עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אפשר להוסיף לו 2 לדים?

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  2. השאלה מופיעה בכותרת.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. רציתי לדעת כמה מאוררים יש במארז הזה ובאיזה קוטר: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1603&Pname=SIMBADDA ולזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1602&Pname=SIMBADDA ואיך הם ישמרו על קירור במערכת שלי... ז"א לאיזה טמפרטורה המחשב יגיע במאמץ וברגיל זה המפרט שלי (בנהחה שאני לוקח את המארז הראשון): מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤622 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2V מחיר: ¤453 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800GTO 256MB DDR3 DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤756 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 א…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  4. של 120 מ"מ 0 1 2 ??

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  5. הנה כמה מארזים שאני מתלבט ביניהם, אשמח אם תעזרו לי לבחור את הטוב ביותר: http://www.skypc.co.il/pl_product~VJ2000BWS~6~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~2080~6~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~CI-6AR6-NPS-25~6~0.htm או http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA3052-BS תודה. ;D

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. טוב אז ככה אני מתכנן לקנות את TT V9 עכשיו השאלה שלי אם קל לסדר איתו כבלים. ואם יש מישהו שהצליח.? 2. מה לגבי Gigabyte 3DAurora 570 איך הוא לסידור כבלים ? 3. Cooler master Haf932 איך הוא לסידור כבלים ? ד"א הספק יהיה PCPower&Cooling 610W Silncer.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מתכנן לקנות את המארז Silverstone GD05B יש 2 מאווררים בצד אחד ואחד בצד השני הרוחב שלו 44, הרוחב של הארון 52, האם מספיק 4 ס"מ מכל צד כשהמחשב במאמץ ? כ"מ 270X וספק 520 תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by asi2k5,

אני מתכנן בניית מחשב 8800GTS 4GB E8400 בעיקרון אני יודע שגם ספק 500W יספיק , השאלה היא עד כמה זה משנה אם אני ישים אחד חזק יותר (לא חבל על החשבון חשמל) ....ואם זה משנה בכלל ואם למישהו יש המלצות הם יתקבלו בברכה!! תודה

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by galedri,

http://www.silentpcreview.com/article717-page1.html

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  10. Started by Or_s2006,

שלום! רציתי לברר כמה דברים על הNZXT LEXA BLACKLINE 1.עם כמה מאווררים המארז מגעיל(מאווררים שמורכבים)? 2.האם יכנס בו ה-HD2900XT 3.הוא שקט מאוד? 4.הוא מספיק מקרר? בתודה רבה אור

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  11. שלום! רכשתי את המארז nzxt switch 810 שאגב זה מארז מדהים פשוט חשבו בו על הכל פצצה של מארז!! יש לי לשאלה לגבי מאווררים המארז מגיע עם 4 מאווררים יש לי אופציה להוסיף עוד שתיים בגג המארז עוד שתיים בתחתית המארז ועוד אחד בקדימה של המארז לפי מה שראיתי עד עכשיו ואני חושב יש עוד כמה מקומות חח יותר מידי. רציתי לשאול האם כדאי להוסיף עוד מאווררים ואם כן איפה? ואיפה אוכל להשיג את המאווררים כמו אלו שמגיעים אם המארז? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by lemongrass,

שלום יש לי כמה שאלות בנושא ספקים שלא כלכך ברורות... 1. למה לדוגמא בספק של TT 750W יש רישום של ארבעה מסילות 12V שבכל מסילה רשום הספק מירבי של 18A וההספק המוצהר הוא 60A למרות שבחישוב כלל המסילות אני מגיע להספק של 72A ? כלומר מה העניין של הצהרה מקסימלית נפרדת לכל מסילה שבה אני מקבל יותר אמפר ובהצהרה כוללת אני מקבל פחות אמפר? 2. במה עדיף ספק של קורסאייר עם 3 מסילות לעומת ספק TT עם ארבעה מסילות מבחינת יציבות מתחים? הרי הפרדת המסילות אמורה ליצור יציבות גובהה יותר לא? 3. ראיתי בבחינה של ספק 1000W של PC P&C שהוא ספק בעל מסילת 12V אחת בהספק אסטרונומי של 72A והוא היה יציב בצורה מדהימה לכל אורך המבחנים משהו שלא ראיתי בשום בחינה אחרת של ספק איך בספק כזה בעוצמה כזאת היציבות כז…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Or4more,

אולי חבר שלי יקנה אותו, הוא מאוד התלהב מהגודל והאיוורור במארז.. ויש לו כמה שאלות שגם אותי מעניינות: 1. המחשב יהיה עם HAF932 וספק SeaSonic 550W HT, זה לא ספק מודרלי, האם יהיה אפשר לעשות סידור כבלים יפה במארז למרות שהספק לא מודרלי?והאם יש סיכון שאולי הכבלים של הספק לא יהיו מספיק ארוכים לעבור בחורים וכל זה או משהו?יכול להיות דבר כזה? לפי איך שהבנתי זה מארז מעולה לסידור כבלים.. 2. איפה עדיף לשים את הספק, למעלה או למטה? 3. האם זה חיסרון גדול שאין פילטרים לאבק?למישהו פה יש את המארז ויכול להגיד כל כמה זמן בערך הוא מנקה אבק? כי אם כל שבוע-שבועיים זה ממש מבאס..אם כל 3-4 שבועות זה סבבה לגמרי וזאת לא עבודה שאמורה להיות קשה או לקחת הרבה זמן.. 4. האם המארז הזה נחשב ל Tool Less? יש בו …

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  14. טוב אז ככה, כמה שאלות בקשר ל- אל פסק: 1. האם זה חובה בכל קנייה של מחשב חדש? אני מדבר מהבחינה של שמירה על החומרה עצמה, האם במקרה של הפסקת חשמל ללא אל פסק החומרה נפגעת (אני מדבר על הרכיבים החדישים ביותר ולא של פעם)? 2. ה- אל פסק מתחבר דרך USB ומוריד מה- "כח" של הספק הראשי, נכון? 3. בהתאם לתשובה על השאלה ראשונה, בעיקרון הזמנתי מחשב ועדיין לא קיבלתי אותו (ולא לקחתי אל פסק), האם לדעתכם זה חובה? כי את האמת אין לי שקל נוסף לבזבז כרגע. המפרט שלקחתי הוא: ASUS M201U 22" LCD 2MS (משהו כזה, אני לא בבית כרגע אז אני מוציא ת'דגמים מהראש) INTEL C2D E6600 ASUS GTS 8800 GYGABYTE 965 2 GB TWINMOS DDR 667 MHZ וספק כח של אנרמקס 500 וולט (ליברטי!) זהו בסך הכל...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eyal00,

אני מעוניין לקנות את המארז הזה אבל יש לי כמה שאלות: 1.רשום בביקורת הבאה:http://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/RC_690/6.html שיש בעיה עם החיבורים ללוח אם,ושהמארז לא מתאים לכל לוח איך אני יוכל לדעת אם הוא יתאים ללוח שלי? 2.אם אני יקנה אותו,אני יוסיף לו את כל המאווררים האפשריים(כמובן שלא יפריעו לשום חלק אחר),איך אני ידע לסדר אותם?הכוונה מי מהם צריך להוציא אוויר ומי צריך להכניס אוויר?וגם איזה מאווררים מומלצים? 3.בקשר לבעיה של החוטים כמו באשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307626.0 יש איזה פתרון?כרגע יש לי HEC 400W ואני קונה בקרוב ליברטי 400W.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by BloodFist,

איזה דגם הכי עדיף לקחת בתקציב של 400 שקל +- אומרים שהמאווררים שלו רועשים... אין לי בעיה עם רעש מהמחשב... בכל זאת כדאי להחליף את המאווררים? המאווררים שלו עושים עבודה טובה מבחינת קירור? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by eviatal,

1) האם ספק הכח Corsair CMPSU-450VXEU 450W יחזיק את המערכת הבאה: Q6600,8800GT,כרטיס טלוויזה, fire wire וכרטיס רשת? 2) האם הוא יותר טוב מ-librity 400W? 3) לפי מה שהבנתי הספק הזה לא מודולרי, מכיוון שאני לא הולך לנתק שום כבל מהספק (או להרכיב את המחשב) האם התכונה הזאת תהיה חשובה לי? חוץ מכבלים נתיקים מודולריות עוזרת בעוד דברים (כמו צריכת חשמל)? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. Started by daniel89,

שלום.. אני רוצה לקנות אל פסק וראיתי את זה: ADVICE PRPC750 UPS 750VA +USB הינה קישור עם תמונה שלו: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8993 מה אתם אומרים עליו?הוא אמין?הוא יחזיק את המערכת+המסך+מודם וראוטר (המערכת שלי מופיעה בצד ימין...) לכמה זמן הוא יחזיק לי את המערכת? האל פסק הוא 750VA. תגידו אני יכול לחבר את האל פסק במקום לשקע בקיר למפצל? כמה חיבורים יש לו(חיבורים כדי לחבר רמקולים וכאלה... החיבר כמו שיש בקיר..)?? וה-USB שיש לו .. אם אני יכניס את ה-mp4 להטעין אז הוא יטעין את זה?? איזה גודל האל פסק בערך? הוא שווה את המחיר 430 שקל??? מצטער על כמות ההודעות חח.. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  19. מה המצב חבר'ה ?.. קניתי את המארז NZXT GUARDIAN 921 Crafted שבא עם 3 חיישנים של טמפרטורה וצג בחלק החיצוני של המארז שמראה את הטמפרטורה שמתקבלת מהחיישנים האלה ... אז השאלה שלי בעצם, האם אפשר לשים חיישן בין המעבד לגוף קירור ? ז'תומרת שהחיישן יהיה מעל המשחה הטרמית והגוף קירור יסגור עליו .. זה אמור להיות ככה או שאני טועה ? הנה תמונה (לחצו על התמונה להגדלה) של החיישנים (שימו לב לחיישן שמודבק מעל המאוורר - יש לי 3 כאלה):

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, בקרוב מחשב חדש,ורציתי לשאול איך המארזים הללו. גם מבחינת בניה (פלסטיק וכו) וגם על אוורור . ואם למישהו יש תמונות שלהם (לא כאלה שיש באינטרנט אלה כאלה שיש לכם בבית כי אני רוצה לראות אותו בנורמאל ולא בתמונה ערוכה 200000 פעם ) תודה מראש :]

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  21. ככה, כמה שאלות: ספקים: איך החברות הבאות? ThermalTake, OCZ, SeaSonic? מה דעתכן על כל אחת, ומי הכי טובה? מארזים: איך המארזים של ThermalTake? בלי קשר לספקים שלהם, רק המארזים...ואם הם טובים, איזה מארז אתם ממליצים שמקביל במחירו ל Antec 300?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by online,

שלום חברים, אשמח להתייעץ בכמה שאלות שעלו. 1. יש לי APC Smart-UPS Line Interactive AVR SUA750 להגנה על שרת*. החלפתי סוללות אצל אדוויס והופתעתי מהעלות הגבוהה של 500 ש"ח. האם זה בגלל שימוש בסוללה קניינית (למעשה זוג סוללות) או בגלל שהדגם שלי נדיר בארץ? 2. יש לי מכשירים ישנים של אדוויס שאינם נדלקים. קיבלתי אותם ככה מחברים. דגם e-COM 750 (ישן?) ודגם Partner Vision PRV850 (חדש יותר?). יש עוד כמה. בהנחה שרק צריך להחליף סוללה האם שווה להשקיע או שמוטב לזרוק? 3. צריך מכשיר Line Interactive למחשב בבית*, דלוק קבוע, צורך 100W, זמן גיבוי נדרש 5-10 דקות. מה מומלץ היום? 4. צריך מכשיר דומה למחשב במשרד* שצורך 100W ורב שקע עם צרכנים קטנים (מודם + נתב + מטען לסלולר + לפטופ = 50W). זמן גיבוי נ…

• 8 תגובות
    • 6.6k צפיות
  23. אז אחרי כל מיני דעות ששמעתי פה בפורום וגם אחרי חיפוש קטן בדיונים קודמים וקריאת ביקורות כאלה ואחרות החלטתי ללכת על המארז הזה.. ואני לא אוהב שאנשים אומרים שזה זבל וחרא של מארז וכאלה דברים . אין לי בעיה שאומרים דעות אבל אפשר להוסיף נימוק ולא להגיד סתם . כי מערכת הקירור שם צריכה להיות טובה היות המאווררים הגדולים וכמובן שיש אופציה להוסיף עוד מאורר מאחורה וזאת אחת מהשאלות שלי .. רציתי לדעת קודם כל מי שיודע וקנה או מכיר מישהו שיש לו את המארז מה אני אמור לקבל עם המארז .. איזה לדים או מודינג למאווררים , משהו .. זה חשוב . על מנת שאני אדע אם אני צריך לקנות או לא . לגבי העיצוב אין מה להגיד עיצוב סוף וקירור זה אף פעם לא בעיה תמיד אפשר להוסיף מאוררים או מערכת קירור למעבד , ולכן לדעתי ה…

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by Kiril,

היי חשבתי לקנות בזמן הקרוב מארז חדש וה 3D MARS במחיר המעולה שלו ב KSP פשוט מנצנץ לי אחרי נסיון עם מארז קטנטן בעל איכות עלובה אני מחפש כרגע איכות , גודל ונוחות מעל לקירור והשקט הוא נראה לי מארז איכותי מאוד לפי כמה ביקורות שקראתי וגם לא מארז קטן בכלל המון פיצ'רים בו שאהבתי , קירור מעולה דווקא וגם לא רועש יותר מידי כמה דברים בביקורת קצת ביאסו אותי : 1) לא ראיתי שום חור במגש לוח האם להעברת כבלים למישהו היה נסיון עם המארז ? עד כמה זה קריטי ? (יש אלטרנטיבה אחרת לאן אפשר לדחוף אותם במארז הזה ? ) 2) רוב המארזים החדשים כיום מגיעים עם ספק כוח שממוקם למטה בגלל שהמארז הזה לא הכי חדש הספק שלו ממוקם למעלה , עד כמה זה קריטי ? 3) כרגע יש לי 2 מאווררי 120mm עם LED כחול שלדעתי יתאימו טוב …

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by asafnn,

שלום לכולם 1. שאלה בפיזיקה - מספיק לפתוח את הדלת ב90 מעלות כדי להשתמש בכונן דיסקים מאחוריה? יש לי קיר משמאל למארז והמחשב עומד די קרוב אליו. זו תהיה בעיה? 2. שאלה בחשמל - איזה ספק יתאים לו, כלומר שימור על הרעיון של "יש פה מחשב אבל לא שומעים אותו", וכולל קבלים ארוכים מספיק כדי להגיע למערכת מאחורה. המערכת היא של Q9300+GF8600+2x2GB RAM 800Mhz אז אני צריך ספק של 450W, אולי אפילו פחות (תקנו אותי אם אני טועה, זה מחישוב די גס במחשבון). התקציב הוא בערך 400, אבל אני בעצם מנסה להעריך כמה יעלה ה182+ספק טוב מול הסונטה III שבא עם ספק. תודה אסף

• 6 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים