עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Tomerm,

היי לכולם. יש לי מארז של THERMALAKE מסוג ARMOR MX וכן ספק כח של HEC מסוג UB420. במארז יש את הקירור הבא : מאוורר גדול בחלון צד ובקדמת המחשב שמכניסים אוויר, פתח למעלה וכן מאוורר אחורי שמוציאים אוויר. בנוסף גוף קירור על המאבד ועליו מאוורר 12mm וכן המאוורר של הכרטיס מסך עובד על 100 אחוז. ואני לא מתעסק עם OC. הבעיה היא שהמחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש כל כמה זמן שאלתי היא האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מתחמם ייתר על המידה ולכן המחשב מאתחל את עצמו (HD 4850)? או אולי הספק לא מספיק חזק בגלל כל המאווררים ולכן כל כה זמן יש נפילת מתח ? הצעות ייקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by atiasdudi,

אני לפני קניית מחשב חדש, הייתי נעול על הסיסוניק מההתחלה אבל עכשיו ל IQPC יש גם את ה OCZ המפרט יהיה Phenom II X3 720 MA770-UD3 Sapphire 4870 Toxic מה יותר כדאי? או שעדיף לחסוך 50 ש"ח ולקחת את ה Seasonic SS-500ET שיותר ישן מ S12II

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש מארז במחיר של 500 שקל +-. המארז אמור להיות מותאם לכרטיסי מסך הגדולים יותר שיש היום בשוק ולכן עליו להיות גדול. כמו כן אני רוצה שבמארז יהיה חלון גדול, כמה שיותר גדול יותר טוב , אם יש מארז שכמעט כל הדלת שלו היא חלון זה יהיה מצויין. אני מכיר מספיק מארזים טובים- הבעיה שבאף אחד אין חלון שמספק אותי, אז חשבתי שאולי אתם מכירים איזה דגם... כמובן שהמארז צריך להיות קריר ועשוי מחומרים איכותיים, סידור כבלים ממש לא חובה במארז. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  4. האם ניתן להפעיל ספק כח מבלי לחבר אותו ללוח אם? נתנו לי אחד כזה ואני מפחד לחבר אותו למחשב שלי. אני רוצה להפעיל אותו ולבדוק מתחים. כיצד ניתן להפעיל אותו ללא חיבור ללוח אם?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Phanatic,

הזמנתי מחשב מ IQPC אבל אין להם את ה S12II-500 אז אני צריך לבחור אחר התקציב עד 480-500 ש"ח היחידי במלאי של Seasonic שיש להם זה הגרסה המודולארית של הספק שבחרתי - M12II500 זה או ה Corsair VX450 מבחינת תקציב שניהם נכנסים אז אל תסתכלו על המחירים, פשוט תנו לי את מה שיותר עדיף לי מה יותר עדיף למערכת הבאה: Phenom II X3 720BE מתוכנן OC ופתיחת ליבה רביעית אם יתאפשר Scythe Mugen 2 Gigabyte GA-MA770-UD3 Powercolor 4850 PCS+ רק כרטיס אחד ולא מתוכנן CF בעתיד אז אולי ספק עם 2 יציאות PCIE יהיה מיותר הארד-דיסק 1TB וצורב Sata 3 מאווררים של 120mm תודה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  6. שלום, רכשתי כרטיס מסך חדש בעקבות רכישת טלויזיה: Sparkle GeForce 9400 GT Series - SF-PX94GT512D3-HP Passive היום התקנתי את הכרטיס, והיו קצת בעיות שאני משער שנובעות מספק הכח הג'נרי שיש לי (400W) ולמרות שברגע זה המחשב כן עובד עם הכרטיס, אני מרגיש ומניח שזה לא יציב בעקבות הספק הישן והלא איכותי, למרות שלכרטיס אין חיבור מיוחד. הייתי רוצה לקבל המלצה לספק טוב ומשתלם (200-300 ש"ח), בעל התמורה הטובה ביותר לכסף, אין לי צורך בספק יקר ואיכותי יתר על המידה, המחשב משמש לאינטרנט ויהפוך לסוג של HTPC, לא מדובר על הרצת משחקים, העומס הרב ביותר (שבגללו נרכש הכרטיס) הינו וידאו ב- FULL HD, כאשר אני מדבר על 1080p MKV ולא בלוריי ודברים כאלה, לפחות כרגע.. המפרט שלי הוא: לוח אם: Asus M2NPV-VM בלוח …

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  7. שיהיה מארז מאוורר מאוד אם אפשרות להוספת מאווררים ושיכנס בו MUGAN 2... לא איכפת לי רעש אני רוצה איוורר וגם יופי, אם אפשר לקבל המלצה אני אשמח איך ה APOLO?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, אני לקראת רכישת מחשב, ואני מתלבט בין שני מארזים: NZXT Hush Black או CM690. אשמח לחוות דעת לגבי שני המארזים. יתרונות, חסרונות ומה עדיף כמובן. כמו כן, אם יש מארז אלטרנטיבי אחר בטווח המחירים שלהם, אשר עדיף על פני שניהם, אשמח לשמוע. תודה מראש.

9. נתקלתי במערכת שנראה לי שהצריכה שלה קצת גבוהה בשביל הספק הנ"ל האם הספק הזה באמת חזק להחזיק את המערכת הזו???? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  10. תקשיבו יש את הספק הזה: http://skypc.co.il/product.asp?cat2c...RS-390-PMSR-A3 ולי יש כונן קשיח ישן ( ישן עם חיבור IDE) ורשום שם ב connectors שיש 2 חיבורי SATAX2 ואני לא יודע אם אפשרי לחבר את זה לכונן קשיח כמו שיש לי

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by ranko,

ברשותי מחשב נייח,בערך שנתיים אין בעיות,המחשב עובד כמעט תמיד,לפני כמה ימים ראיתי שהמחשב כבוי,לדעתי הספק עומד לסיים את חייו. אשמח לדעת מהם התסמינים של ספק שמסיים את חייו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by roee7777,

שני ספקים עם אותו הספק , אחד מודולארי ואחד לא. ההבדל בינהם הוא רק בסידור כבלים, או שיש עוד הבדל\ים ? תודה

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by shahar0592,

השאלה היא העם הוא יחזיק E8400 בOC ל-4.6 וכרטיס מסך HD4670 ATI לוח אם ‏EP43-UD3L ושתי ג'יגה זיכרונות (הספק Real P) ואם לא יש משהוא זול ויעיל לעבודה (חסר תקציב ^^")

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by גד :),

טוב? לא טוב? מסכן את המערכת, סביר, או יעיל?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  15. רציתי לשאול איך המארז והספק הבאים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1075 המפרט של המחשב הוא: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 2 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ Sapphire ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Toxic Edition ThermalTake Soprano RS 200 + FSP 500Watt 60APN צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. בעקרון אני מחפש משהו כמה שיותר חסכוני כי המחשב ידלוק 24/7. זה לא מערכת למשחקים אבל אולי יעשה OC קליל.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by inrock,

שלום לכולם ספק הכח שלי חדש -חודשיים שמתי לב שאחרי ניתוק מהחשמל המחשב לא נדלק בלחיצה ראשונה -תמיד בפעם השנייה כשהמחשב מחובר לחשמל ללא ניתוק מהחשמל ההדלקה מתבצעת בלחיצה הראשונה-מוזר? בעייה בספק?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by roiei,

תקציב 2000-3000 ש"ח מיועד להחזיק לכ 15-20 דקות מחשב עם LCD 24 אינץ' וספק 610W של PC POWER AND COOLING http://www.pcpower.com/power-supply/silencer-610-eps12v.html דרישות: כיבוי אוטומטי במקרה שאין חשמל ואין אף אחד ליד המחשב מתחבר ל USB עם אפשרות להחלפת סוללות חיווי ובקרה עם מסך LCD קטן

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  19. חגים שמחים לכולם, בעקבות שדרוג חומרה לשרת שלי אני רוצה לשדרג גם את ספק הכח. לכן אני מחפש ספק שיחזיק Core i5 750 ו-10 הרדיסקים של 7200 (ללא שטויות לא נחוצות כמו כרטיס מסך! ). עקב כך הוא צריך להכיל הרבה (מאד!) חיבורי SATA ומספיק וואטים כדי לא לקרוס (תגידו לי אתם כמה וואטים צריך - אני לא מבין בזה כלום). התקציב 500-600 - תודה למגיבים!

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by sh_evy,

היי שאלה לגבי הספק עבור המערכת להלן האם מספיק חזק ? או שכדאי להשקיע עוד קצת ? כמו כן האם המארז הינו סביר מבחינת השקט ? תודה , שבוע טוב. מארז CompuCase 6A19B Black ספק כח Seasonic SS-350ET 350W - 120mm-Fan 324W@12V Active-PFC 80Plus:Bronze לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg מעבד Intel Core i5 #750 2.67GHz 8MB-Cache 2.5GT/s-Bus Box זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333MHz t=9-9-9-24 NT כרטיס תצוגה Palit nVIDIA GeForce 9500GT Super 512MB-DDR2 PCIe-2.0 כונן קשיח Samsung 1TB 32MB-Cache S-ATA F2/EcoGreen HD103SI כונן תקליטורים Samsung DVD RW X22 S-ATA SH-S223B

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by TAMIRRR013,

שלום! אז ליפני שבוע היתקלקל המחשב של אחי הקטן ונישרף הספק,היום הלכתי עם אבא שלי ליקנות לאחי הקטן מפנדה את הספק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_100&products_id=4223 אני יודע שהוא ג'נרי והכל וזה ל חברה טובה,אבל המחיר זול,גם אני לא צריך ספק מי יודע מה כי זה מחשב בן 5 שנים שאין טעם להשקיע בוא,כל איזה חצי שנה או חודשיים נישרף משהוא אחר,אז קנינו לו תספק הזה? איך הוא סבבה? מיפרט: p4 256mb ram 60gb hdd לוח של msi עם כרטיס מסך mx440 הספק שהיה הוא של erer power החזיק 5 שנים לא רע

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  22. שלום, אני לא מתכוון להשקיע הרבה על ספק, אני בכוונה לקנות אחד מהכרטיסים הבאים: 4890, 5770 או 275GTX האם הספק EZCOOL500W יחזיק את הכרטיס? ואם לא אז איזה במחיר עד 300. תודה. המפרט שלי: Q6600 EP35C-DS3R 2G 320G

23. Started by gal555,

אני רוצה לקנות אותו ממשהו ב350 ש"ח הוא ספק טוב? הוא יספיק לי למרובע ליבה+כרטיס GT300 או 5870?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  24. אז ככה התקציב מאוד נמוך אני סך הכל חייל בחופשת שחרור שלו והמחשב שלי נהיה חם שחבל על הזמן מדובר על מחשב עם רכיבים די חדשים: כרגע הפתרונות קירור הם freezer 64 למעבד AMD 5200+ ועוד מאוורר אחד מאחור שיונק אויר החוצה של ארקטיק המארז עצמו הוא מארז ג'נרי של קיי אס אפי במחשב יש גם gigabyte hd3850 שרץ במנוחה על 50-60 מעלות המעבד במנוחה רץ על 50 מעלות ובמאמץ הוא מגיע ל80 יש לי 3 הארד דיסקים שכולם רצים על 50 מעלות ואני מאמין שהאויר במארז עצמו נע על 60-70 מעלות היות וכל הפליטת חום הזאת נגרמת אני צריך פתרון בצורת מארז זול (אפשר גם יד שניה) ומאווררים אם אפשר גם תכנון זרימת אויר כי אני ממש חלש בעניין הזה תודה רבה רבה לכם

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by fc_bunker,

אהלן, בזמן האחרון התחלתי להתעניין ברכיבים מאוד שקטים למחשב (כרטיסי מסך פסיביים, קירורים שקטים למעבד, מארזים שקטים וכו'), זה בעיקר לאחר שמאסתי ברעש שמפיק המחשב הנוכחי שלי. בימים האחרונים התחלתי להשתעשע ברעיון של מחשב 100% פסיבי, ללא שום מאוור - כלומר, 0 רעש (טוב נו, אולי חוץ מההארדיסק, וגם זה יפתר ביום שבו כונני SSD יגיעו למחירים הגיוניים). ולכן אני פונה אליכם בעניין ספקי כוח בעלי קירור פסיבי. מחיפוש קצר באינטרנט מצאתי שיש מעט דגמים כאלה בשוק, אבל לא הצלחתי להבין מה טיבם, כמה אמינים הם, האם הם לא מסוכנים למערכת כולה וכו' וכו'. למישהו יש ידע כלשהו בעניין או לחילופין דגמים ספציפיים מומלצים? תודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.