ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,707 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שבמסילות ה12V ההבדל ביניהם הוא ב2A והמסילות הללו הולכות למעבד לכרטיס גרפי ולכוננים. עכשיו יש ביניהם הרי 100W הבדל, במה הוא מתבטא? לאיזה צרכים הוא משמש? השאלה שלי היא מסקרנות, כבר יש לי ספק - תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם,החורף הגיע ... הייתי רוצה את עזרתכם בהמלצה על ספק עבור המפרט: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB קירור: Zalman CNPS8000 לוח אם GIGABYTE X38-DQ6 s775 C2Q 1333Mhz, Intel X38, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כפול 2 סה"כ 4 GB כרטיס מסך ASUS 8800GTS 640MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיס קול Creative Audigy SE 7.1 (PCI) דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA מערכת הפעלה בלבד 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II שלוש חתיכות סה"כ 1.5 טרה צורב Optiarc AD-7173S DVD±RW x18, DL x8 Labelflash Black Sata רשת D-Link DWL510-G+ 802.11G PCI ספק כוח Advanced Gold 650 W SWEEX הבנתי שיש לו הגנה מסויימת…
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מחשב amd 64 3000 (s-939) ובשביל מסך crt 17' samsung 793df כהגנה מברקים והפסקות חשמל / קפיצות מתח פתאומיות. המחשב מכיל: GIGABYTE 6600GT HEC Compucase CI-6A21 400W אני רוצה ups שידע לכבות את המערכת אם אני לא נמצא מול המחשב, וכן שיהיה שקט. האם בד"כ מחברים רמקולים ל ups, או שאפשר לוותר עליהם כי יש להם שנאי? בתודה, ערן.
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום, האל פסק הישן שלי (Advice e-com) כבר לא עובד כמו שצריך - הוא לא מחזיק את המחשב בהפסקות חשמל. הבנתי שלא משתלם כלכלית להחליף מצבר ושכדאי לקנות אחד חדש - האם זה נכון? במידה וכן, אני זקוק לאל פסק חדש. אשמח לקבל המלצות לגבי דגמים מומלצים. מבחינת תקציב - אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף, אבל אני אשלם כמה שצריך בשביל שיהיה לי אל פסק סביר שמחזיק את המחשב כמה דקות בהפסקת חשמל. רשמתי בתקציב בכותרת עד 400 ש"ח סתם כדי שיהיה משהו כתוב, וכי ראיתי משהו באיזור המחירים האלה. אני אשמח לשלם פחות, אבל אם אין ברירה וצריך לשלם יותר אז אני אשלם. במילים אחרות - התקציב גמיש. נכנסתי לאייבורי (כן, אני יודע מה הדעה לגביהם, אבל פתחו סניף חדש ממש ליד הבית שלי...) ויש להם את Advice PRPC650 (עולה 340 ש"ח…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאחר ואני עומד לרכוש מחשב חדש בימים הקרובים עקב פטירתו של לוח האם הנוכחי שלי (מפרט בצד) אני מחפש המלצה על מארז FULL TOWER עד כ1000 ש"ח. כרגע עומדות בפניי אופציות שממש קשה לי להחליט ביניהן. 1.HAF 932 2. אנטק 1200 3. קולרמאסטר STORM SNIPER נתחיל בזה שאני לא נעול על אף אחד מהדגמים הנ"ל (הם פשוט כמה כאלה שיצא לי לעבור על ביקורות עליהם) ואם יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע. מה אני רוצה מהמארז? 1.שיהיה גדול ומרווח (ולכן פול טאוור) 2.סידור כבלים - הכרחי שיהיו אופציות נוחות לסידור הכבלים. 3.קירור - מארז קר , ומאוורר עם אופציות נוחות להוספת מערכת קירור מים בעתיד הקרוב. 4.רעש - הגורם הכי פחות חשוב מהארבעה אבל שלא ירעיש כמו טרקטור. תודה מראש לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך אל פסק בשביל המחשב שלי כי יש אצלנו הפסקות חשמל כמעט כל יום ולפעמים אפילו כמה פעמים, ההפסקות נמשכות לשניה עד 10 דקות ובמקרים נדירים ליותר מזה. כבר נהרס לי ספק כוח אחד בגלל זה. אני לא מבין כלום באל ספק אז אולי הבקשה שלי תהיה לא הגיונית אבל מקסימום תתקנו אותי. אני צריך אל ספק שיחזיק מספיק זמן בהפסקות חשמל האלה, שישאיר את המחשב דלוק ואם הבטריה שלו הולכת להיגמר אז שיכבה את המחשב באופן חכם בעצמו (אם זה אפשרי בכלל). המחיר לא רלוונטי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אל פסק איכותי ולא בקיא בתחום כבר זמו מה. האם אפשר לחבר את הנתב לאל פסק ויהיה חיבור לאינטרנט במקרה של הפסקת חשמל? מה עלות ותדירות של החלפת מצבר?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאור 5 הפסקות חשמל ב-3 ימים (...) החלטתי להגן על המחשב החדש בעזרת אל פסק (מה גם שההארדיסק במחשב הקודם נדפק - לדעתי בגלל רשת החשמל המקרטעת שבאזור שלי). אין לי תקציב ברור, אך אני בהחלט לא מתכוון לעבור את הסכום הבינוני פלוס (מה שזה לא יהיה...). חשוב לי שהמערכת תוכל לכבות את המחשב אוטומטית כי אני לא נמצא מול המחשב בכל זמן שהוא דולק... לפי המאמר ב-YNET אני מניח שקו המוצרים הוא Interactive Line וגם: "השקעים: מוצר אל-פסק טוב יכלול מספר שקעים, חלקם עם הגנה בלבד וחלקם עם הגנה וחיבור לסוללה. בזמן הפסקת חשמל לא ממש חשוב אם הרמקולים יפעלו או לא אבל תרצו, מן הסתם, להגן גם עליהם. לכן, רצוי לא להתפשר ולקנות מוצר הכולל גם שקעים לטלפון ולחיבור רשת, כדי לתווך בינם לבין חיבור האינטרנט של…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתחיל משאלה עקרונית, האם אפשר לקנות אל פסק ולחבר אותו לשני מחשבים ובעת הפסקת חשמל הוא יכבה את שניהם? המחשב הראשון: A64 3200 MSI K8Neo4 Platinum Geforce 6600GT 1BG RAM 1 HD 1 DVD 1 DVD/RW CRT 19" - G90FB FSP 350 THN בקרוב נכנס גם הX-Fi XtremeGamer. המחשב השני.. סתם עגלה - P2. משמש רק לקריאת דוא"ל. אני מעוניין באל פסק שיחזיק את המחשב הראשון בקלות, וגם חושב בכיוון של אל פסק שיכול להחזיק את שניהם. (תלוי במחיר/כדאיות) נקודה למחשבה: בעוד 6 חודשים אני קונה מחשב חדש - האם שווה לקנות היום אל פסק יקר יותר ע"מ שיחזיק היום את שני המחשבים הרשומים למעלה, ובעוד 6 חודשים לחבר אותו למחשב הראשון פה + העתידי (ארבע ליבות, כרטיס DX10) או שעדיף לקנות אל פסק אחד לשני המחשבים הקיימים ובעתיד אחד …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך אל פסק (UPS) למחשב שולחני , הדרישות הן שיאפשר עבודה של באיזור ה 30 דקות עם מסך , שיצפצף כראוי כדי שיוכלו לשים לב שאין למחשב חשמל , מצד שני שיהיה קל להפסיק את הצפצוף. המחשב הוא משרדי , ספק 450W לא זוכר בדיוק איזה מעבד אבל הוא נקנה לפני כ 4 שנים (אני חושב ש E6750) , מסך DELL בגודל 23". הבנתי שה UPS-ים של advice מומלצים? אודה לכם מאד על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון... אני רוצה המלצה לאל-פסק בעיקר שיחזיק את המחשב לכמה דקות בהפסקת חשמל ואם אפשר שיכבה אותו אוטומטית... עדיף במחיר כמה שיותר נמוך כמובן.... תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום. אני צריך להתאים אל-פסק למערכת החדשה שלי. למערכת הישנה שלי היה אל-פסק של 600VA והוא החזיק אותה בסדר גמור. במערכת החדשה שלי לדעתי זה יהיה קצת מידי, לכן אני מחפש משהו חדש, שיכבה את המחשב אוטומטית בזמן הפסקת חשמל. המפרט הוא כזה: E6750 DQ6 GSKILL 2GB 8800GTS 640MB 4*HDD 2*DVDRW CORSAIR 520W TT EUREKA Benq 17" LCD (בעתיד סמסונג 22"/דל 20") איזה הספק של האל-פסק אני צריך? האם 750-800VA אמורים להספיק למערכת הזאת? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
תקציב 2000-3000 ש"ח מיועד להחזיק לכ 15-20 דקות מחשב עם LCD 24 אינץ' וספק 610W של PC POWER AND COOLING http://www.pcpower.com/power-supply/silencer-610-eps12v.html דרישות: כיבוי אוטומטי במקרה שאין חשמל ואין אף אחד ליד המחשב מתחבר ל USB עם אפשרות להחלפת סוללות חיווי ובקרה עם מסך LCD קטן
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם אם תעזרו לי למצוא אל-פסק שיוכל לשמור על מחשב בעל ספק כוח Corsair CMPSU-520HXEU 520W ומסך LCD של 20 אינץ' (2007WFP). במקרה של הפסקות חשמל, הייתי רוצה שיחזיק את המחשב לזמן מספיק בשביל כיבוי מסודר, ושתהיה אופציה לכיבוי מסודר אוטומטי אם ההפסקה מתרחשת כאשר אני לא בסביבה. קיוויתי ש-500 ש"ח יספיקו. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי אל-פסק של "איתן הנדסה" בהספק של 600VA והוא לא ממש מספיק לי (או שהוא נדפק כבר) , כשיש קיפצת מתח המחשב נכבה. לכן אני מחפש אל-פסק טוב ואמין שיגן על המערכת מפני קפיצות מתח ומפני נפילות חשמל (לא צריך לזמן ארוך - כזה שאספיק לשמור ולכבות את המחשב). המפרט בפרופיל שלי, האם אלפסק של חברת ADVICE בהספק של 650VA או 700VA יספיק? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤551 לוח אם: ASUS M2A-VM ¤379 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ¤1024 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ ¤445 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤172 זיכרון: PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 ¤267 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤225 ספק כוח: FSP 450W ATX450-PNR , 120mm FAN, SATA X 3 , PCI-E P.PFC ¤230 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤117 מחיר סופי: ¤3410 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il ---> אני מרוצה מה- Advice PR Digital 750 שיש לי, אבל אין לי כסף לעוד אחד כזה…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בצד, אשמח לאל-פסק טוב שאתם יודעים שהוא לא איזה חנטריש שמתקלל תוך חודשיים, משהו שיחזיק כמה שיותר זמן מעמד, עם אחראיות כמובן אם אתם חושבים ש-400 ש"ח זה לא מספיק אנא ציינו זאת. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 19.01.2011 בשעה 18:53:11 מישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב חדש ומתלבט לגבי מארז וספק כח תעזרו לי לבחור, תקציב: מקסימום 1.000 ש"ח לכל חלק --------------------------------------------------------------------------------------------- ההתלבטות בין 4 דגמים של המארזים. איזה מבין הדגמים האלה אתם ממליצים ? אם יש דגם אחר שאתם ממליצים ולא צינתי מטה אז אשמח לדעת עליו. Compucase 6A19 Compucase 6A21 Compucase 6920 Compucase 6C29 Gigabyte Aurora GZ-FSCA1 ---------------------------------------------------------------------------------------------- מה לגבי הספק הזה ? Enermax LIBERTY EL500AWT 2.2 500W אם יש דגם אחר עליו אתם ממליצים אז אשמח לדעת עליו. -------------------…
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני בונה מערכת אשר מבוססת על CI7 וכרטיס מסך 4870 , אני מחפש מארז בתחום של 400 ש"ח , שיהיה שקט ויקרר טוב , הספק שאני מתכוון להשתמש הוא CORSAIR VX 550 , במידה ויהיה צורך במאווררים נוספים אשר אינם מגיעים עם המארז , אנא ציינו זאת , תודה .
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מבקש המלצה למארז כדלקמן: 6 מפרצי כוננים HDD גובה מקסימלי : 44 ס"מ. כל השאר לא משנה, גם המחיר לא משנה. אני מחפש משהו כזה כבר הרבה זמן. תודה למי שיש לו המלצה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe שיהיה אסתטי ועוד יותר חשוב זה השקט. אני יודע שבתקציב הזה זה לא יהיה שקט כמו מארז ב- 1000 ש"ח אבל חשוב לי שאני אוכל לישון כשהוא עובד לידי. לא חשוב לי אם יש/אין חלון. אני חושב שספק של 450W יספיק. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט מחשב (מפורט מטה), ומחפש מארז וספק כוח טוב של 500W : 1. במקום ספק כוח LIBERTY 400W של ENERMAX הומלץ לי על Liberty 500W, מה לדעתכם מומלץ ? 2. כעת בחרתי את המארז Coolermaster CM 690 Black RC-690, אך חשוב לי שהמארז יהיה שקט (וגם מודולרי ונוח כמובן), על איזה מארז אתם ממליצים ? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM http://tms.co.il/product/4491 1425 ש"ח לוח אם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based http://tms.co.il/product/3769 657 ש"ח ספק כוח LIBERTY 400W של ENERMAX http://tms.co.il/product/2191 393 ש"ח PQI DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9493 435 ש"ח קירור למעבד : Arctic Cooling Freeze…
-
- 52 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בתקציב אני מבקש את המארז הכי טוב מקורר ונוח וכמובן נראה חיצונית טוב לדעתכם .. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום חברים, אני ממיר מחשב רגיל ל-HTPC. אני צריך לרכוש מארז מתאים לכך ולהעביר אליו את כלל החלקים הקיימים (ספק, קשיח, מעבד, זכרונות, לוח אם Full ATX) אודה לכם על המלצה על מארז נאה ומתאים ועל לינק אם אפשר למקום המאפשר קנייה. לא רשמתי תקציב מדויק מכיוון שאני מחפש פשוט את התקציב המינימלי ואיני יודע כמה לרשום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-