומרים לי שמצד אחד אין להם בעיה להחליף לי אותו אבל אין לי צורך. תוכלו להגיד לי אם הוא יספיק לי או לא? קניתי את המחשב הרגע ככה שבטח מחר יתחילו לעבוד עליו , אז יש לי זמן עד אז להחליט מה אני עושה. תודה חברים
- 

- 22 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

שלום, משדרג את המחשב שבבית ומחפש תחליך ראוי (או גרסא חדשה של) ה sonata III של אנטק (שהבנתי שכבר לא מיוצר). מבחינת התכונות שמעניינות אותי: זקוק למארז סולידי במראה (בלי חלונות שקופים וכו), שקט יחסית אך מאורר טוב, והתקנה ללא כלים (הכל בקליקים ולא בברגים). אודה על המלצות.
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

המחיר 800 שקל. בבקשה אשמח לתשובה בהקדם האפשרי. אני הולך להזמין עכשיו.
- 

- 6 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

אוקיי אני כנראה שהשבוע הולך לקנות מחשב חדש (כנראה יום שלישי מחנות KSP) יש לי כבר מפרט מוכן ומצויין לפי הרבה דעות ואני רוצה להתאים לו מארז אבל המבחר של KSP כל כך עלוב במארזים שאני לא יודע מה לקחת! תעזרו לי למצוא משהו טוב ויפה באתר שלהם (www.ksp.co.il) שיקרר כמו שצריך שיהיה יפה ואיכותי. אני יודע שרובכם תגידו לי לקחת את הCM690 ב410 ש"ח ולהוסיף לו 2 מאווררים, הקטע הוא שאני רוצה מארז יותר יפה שיהיה ברמה של CM690, משהו כמו TEMPEST שלא נמצא בKSP ואני לא יודע מה לעשות כבר!!! בקיצור תנסו למצוא לי מארז מתאים ומקסימום במקרה הכי קיצוני אם זה ממש לא משתלם אני אקח את הCM690 אבל אז אני צריך שתביאו לי 2 מאווררים טובים של KSP מהאתר שלהם וגם איפה צריך למקם אותם! תודה לכל העוזרים אני ממ…
- 

- 18 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש עם המעבד E6750, כ.מסך (900 ש"ח) ATI Radeon X1950PRO ו 2GB... איזה ספק אתם ממליצים לי כי אני יודע שה LIBERTY 400W מומלץ רק ל 8800... אבל אם צריך אותו אז תכתבו... תודה...!
- 

- 3 תגובות
 - 661 צפיות

- 

- 

מדוע אין בפורום בדביק רשימה של ספקים מומלצים לפי מחיר או לפי WATT ?
- 

- 4 תגובות
 - 1.5k צפיות
 - 1 follower

-