עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. טוב, זה מצחיק (כי זו תהיה החלפת המארז השלישית שלי השנה ) אבל חבר שלי קונה מחשב, תקציב שלו ה-5000 ש"ח. גיבשתי לו מפרט עם 3470, 8 גיגה, SSD סמסונג ו-7970 וינדפורס (IQPC מבצע). בהתחלה, הוא רצה את ה-קור 3000, מארז מעולה. אבל הוא רוצה שאני אבצע בשבילו OC לכרטיס. וכששאלתי את TMS בפייסבוק אם הסיסוניק אקו 500W יחזיק מערכת שכזו עם OC (זה הבאנדל של האקו עם הקור 3000) הם ענו בחיוב, אבל אמרו שזה יהיה מעט גבולי ומומלץ ללכת על 600W+ עכשיו, יש את הקור 3000 USB3 בבאנדל עם אקו 600W ב-700 ש"ח, אבל ב-850 אפשר לקחת XL R2 עם S12 620W, שבבירור יותר איכותי. התקציב מספיק (בדיוק) אבל חבר שלי נחרד מהגודל העצום של ה-XL R2 אז חשבתי שנעשה "החלפות" הוא יקנה את ה-XL R2 ואני אתן לו את ה-R4 שלי ואוסיף…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, קראתי באינטרנט שספקי הכוח של המארז antec p190 (הוא בא עם 2 ספקים, אחד 550W ואחד 650W) קראתי שלספק של ה550W יש רק חיבורי SATA ,ו650W זה חיבורים של כל השאר (לוח אם,כרטיסי מסך,וכו'..) . לדעתי מכאן נובע בזבוז אנרגייה אדיר שהרי אין שום מצב שבעולם שהארדיסקים ינצלו 550W או משהו קרוב לזה בכלל, והבעייה היא שלפי מה שהבנתי אי אפשר לחבר לספק של ה550W כרטיס מסך כי אין לו הרי חיבור PCI-e . אך קראתי משהו נוסף מעניין. הינה מידע שקראתי : במקום אחר באינטרנט ראיתי את זה : מכאן- האם ניתן ליישם כבר את משפט המפתח? חיפשתי ולא מצאתי תשובה. או האם למשל אין מתאם מSATA או MOLEX לPCI-E או משהוו בסגנון . תודה.

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by אילן שביט,

שלום החלטתי לתרום קצת מהידע והניסיון שיש לי בתחום, ולכתוב סידרת מאמרים בנוגע לכללים שיש להקפיד עליהם בעת שקונים מחשב. במאמר הראשון אני נותן הקדמה קצרה ודן בנושא הראשון: בחירת מארז המחשב. כתובת לצפייה: http://ilsh.no-ip.info/?p=63 לשימושכם... אילן

4. Started by msa90,

בקשה מארז עד כ 400 שקל שקט ומקרר טוב שיהיה מקרר טוב תארז ודיי שקט כמה שאפשר ב 400 שקל.. וגם שיהיה קצת יפה יש למישהו המלצות? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  5. היי מחשב I5 sandy bridge לוח אם H67 . ללא כרטיס גרפי חיצוני. כלומר ללא דרישות מיוחדות . מה המארז וספק הכוח המומלצים ? תודה מראש, jordan

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי אל פסק מתוצרת אדוויס דגם PRD650 שמחובר למחשב עם מסך LCD מרובע בגודל "17, אני רוצה לדעת האם הוא יכול גם להגן על המחשב שלי מפני ברקים ונחשולי מתח הנגרמים מהפעלת מזגנים ומכשירי חשמל אחרים (בנוסף להפסקות חשמל ונפילות או עליות מתח). האם בכלל מכשירי אל פסק יכולים להגן על מחשבים בפני ברקים ונחשולי מתח (בנוסף לייצוב המתח וגיבוי מתח בזמן הפסקת חשמל)? או שיש צורך לחברם למגן ברקים נפרד לצורך זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני צריך המלצה למארז מרווח עם זרימת אוויר טובה וספק כוח חזק שיחזיק את המפרט ומעבר לזה. המפרט המיועד הוא: מעבד: I7 לוח אם: GIGABYTE UD5 זכרון: OCZ 6GB CL7 דיסק קשיח: WD 640GB כרטיס מסך: INNO3D GTX295 צורב: SAMSUNG SH-S223B מסך: SAMSUNG T260HD התקציב הוא כ-1000 שקל -/+ תודה רבה מראש לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מעוניין להחזיר מחשב יש לפעילות וגיליתי שחסר לי כבל מתח רגיל (יש לי אחד, וצריך גם למחשב וגם נפרד למסך). האם זה כבל נפוץ שנמכר בחנויות חשמל או שמדובר במשהו נדיר יותר?

9. שלום, אני זקוק להמלצות למארז למחשב HTPC. יש לי כרגע חלקי מחשב מזדקנים שאינם בשימוש אך תקינים (למעט לוח אם). חשבתי למחזר אותם לצורך מחשב סרטים שיתחבר לטלויזיה, לא ישמש להקלטה או משהו - רק לניהול ספריית סרטים, כך שגם הP4 שלי אמור לעשות את העבודה. מה שחסר לי כרגע זה מארז. הדרישות: - רצוי ללא ספק! יש לי ספק מניח את הדעת וחבל לי לשלם סתם על אחד חדש - 2 מאווררים (או לפחות מקום לכאלה) - מקום ל2HDD - רצוי שיהיה בו מקום (לגובה) לדחוף 6600GT שיש לי, שכן בלוחות אם לP4 אין יציאות לטלויזיה וחבל לי לקנות כרטיס LOW PROFILE במיוחד (או לוח אם חדש יותר, שידרוש גם זכרון חדש) - רצוי כמובן מארז שקט יחסית - אין צורך בהתקני שלט רחוק למיניהם אם יש מארז שחורג מהתקציב במידה סבירה אך שווה את זה, אש…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הרכבתי לחבר שלי את המפרט הזה מנועה מחשבים . כשהוא הגיע למקום כדי להזמין את המפרט אמרו לו שאין אתהספק הזה במלאי וששמים לו PCPOWER&COOLING S61EPS במקום : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2209 אני אישית לא מכיר את החברה הזאת בכלל, מישהו מכיר ויכול לאשר והוא באמת שיעשה את העבודה ? הם גם אמרו לו שהקירור שמגיע עם המעבד לא מספיק והוסיפו לו את הקירור הזה ב 100 ש"ח : OCZ Vanquisher CPU Cooler http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3602 ואיך זה שמעבד מגיע מהחברה עם גוף קירור שלא מתאים לו ? לי זה נראה כמו שטויות, מה אתם חושבים ? תודה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  11. ראיתי לא מזנמן שIQPC מוכרים ספקים חדשים של FSP עםactive PFC ונצילות של עד 85% במחיר זול יותר מאשר חברות מתחרות. הם נקראים blue storm II . לפי מה שהבנתי FSP היא חברה שנחשבת לאיכותית איך הספקים שלהם בהשוואה ל enermax liberty ? ה 500W של FSP לא הרבה יותר יקר מ enermax liberty 400W ויש לו שני ריילים של עד 18A כל אחד והוא מוציא עד 480W על ה5,3.3 ו12 וולט עם הגבלה של 152W על 5 ו 3.3 . בהשוואה הליברטי 400 מוציא 360W על שני ריילים של עד 20A ו. . ה 400 וואט של FSP זול משמעותית מה ליברטי 400 אבל לא מצאתי את תמונה של המדבקה שלו( את ה500W מצאתי ב newegg ) . ה600W של FSP זול מהliberty 500W והוא QUAD RAIL 15A עם הגבלה של עד 580W על 3.3 ,5 ו 12 וולט עם 155W מגבלה על 3.3 ו 5 וולט. אני…

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  12. יש לי ספק modu82+ 525w Enermax דף המוצר באתר החברה http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=92 השאלה שלי אם אני יכול לעשות איתו SLI עם 9600GT...

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  13. שלום אני רוצה להחליף את הסופרנו שלי... שמתי עין על 2 מארזים... רציתי שתגידו לי מי מהם עדיף מבחינת קירור... אני מחפש מארז כמה שיותר גדול ומאוורר... 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=20523 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1921&products_id=16348 הראשון יותר מוצא חן בעיניי מבחינת צורה... אם יש מארז אחר שאתם חושבים שטוב תייעצו לי... תודה מפרט, Core 2 Duo E8500 @ 4.5GHZ - 1.45V Dfi Lanparty DK P45-T2RS Plus G.Skill 4GB Kit DDR2 PC8500 1066MHZ 5-5-5-15 Sapphire HD4870 X 2 CF @ 800 / 1100 Bios Mod

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  14. ובכן השאלה בכותרת. 3 כוננים של אחד טרה 2 כונני 10K - יותר מאוחר יוחלפו על ידי SSD כרטיס מסך מסדרת 48XX. מעבד אופטרון 170 עם 2.75 גיגה בקר פרק 5 ספק נוכחי 415 של חברת HEC ללא A.PFC. האם יש צורך בהחלפה ?? אם כן למה רצוי. כרטיב המסך לא ייועד למשחקים אלה יעבור מוד (אם הדבר בכלל אפשרי ) לעבודה בתוכנות CAD. מה שיעשה אותו דומה ל FIREGL. שאלה נוספת האם ספק של 600 יצרוך תמיד 600 מהרשת גם אם מחברים אליו צרכים חלשים??? כלומר מחשב ללא כרטיס מסך חזק ורק עם כוננים לדוגמא.הוא עדיין יקח מהרשת 600 כי הוא מוגדר כספק של 600.

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  15. עדיף שיהיה מארז יפה עם עיצוב טוב וכמו שכתבתי עם ספק חזק (אפילו שהוא לא בא עם המארז אלא לקנות בנפרד העיקר שיהיה במסגרת התקציב) תודה רבה מראש לעוזרים

16. Started by Oranili,

על ALWAYS ON או HOME OFFICE? אצלי כרגע הוא על ALWAYES ON

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  17. Started by davidreznic,

צריל מארז קריר עם ספק שיחזיק 8800GTS 320MB וE6650/E6750 עם שני הארד דיסקים, כונן DVD ופלופי עדיף שהמארז לא יהיה מכוער מידי. אפשר מארז זול+ספר איכותי של חברה אחרת. תודה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  18. זה המפרט של המחשב. P5b Deluxe Core 2 Duo E6600 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL3 וSapphire X1950PRO 256MB Western Digital WD3200YS Raidmax Smilodon Enermax Liberty 400W בנוסף למה שרשום כאן.. הולכים להתווסף עוד 2-3 הארד דיסקים. עכשיו השאלה היא כזאת... הספק הזה או כל ספק אחר של 400W ידחוף דבר כזה? ראיתי ספק של hec 550w ב-400 שקל (http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2807) אבל אני רואה שיש לו PFC פסיבי.. ול-liberty יש יש PFC אקטיבי, זה משנה ? בכל מקרה - אני אשמח לשמוע המלצות נוספות לספקים, זולים יותר מהליברטי או באותו מחיר אבל יותר חזקים מ-400W.

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  19. ערב טוב. אני בונה כרגע שרת מבוסס Windows Home Server שיהיה סוג של שרת קבצים עבור כל המחשבים בבית. הוא מבוסס על Athlon 3200 + 1GB DDR400 (מי שמכיר את Windows Home Server יודע שלא צריך מחשב חזק). אני מתכנן להכניס לשם הרבה הארדיסקים! לפחות 5 בתור התחלה, ואני רוצה אופציה להוסיף עוד 1-2 בעתיד. אשמח להמלצה על מארז: 1. עם הרבה מקום לדיסקים קשיחים (אין צורך בהרבה מקום לכוננים חיצוניים, בסה"כ יהיה שם DVD אחד) 2. זרימת אוויר מצויינת באיזור ההארדיסקים (כולל סידור טוב לכבלים), כדי לשמור על ההארדיסקים קרירים ובריאים! אני מוכן לשלם עד 1000 ש"ח, אבל מעדיף יותר מארז בסביבות ה-500 ש"ח אם יש משהו מוצלח. הצעות? נ.ב. איזה הספק לדעתכם אני צריך לספק כוח? (עד 7 דיסקים קשיחים של 7200, Athlon 64…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  20. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין ה 300ART וה 300TRT של HEC? ראיתי שאחד הוא בתקן של 1.3 והשני 2.2 ושהכבל SATA של אחד הוא מובנה ולשני יש מתאם, הארם זה נכון? יש עוד הבדלים? איך זה ישפיע בפועל? והאם ה TRT שווה תוספת של כ 30 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  21. היי אני מחפש ספק כוח לא פשוט קצת מעבר לזה במחיר של עד 400 ש"ח למחשב עם 3 hd sata מחוברים כרגע כרטיס מסך 6600le זיכרון 2 גי'גה מעבד 2.8 ליבה כפולה אה..וסידי רום אם אפשר קישור לאתר . תודה לכול העוזרים..... נ.ב נחמד אם יהיה לו אור כחול

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, רציתי לדעת מהו הספק הזול ביותר (לא זבל) שיחזיק את ה-HD4850 וה-intel 7200. ואם כבר אנחנו באותו נושא... יש כרטיס יותר משתלם מה-4850 בטווח מחיריו? תודה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by guyl3,

מחפש מארז FULL TOWER * שיתאים לכרטיס מסך ארוך * שיש בו מערכת לניהול חוטים / כבלים * שיש לו הכנה למערכת קירור מים * שהמגש האחורי של לוח האם - יהיה ניתן לשליפה או פתח אחורי שיתן גישה לחלק האחורי של לוח האם להסרת גוף הקירור ולתמיכתו * יכלול הרבה מאווררים - כולל מגני אבק * ומערכת להתקנה נוחה של דיסקים קשיחים * האופן שבו החלוקה הפנימית מתבצעת לא חשובה - לא משנה לי עם הספק ישב למעלה או למטה או כלוב של הדיסקים הקשיחים ישב מאחור *שכפתורי ההדלקה והכיבוי יהיו זמינים וכמובן מקום להרבה חיבורי USB ,STATA וכו... תודה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by RGod,

תגידו איך המארז הזה לעומת ה CM-532 או ה GYGABYTE AURORA 3D ? שוווה את המחיר ?שקט ? :s05:סתם לידע כללי .

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by adirnasri,

העם למארז הזה יש ספק כוח Compucase HEC 6A19 400TRT White ועם כן הוא טוב?[br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 22:04:29 UP

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.