עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. יש לי מארז של COOLERMASTER 690 והמאוורר דלת שלו קודח במוח... חשבתי בהתחלה שהמאוורר הוא הבעיה, אבל שהוא לא מורכב לדלת הוא שקט. כנראה חורי אוורור בדלת גורמים לרעש הנוראי הזה. מה הפתרונות שיש חוץ מלכבות אותו? תודה.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום, לאחר מספר שנים של שימוש, המאוורר של הספק שלי (Corsair 550vx) מרעיש מאוד בעומס. ניסיתי לשמן, לא עזר. ניסיתי להבליג, אבל נמאס לי... אשמח לקבל המלצה לספק טוב של כ-550W, כאשר הדרישה העיקרית שלי היא שקט. הספק מיועד לדחוף 2500K ב-OC של כ-4GHZ וכרטיס מסך 970GTX. תודה מראש לעונים!

• 33 תגובות
    • 10.1k צפיות
  3. Started by zabal12,

שלום , המאוורר הגדול של המארז שלי 12 אינץ נהרס . אני מחפש מאוורר חדש שקט יחסית ואמין לא משהו יקר בטירוף . יש המלצות ?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Vloody,

קניתי ספק משומש SeaSonic SS-500ET. המאוורר לא מסתובב. מחובר כרגע Geforce 9600GT, בשלב מאוחר יותר יהיה שם כרטיס יותר חזק. ניסיתי להפעיל איזה משחק לכמה דקות, לראות אם עליה בעומס אולי תגרום למאוורר לעבוד, אבל כלום. אני מפחד להמשיך להשתמש בספק ולשרוף אותו. יש איזהשהו הסבר לכך שהמאוורר לא מסתובב או שהספק פשוט דפוק?

5. ברצוני לקנות מאוורר להוצאת אוויר שיהיה עים מהירות גבוהה שקט ועים והוצאת אוויר יעילה בגודל 140 רצוי שיהיה מחברה מוכרת ומהסדרה הכי חדשה של אותו חברה .תודה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by איתמר נ,

שלום, חדש כאן לא מזמן קניתי מחשב חדש. וחשבתי אם להוסיף לו עוד מאוורר. אני לא מבין גדול ולכן אשמח אם תוכלו לייעץ לי. המארז שיש לי thermaltake overseer rx-1

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by Yovel13,

שבוע טוב לכולם יש לי מארז COOLERMASTER K280 ואני רוצה לקנות מאוורר אחורי שיוציא את האוויר החם שהמאוורר הקדמי מכניס. עכשיו הקטע הוא שהמאוורר הקדמי מותקן עם המארז. הוא מאוורר של 1200RPM עם CFM של 37.5 אני לא יודע אם זה טוב או לא אבל אמרו לי שהוא לא מכניס מספיק אוויר יחסית למאוורר שהתפקיד שלו זה להכניס אוויר. ויש גם מסנן אבק למטה שגם מכניס אוויר אבל הוא בעיקר מסנן אבק אז הקטע שאני רוצה לקנות מאוורר אחורי שיוציא את האוויר החם כי המארז שלי מתחמם מהר, אבל מצד שני אני לא רוצה שיצא מצב שהמאוורר האחורי יוציא את כל האוויר שנכנס כי אמרו לי שעדיף שיהיה אוויר מאשר שלא יהיה בכלל. זה המאוורר האחורי שאני מתכוון לקנות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dmkiller1,

שלום לכל העוזרים. אני מתעניין בסוג של מאווררי מארז :[h=1]מאוורר למארז NOCTUA NF-A14 industrialPPC-3000 PWM 14cm 3000RPM[/h]מאתר של KSP: http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=23901 חזקים במיוחד מבחינת RPM של המאוורר. רציתי לדעת האם הבחירה שלי טובה ואם לא אז אשמח לדעת סוג טוב וחזק של מאווררים למארז. אני רוצה לציין שאני גיימר כבד מאוד וחשוב לי הקירור. לא משנה לי הרעש שלהם בזמן משחק. הרעש של המשחק יותר חזק אז זה דבר שולי. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by shuki142,

שלום לכולם, איזה מאוורר מבין השלושה הכי מומלץ לקחת. המאוורר ימוקם בקידמת המארז והוא ישמש לשם הכנסת אוויר. איזה מבין השלושה הכי שקט שאפשר לקבל Scythe S-FLEX S-FDB 120mm Quiet FAN SilenX Ixtrema Pro 120MM 11dBA Fan Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm הראשון כבר יש לי והוא באמת שקט, השאלה היא האם השניים באמת יותר שקטים ממה שיש לי, כי לפי הנתונים הרשמיים שלהם הם יותר שקטים משלי. אשמח לקבל חוות דעת מבעלי ניסיון עם מאווררים אלו.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  10. קניתי מאוורר חדש, 80 על 80, 20 דציבל אבל הרעש שלו ממש חזק הוא אמור להיות שקט. יכול להיות שיש עוד סיבות?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by OmriTeram,

יש לי מעבד e5400 ולוח אם Asus P5KPL-CM ואני רוצה מאורר חדש למעבד כי המאוורר הזה אחד הרועשים ואני רוצה חדש שלא יעשה רעש בכלל

12. אני מחפש מאוורר טוב בין 100- 120 שקל אני לא מתכנן לעשות OC למעבד בכלל! האם אני צריך בכל זאת להשקיע במאוורר או שהסטוק מספיק לצרכים האלה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dor_guy,

שלום לכולם, יש לי מארז HTPC של antec Fusion הוא בא עם ספק Antec 430W המחשב והמארז בני 3, שמתי לב לאחרונה שהמאוורר של הספר לא מסתובב! האם יכול להיות שהוא מסתובב רק כשיש צורך? בדקתי עם מאוורר אחר, לא עובד. בקרוב, אני שם כ.מסך(פאסיבי) במקום הכץמסך המובנה שהשתמשתי בו עד עכשיו. אם המאוורר של הספק לא עובד האם זה בעייתי? מה ההשלכות? אגב, המחשב נדלק רק בשביל צפיה בסרטים והעברת מידע (לא דלוק רצוף יותר מארבע שעות) תודה על התגובות, גיא

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. ברשותי CoolerMaster Centurion 590, שמגיע עם שני מאווררי 120MM (אחד קדמי ואחד אחורי). יש לי מאוורר 120MM של ArcticCooling ואני מעוניין להוסיף אותו(אם יש, למה לא להוסיף?) - השאלה היא איפה להוסיף אותו? במארז יש מקום ל2 מאווררי ארובה, ו2 מאווררי דלת. כמו כן, לאיזה כיוון לשים את המאוורר? הוצאת אוויר? הכנסת אוויר? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Mozeliko,

שלום למארז שלי (Antec NSK 4480 ATX Mid Tower) יש מאוורר מובנה והוא די רועש, ניתקתי אותו ועכשיו המחשב שקט שקט כמו שאני אוהב. כמובן שעל המעבד (Amd Athlon64X2 (AM2) 6000) ישנו מאוורר ( Arctic Cooling Alpine 64 ). השאלה היא עד כמה חשוב המאוורר של המארז והאם ישנה סכנת התחממות בלעדיו ?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by trlk,

למאוורר "חיים משלו"- מתחיל להרעיש-לפעול במהירות גבוהה - בפתאומיות. יש טעם לנסות לפתוח להחליף מאוורר? פעולה של ניקוי (שואב אבק) ושימון עדין ללא פרוק לא פתרה את הבעיה. הצעות? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by gal505,

שלום יש ברשותי את המארז TMS S1 והמאוור שמוציא אוויר מאוחרה מרעיש ומסתובב לאט בעת הפעלת המחשב(לאחר כמה דקות חוזר) איך אפשר לתקן? ואם כדאי לקנות אחד חדש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. עם הCM690 מקבלים מאורר בדלת השמאלית שלו. המאוורר הזה עושה רעש מעצבן מאוד, יש איזו שהיא דרך לפתור את זה ?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by DontPanic,

לגיסי יש Thermaltake Soprano והמאוורר צד התחיל להרעיש פרקנו אותו ושימנו, אבל הוא ממשיך להרעיש בעיקר ע"י ויברציות מהחלון השקוף שמורכב עליו איך אפשר להיפטר מהויברציות של החלון? תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by tamir245,

שלום רב, לאחר כ-6 שנים עם מארז ג'נרי מלא אבק,רכשתי שבוע שעבר מערכת מחשב חדשה. קניתי את הCM690,לאחר שפתחתי אותו מאוד התרשמתי מהפיצ'רים הנחמדים בתוכו ואני חייב לציין שהוא די שקט יחסית למחיר. הבעייה היחידה שמאוד מפריע לי היא - מאוורר הצד מזמזם לי באוזן,השאלה האם יש משהו לעשות?אולי להעביר אותו למיקום אחר או לעשות משהו ולהשאיר אותו במקומו? בקיצור,יש מספיק אנשים עם המארז הזה ובטוח נתקלו בעניין זה..מחכה להצעות. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by moshel7,

איזה מאוורר קידמי בגודל 120 מ"מ מתאים למארז זה יש לי מאוורר קידמי של COOLER-MASTER אבל הוא לא ניכנס האים צריך מאוורר דק יותר?

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by digitalseeker,

יש לי ספק Corsair TX-750. ללא ספק ספק פשוט מעולה ! העניין הוא שהמאוורר קצת מורגש....הוא כבר לא חרישי אלא שומעים את הרוח שהוא עושה. הספק נוקה מאבק לחלוטין, גם המאוורר וגם שמתי קצת חומר ניקוי שלא ממש עזר (מיועד לצירים). ניסיתי להחליף למאוורר שקט של SCYTE אבל מסתבר שהוא לא סטנדרטי - הוא מקבל מתח שמתחיל ב5V בערך והמתח עולה במידה והספק מתחמם. מישהו יודע היכן אני יכול לקנות מאוורר חדש ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ido-nava,

אהלן, יש לי מארז Thermaltake SHARK שקניתי אי שם ב-2006. למארז עצמו יש 2 מאווררים (מסוג: 120x120x25 mm, 1400rpm, 21dBA), כאשר אחד מהם נמצא בקדמת המארז ואחד מאחורה (איפה שהיציאות של הלוח אם). אם אני לא טועה, אז המאוורר הקדמי מכניס אוויר והאחורי מוציא. לאחרונה שמתי לב שהמאוורר האחורי לא עובד.. ואם אני נותן לו "תנופה קלה" אז הוא מתחיל להסתובב אבל ממש ממש לאט. כנראה שאני יצטרך לקנות חדש... אשמח אם תגידו לי איזה ותמליצו לי על אחד זול יחסית ושקט. על הדרך, אשמח אם תגידו לי אם יש בעיה בשאר המאווררים והאם הטמפרטורות של המערכת טובה.. צירפתי קובץ עם כל הנתונים. קישור למפרט של המארז: http://uk.thermaltake.com/products-model_Specification.aspx?id=C_00000088 תודה רבה ! עריכה: קירור הספק…

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  24. Started by ShaiLevy,

אני חושש שהמאוורר בספק כח של המחשב שלי (crosair 520) התקלקל. אני לא מודאג לגבי הטמפרטורות (אני עוקב אחריהן) אבל השאלה שלי האם יכול להגרם נזק לספק במידה והספק שלו לא עובד ? (האם הספק כח עצמו זקוק לקירור) -- אגב, מישהו יודע אם הספק מכבה את המאוורר בטמפרטורות נמוכות ? (יכול להיות שאני צריך "לאמץ" את המחשב כדי שיפעל ?). עד היום אני חושב שהמאוורר תמיד פעל

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by nivi125,

מצטער אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו וסליחה מראש המאוורר בספק שלי לא מסתובב, אני לא יודע איך לסדר את זה, שאר המאווררים עובדים מעולה לפעמים אני בא עם מקל ומסובב, כל פעם נותן כמה דחיפות, ככה במשך 5 דקות ואז המאוורר מתחיל להסתובב אבל היום ואתמול לא משנה כמה דחיפות נתתי המאוורר לא מסתובב מה אני צריך לעשות ? לקחת לטכנאי ? אפשר לתקן את זה בצורה עצמאית ? בחיים שלי לא פירקתי ספק, מה שכן חיברתי והוצאתי בעבר כרטיסי מסך, כרטיסי רשת, כרטיסי קול וזכרונות..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים