עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by stingeR-,

אני מחפש מארז HTPC מותאם לATX עד 500שקל במארז הולך להיכנס לוח ATX רגיל ביחד עם כרטיס 8800GT רגיל(ארוך) ככה שאני צריך מארז שלא רק תומך בATX אלא שגם יכול להכניס בתוכו את הכרטיס הזה אם זה אפשרי.. במידה ולא קיים דבר כזה אני כבר אמצא פתרון יצירתי(מה שתוכנן מלכתחילה אך כתוצאה מהאירועים האחרונים פשוט לא מתפנה לי זמן לזה)

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  2. לא יודע אם זה הפורום המתאים, אם לא אני אעביר אותו לפורום קולנוע ביתי או קירור בהתאם להמלצות האחראים כאן... אני מחפש מארז HTPC עם אוורור מספיק טוב כדי לקרר את המעבד פסיבית (עם מספיק מקום בפנים כדי להכניס איזה Sonic tower או קירור פאסיבי דומה) ולפחות מקום למאורר 120 אחד למקרה שזה לא יהיה פסיבי. הספק חייב להיות בתצורת ATX, והתקציב הוא 500ש"ח כולל ספק או פחות אם זה מארז שלא כולל ספק. מי שהתנסה במארז שעונה לדרישות מתבקש להגיב... בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by vourt,

הי, האם מישהו מכיר מארז HTPC (שוכב) שיכול להכיל בתוכו לוח Z68 וכרטיס מסך GTX 580? תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by shish,

לפני מספר דקות התפוצץ לו הספק הפשוט שהיה לי עד כה במחשב..(ספק פשוט) אני מעוניין לקנות מארז חדש עם ספק חזק. איך ה Antec NSK2400 -EC HTPC 380W ? הספק שמגיע איתו יחזיק מעמד? אם לא, אני זקוק להמלצה למארז+ספק HTPC - עד 1500 ש"ח למארז ATX

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by aytek,

שלום, אני מעוניין להסב את המחשב שלי ל- HTPC יש לי לוח אם MSI N1996 MS-7505 ומעבד Intel Core 2 Duo E6550 אני חושב להשתמש במארז Antec NSK2480. מהניסיון שלי עם Antec יש להם מארזם טובים ואייכותיים, אני רק חושש שהוא יהיה רועש מידי (יש בו 2 מאווררים 120 מ"מ + מאוורר של הספק + מאוורר של המעבד). בנוסף הגודל שלו נראה לי מעט מוגזם למרות שזה פחות מפריע לי. מה דעתכם? המארז יתאים, האם הוא באמת טוב? מה לגבי הרעש? תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by yotamk,

שלום, במסגרת החיפושים שלי אחר מארז לסלון (HTPC) נתקלתי במארז הזה שנמכר בזול באייבורי - 380 ש"ח כולל ספק 400W: http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=12&hProdID=180 לא הצלחתי למצוא שום review עליו בשום מקום. מישהו שמע על המארז הזה? יש למישהו נסיון איתו? בגדול הצרכים שלי: מארז יפה \ שוכב \ שקט ושיכול להכיל לוח אם בגודל מלא (ATX).

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום חברים אני כרגע בלבטים לגבי המארז הזה http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1319&ID=1878#Tab0 אני מבקש דעות לגבי המארז הזה ספציפית ולא לגבי החברה עצמה. בעיני הוא די יפה ומתאים לדרישת ה HTPC שלי.כמובן שאשמח לדעות נוספות.תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מעוניין להחליף את המארז שלי למארז HTPC ואני רוצה להשתמש בספק כח והכרטיס המסך הקיימים שלי: Seasonic X-650 ו EVGA GTX 680 Superclocked Signature 2 הספק הוא ATX רגיל והכרטיס באורך 25 ס״מ. עד עכשיו לא הצלחתי למצוא משהו שיכניס את שניהם. הכי קרוב שמצאתי הוא Lian Li PC-Q11B אבל בו אפשר להכניס כרטיס עד 24 ס״מ בלבד. אשמח לעזרה.

• 18 תגובות
    • 6.8k צפיות
  9. אני מחפש בנרות מארז HTPC(לא כולל ספק) שמתאים לATX רגיל ויכול להתאים גם לכרטיס כדוגמאת ה8800GT הרגיל(והארוך)

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  10. לטובת המחשב הבא שלי, מחפש מארז+ספק עד 900 ש"ח מארז HTPC שוכב לסלון, שקט עד כמה שאפשר, קל משקל עד כמה שאפשר (יש לי סיוטים מלסחוב את האנטק המפלצתי שלי בקיץ לאוטו כשאני לוקח אותו לעבודה לניקוי) מודולרי עד כמה שאפשר (אני מת לכזה שמאפשר להוציא את הלוח בשליפה, ללא ברגים) ספק- לא מבין בזה מספיק, אבל איכותי ושיחזיק מערכת I7-2600K עם 5-6 דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9600GT (ישודרג בעתיד) אפשר לחרוג בכמה מאות מהתקציב אם יש צורך וזה ממש שווה את זה (אני מעדיף לחסוך) אשמח להצעות תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, מחפש מארז לטובת HTPC שהוא גם מחשב ה ALL IN ONE שלי (מיועד גם להריץ משחקים, וכל צרכי מחשוב אחרים, לא רק קולנוע ביתי) שקט חשוב מאוד (בתקווה יהיו בפנים רק קירורים פסיביים) בלתי חדיר לאבק עד כמה שאפשר תקציב 1.5K אבל לצורך העניין לא מוגבל ממש. מישהו מכיר חיה כזו?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by marulia,

שלום אני רוצה להרכיב מחשב HTPC אבל מה שאני לא מצליח להבין זה האם אני יכול להשתמש בספק של מחשב רגיל במארז של HTPC ? כמו כן במידה ויש לכם איזה מארז וספק שאתם ממליצים אשמח לעזרה ( עד 1200 שקל לשניהם ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eliransh90,

האם למארז inwin ec 021 יש יציאות usb 3

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  14. Started by poop,

שלום! האם זה נכון האמרזים של GIGABYTE ובמיוחד הדגם הנ"ל מגיע בלי RESET SWICH? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by amadey,

הי, אני מחפש מארז ITX כבר כמה זמן. מה שחשוב לי במארז הנבחר: - 0% פלסטיקה - מקום לרד` 280CE (בצד הקדמי\למטה) - מקום למשאבת DDC ומאגר 150\100ML - רצוי מבנה קוביה. יש לי ניסיון עם lian li v354 - מארז עם מיק ום ספק נוראי - אז לא בסגנון הזה. לחפש מארז ITX כזה בארץ אין טעם...אז העדיפות ל amazon con\de\fr\uk\es בינתיים רשמתי 2 דגמים: parvum S2.5 - mATX- -Caselabs Bullet BH2 mITX המלצות? Sent from my SM-N9005

• 33 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. Started by Cupid Me,

היי חשוב שיתמוך בספק ATX רגיל וכרטיס מסך רגיל (לא LOW PROFILE) ואם אפשר לחסוך משמעותית מהתקציב מה טוב המוביל שלי כרגע: elite 110 של cooler master תודה

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  17. Started by mikimik,

קניתי מחשב חדש די חזק. (ספק 500W , Intel i5 3.4, מאורר zalman) הנקודה היחידה היא שיש רעש של מאוורים מהמארז. המחשב הקודם שלי הרעיש פחות למרות שהיה מחשב פחות איכותי. האם הסיבה היא שה-k350 הוא מארז יחסית פתוח עם הרבה שטחים מחוררים? האם אם אני יקח מארז אחר זה יפחית את רעש המאווררים? יש המלצות על מארז שקט יותר שמשתיק את רעש המאווררים (שקטים יחסית)?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. האם למישהו יש את המארז המדובר? גם אצלו אולי זה כך.

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Mr.positive,

-האם מישהו יודע מתי הK63 יהיה בארץ ומה יהיה מחירו? http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=42&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=96&g=spec -האם יש עוד אפשרויות למארזים הדרישות הם: -רצוי שיהיה מאלומיניום -שקט מאוד וקירור טוב -אפשרות לקירור מים בעתיד -שיהיה אפשר לכבות את הלדים של המאוורים -ספק מלמטה -אני לא יודע אם רצוי FULL או MIDI אני רוצה שהוא יהיה גדול עם הרבה מקום -חייב חלון -לפי מה שאני רואה יש הבדל של לפחות 40% בין מחירי הספקים בארץ ובחו''ל למה?האם רצוי להזמין מחו''ל? -האם יש אפשרות להזמין מNEWEGG לארץ?או אם אפשר חנויות בסגנון? -לפי מה שאמרו לי אם החנות תרשום על הקופסה מחיר פחות מ50$ זה יהיה בלי מס? -מה זה אומר 80 PLUSE BRONZE,SILVER,G…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by beni125,

אני רוצה לקנות מארז שיכיל את הביג טיפון ואת ה8800gts 640 mB ואת אחד מספקי הכח הבאים המפרט בבניה והוא מחו"ל אך את המארז והמסך שאני יקנה אני יקנה בארץ עכשיו אני רוצה מארז שיהיה איכותי ושיוכל להכיל גם רכיבים שעם עוד כמה שנים אני ירצה לשדרג אולי אני יצטרך איזה מודינג אבל לא להחליף מארז שהמאווררים יהיו שקטים כי הוא יהיה בחדרי ופתוח בלילה \(להורדות בעיקר) שיהיה יפה ואיכות רכיבית טובה גם זרימת אוויר טובה אז אני מתלבט בין האורורה 570 והלין לי או איזה מארז של אנטק תקציבי הוא בין 850 (שזה התקציב האידילי)ל1100 בחריגה כך שזה גם ככה הרבה גם 850 זה מארז יקר אז אסור לחרוג מ1100 יש לתת קישורים למארז בארץ אם תוכלו תוגה לעוזרים וxtract אני מקווה שתעזור כי אתה מבין במארזי לין לי

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Noam0101,

היי, אני מחפש מארז חדש לחומרה קיימת באזור ה-250 שקל. ראיתי שני מארזים שנראים לי מעניינים ורציתי לקבל חוות דעת או חלופות מעניינות אם יש: Antec P5 Cooler Master Q300L מה שחשוב לי זה מארז קטן, קומפקטי ושקט ושיוכל להכיל את מה שיש לי היום: לוח אם Gigabyte F2A88XM-D3H כרטיס מסך GTX 1050Ti דיסקים 1xSSD, 2xHDD בעקרון אני גם מתלבט לגבי קירור חדש למעבד אבל זה כנראה אחרי המארז. מה אתם אומרים? נועם

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by imac,

אני מעוניין לרכוש בקרוב מחשב חדש ומחפש מארז mATX מומלץ וזמין במלאי! יש המלצות למשהו ספציפי? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. הי, האם קיים מארז מחשב שצורתו כמדיה סנטר - שוכב - ויכול להכיל בתוכו לוח ו2 כרטיסי GTX580 או כרטיס אחד GTX 590? המחשב הוא לסלון למטרת מחשב מדיה סנטר ומשחקים חזק במיוחד (3D HD) תודה!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  24. התקציב לא רלוונטי כי אין לי ציפיות גבוהות מהמארז אז מן הסתם ש-800 שקל לדוגמא יהיה בזבוז גמור של הכסף. קירור סביר, עדיף שיהיה מקום ליותר מהרדיסק אחד, תכלס שום ציפיות רציניות אין לי ממנו. העיקר שיהיה כמה שיותר קומפקטי/לא מורגש שאפשר. בבקשה אך ורק המלצות של מארזים שראיתם במציאות, התרשמות מתמונות/סרטונים וכו' לא עוזרים לי. ראיתי מחשבי DELL/HP חדשים עם מארזים מאוד מאוד קומפקטיים, ותכלס מבפנים הם נראים בסדר גמור. משהו כזה יכול להיות לי מצויין. כמו זה:

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  25. שלום. אני לאט לאט בונה מפרט באיזור ה 5500 שח. עם I5, Radeon 5850 ועוד כמה דברים. כעת אני תקוע בשלב המארז. אני בגדול פתוח להצעות ומתלבט מאד. המארז הבא עונה לי על רוב הדרישות: איכותי, עם דלת, אוורור טוב, חברה טובה, מחיר סביר: Thermaltake Element S: http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001397&id=C_00001398&name=Element+S&ovid= כעת יש לי רצון מאד גדול לראות, או לפחות למצוא את המארז הבא בארץ. אני לא מצליח למצוא חנות שמוכרת אותו, ועל כן לא יודע מחיר ולא יכול לראותו פיזית, היש עזרה בנושא? : Gigabyte SUMO 4112 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=3040 אשמח לעזרה, ותודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים