עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. ראיתי שהספק הנ"ל כבר הגיע לחנויות. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2301&products_id=18668 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11010 למרות שהוא אינו מדולרי הבקורות עליו ברשת מצוינות. האם היום הייתם מעדיפים אותו על פני הליברטי 400 שמאוד נפוץ ברוב ההמלצות מפרטי המחשבים בפורום הנ"ל? טווח המחירים שלהם דומה אך לCROSAIR אחריות ל5 שנים בעוד לאנרמקס 3 שנים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי, יש לי במחשב כרטיס מסך מובנה, ואני רוצה לחבר radeon x1300pro. נתוני המחשב: core 2 duo two gb ram וספק כוח שאצלי מספק לפי הרשום עליו 500 וואט. אבל הוא ג'נריק. וחבר שלי אומר שעל כאלה יכולים סתם להדביק מדבקה עם הספק גבוה כשבעצם הספקם נמוך בהרבה (אפילו חצי מזה, הוא קרא על זה כתבה). הוא ממליץ לי להחליף ספק כוח לפני שאני מחבר את כרטיס המסך. לי זה נראה מיותר לגמרי. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ¤597 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2243BW 5ms DVI WIDE ¤1428 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤879 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤330 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ¤192 מארז: RAIDMAX O2 PURE BLACK w/o PSU ¤177 אני צריך ספק כמה שיותר זול שיספיק להחזיק את המערכת הנ"ל בראש שקט.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  4. ככה, יש לי Hec 300 שמפעיל P4 2.4 עם 1ג'יגה זיכרון, 6800GT, שני דיסקים קשיחים ו-Live Audigy 2 השדרוג שאני רוצה לעשות זה למשהו בסיגנון: מעבד חדש Amd 3500 עם ליבה אחת (לפי תקציב) כרטיס מסך X1950Pro לוח שיתמוך ב-DDR 1 וב-Pci express כמובן האם ספק 300W של Hec יחזיק? אני יודע שכרטיס המסך יכול לעשות את כל ההבדל, אבל חשבתי שכיוון שזה הדגם המוחלש (יחסית) ושהוא קצת יותר יעיל מדגמי ה-1900 בצריכה שה-300W יחזיק אותו... ??? מישהו יכול לאשר או להכחיש ואולי גם להסביר איך לחשב? תודה אה כן והמלצה לספק אם אכן צריך...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tomerkis,

הי, אני בונה מחשב עם מעבד i5 2500. אני צריך לבחור מארז וספק. מחשב בעיקר לשימוש ביתי (כמעט בלי משחקים). בלי כרטיס מסך. אני מבין שהספק נמוך יספיק לי. התקציב הוא 450 ש"ח+- למארז+ספק. איזה ספק ומאז יתאימו לי? תודה.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  6. שלום אני בונה מחשב ב RSM וצריך עזרה בבחירת ספק מעבד i5 2500 על Asus p8h67 (לא צפוי שום OC) כרטיס מסך GigaByte Ati Radeon 5870 1GB DDR5 מארז Antec P183 אני צריך ספק איכותי ויציב שמספיק למערכת שלי (כי הכבלי החשמל בבית די ישנים וכנרא המתח שם לא יציב במיוחד) המחשב נועד לשימוש כללי, עבודה וקצת משחקים בלילה המחשב בדרך כלל נשאר פתוח (הורדות מהאינטרנט) קיבלתי המלצה על SeaSonic 12II-620 620Watt 80Plus Bronze תמורת 415 ש"ח מה דעתכם, יש עוד המלצות מהחנות?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by o.k,

לילה טוב לכולם!! לפי הנתונים הבאים ?מארזים? - ?8023 Gamer 450W, 12cm Fan, LCD? המארז בא עם ספק הכוח או שזה רק מראה לי עד איזה גודל ספק מקסימאלי אפשר לחבר למארז??? תודה...

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  8. שלום, יש ברשותי corsair VX 450W i2500 וכרטיס מסך ישן 8800GT sonic חשבתי לשדרג בקרוב כרטיס מסך לאחד החדשים 280 או 270X. האם אני אזדקק גם לשדרוג בספק? ואם כן יש המלצות? תודה.

9. Started by davidreznic,

שלום אני צריך את החוות דעת שלכם על הספק ‏Zeno 650W Power SP-ATX-Z650W‎ של SPIRE הספק צריך להחזיק: 880GTS 320MB, E6750, שני כוננים קשיחים,2/3 מאוררים וצורב אחד.... תודה

10. XClio 777 או: Antec 1200 איזה מארז יותר טוב מבחינת קירור וסירקולציה ?

11. שלום לכולם, אני מחפש מארז בסיסי אבל די שקט כדי שאוכל להעיף את הגרוטאה שיש לי היום. אשמח לקבלת המלצות על דגמים ואולי טווח מחירים אם ידוע לכם. מחפש בטווח של מאות שקלים. האם יש דרך פשוטה להשקיט מארז (בסגנון "עשה זאת בעצמך")? לא מצאתי כתבות/מדריכים בנושא. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי אם קיימים הסברים על זה. תודה

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by YI572,

שלום לכולם. לאחר עוד שבועיים בצבא, חזרתי הביתה וגיליתי שהמחשב לא עובד \: ברגע שמדליקים אותו הוא נדלק ונכבה נדלק ונכבה ( כל כמה שניות, לפני שעולה משהו על המסך בכלל ). לאחר בירור קצרצר, שמתי לב שהכבל 4 פינים ( הריבוע ) שמחובר ללוח אם, נשרף קצת ( 2 פינים צבועים בצבע חום ). ברגע שניתקתי את הכבל, אין את הבעיה שהמחשב נדלק ונכבה, אבל כמובן ששום דבר לא עולה על המסך. בכל אופן, לדעתי הבעיה היא עם הספק כוח ( HEC 400W TRT ) ולא עם הלוח אם ( אלא אם כן ניראה לכם אחרת? ). ועכשיו בגלל שהמארז שלי דפוק פצצות, אמרתי שזו אחלה הזדמנות להחליף גם אותו. המפרט דיי ישן, אבל בגלל שאני בצבא אין לי הרבה זמן על המחשב ככה שאני לא רואה סיבה לקנות מחשב חדש... המפרט: P4 3.0 1G RAM 7900GS הדרישה היחידה זה …

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by shayw,

ישנו אחד בקדמת הכלוב של הקשיחים ששואף אוויר פנימה (וכנראה מקרר את הכוננים יותר מאשר את הלוח על כל רכיביו) ואחד מצידו האחורי של המארז שנושף החוצה סה"כ נותרו 4 תושבות ריקות ל 120mm\140mm, זוג בדלת המארז וזוג בתיקרה היכן תמליצו למקם 2 מאוורריי SCYTHE MINEBEA 120mm תוך כדי שמירה על שקט יחסי ויצירת זרם אוויר בריא יותר?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by carock,

מה המארז הכי קריר עד 400 שקל..? לא משנה שיהיה קצת רועש אבל חשוב שיהיה קר ואני גמיש אם התקציב(550 גג) חשבתי על שתי מארזים..(אבל אם יש יותר טובים תציעו אני עם ממש ראש פותח..) APOLLO VS I SOLO.. מה יותר קר..?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  15. שלום, מה ההבדל בין COOLERMASTER Stacker 830 ולבין COOLERMASTER Stacker 831 - ראיתי שהגירסה החדשה 831 עולה פחות באיזה 200 ש"ח. מה עדיף לי לקנות? (אני לא מחפש שווה בייחס למחיר וביצועים, אני מחפש את ההכי טוב מביניהם!) למה הגירסה החדשה עולה פחות? ומה ההבדלים בניהם? (בבקשה אם אפשר, את כל ההבדלים בניהם!). תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by grich,

הHAF משגע אותי! כ"כ אידיוטי שאין לו מסנני אבק... הוא מתמלא אבק וצריך לנקות אותו פעם בשבועיים 3... זה אומר לפתוח ולהתחיל לשאוב וגם עם ספריי אוויר ועוד לשאוב... במקום להוציא את המסנני אבק לנקות אותם ולהחזיר :\ יש פתרון או שאני יאלץ למכור אותו לקנות מארז אחר? יש המלצות למארז אחר במידה ואין פתרונות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by lesForce,

אהלן אני מתכנן לקנות מחשב חדש, והתקציב שלי למארז נותר די נמוך. 300~. המערכת בקצרה- I5, GTX570,MUGEN 2. ראיתי שיש מארזים של Sharkoon במחירים מאוד נמוכים ודווקא נראים לא רע. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by oshikv,

שלום לכולם, הספק שלי בבית מראה סימני גסיסה ואני רוצה להחליף אותו. עכשיו המחשב שלי די ישן (p4 3ghz ht עם לוח של intel sorento ) אני מאמץ את המחשב הרבה (משחקים בעיקר),ולא רוצה להיתקע עם ספק רע אבל מצד שני אני גם לא רוצה להוציא יותר מידי כסף על המחשב הזה. האם הספק הזה סביר ויעשה את העבודה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4560 תודה מראש, אושיק.

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by Stura,

יש לי מחשב HP Workstation x2100. http://www.brokland.com/unite-centrale/i-HP-Workstation-X2100.jpg אני מתכנן קניית מחשב חדש והמארז של המחשב שיש לי עכשיו הוא מארז רציני וגדול, השאלה היא האם אפשר להשתמש במארז הקיים בשביל המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3Mb 1066mhz BOX, יחידות 1 לוח אם: Intel NOBLETOWN DG43NB, יחידות 1 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 צורב: LG GSA-GH22NP30 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 במקום לקנות את המארז הזה: מארז: COMPUCASE 6A19 Black 400W TRT PSU, יחידות 1 מעבר לזה רציתי לדעת האם יש הצעות לשיפור המפרט. תודה! סטו.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  20. Started by djdodo,

שלום ראיתי את המארז הקטן הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8073 ואני רוצה לקנות כזה למחשב החדש שלי השאלה שלי איך ניתן להכניס כרטיס מסך לדבר הקטן הזה? זה בעובי 10 ס"מ ובכללי מה אתם אומרים על המארז הזה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. * מיועד ל-HTPC - שיהיה זול ככל הניתן אבל ברמה טובה. לא זבל גנרי ומטרטר בבקשה. * עדיף בהחלט ספק סטנדרטי אבל פתוח לרעיונות. * מפרט לא סגור - מיועד ככל הנראה למעבד entry-level אבל לא ATOM, ללא כרטיס מסך נפרד. * גם האפשרות לדיסק 2.5 אינטש בלבד באה בחשבון. * אפשר ללא מקום ל-DVD אבל רצוי. אולי SLIM יהיה פשרה? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Yarimiz,

הי כולם, מה עניינים? הפעם בחרתי לסקר בשבילכם את ה-Xigmatek Assassin, מארז MidTower שמספק תמורה מעולה למחיר. קצת רקע: למי שלא מכיר, Xigmatek היא חברה ענקית שמייצרת מארזים רבים לחברות כמו CoolerMaster, Gigabyte ורבות אחרות. אני מאוד מקווה שתהנו מהצפיה, אל תשכחו לתת לייק אם אהבתם (ודיסלייק אם לא). תגובות בונות יתקבלו בברכה... אה כן, ותלחצו Subscribe, יש עוד המון תוכן בדרך! ​צפיה מהנה! ​

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. בפורום מפרטים הציעו לי להתייעץ כאן, האם ה UPS הנבחר והספק הנבחר מתאימים למערכת? [ATTACH=CONFIG]6066[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כל הקישוטים למיניהם לא נדרשים . יש חיה כזאת ?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  25. אני מחפש ספק לגיימינג כבד( כרטיס מסך hd5770, מעבד AMD II X3 435 2.9Ghz, מארז ante 300) בתקציב של עד 400 ש"ח חשוב לי שיהיה ספק שקט נ.ב מה דעתכם על הספק הזה? HEC Win+ 600 600W תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.