עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. בבקשה שהרבה יגיבו ויתנו את דעתם, זה חשוב לי מאוד. \היי כולם. אני קונה מחשב חדש, וזה המפרט שלו: E8400 קירור למעבד: Thermaltake V1 Asus P5Q Pro 4GB - 800MHz: Kingston כרטיס מסך: HD4850, 512mb ספק כוח: Crosair 550W ------------------------ יש לי אפשרות לבחור אך ורק מארזים של Thermaltake. אל תשאלו למה. בנתיים אני די סגור על ה Soprano DX (VE7000BWS) אבל ראיתי כמה ביקורות רעות וכמה טובות, וזה די בילבל אותי.. אם אפשר, תנו את חוות דעתכם פה עליו. תקציב שאני מוכן להשקיע במארז: 600 ש"ח מקסימום. מה חשוב שיהיה למארז: שיהיה עם כמה שיותר לדים (רציני) עדיף שיהיה מבריק ומעוצב יפה, ועדיף עם חלון. -- שיהיה שקט ומקורר היטב, ושתהיה עם זרימת אוויר טובה. - עדיף שיהיה מרווח ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. זה גבולי? עריכה: מדובר כמובן בספק של חברה איכותית ולא סתם ג'נרי השאלה היא תאורתית ולא מעשית (כלומר אני לא מתכוון לקנות עכשיו ספק/כ"מ [בינתיים] אני פשוט רוצה לדעת מה הדרישות שלו )

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, במקום עבודתי מעוניינים לבצע רכישה של מחשבים. כרגע אנחנו מתלבטים לגבי המארז (כלומר אנו לא יודעים איזה מארז לבחור) מבחינת תקציב אין מחיר כי המחיר שאנו מקבלים שונה מן המפורסם. בנוסף מידת רוחב 19 ס"מ ושאר הדברים כמו Atx Mid Tower. תודה רבה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. פעם היה פה איזה סטיקי של "מארזים מבפנים".. נראה לי שזה נעלם אי-שם בנבכי הפורום. בכל מקרה הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם על המערכת החדשה שלי (מפרט בצד). איך נראה הסידור מבפנים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. רכשתי את המוצר הבא: Gigabyte MIB T5140 ITX http://skypc.co.il/pl_product~407300~6~0.htm המוצר לא תקין - מפורסם מותאם ללוחות ITX - בפועל לאחר מספר ניסינות של אותו דגם - בחנות סקייפיסי התייאשו ואמרו לי שהמארז הזה לא מותאם ללוחות אם ITX הספק כוח המובנה כחלק מיחידת החשמל חלש מדיי בתכנון של המוצר ולכן המוצר לא שמיש (לא ניתן להחליף יחידה כזו היא מובנית).

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by HELL BOY,

חשוב זרימת אויר טובה וגישה נוחה למסנני אבק. מתלבט בין Corsair 450D ל Arc Midi R2. ספק אני כנראה אקח Antec TP-650C/750C, אלא אם יש משהו יותר טוב במחיר שלהם. *אני יודע שהספקים קצת אוברקיל בשבילי, אבל אני מעדיף לקחת ספק איכותי ולתת אקסטה מרווח בטחון.

7. Started by AlXtazy,

אני צריך המלצה לספק טוב שיהיה שקט חזק וחיסכוני בתקציב עד 500 ש"ח. זה המפרט: INTEL Q6600 Asus P5E3 Deluxe 4GB PATRIOT DDR3 1600MHZ 7-7-7-24 PNY GEFORCE 260GTX 216 CORE 500HD אשמח לקבל כמה המלצות. תודה ועוד שאלה קטנה על הדרך האם יהיה לי צוואר בקבוק (איך שלא קוראים לזה)? [br]פורסם בתאריך: 30.11.2009 בשעה 21:31:45 ???

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  8. שלום בעזרת ה' אני מתכוון לקנות {אפשר להגיד שהעסקה כבר יצאה לדרך} 560 GTX TI של ASUS רציתי לדעת איזה ספק לקנות לו... פרטי המערכת נמצאים בצד... התקציב כרגע הוא בסביבות ה 450 עם חריגה קלה אם יש צורך אם כי כל העיניין שאני פותח את התרד הזה הוא בשביל לא לקנות סתם משהו שאין לי צורך בו ואם אפשר לקנות ספק ב300 שקל זה עדיף לי... אני חשבתי על הסיסוניק 620 המודולרי {יש לי עדיפות לדבר למרות שאני לא נעול על זה...ויש לי חביבות על סיסוניק מהידע הקטן שלי בנושא ודברים שקראתי} אך אני פתוח לכל הצעה ושמח לשמוע כל דבר על ספק אחר מומלץ ועדיף ובמחיר זול יותר... אני מבין ש620 זה יותר ממה שאני צריך אבל אמרתי לעצמי לא כל יום אני קונה ספק והוא יוכל לשמש אותי בעתיד...ואופציה של SLI ישנה בראש תו…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by hz707,

כמה חשמל צורך ספק 850 במנוחה לעומת כמה חשמל צורך ספק 425 וואט במנוחה ואותה שאלה לגבי שני הספקים - במצב עבודה כשהצריכה בפועל היא 250 וואט. (הכל בהנחה שמדובר בספקים עם אותה יעילות ) הנושא עלה אצלי מכיוון ששמתי לב שבאופן כללי ספקים שקטים יותר ככל שהם גדולים יותר. ולכן השאלה שלי היא כזו, אם המחשב שלי צריך בפועל לא יותר מ300 וואט. ויש לי שתי אפשרויות ספק 850 וואט שהדציבל שלו עד 350 וואט הוא 14 בלבד, לעומת ספק 450 שהרעש שלו הוא 24. - האם יש "ביזבוז " חשמל בספק הגדול - ומה גודלו

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by pApi,

Enermax Liberty 500W CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  11. שלום יש לי את הספק המצוין בכותרת, לפי הנתונים של ANTEC ה Output Voltage של הספק בתחום הוא: MIN MAX +5VSB 0A 2.5A כלומר במצב ללא מאמץ(כבוי) הספק מוציא 0A במתח הזה, האם יש אפשרות לשנות את זה ולגרום לו שהמינימום יהיה 1A אני שואל כיוון שהלוח אם דורש מינימום מתח של 1A על מנת לבצע הדלקה של המחשב מהמקלדת או מהעכבר אשמח לתגובה כולשהיא תודה

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by orel176,

האם המארז+הספק מומלצים? לפי התמונות שראיתי למארז אין מקום למאורר קידמי :s05: ראיתי נכון? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by chaikr,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב מאוד ושמתי עין על הסונטה. הבנתי (ממה שהולך פה בפורום) שהוא מאוד שקט שזה מאוד חשוב לי ואני רוצה מארז שחור ואלגנטי בלי לדים/חלונות שקופים וכ"ו. המפרט יהיה משהו בסגנון של E8400/Q6600 4GIG HD4850 כל השאר לא נראה לי חשוב, אם זה כן חשוב אז אני אוסיף אני מתכנן לקנות את המחשב בLOGIC PC ולכן אם יש לכם מארז+ספק יותר טובים עד 750 שקל שעונים על הדרישות שלי אז זה צריך להיות מפה: www.logicpc.co.il אני לא מתכנן OC, יהיה רק דיסק קשיח אחד. השאלה היא האם אתם רואים בעיה במארז והספק או שאתם חושבים שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה שייתן לי שקט וצורה אלגנטית?

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by TerMiT_BoY,

שלום חבר'ה, אני קונה מחשב חדש וכמובן שבתוך כך כלול גם מארז. אני מעוניין לקנות מארז טוב שאפשר יהיה לעשות בו חלון בעתיד, אך עם זאת יהיה מספיק מאוורר בשביל המערכת שלי שכוללת בין היתר: מעבד-AMD ATHLONX4 כרטיס מסך-HD 5870

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by i004i80,

היי, יש לי כרגע ספק כח seasonic 500w שמראה סימני גסיסה (אחרי כיבוי המחשב למשל, הוא צריך לנוח לפחות חצי שעה עד שניתן להדליק אותו שוב) וכנראה שאין מנוס מלהחליף אותו. המחשב עצמו בן 4 בערך ולא ברור עוד כמה שנה יחזיק (או יותר נכון כמה שנים עוד יספק אותי) אז אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בספק כח.. מבחינת מפרט - intel i5 750, לוח אם gigabyte p55m-ud2. 6 ג'גיה זיכרון, 3 הארדיסקים (2 בSATA + ואחד קטן ישן IDE). אין לי איזה ציפות מיוחדות מהספק ולא קריטי לי שיהיה שקט במיוחד, רק שיחזיק את המחשב ל-3 שנים הקרובות לפחות. אני אודה אם תוכלו להמליץ על אחד משהו מפה- http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=5347 כי זו החנות שאני אקנה בה כנראה (זה בטוח יהיה באילת, לKSP א…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9363 HX520 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9351 TT TP 550W

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by noamb,

היי, אשמח לקבל חוות דעת על שלושת המארזים, המארז מיועד עבור gaming , כך שבעתיד ייתכן ואשלב SLI מה גם שאני מודע לבעיתיות של חלק מכרטיסי המסך מבחינת גודל. Antec nine hundred http://www.skypc.co.il/pl_product~NINE-HUNDRED~6~0.htm ThermalTake Armor http://www.skypc.co.il/pl_product~VA8000BWS~6~0.htm Gigabyte 3D Aurora 570 http://www.skypc.co.il/pl_product~GZFA1CAASB~6~0.htm תודה

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by rafi1212,

שלום! ברצוני לקנות מחשב חדש עם המפרט הבא Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-H77-D3H Kingston 4GB 1600 Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black Asus Xonar D2x ולהשתמש במארז ( NZXT Tempest AirFlowKing ) והספק Pc Power 610w שקיימים אצלי כ 3.5-4 שנים . http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/tempest http://www.pccenter.co.il/product/%D7%A1%D7%A4%D7%A7-pc-power-s61eps-eu-610w-sli ורציתי לדעת האם המארז מתאים לצרכים של היום מבחינת ביצועי קירור + גודל המארז שיכלול את המפרט החדש + יציאות חדשות ? והאם הספק שלי יחזיק את המ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shibby15,

שמעתי עד עכשיו רק טובות על החברה הזו, ולפי כמות ואיכות הנמונים נראה כמו ספק לא רע בכלל. אשמח לדעתכם: http://www.glacialpower.com/products/power450ap_view.htm רום

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  20. שלום, ברשותי המארז האיכותי אך לא כל כך מאוורר, Foxconn TH-230. אני מעוניין להחליפו למארז עם תחלופת אוויר טובה יותר אך ירידה מזערית ככל האפשר באיכות ומינימום עלות. אני לא מוכן להוציא יותר מ 300 שקל (כמובן שאם יהיה משהו טוב ב 320- זה בסדר). עוד בעיה שמציקה לי במארז הזה היא שכפתור ההדלקה שלו מואר ע"י לד כחול חזק. זה מאוד מציק לי (כשהחדר חשוך ואני יושב מול המחשב). אני מעוניין שבמארז שארכוש לא יהיו לדים חזקים ואם אפשר- שלא יהיו בכלל. אני לא צריך אורות "מאגניבים" ושטויות, זה לא מעניין אותי. אז כאמור, התקציב הוא כ 300. הדרישות- מארז גדול, איכותי, מאוורר היטב, בלי לדים חזקים. עדיף מאייבורי או KSP כי הם קרובים. מה יש לכם להציע? תודה.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by gurzeev,

היי אני מחפש מארז למחשב החדש שלי בסביבות ה300 400, אולי 450 אם זה מאוד משתלם. חשבתי על SAGITA או TRITON, חשוב לי בעיקר הקירור והשקט, ואם אפשר שגם יראה נחמד תודה (בלי ספק)

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  22. ואיך קוראים לכבל מהסוג הזה? ואם זה משנה, הדגם של האל פסק הוא Advice PRPC-750

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by shanibh3,

היי, בתהליך בניית מחשב חדש, אני מנסה לבחור ספק מבחינת קירור והתפשרות על מראה לא צעצועי ולא משעמם מדי, אני חושב על ה-ARC MIDI R2 בקריאה בפורומים אני רואה שיש כמה תלונות על רטט במאוורר הקידמי, למישהו יש ניסיון כזה? אם כן, האם יש פתרון? האם למרות שהוא לא מוכוון להפחתת רעשים, כדאי להחליף את המאוורר הקידמי (או את כולם - יכול לצאת הוצאה משמעותית אם אני הולך בכיוון של 3-4 NOCTUA במקום אלה שמגיעים במארז) תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מעוניין להחביא מחשב HTPC מאחורי מסך LCD של 37", שבעצם לא באמת יראו את המחשב והוא ישב על השידה מאחורי המסך בעמידה. יש משהו מומלץ דק שתומך ב-Full ATX? ראיתי שיש כמה נחמדים שתומכים ב-MATX (כמו TT SD200), אבל אני מעדיף לשדרג את המחשב הראשי שלי ולעשות מהנוכחי HTPC. ומכיוון שהראשי שליכרגע כולל לוח ATX רגיל זה מה שהולך. מצאתי רק כאלו פשוטים יחסית כמו ה-Frontier Opera OP17A ב-KSP, וה-JSP-Tech T110 - שניהם בגובה 140 מ"מ (ואיזור ה-420x370 הסטנדרטי). צריך שיתמוך לפחות ב-Low profile לכרטיס מסך (אם לא סטנדרטי) ורצוי ספק כוח שקט, או תמיכה בספק ATX. ועוד שאלה בעיניין, ה-Enermax Tomahawk 405w שקט? או שיש משהו עדיף מבחינה זו למחשב פשוט שיהיה שקט יותר? אולי Seasonic SS-350ET?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by moshe20,

מעבד:6300 זכרון:2gb מארז רגיל ספק רגיל כרטיס מסך:gigabyte x1950 pro לוח אם:P5B DLX קחו בחשבון שאני כנראה אקנה את ה 9600 כרטיס מסך ויש לי מארז גינרי שאני מעדיף להשאיר תנו לי הערות בבקשה ואם כדאי לשנו מארז גם

• 4 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.