עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by פולי הקנטאור,

אני מחפש מארז (ATX)(ללא ספק)(עדיף לא בצבע זרחני או בולט מאוד) עם חיבור USB C 3.1 (ידוע גם כ GEN 2 מסוגל להעביר 10 GB\s) צריך לכלול גם USB A 3.1 ולפחות 2 חיבורי A USB 3.0 (או 3.1. בנוסף לUSB A האחר שהוא חייב להיות 3.1) וחיבור HDMI 2.0 וחיבור רמקולים ומיקרופון. עדיף שני חיבורי HDMI. צריך לאפשר מערך קירור חזק.

2. היי, אני צריך עזרה בבחירת מארז למחשב. הלוח הוא בגודל ATX: ROG STRIX H370-F GAMING, ומעבד I5-8600. https://www.asus.com/Motherboards/ROG-STRIX-H370-F-GAMING/overview/ ספק - http://www.thermaltake.com/This/TR2_Series_/TR2/C_00001653/TR2_380W/design.htm אני לא גיימר אז אין כרטיס מסך כרגע וגם קירור המעבד סטנדרטי. יהיה במחשב דיסק SSD, ודיסק רגיל 3.5. צריך גם מקום לצורב. מה לעשות, לפעמים צריך לצרוב דיסקים לילדים לגן בלוח יש תמיכה בUSB 3.1 אבל הבנתי כבר שקשה להשיג מארז שתומך ואם כן לא במחירים הזולים ולכן אסתדר מקסימום עם היציאה האחורית אם אצטרך (TYPE C) חשבתי לקנות מארז עם חלון שקוף. קראתי בפורום על ההמלצות לחלו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Hoobastank,

אנחנו בתקופה שבדיוק USB-C מתחיל לקבל תאוצה, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, רציתי לשאול אם יש חיה כזאת מארז כזה ולוחות אם שמותאמים לזה? גם מארזים עם חיבור 3.1 מקדימה לא מצאתי, למה היצרניות ממשיכות עם 3.0? כבר שלוש שנים התקן הזה קיים, לא? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Bentel,

יש חיה כזו במחיר של עד 400 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. מבקש את עצת חכמי הפורום, לאחר ששנים לא בניתי מחשב חדש ביתי (חזק) כבר 6 שנים, ומשכך היכרותי את תחום המארזים בעלי כושר הנידוף הטרמי הגבוה (אוורור טוב) ורמת רעש סבירה, הינה היכרות חסרה. מספר שבפעם האחרונה שהייתי מעורה בנושא, זה היה ב- 2011 עת הרכבתי את המכונה הנוכחית שלי באמצעות מארז Antec 900V2 שהיה בשעתו אחד המארזים המומלצים בסגמנט המחיר שלו, הכיל מאוור עליון ענק בקוטר 200 מ"מ אשר תרם לסירקולציית אויר טובה בסל"ד נמוך (בשל גודלו) ולכן תרם לרמת שקט סבירה (יחסית). אך מאז עברו הרבה מים ובטוחני, שיצאו לשוק הרבה מאד מארזים חדשים ממותגים רבים ומגוונים, שכנראה טובים יותר, והנני מעוניין להתחיל לנבור לעומק. אז על אילו דגמים להתחיל לחקור ו…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by yurigo,

שלום לכולם! יש לי ילד בן 2 והוא כל הזמן מכבה/מפעיל מחדש את המחשב. האם משהוא מכיר דגם של מארז שיש לו כיסוי/מכסה לכפתורים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nadav_83,

אני מחפש מארז שבו הכפתורים מרוכזים למעלה כמו ה-M9 של Thermaltake או ה-Chakra של Enermax. (אם יש עוד כאלה...) תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by HuGeMouTh,

הוא לא מופיע בארתר שלהם ואני לא חושב שיש אותו בעולם אבל תיראו מה יש באתר של ZIGZAG2000 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=5044 ניראה לי הם שינו את הדלת למשהו המפלצתי הזה ואני לא מבין בדיוק למה ברוב המקרים מאווררים כאלה לא משנים שום דבר.

• 48 תגובות
    • 5.7k צפיות
  9. Started by lizer2121,

שלום מעוניין במארז מוגן עם מנעול טוב ע"מ להגן מפני פתיחה של המארז ואו חיבור התקנים למחשב, יש כזה דבר במחיר שפוי? או שעדיף לי לבנות מעץ לבד משהו טוב? ואם כן איך מתכננים איוורור לתיבה כזו? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש כיום מארזים עם פילטרים לאבק בילד אין ופתיחה נוחה של המארז?ואם לא איזה פתרונות יש לדבר הזה תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yotamavi,

רציתי לדעת במארז עם מסנני אבק על המאווררים באמת לא נכנס אבק בכלל למארז? ובסביבות איזה מחיר עולה מארז הכי זול עם מסנני אבק ? (שיתאים לחומרה שרשומה במפרט שלי + כרטיס מסך DX11 )

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by ori_,

האם קיים מארז עם מסנני אבק בעלות של עד 300 ש"ח (חריגה קלה אפשרית). מצאתי מארז של Coolermaster דגם 370 המכיל מסנני אבק, אך מסנני האבק שלו מכסים רק חלק מהמארז. תודה רבה, אורי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכם, אני מחפש מארז עם מראה סולידי, ללא אורות וחלונות למיניהם. שיהיה mid tower, לא אוהב מפלצות. מספיק 2-3 מקומות לצורבים, ו4-5 מקומות לכוננים קשיחים, עם עדיפות לכמה שיותר, ז''א אפי' 6. עדיף tooless. וחשוב ועקרוני, שתהיה תמיכה רצינית לספק כח, כיון שיש לי ספק רחב וכבד (enermax galaxy). שקט ואיוורור פחות חשובים. תודה מראש.

14. Started by אוניה,

קיבלתי שתי הצעות מחיר למחשב אינטל i5 , כרטיס מסך 5770 הצעה ראשונה - ThermalTake Wing RS 201 + ThermalTake 500Watt - 420 ש"ח . הצעה שניה - Cooler Master Elite 335 HEC 500TE-2WX 500W ספק כוח במחיר של 443 ש"ח מה עדיף למחשב למשחקים הצעה ראשונה או שניה . אודה לתשובתכם

15. אני מחפש מארז עם ספק למחשב שלדעתי לא יצטרך יותר מ-300 וואט (מעבד AMD435, כ.מסך מובנה). מטרה: מארז יפה ושקט וקטן (אם אפשר), מהחנות SKYPC. תודה.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  16. Started by yossi00,

מה דעתכם על ANTEC P190 + 1200 : 650W + 550W PSU מבחינת מארז ושקט ספקים? למה בעצם עלתה הדרישה מלכתחילה? אני צריך ספק של סביבות ה 750W למארז P183. חשבון פשוט הביא את זה כמעט למחיר של P190 עם שני הספקים האלו.. או שאולי יש המלצות לשילוב טוב אחר של מארז שקט ומאורר עם ספק של 750W? אגב, על איזה ספק לחבר מה? איך המערכת יודעת לבוא ולכבות את הספק השני כשניתנת פקודת כיבוי למערכת ההפעלה? תודה מראש, יוסי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by pavelb,

שלום לכולם! תוכלו להמליץ על מארז עם ספק (400W יספיקו בהחלט), עם יציאות USB ועדיף גם אודיו מקדימה? תודה!

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by golde,

במארזים עם ספק תחתון ניתן להתקין את הספק ב 2 אופנים : 1. המאוורר כלפי מטה : היתרון אויר קר מגיע מבחוץ אל הספק, החיסרות לעיתים קרובות פתח האויר נחסם באופן חלקי או מלא בגלל פילטר שצובר אבק, שטיח וכ"ו, שערות ובמיוחד של בעלי חיים מגיעים למאוור והורסים אותו... יותר לכלוך מגיע אל הספק מהריצפה. 2. המאוורר כלפי מעלה : יתרונות פחות לכלוך וגופים זרים עלולים להגיע אל הספק ולקלקל את המאוורר ולאבק את הספק וזרימת האויר טובה יותר חסרונות האויר חם קצת יותר מאויר מבחוץ... מה דעתכם בנושא ?

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by avid,

שלום, המארז שהזמנתי לא מתאים ללוח. אני צריך להחזיר תשובה לחנות על עדכון ההזמנה. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מארז עם פלטרים ומאווררים כך שיתאים ללוח ATX (לדוגמה: GA-z77-D3h), ספק בחלק תחתון, יתאים לכרטיס GTX 660 או דומה. תודה רבה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by avinatbezeq,

שלום לכולם, המארז האחרון שקניתי היה +Armor - אחלה מארז אבל לא מתאים למחשב החדש שלי: הוא רחב (כ-24 ס"מ) וגם המאוורר העיקרי שלו יושב בדלת, כלומר חייבים להשאיר מקום פנוי בצד שמאל של המארז כדי שייכנס אויר. המחשב החדש שלי מיועד לחדר עבודה והוא יהיה ממוקם בין שני שולחנות. המשמעות של זה היא שיש לרשותו רוחב של 21 ס"מ, וגם אין לו אפשרות לינוק אוויר מהצד - רק מקדימה. אני מחפש מארז טוב, ברמה של ה-+Armor, שגם יהיה מאוורר ומרווח - ספק רציני (אניחושב שאלך שוב על PCP&C 750W שקניתי בגלל המלצות פה), כרטיס תצוגה (אני חושב על ה-ATI החדשים), דיסקים וכו'. יש רעיונות? אשמח אם מישהו יוכל להמליץ, או לפחות להמליץ על אתר מיקצועי למארזים שאוכל לחפש שם. נ.ב. המחיר שרשמתי הוא 1,500 ש"ח, אבל אשמח …

21. Started by viper_sb,

מישהו מכיר מארז עם שני ספקי כוח ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nbav,

מה היתרונות והחסרונות אם אני משאיר את המארז פתוח?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by OCELOT,

איך הוא ? הבנתי שהוא בן יונה !! אני כניראה לוקח אותו עם הליברטי 500 ))

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by momi2004,

מחפש מארז קומפקטי ככל האפשר למחשב משרד שיהיה בגודל של mATX. כל מה שאני מוצא זה או מאוד יקר או מפלצות מבחינת יכולות. יש המלצה למשהו בסיסי ומשתלם?

דיונים חדשים בפורומים