עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by lalo,

איזה מארז לקנות יש לי התלבטות ענקית אם לקנות את זה: http://tms.co.il/product/4849 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1096 השני יקר יותר אבל עם מאוררים והראשון זול יותר אבל ללא מאוררים השני עם חלון והראשון ללא חלון אז מה לעשות מה לקנות ? (אם למישהו יש את אחד מהם או היה לו אחד כזה אז שיתן לי ביקורת עליו) תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  2. שלום לכולם אני מעאוניין לבנות מחשב בגודל קטן יחסית, והבחירה הטבעית למחשב כזה היא לוח אם בתצורת Mini-ITX, ומארז מתאים. הבעיה היא שהמארזים של לוחות כאלה בד"כ מגיעים עם ספקי כוח לא סטנדרטיים בגודל, שבעייתיים להחלפה לאחר מכן. אני תוהה אולי עדיף לבחור לוח Micro-ATX, ומארז יחסית קטן, כך אני נשאר עם חלקים סטנדרטיים ונגישים (ספציפית: הספק כוח), בלי הבעיות של Mini-ITX. מה דעתכם? מישהו כאן בנה מחשב קטן לאחרונה (מבוסס Intel/AMD), ויכול להמליץ באיזה מבין 2 האפשרויות לבחור? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by ofer_mat,

עשיתי חיפוש והשאלה נשאלה ב 2010.... תקציב עד 1000 ללא ספק תודה מראש

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  4. Started by golde,

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php?product=25482 http://www.google.co.il/#hl=iw&site=&source=hp&q=nextherm+ics+8200+review&oq=Nextherm+ICS+8200+&gs_l=hp.1.1.0i30l3j0i5i30j0i30j0i5i30.2129.2129.0.5651.1.1.0.0.0.0.138.138.0j1.1.0...0.0...1c..4.hp.SvW73I6yHNg&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&bvm=bv.42661473,d.Yms&fp=ab64a2d05123426c&biw=1280&bih=592

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by LalA09,

אהלן . שבת שלום . בקרוב מתכנן לקנות מחשב חדש . לכן , אני בהתלבטות איזה מארז לקנות . התקציב שלי למארז עומד על כ 300 ש"ח . אני אישית חשבתי על ה ANTEC 300 , שנראה יפה מאוד , ומקרר טוב מאוד . שקט גם חשוב , אבל קירור יותר . OC למערכת לא מתוכנן , וזו לא תיהיה מערכת בתקציב גבוהה במיוחד כמובן . עכשיו , השאלה שלי מה דעתכם עליו ? , והאם כדי לחכות קצת ? , ולקנות את המארזים החדשים מסדרת ה FD ( או משהו כזה ) כאשר יגיעו לארץ . הבנתי שזה תוך כמה חודשים ...

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  6. Started by yigi,

שלום לכולם, אני צריך לקנות ספק כוח בתקציב של עד 350 ש"ח. מפרט המחשב: E8400 GTX 560 HD * 2 CD\DVD ללא OC \ מאווררים \ לדים בעתיד יהיה שדרוג למעבד I7 930 לפי סקר קטן שבצעתי הספק שהכי משתלם לי לקנות הוא OCZ StealthXStream 600W שעולה ~350 ש"ח. הבעיה איתו היא שהוא משנת 2007. אפילו שאני קונה חדש, האם תהייה כאן איזושהי בעיה שאני מפספס (בעיקר בגלל השדרוג בעתיד ל I7)? ספק נוסף שנראה לי מעניין הוא GIGABYTE SUPERB 620 שעולה ~280 ש"ח. מדובר בעצם בספק מתוצרת FSP עם 3 שנים אחריות ונראה די סביר: שתי מסילות 12V 80+ CERTIFIED ACTIVE PFC קבל יפני מה דעתכם עליו? האם מישהו יכול להמליץ על משהו אחר במחיר הזה? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by Tov_Tov,

מה ההבדל בין שני הדגמים הנל? FSP 350W : FSP350-60HCN - BULK FSP 350W : ATX350-PNR - BULK אם יש בכלל הבדל ? במחיר יש הבדל לא משמעותי האם יש עוד ספק שמומלץ עד 200 שקל?

8. במהלך שיטוטי (מלשון לשוטט) בבאתר KSP נתקלתי במארז HTPC נחמד וזול (200 ש"ח) הנה פרטים עליו: http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=203 ולעצלנים: Specifications - Standard ATX formfactor (455x370x140) - ATX motherboard and Power Supply - 2x 5,25" bays - 2x 3,5" bays (1 hidden) - 6x I/O slots - 2x 5,25" no-screw slider set - Powersupply airduct - See through area for standard IR receiver (IR receiver not included) Frontpanel in/outputs - Line out, microphone in - 2x USB2.0 Optional: - 2x 120mm fan (both sides) - 2x 80mm (backside) - 1x 80mm (Powersupply airduct on bottom) מישהו מכיר את המארז הזה? אני רוצה לדעת איך הוא מסודר מבפנים כי לפי הגודל שלו (455x370…

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  9. למפרט שבצד ולשידרוג עתידי. תודה.

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  10. Started by david2405,

אני מעוניין להחליף מאזר למערז גדול יותר שיחיל את הכ.מסך כגון hd6970 X 2וכמון שיהיה מעוברר יותר מהמארז הנוכחי שלי. אשמך לקבל חוות דעת על המארז Chaser MK-I וגם המלצה על מארז דומה. עניין המחיר אינו מהווה שיקול. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by Or94,

חבר שלי רוצה לשדרג כרטיס מסך והספק שיש לו הוא מדגם LC-B300ATX. האם זה ספק טוב שיחזיק כרטיסי מסך חדשים כמו HD4850,HD4870 וכו'?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  12. Started by איש הפלדה,

רציתי המלצה על ספק כוח חזק ועם דגש על כך שיהיה מודולרי עד 400 ש"ח, אם יש דבר כזה. תודה.

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by maverick85,

לכל חברי הפורום שלום, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך מסוג Power Color ATI RADEON HD4890 ונתקלתי בבעיה שספק הכח שאצלי לא מתאים לכרטיס מבחינת נתוני הספק (הכרטיס דורש ספק 500W לפחות, עפ"י היצרן ) וגם הקונקטור 6 פינים לא נכנס לכרטיס (הפין האמצעי העליון בכבל מהספק לא מעוגל ולא תואם בצורתו כמו בחיבור בכרטיס ועל כן לא ניתן לחבר את הספק לכרטיס). חשוב לציין שלפני כן היה כרטיס מסך ללא חיבור לספק אלא רק ללוח האם. הספק הוא מסוג Thermal Take TR2 430W p\n: w0070 קישור לדף הספק http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1247&ID=1541 ראשית אשמח לדעת האם אני טועה והספק יעמוד בדרישות המערכת ? שנית האם זה הגיוני שהקונקטור מספק לא נכנס לכרטיס ? (יש רק קונקטור אחד מתאים) …

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by yaron@,

הייתי רוצה בבקשה לקבל חוות דעת לגביי ספק FOXCONN 350 וואט ..... אמור לעבוד עם מעבד 6300 לוחאם 965 P S3 , וכרטיס מסך 7600GS . תודה.

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  15. יש לי מערכת מחשב כזאת: מעבד I7 960 8MB לוח אם ASUS X58 כרטיס מסך ATI 6970 2GB GDDR5 זיכרון KINGSTON 3X2GB 1600MHZ יש לי מידי פעם תקיעות/עצירות במסך ואני חושב שהספק חלש מידי רציתי המלצה לספק כוח יותר טוב כרגע יש לי תספק THERMALTAKE LITEPOWER 700W תודה לכל העוזרים... חשבתי ללכת על ספק מחברה ENERMAX או SEASONIC אשמח לקבל המלצות תודה ממאור

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  16. אוקי שלחתי מפרט במדור מפרטי מחשב - אבל הדעות שם לא היו מספיק סגורות לגבי המארז והספק אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת הינה המפרט והדרישות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=426543.msg3666413#msg3666413 תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by liron.nv,

שלום חברים אני מתעניין לגבי ספק איכותי. אמרו לי בחנות מחשבים ליד הבית לקנות רק ספקי 80 Plus. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה אומר? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  18. עוד לפני ההחלפה, יש לי ספק שקיבלתי מחבר. איך אני יודע אם הוא מתאים למחשב שלי? תודה מראש ושנה טובה, dr70

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  19. החנות שאסור לדבר עליה בפרש או רטואר והאחות שלה שרק יודעות לקחת כסף כמובן לא באות כאן בחשבון,כי הן יודעות רק לקחת את הכסף. iqpc קראתי עליהם דברים טובים,אבל הבעיה שלי היא האחיות בגלל המרחק וכיצד אני מקבל את המוצר הביתה.

20. Started by Shane McMahon,

שלום יש לי חלקי מחשב,וכל הקטע כאן זה להשקיע קצת או כלום לכן אני צריך רק את החלק של הכפתור של הריסט וזה.. אפשר לקנות את זה איכשהו ? אם אתם יודעים איפו תכתבו לי כאן ,תודה~

21. שלום לכם. אני רוצה לקנות מארז חדש למערכת הישנה שלי המפרט מבוסס על I5 760 ו250GTS ולוח אם GA-H55M-D2H אני מתכנן לשדרג את המערכת לאט לאט לקראת סוף הקיץ למפרט בסביבות ה5K ש"ח אז שימו לב שבעתיד יכול להיות במארז הזה 680GTX או 7950 בכל מקרה הדרישות שלי מהמארז שיהיה מאוורר הכי הכי חשוב, שיהיה שקט, שיהיו פילטרים, ושיהיה יפה USB 3 לא חובה חשבתי על המארז R3 של FRACTAL DESIGN אז תביאו גם חוות דעת עליו. תודה לכם!

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  22. שלום לכולם! לפני כמה ימים נתקלטתי בהודעה של בחור פה בפורום שאמר שיש את המארזים של חברת tagan במחיר די טוב. בפנדה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_2819 המארזים שלהם גדולים , מאווררים בצורה מרשימה (המאווררים שלהם ענקיים) ובמחיר סביר לגמרי יחסית למארזים אחרים(במיוחד מארזים בגודל שלהם). אני מתלבט בעיקר בין ה-TAGAN TWIN-ENGINE BLACK ל-Acase Monolize With 2 x 25MM Fans השאלה שלי האם המארזים שלהם שווים בכלל? אני בכלל לא מכיר את החברה - היא ג'נרית ? אני ממש מתלבט, אני מפחד שהאיכות לא ממש טובה , שלא יתחילו להתפרק חלקים ושהמאווררים לא יהרסו לאחר זמן קצר. הייתי שמח לשמוע חוות דעת שלכם ומה אתם חושבים בכללי.. תודה מראש!

23. הוא שמע פיצוץ וריח של שרוף מהספק כח, המחשב התכבה, אבל אחרי שהוא הדליק אותו שוב המחשב המשיך לעבוד. המלצתי לו לכבות את המחשב לפני שהלוח אם או משהו אחר יישרף ביחד עם הספק, מחר הוא כנראה לוקח אותו לממש אחריות. השאלה שלי היא, האם הספק עתיד להיהרס בזמן הקרוב? מה לעשות, חבר לא ממש חכם [ בלשון המעטה ]. עריכה: עכשיו הוא אמר לי שאיך שהוא הדליק אותו הוא שמע ריח של מאווררים וישר כיבה, כי הוא פחד שיישרף משהו, ככה שאני לא יודע אם הוא באמת עלה.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by Kukishin,

הולך להיות שם I7 6700K ASUS Z170 PRO כרטיס שיריץ 4K.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.