עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. הבטחתי וקיימתי ניתן להשיג אצל המפיצים המרושים כבלים נוספים לספקים מסדרת LIBERTY קיימים שני סוגי כבלים: EMC002 המכיל שלושה חיבורי מולקס EMC003 המכיל שני חיבורי מולקס + 2 חיבורי SATA מחיר מומלץ לצרכן הסופי בין 20 ל- 25 ש"ח המשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  2. Started by spider272,

מה כבלים מוסלבים בספק עוזרת לי חוץ מסדר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Naor2231,

אני עם בנייה מפלצתית שכוללת גם קסטום לופ וכל הרכיבים בצבעים כחול שחור. עכשיו קניתי ספק מודולרי hx850 platinum של corsair ואני מעוניין לקנות כבלים מסויימים שיהיו מוסלבים או להכין בעצמי אם זה לא דורש ידע כזה או אחר בנושא. הכבלים שאני רוצה שיהיו מוסלבים אלו כמובן רק הכבלים הנראים לעין בחלון הצד, זאת אומרת - x2 8pin PCI-E x1 CPU Cable X1 24pin Cable אלו הכבלים היחידים שנראים לעין(תקנו אותי אם אני טועה) ואותם הייתי רוצה להסליב. אשמח אם תתנו לי לינק שממנו אפשר לרכוש כבלים כאלה מוסלבים בצבע שחור כחול שמתאימים לספק שלי כמובן. או שאם זה פשוט להסליב בעצמי אשמח למדריך ולינק לחומרים הנדרשים לכך. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by amit.w1986,

מארז - Fractal R4 בעיה מעצבנת במיוחד. כבל 8 הפינים של הספק לא מספיק ארוך בשביל שאוכל להעביר אותו מאחורה. מישהו נתקל? ועוד שאלה, המאוורר של הספק פונה לחלקו התחתון של המארז, יכולה להתעורר איזשהי בעיה? היה נראה לי הגיוני שהוא יגיע מלמעלה למטה ולא להפך

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. הכבל מהספק למעבד הוא קצר מדי! זהו כבל שנותן כוח למעבד ומתחבר ל-4 פינים בלוח אם מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה הזאת? ואם יש כבל מאריך שאפשר לקנות? או שאולי כבר עדיף להתקשר ולהחליף?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  6. למפרט שבצד ולשידרוג עתידי. תודה.

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  7. כדאי להתקין ספק לבד? יש סיכונים? מה דעתכם פשוט החלטתי לקנות ספק באינטרנט תודה!

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. טוב, זה מצחיק (כי זו תהיה החלפת המארז השלישית שלי השנה ) אבל חבר שלי קונה מחשב, תקציב שלו ה-5000 ש"ח. גיבשתי לו מפרט עם 3470, 8 גיגה, SSD סמסונג ו-7970 וינדפורס (IQPC מבצע). בהתחלה, הוא רצה את ה-קור 3000, מארז מעולה. אבל הוא רוצה שאני אבצע בשבילו OC לכרטיס. וכששאלתי את TMS בפייסבוק אם הסיסוניק אקו 500W יחזיק מערכת שכזו עם OC (זה הבאנדל של האקו עם הקור 3000) הם ענו בחיוב, אבל אמרו שזה יהיה מעט גבולי ומומלץ ללכת על 600W+ עכשיו, יש את הקור 3000 USB3 בבאנדל עם אקו 600W ב-700 ש"ח, אבל ב-850 אפשר לקחת XL R2 עם S12 620W, שבבירור יותר איכותי. התקציב מספיק (בדיוק) אבל חבר שלי נחרד מהגודל העצום של ה-XL R2 אז חשבתי שנעשה "החלפות" הוא יקנה את ה-XL R2 ואני אתן לו את ה-R4 שלי ואוסיף…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by moshe12,

כדאי ללכת על ARMOR JUNIOR? איך הוא מבחינת שקט, איוורור, גודל פנימי..? אישית, נדלקתי על המראה שלו ועל זה שאפשר להזיז בפנים דברים אם לא, איזה מארז כדאי לי לקחת בתקציב הזה? (600) ולמה כמובן..

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  10. אם אני רוצה להמליץ למישהו על מחשב כדאי להמליץ על ספקים שלהם או שהמחירים בארץ גבוהים מידי (לדעתי המחירים טיפה יקרים מידי אבל אני לא יודע מה המחירים בחו"ל)?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  11. רכשתי מגן ברקים APC שלא מיוצר יותר במחיר טוב ($7) לעומת דגם חדש יותר ($18.5) בעמוד של ישן אין פרטים ובעמוד של חדש לא שמתי לב שיש פרטים אבל חשבתי מה אני מפספס... אחרי שרכשתי ראיתי שהוא מגן נגד 160 גיול ואחרי שביררתי על חדש ראיתי שהוא יותר, עד 600 ג'יולס. אני משתמש במחשב נייד וחשבתי לא יפריע לחבר אותו בבית וגם במקומות אחרים או מדינות אחרות אם אני טס. האם אני מפספס הרבה מבחינת הגנה אם אני נשאר עם ישן? תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי, אני מעוניין להחליף את הכבלים לספק שלי RM850x 2021, הם מסורבלים להרכבה בגלל הקבלים שנמצאים על הכבלים. האם זה יכול לפגוע בביצועים של הספק או בספק עצמו ועדיף להימנע מזה או שאין חשש? הכל כמובן בהנחה שאני מוצא כבלים שמתאימים לספק הספציפי הנ"ל. בנוסף, איפה אפשר למצוא כבלים שמתאימים לספק הנ"ל? לא משנה אם דרך חנות בארץ או דרך Aamzon וכדו' . תודה.

13. הזמנתי כבר מחשב אבל אני כנראה ארד מה SLI של ה9600GT ואלך על ep35-ds3r + q6600 +9800GTX ואני כנראה יעשה OC לכולם ;D . ירדתי מרעיון הSLI בגלל שהם אמרו לי שהP5N-D עשה בעיות קריסה לכמה לקוחות ולא רציתי לשדרג לT . גם ככה לא התלהבתי מהרעיון או הלוח שעולה יותר ואין אלטרנטיבה טובה באותו מחיר. אני כנראה אלך על הV1 כי הוא קל יותר להתקנה ותחזוקה מהtuniq וגם לא שוקל הרבה וגם נותן ביצועים טובים. אמרו לי שבcm690 צריך להתקין אותו לכיוון למעלה ולשים מאווררים בחלק העליון ולעזור לו לקרר ככה. ואז גם north bridge של הds3r מקבל זרימת אוויר טובה . ואז בערך הuber chakra חזר לתמונה. בגדול אני אוהב את ה uber chakra והוא גם מארז גדול ומאוורר הענק שלו די שקט (בvideo review שלו זה נשמע ככה) ואומרי…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by elad78,

יש ספקים שבתמונה נראה אור כחול זוהר מתוכם. לדוגמא זה: http://tms.co.il/product/3218 מאיפה מגיע האור הזה? זו תאורה פנימית שלוקחת כוח מהספק? כמה כוח? אפשר לכבות את זה אם רוצים?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by tidan31,

שלום! המחשב שלי מחובר לאל-פסק לפני כל לילה שאני הולך לישון אני מכבה את המחשב האם אני צריך לכבות גם את האל-פסק או שאפשר להשאיר אותו דלוק כל הזמן?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by yortem,

קניתי מחשב חדש עם המארז הזה: http://www.tms.co.il/product/12156 עם כל הכבוד לעיצוב היפה, כשאני הולך לישון אני מרגיש שאני ישן עם איירון מן בחדר עם כל האורות הכחולים האלה. יש דרך פשוטה ומכובדת לכבות את האורות במארז? (עדיף מבלי לפתוח את המארז)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by jetman,

שאלה די פשטה תכלס, כיום קימת כל NAS נורמאלי תומך ב Network UPS, המשמעות היא שNAS שמחובר ל UPS, יכול לשלוח פקודה למחשבים ברשת לכיבוי, השאלה עם למישהוא יצה להתנסות בעניין? ראתי כמה מדריכים ברשת, אבל הייתי רוצה לשמוע תגובות מכם? תודה, PS, אני מבין שהראוטר מן הסתם גם צריך להתחבר לUPS כן? הכוונה לשקע עם גיבוי מ סוללה.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  18. שלום רב, ברשותי שני מכשירי אל-פסק של אדוויס. האחד חדש, דגם PRV700 שאליו מחובר המחשב. השני ישן יותר (החלפתי בו סוללה) שאליו מחובר מסך. בהיותי מחוץ לבית, הייתה הפסקת חשמל שאמנם לא הייתה ארוכה מדי, אך עדיין מעבר ליכולת הגיבוי של המצבר. לכן כאשר חזרתי, המחשב היה כבוי. מצב כזה מפספס את המטרה העיקרית ברכישת מכשיר ה-UPS, שהיא למנוע כיבויים בלתי צפויים של המחשב. ה-UPS מגיע עם תוכנת VIEW POWER,שלפי הבנתי ניתן להגדיר באמצעותה לוח זמנים לכיבוי מסודר של המחשב. השאלה היא לאיזה זמן לקבוע את הכיבוי, מרגע שהמכשיר עובר לשימוש במצבר? מצד אחד, לא הייתי רוצה לקבוע זמן קצר מדי, כדי שהמחשב לא יכבה מכל הפסקת חשמל רגעית. מצד שני, אם הזמן יהיה ארוך יותר ממשך הגיבוי שהמצבר יכול לתת, אז שוב יהיה פה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by RefUser,

שלום לכולם, יש לי מארז מחשב של SHARKOON T5. ויש בו נורת לד כחולה שמאירה לי את כל החדר בצבע כחול בלילה. האם יש אפשרות לכבות אותה בלי לפתוח את המארז?(האחריות פגה ברגע שעושים זאת)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tidan26,

שלום! התקנתי חומרה כלשהי במחשב וכדי לא לעבוד תחת מתח כביתי את מתג ההפעלה של הספק לעומת זאת לפני כן הוצאתי את כבל המתח של המחשב אבל הכבל עצמו היה בחשמל ברגע שהוצאתי אותו מהמחשב היו רעשים מוזרים ולאחר מכן הכנסתי אותו חזרה למחשב האם גרמתי נזק כלשהו? ???

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by keevrosh,

שלום, בנוסף לכך שאתר זה חדש לי צצה אצלי במחשב בעיה חדשה ותהיתי אם אמצא הסבר כאן. מאתמול המחשב שלי ללא הסבר לפתע נכבה מיד, ללא לוג אוף, פשוט נכבה. אני מפעיל שוב ובאיזשהו שלב הוא נכבה שוב, זה יכול לקרות אחרי 10דק' או אחרי שעה ויותר ללא שום הסבר כמו עומס וכו'. שאלתי את גיסי והוא אמר שיש אפשרות שיש בעיה בספק. כרגע המחשב פועל שעתיים בערך אבל אני יודע שמתישהו הוא יכבה שוב ללא כל התראה. ניסיתי לנקות את המאוררים וראיתי ששניהם פועלים, יש הסבר אחר חוץ מעניין הספק ואם מדובר כנראה בספק מה סדר הגודל הכספי של החלפת ספק? אני לא משתמש במחשב למשחקים אלא רק להורדות וגלישה. אודה לכם מאוד אם תגיבו.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Oranl,

היי, יש לי שאלת תם: איך אמורים להתקין ספק כוח במארז CM690 למשל, כשהמיקום לספק נמצא בתחתית המארז: כשהמאוורר של הספק פונה כלפי מעלה או כלפי מטה, אל הקרקע?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Rbix,

שלום לכולם, יש לי מארז Antec P9 שמגיע עם שני מאווררים קדמיים ומאוורר אחורי. רציתי בבקשה לדעת כיצד למקם את המאוורר של הספק. כלפי מעלה או מטה. תודה

24. שלום רב!! שאלה דחוופפפפהההה מאודדדדד... יש לי ספק כוח שעושה לי בעיות ואני רוצה להחליפו... ברצוני לדעת כיצד אני אוכל לדעת איזה ספק כוח יתאים למחשב שלי?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yot,

שלום, רכשתי כרטיס מסך חדש, ואני חווה התרסקויות של המחשב בזמן עומס - אחד הדברים המרכזיים שאני חושד בהם זה הספק (Cheiftec 550W בן חודשיים שלדעתי אמור להסתדר עם המערכת שמפורטת בחתימה + 7600GS). אז עכשיו לעניין, כיצד אני יכול, מבלי להשיג ספק חדש ולבדוק את העניין - לבדוק האם הספק הוא הגורם לנפילות? תודה לעוזרים עריכה: קישור לדיון בפורום תמיכה על הבעיה שלי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים