עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by goniak,

מיועד לחדר שינה, רצוי שיהיה כמה שיותר שקט במסגרת התקציב מארז פשוט בלי אורות מיותרים. מעבד I3, כרגע ללא כרטיס מסך (בעתיד אולי יהיה אחד חלש-בינוני) חנות מועדפת RMSאשמח לשמוע הצעות

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by stoyker,

שלום לכולם. אתמול קניתי מארז חדש של קולר מאסטר [haf 932]. כשהחלקים בפנים המחשב לא נדלק וכשאני מוציא אותם הכל עובד... מה לא בסדר פה??

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by radioactive,

4. היי אני מחפש ספק שמתאים למתחישראלי ואמריקאי ושמכיל יציאת חשמל נוספת. הרעיון הוא שאני אוכל לחבר את המסך שעובד ב-220 לספק במקום לשקע בקיר ליציאההנוספת בספק.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  5. היי שלום לכולם, רציתי לשאול האם ניתן להחליף את הספק שבמפרט הבא לספק זול יותר \ חלש יותר נניח של 620W (מתוכנן OC ויהיו זוג כרטיסי מסך 6870) מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1209 לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪767 מארז: Lancool Midi Tower PC-K57B Black - יציאה USB3 קידמית בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪335 ספק כוח: Seasonic SS-850AT 850W Active PFC 4X PCI-E 70A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪689 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪323 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪419 כרטיס מסך: SAPPH…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by pwntigo,

המארז שלי דיי התפרק ואני חייב מארז חדש. -מספיק מקום בשביל noctua d14 -שקט לא כזה מעניין אותי אבל גם שלא יהייה מרעיש כמו טרקטור -מותאם לאוברקלוק, כלומר קירור טוב ומערכת סידור כבלים נורמלית -מעדיף שהלוח האחורי של הלוח אם יתפרק (לנוחות התקנת קירור וכו..), אך לא חובה. -פילטרים למאווררים (הכי חשוב!) כרגע אני דיי מתלבט בין כמה דגמים: cooler master 690 2 advance antec six hundred v2 (אך העיצוב האגרסיבי שלו דיי מרתיע אותי). lancool k9b

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ac1240,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש (ראו מפרט): Case - Cooler Master HAF 932 AMD full tower Special Edition Motherboard - Gigabyte PH67A-D3-B3 CPU - Intel Core I7 2600K 3.4GHz 8MB 1333 RAM - G.Skill ripjwas X DDR3 42x2GB 1600MHz ... Hardisk - Seagate 1 Tera ST31000528AS VideoCard - Gainward GTX 570 Phantom 1280MB GDDr5 PowerSupply- Enermax Naxn 750W Screen - LG IPS3321 23 inch Mouse - Razer Naga 5600 Keyboard - SteelSeries Shift אני מחפש לקנות UPS שמתאים לו (במחיר סביר - כמובן שעם המחיר שעלה לי המחשב אני מוכן להשקיע אבל אני לא צריך מפלצת בחדר, המטרה שאני מכוון אליה היא שברגע שנפל החשמל יש לי מספיק זמן לצאת מהכל ולכבות את המחשב, אין לי שום צורך בלהמשיך לעבוד בזמן הה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, ברשותי מארז מדיה סנטר יפהפה : http://techgage.com/reviews/nzxt/duet/nzxt_duet_02.jpg אך הוא עמוס מדי והכל ממש נוגע אחד בשני בתוכו. אני מחפש מארז טיפה גדול יותר, עם דגש על יופי חיצוני גם כן. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  9. הספק של הסטרימר שלי הלך (Popcorn C200) ומסתבר שאפשר להפעיל אותו עם כל ספק כח שהוא. אלו הם הנתונים שלו: [table][tr][td]Input Voltage: 100 - 240V AC [/td][/tr] [tr][td]Input Frequency Range: 50/60Hz[/td][/tr] [tr][td]2.5A MAX[/td][/tr] [tr][td]Maximum 70W[/td][/tr] [tr][td]Weight - 400g[/td][/tr][/table] מבירור ברשת, ממליצים על הספק הזה כספק חלופי: PICO-PSU picoPSU-http://www.amazon.com/picoPSU-150-XT-102W-Adapter-Cyncronix-Rating/dp/B00316TM22/ref=pd_cp_e_1 האם ניתן להשיג אותו בארץ, או לחלופין להשיג ולקנות ספק כח אחר שמתאים למארזים קטנים? תודה. עריכה: הזמנתי כבר את ה- PicoPSU. תודה בכל אופן.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by שאול1,

שלום, מחפש ספק כוח מומלץ למפרט קיים: לוח: Intel DH55PJ זכרונות: 4GB DDR3 כרטיס מסך: GTX560Ti דיסק קשיח אחד. תקציב: בגבולות 400 ש"ח גמיש תודה, שאול

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by דניאל סלומון,

אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיפעיל לי את כל המשחקים : COD:MW3/2 , AVA , BF:BC2, BF3, APB עכשיו... אני רציתי לקנות מחשב נייד כדי שאני אוכל לקחת אותו למקומות .. אבל..... אין ל מספיק כסף. אז חשבתי אולי אני אקח מחשב נייח עם מארז קטן... אז אני רוצה לדעת אם אני אקח מחשב נייח עם מארז קטן כמו זה, זה ישפיע על איכות החומרים??: Thermaltake ARMOR A30 Mini Black Case (No PSU) תודה ושנה נפלאה לכולכם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yossi555555,

למערכת הקיימת (נתונים בפרופיל) בשדרוג לכרטיס מסך HD 6850 אפשרות לCF בעתיד ובטח שדרוג מעבד לI5לא כרגע (כאופציה) והוספת דיסק קשיח אחד דרך אגב יש לי 8 מאוררים במארז עדיף 550W או 650W ,תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ofir667,

שלום, אני צריך המלצה לספק 600w, לא יקר מדי, בסביבות ה-400 שקל, שיהיה שקט עד כמה שאפשר.. איך אלה? http://www.tms.co.il/product/10861 http://www.tms.co.il/product/9214 http://www.tms.co.il/product/10421

14. צריך המלצה לספק כוח חדש במחיר הנמוך ביותר שיחזיק את המערכת הבאה amd phenom ll x4 965 כרטיס מסך Nvidia gtx 285 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H RAM 4G :-\

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  15. אני מייבא חלקים מיבואן בארץ שמחזיק את הדגמים[table] [tr] [td]OPTI TS1000B UPSOPTI TS650B UPS השאלה אם הם משמשים כמגן ברקים? או שאני צריך לקנות מגן ברקים בנפרד?[/td] [/tr] [/table]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, אני מחפש ספק למחשב עם המערכת הבאה: AMD 4X 640 NVIDIA 460GTX 3 כוננים קשיחים חשוב לי נושא האחריות.. כמה שיותר יותר טוב. וכמובן - כמה שיותר תקציבי יותר טוב מבחינתי, אין הרבה כסף בימינו תודה חברים.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by yossi555555,

האם זה אפשרי לחבר 6 מאוורים בצמת MOLEX אחת ?? עם מפצלים כמובן.. זה לא יכול ליצור עומס? הספק שלי זה SEASONIC M12 620' BRONZE חצי מודולרי תודה !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by RevBlue,

אני מנסה לגלות פרטים על ספק הכח שלי, (חברת ייצרן, דגם מחיר כרגע בשוק....) ואני לא מצליח יותר מידי ניסיתי לחפש לפי המספר דגם שמופיע עליו- DSA550S-G ולא מצאתי כלום, תהיתי אם יש איזשהו אינדקס שאפשר לחפש ספק כח לפי מס' דגם? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Director,

מה דעתכם מארז טוב יותר ? אני מחפש מארז עד 350 ש"ח בלי חריגות (10~20 ש"ח גג). כרטיס מסך יהיה 6850 של SAPPHIRE .

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by Epsilon,

שלום, המערכת שלי : מעבד Phenom x6 1090 // כ.מסך Radeon HD4650 // לוח אם : גיגהבייט 990xa-ud3 // ספק hec 450vn ללא PFC (http://www.hec-group.com.tw/power_supply/atx12v_v22/#vnrx) מסך : LG575LM 15inch LCD // כולל חיבור מודם כבלים. מעוניין באל פסק שיחזיק את המערכת(ללא OC) לפחות 3 דקות לפני shutdown . (בדקתי שהמערכת שלי צורכת בסביבות ה 250watts) תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by nir8e,

עיקר הרעש אצלי מגיע מהספק האם מישהו מכיר ספק חיצוני פסיבי (ללא מאוורר) למחשב נייח?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by spitzi,

שלום, העברתי את רכיבי המחשב שלי למארז HEC Cougar Solution. כמה שאלות: בהמשך השבוע אתקין ספק כוח Seasonic S12II 620W וכרטיס מסך Gigabyte 560Ti OC. רציתי לוודא לפני שאני פותח את האריזה: הספק הזה יחזיק את כרטיס המסך + מעבד i5 2500K מומהר ב-40% + 8 ג"ב זכרון ראשי + 3 הארד דיסקים, נכון ? יש במארז כרגע רק מאוורר אחד, 12 ס"מ אחורי שמסופק עם המארז. אני חושב שכדאי לי להוסיף לו מאוורר 12 ס"מ נוסף למעלה. אודה על המלצה על מאוורר 12 ס"מ אמין וקל להתקנה, בלי לדים, עד 50 ש"ח. ההארד דיסקים כרגע עומדים על 34-38 צלזיוס. האם חשוב להתקין מולם מאוורר ? אני מעדיף שלא, כי אז הפאנל הקדמי שואב אליו הכי הרבה אבק. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MagimiX,

אני מעוניין לקנות 2 מערכות אל פסק ואני זקוק לעזרה בבחירה. אני לאחר חיפוש וקריאה ככה שאני יודע מה אני מחפש בערך, אבל עדיין מתקשה להחליט. 1. ה-אל פסק הראשון יהיה למחשב+2-3 מסכים של 24"(בנוסף אם יתאפשר אני מעוניין לחבר אליו גם כרטיס קול חיצוני+זוג מוניטורים אקטיביים, אבל זה לא "חובה"). אני כרגע אשתמש באל פסק על המחשב הישן שלי, אבל בעוד מספר חודשים אני אקנה מחשב חדש ככה שאני רוצה שהאל פסק יהיה מותאם למחשב החדש. המחשב החדש יהיה ivey bridge i7, עם משהו כמו זוג 6950, זוג HDD פלוס SSD(בנוסף לשאר החומרה). לפי המחשבון הזה: http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine ספק של 650W צריך להספיק, 750W יהיה עדיף במידה ואני אבצע OC(אם אני טועה - תקנו אותי). המטרה שלי היא שה-אל פסק יוכל ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לפני כשבוע פעם ראשונה שהספק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים, אחרי פתיחת המחשב שמתי לב שהמאוור הפנימי של הספק מקרטע ורעש עצבני יוצא מהספק. מאז הבעיה צפה מספר פעמים, הבחנתי שזה בד"כ קורה כשהמחשב תחת עומס (משחקים לרוב) או אחרי הרבה זמן ללא כיבוי. הבעיה מסתדרת זמנית בכיבוי המחשב, והדלקה לאחר מס' דקות. עכשיו שהתופעה חזרה על עצמה מספר פעמים אני משוכנע שיש תקלה כלשהי בספק, השאלה מהי התקלה והאם יש לה פוטנציאל הרסני (הכוונה לא רק לספק, אלא לשאר המחשב). הספק שלי הוא HEC 500TD-TF ויש לו אותו באזור השלוש שנים (פלוס). לגבי שאר המפרט שלי - מה שנמצא בפרופיל מעודכן. אני אשמח אם למישהו יש מידע כלשהו לגבי התופעה ומוכן לשתף. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by david2k,

שלום לכולם! אני כרגע נמצא עם מארז antec nine hunderd two http://store.antec.com/Product/enclosure-gear_for_gamers/nine-hundred-two/0-761345-15920-3.aspx מארז טוב סך הכל מקרר מאוד טוב אבל הבעיה הכי גדולה שלי איתו זה הדרך לנקות את שני המאווררים הקידמיים. חשבתי על אותו מארז גם של אנטק אותו סוג http://store.antec.com/Product/darkFleet/df-35/0-761345-15231-0.aspx לפי מה שהבנתי תמארז הזה יותר קל לנקות כי המאוררים מקדימה מתפרקים עם 3 ברגים. הצעות למארז עד 500 שקל עדיפות של אנטק רעש לא משנה לי כי אני מכבה אותו בלילה הדבר היחידי שמשנה לי זה שיהיה קל ומובן לנקות אותו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.