ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,707 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מארז MIDI איכותי, שקט, עם מסננות נגד אבק. יצאות: firewire, usb, audio מחיר יעד 350 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא עד בסביבות 500 ₪, אפשר לחרוג מעט. השימוש הוא עריכת ווידיאו מקצועית.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray AMDpen2965Tray 1 Arctic Cooling freezer 7 pro rev 2 gigabyte-ga-790xta-ud4 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI HEC Win+ 600 600W case: NZXTHUOO1 lcd samsung 23 P2350 חשוב לי שיהיו לפחות 3 מאווררים רצוי עם לד,שיהיה שקט ואיכותי עד כמה שניתן. הומלץ לי על ANTEC 300 לא אהבתי את העיצוב בכלל. מה דעתכם על ANTEC 900 לא ככ אהבתי גם לצערי Cooler Master HAF 922 Mid tower את המארז הזה אהבתי והבנתי שהוא טוב אבל הוא חורג בהרבה מהתקציב. מארז Thermaltake דגם Bach Vx דלת צד עם חלון כולל 2 מאווררים?? איז המארז הזה?? והאם המארז במפרט טוב מהמארזים שרשמתי או עדיף? ואם יש לכם להמליץ לי בבקשה על מארז …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם! מבקש המלצה למארז בכותרת. כרגע המחשב שלי נמצא בתוך מארז מהסדרה HEC 6AXX אשר עבר השקטה, אבל ת'אמת נמאס לי קצת ממנו ובעיקר מהעיצוב שלו (הוא נראה מאד מצ'וקמק ליד K60 במחשב השני שעומד לידו) ומחוסר אפשרויות בסידור כבלים בתוך המארז. הייתי הולך מבלי לחשוב על עוד K60 אבל כרגע אין אותם במלאי ולא ידוע עם יחזרו אליו מתישהו. חשבתי אפילו ללכת על K56 אבל בעיקר חסר לי שם הפילטר מתחת לספק הכח. המארז הולך לעבור השקטה, כל הכונה היא לקבל כמות רעש מאווררים מינימלית, כי המחשב משמש לפעמים להקלטות קול. כמו כן, כפי שכתבתי בכותרת, חשוב לי שהמארז גם יהיה מאוורר טוב ( עבור מחשב ללא OC) וטמפרטורת החלקים תהיה נמוכה - המחשב עובד הרבה שעות ביום. מה הייתם מציעים בתקציב עד 500 ש"ח, בעדיפות…
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז תקציב 500-1000 ש"ח, באים בחשבון Mid/Full Tower צריך להיות שקט, מאוורר טוב, עם מסנני אבק, מקום ל-5\6 דיסקים ומקום ל-Noctua NH-D14. חשבתי על Cooler Master HAF 922, Antec P183, Antec 1200. מה אתם אומרים? המלצות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני לפני קנייה של מחשב חדש, לא מבין בענייני חומרה וצריך ייעוץ והכוונה. אז כמו שאמרתי מוכן להשקיע במארז עד אלף שקל אך כמובן שואף לכמה שפחות ובעיקר למארז שיענה על הדרישות שלי ולא מעבר. *חשוב לי מאוד מאוד מאוד מארז "סגור" וכמה שיותר ממוגן לאבק ופרוות בעלי חיים משניהם יש הרבה בחדר שלי. אני רואה שלכל המארזים יש פתח עליון כזה, רשת+מאוורר "בתקרה" של המארז. מפחיד אותי מאוד הדבר הזה, נראה לי שמלא אבק יחדור משם. אם יש מארז בלי העניין הזה, מצויין. מסנני אבק שנוח להסיר ולשטוף!זה חובה. אני רואה שלחלק מהמארזים יש דלת קדמית. אם זה תורם למיגון נגד אבק, רוצה כזה. *שקט-רוצה מארז שקט.לא שואף לדממה מוחלטת, אבל שקט. *גודל-רוצה מארז קטן יחסית. ראוי לציין שאני לא מתכוון לשים בתוכו כרטיס גר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי כמו שציינתי בכותרת אני מבקש את המלצתכם למארז+ספק שקטים ככל האפשר עדיפות לספק מודולורי או לפחות עם 5-6 יציאות מתח לSATA המפרט שלי הוא: GIGABYTE GA-EP35-DS3R מעבד E6550 (אם אני זוכר נכון,אני לא מול המחשב כרגע) HD2600XT HDMI 512MB PCIe מאוור למעבד ninga 2 עדיין לא הורכב ו 4 דיסקים SATA (וכן אני צריך את כולם ) לא מתוכנן שום OC יכול לחרוג ב200-250 ש"ח אם ההפרש מצדיק לדעתכם
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למארז+ספק עד 600 ש"ח אני רוכש את הציוד מזיגזג אז המלצות משם בבקשה המערכת שהוא אמור להחזיק : כ.מסך X1950PRO מעבד E6300 DUO CODE 2 HD תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המארז+ספק הג'נריים שלי המפרט: a64 3000+ s754 gigabyte k8ns 512 mb ram 80 giga wd sata geforce 5700 ve floppy צורב CD צורב DVD יתכן ואני אוסיף עוד דיסק קשיח של 250 ג"ב אשמח לקבל המלצות לספקים זולים(יתכן שאני אשאיר את המארז הקיים ואני אעשה לו מודינג לשיפור האוורור) או לדילים זולים של מארז+ספק. אני לא נותן מחיר מדוייק כי אני לא מתמצא אבל כמה שיותר נמוך. אני מעוניין בחנויות באיזור חיפה = KSP NOA MARDANIT IVORY וכדומה ראית במקרה בIQPC (אפילו שהם באשדוד-רק בשביל דוגמה) מארז+ספק של קומפיוקייס ב340 שקל.. האם הדיל מומלץ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1518 בשחור או לבן, עם 2 מאווררים .. בלי המאווררים זה פחות 40 שקל.. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
הי כמו בכותרת, אני רוצה לחבר מגן ברקים איכותי למחשב. כרגע המחשב, המסך המדפסת והראוטר מוזנים דרך אל פסק ADVICE MBR 1050. לא מבין ולא מכיר את ההבדלים. אפשר לקבל המלצה למשהו איכותי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, בעקבות מבצעי בלאק פריידי עשיתי שדרוג למחשב והבנתי שהספק הישן שלי כבר חלש וגם צריך שדרוג, מחפש המלצות לספקים טובים. ספק נוכחי Cooler Master 460W RS-460-PCAR-A3 המפרט: לוח אם Ga-ma790xt-ud4p מעבד AMD Phenom II X4 965 כ. מסך AMD Radeon HD7870xt הארד דיסק WD Cavaiar Black 1TB SSD: evo 850 צורב DVD של LG GH22NS50 זכרונות 2x8GB של Crucial ראיתי בכתבה באתר שיש מבצע: "ספק כוח 700 וואט של חברת FSP מוצע בשתי החנויות בעבור כ-350 ש"ח – מדגם Hyper ב-TMS ומדגם Hexa ב-WellCom." האם זה ספק מומלץ? או שאולי זה overkill ועדיף משהו פשוט יותר. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מפרט המחשב הוא : מעבד Intel 2.66GHz FSB 1333MHz Socket LGA1366 Core i7 920 זכרון OCZ OCZ3RPR1866C9LV3GK 3072 MB לוח אם Gigabyte GAEX58UD4 כרטיס מסך Sapphire HD4890 1GB מארז CoolerMaster HAF 932 כונן קשיח (כפול שתיים ב RAID) WD RE3 500 GB, 1.2 million hours MTBF, 16 MB Cache, 7200 RPM WD5002ABYS קירור למעבד Zalman CNPS9700 עדיפות ברורה לספק איכות כמו כן שיחזיק גם תוספות בהמשך אין חשיבות לרעש וכו' בתודה מראש אבי
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הספק למערכת שבצד מינוס כ.מסך שיוחלף ב-SLI של 560TI (אגב הכ.מסך למכירה). לפי איזה תוכנה שהמליצו לבדוק איתה הגעתי לצריכה מקסימלית של 675W כולל הדיסקים ה-OC המאווררים וכל השאר. ראיתי שחלק מהספקים מגיעים עם רייל חדש חזק ואחרים עם מספר ריילים חלשים. מה עדיף? והאם מבחינתי זה משנה משהו, האם יש לי יכולת לבחור איזה רייל ילך לאן (לפי ה"פורט" בספק) או שבכלל מדובר במשהו פנימי? חשוב לי שיהיה שקט. הסתכלתי על ה-X-760 של SeaSonic ו-על סדרת ה-AX ו-HX של Corsair, ה-TX רועש מידי וההבדל בין ה-HX ל-AX הוא 40 שקל. לכל אילו רייל יחיד. מצד שני יש את האנרמקסים למיניהם שיקרים בטירוף אפילו לסדרה הבסיסית (NAXN). את ה-Antec HCG/HCP שמגיעים עם 4 ריילים ולא מצאתי מידע לגבי כמות הרעש שלהם. כנ"ל לגבי HEC…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המערכת מורכבת מ P4 2.4GHZ ללא OC לוח אם MSI PT880 2 הרד דיסקים 2 כוננים אופטיים ו-1G זיכרון (2X512) נראה לי שלכרטיס מסך הזה צריך כניסה של pci-e ובעדיפות שהספק יהיה כמה שיותר שקט כי המחשב משמש כמעיין HTPC תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
דרישות הכרטיס מהאתר של ATI הם: 450W אבל עם כל הספקים שיש היום לא הבנתי כ"כ מה אמיתי ומה לא האמת שגם מארז עדיין לא בחרתי ואם יש שילוב משתלם זה גם יעזור לי. בינתיים מצא חן בעיניי הNSK6500 או NSK4400 מארזים בסביבות ה200 ש"ח ולא הבנתי את ההבדלים בינהם חוץ ממה שנראה מקדימה. אם המחיר שלי בדיוני אשמח אם תתקנו אותי תודה רבה יניב
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מבקש המלצה לספק כוח עד 450 ש"ח שיתאים לאחד המחשבים הישנים שלי שאני חושש הספק שלו לא בסדר. יש בו צורב ו 3 דיסקים: primary: 60GB IDE slave 1: 320GB IDE slave 2: 500GB SATA 2 גם מכונה משולבת מחוברת אליו. שאר המפרט שלו: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4VP-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset VIA VT8751A Apollo P4M266A System Memor…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המפרט למטה והתקציב הוא בין 300 ל400. OC כן מתוכנן אבל לא משו רצחני (אני מקווה לסביבות ה-3 :) e6300 965P DS3 x1950xt צורב DVD ו2 דיסקים קשיחים 160 ו-250 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אם יש לכם משהו בלא יותר מ560 ש"ח כולל משלוח, אשמח לדעת. אני קונה בבאר שבע. ובחרתי בKSP בספק ומארז (כל אחד לחוד). ANTEC TWO HUNDRED ב 245 ש"ח. וב SEA SONIC 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET ב 310 ש"ח. אספקה חינם (אני ניגש לחנות). עכשיו הבנתי שיש כל מיני באנדלים שיכולים לעשות את הקניה יותר משתלמת. אם יש לכם רעיונות כלשהם או מכירים איזשהו מבצע באיזו חנות עלומה, אשמח לשמוע! תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי הספק שלי שבק חיים. מסתבר שהגיע הזמן לקנות חדש. בספקים אני ממש לא מבין לכן אני אשמח להמלצה, משהו עד 300 ש"ח המפרט שלי (ממה שאני זוכר כי אין לי את המחשב שלי עכשיו ) הוא: מעבד: AMD PHENOM II X3 2.4 GHZ לוח אם: ASUS AM משהו....סורי ממש לא זוכר כרטיס מסך: ATI 4870HD מה שאני יכול להגיד שמה שהיה לי עד עכשיו הוא טומהוק של אנרמקס 450W מודל ETK450AWT לכן באותם נתונים אני מניח שיתאים. כמו כן אשמח להמלצחה על חנות באזור המרכז (סוקולוב) בחולון בגלל שאני חדש באזור ולא מכיר עדיין את החנויות פה. אם אפשר כמה שיותר מהר כי מחר בבוקר אני רוצה כבר ללכת ולקנות!
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אתמול נשרף לי הספק ואני מחפש להחליפו עוד היום. להלן מפרט בן 7 שנים: מק"ט שם המוצר כמות C4770T Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray 1 DCACO-FP701-CSA01 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 1 GH87HD3 Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 1 …
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
המפרט: Athlon כפול ליבה 4 ג'יגה זכרון DDR2 כרטיס מסך מובנה על הלוח אני יודע שלא נכון להציג ככה מפרט, אבל אין לי איך להוציא את המפרט המלא. המחשב מושבת בגלל הספק. הספק שמת: hec-400tr-tf (אולי זה יעזור) בסה"כ אני מחפש ספק סביר+ שיעשה את זה העבודה, ולא ספקים ב-500 שקל שמתאימים למחשבים חזקים ולי כנראה אין צורך בזה. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה לספק איכותי. ספק שנחשב טוב באופן כללי ונותן את התמורה למחיר. עדיפות לספק בעל וואט גבוה, הספק אמור להיות לשימושי OC ומשחקים. לא מחפש את ה'טופ אוף דה ליין', אלא אחד שיספיק לי לשימושי OC קטן ואפשרות הרצת 2 כרטיסי מסך כבדים במקביל (דוגמאת R9 290 ודומיו). תודה לעוזרים. מפרט מחשב: מעבד - Core i7 950 לוח אם - GIGABYTE X58A - UD3R
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום צריך את עזרתכם אני מחפש ספק כוח 500W בשביל מחשב חדש שיהיה שקט בעל ביצועים טובים ושיהיה בעל חברה מוכרת בעיקרון אני מוכן להשקיע 350 אבל לא אכפת לי לחרוג אם צריך תודה על כל עזרה שתתקבל.
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש, וכל נושא הספק קצת מטריד אותי... המחשב הוא: Intel i5 760, עם 4 ג'יגה זיכרון, כרגע שני דיסקים קשיחים, כרטיס מסך 9600GT עם OC. הדרישה מהספק היא שיהיה איכותי, שקט יחסית, ושיתמוך בשדרוג עתידי של הוספת זיכרון, הוספת דיסק קשיח או שניים, והחלפת כרטיס מסך (למשהו חזק יותר ממה שיש עכשיו, אבל לא משהו מפלצתי). בהתחלה כיוונו אותי אל SS-400ET, אבל כבר אין אותו בחנות בה אני הולך לרכוש (http://www.iqpc.co.il - אבקש התייחסות/המלצה למה שקיים אצלם). בתוספת מחיר קטנה יש את SEASONIC S12II 430W BRONZE או את SEASONIC 500W : SS-500ET. קיבלתי את הרושם שהסדרה S12II היא איכותית ושקטה יותר ולכן חשבתי ללכת עליה, אבל נאמר לי גם שכדאי SS-500ET כדי שיהיה ספק חזק יותר שיתמוך…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי לפני קנייה של ספק OCZ 520W POWER STREAM שאלתי היא האם יחזיק לו מערכת די רצינית של E6600 8800GTX 2GB ולוח STRIKER ושני האריסקים אחד 10KRPM של WD ועוד אחד 300GB?? האם הספק יחזיק??האם מודולרי ובכלל המלצות כי אני המלצתי לו על הליברטי 400 שהוא ייתן לו מספיק מרווח מקום האם הספק הזה מודולרי/אמין ושווה את התמורה?מה אתם אומרים? תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-