ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה. להלן המפרט שאני מתכוון לקנות. חסר לי רק מארז וספק. אבקש את המלצותיכם למארז וספק במחיר סביר (כמו בכותרת ועדיף פחות). החשיבות שלי היא לאוורור ---טוב, שקט--- בינוני עד שקט מאוד, ולגודל--- שיאפשר לי לשדרג בעתיד ללא החלפת המארז והספק. המארז נמצא מתחת לשולחן המחשב - אז ככה שעיצוב לא חשוב כלל. תציעו לי בבקשה מארז + ספק + תוספת קרור למארז במידת הצורך. לא יהיה OC. הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤862 לוח אם: ASUS P5Q PRO ¤725 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP ¤3045 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS …
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם אני בונה מערכת HTPC והומלץ לי על המארז : NZXT Duet No PSU 1. העניין הוא שהתלהבתי מהשלט וה- VFD של IMON http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=685 אבל, למארז דלת אלגנטית שמגינה על הכוננים ולהוריד אותה יהיה להרוס לו את הצורה. הבנתי שניתן למצא את הסט בנוי במארזים ובינתיים המארזים הזולים ביותר (ועדיין בגודל מלא ) שהצלחתי למצוא הם באך ומוצארט . לינקים לאתר החברה: מוצארט - vc4001 http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart/vc4001sns.asp באך - vc8001 http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/bach/sns.asp אולם 1. ממה שקראתי פה אני לא בטוחה לגבי איכות המארזים. 2 המארזים מגיעים עם מאווררים קטנים מידי ואנ…
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היה לי קירור מעבד מקורי אבל החלפתי אותו ועכשיו אני שם לב שהמאוורר גבוה ולכן אי אפשר לסגור את המארז אלא אם אוריד את החלק שאמור "לשאוב" החוצה את האוויר מהמאוורר. המארז יכול להיסגר אבל אני מרגיש שצריך להפעיל כח ואני חושש שהוא יעוות את המאוורר במידה ואכן הוא מתנגש בו. הבעיה מוכרת לכם?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי ספק בן כ 6 שנים ANTEC 500W NEO HE אף פעם לא היו לי בעיות ואני שוקל להעביר אותו למערכת חדשה שאני בונה. האם יש בעיה להישאר איתו עד שהוא ימות, או שהוא יכול לסכן את הלוח אם?
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
POWER SUPPLY Spire Jewel 550WATT True 12CM FAN איך הוא? הוא חזק או שעדיף לא לגעת בו? אני יכול להביא אותו בסביבות 310 ש"ח כדאי? לבין הספק-POWER SUPPLY TOP POWER EZ SILENT 600WATT שזה אני מביא ב-350 ש"ח מי מבין השתיים יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, איך הספקים של חברת COUGAR ? יצא למישהו לעבוד איתם או שמע אלייהם אני מתכוון לרכוש מחשב והוצא לי לרכוש אותם אשמח לקבל תשובה תודה
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם, המערכת שלי היא: p-4 930 dual core 3 ghz msi 975x שני הארדיסקים צורב DVD כרגע יש לי Radeon 1800GTO, אבל אני מקבל בקרוב geforce 7950x2 אני מעוניין להחליף את הספק שלי ואני מתלבט בין הליברטי 400 לבין ה-antec smartpower 2 500w האם הליברטי יספיק למערכת כמו שלי עם ה-7950x2 ?? או שעדיף כבר ללכת על ה-antec שאמור, על הנייר, לספק עוצמה גדולה יותר?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הומלץ לי כאן על FSP350-60THN, היום ראיתי שלספק יש PFC פאסיבי. קראתי בסטיקי כאן את ההסבר על PFC אך עדיין לא הבנתי מה זה אמור להגיד לי כשיש לספק שלי PFC פאסיבי ואיפה ובאיזה מצבים אני אמור לראות את ההבדל לעומת ספקים עם PFC אקטיבי. אשמח לקבל הסבר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז למחשב גיימיניג. התלבטתי בין ה antec 300 לבין ה CM690. התקציב למארז הוא באיזור ה 350 ש"ח. אם יש משהו אחר מומלץ (אפשרי עם חריגה לא מאוד גדולה), אני אשמח לשמוע את דעתכם. חשוב גם שלא ירעיש המון, כלומר לא צריך להיות חרישי, אבל אם שקט אז מה טוב. המפרט: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA REV A01 - זמין במלאי ₪1217 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX ₪1026 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪520 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1212 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 w/o…
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך ספק שברור לי שהוא יהיה קצת OVERKILL אבל זה בגלל שאני ישדרג את המחשב שלי בשנה הקרובה למעבדי ה INTEL הבאים בתקווה שהם יהיו קצת יותר טובים ב OC מה-IVY הקיים שקצת מאכזב הסיבה לשידורג CF של HD7770 שברגע שאני יקבל את השני אני יבדוק עם ה ENERMAX LIBERTY 500W יתמודד עלול להיות בעיות ספק בן 4 שנים אחרי הכול כרגע יש I5 2500 לוח MATX H77 לא משהו מיוחד אבל CF של HD 7770 כרטיס מסך סביר לניח שאני ירכוש חדש לאותו מפרט מדובר בעתיד אבל כרגע ה CF HD 7770 קרוב בביצועים ל GTX 660TI/7950 ככה שזה לא העניין. כמו שאמרתי בהמשך יהיה מעבדי INTEL חדש ל OC סוג של קירור מים כנירא H100 על מארז R4 לכן הספק צריך להיות קצת OVERKILL ובכללי אני אוהב את המודולרי להבדל אני חושב שזה שווה. הבסיסי sea…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
באוברקלוק.נט ראיתי מישהו שבנה מחשב פשוט מדהים עם המארז הזה...אחרי ש"גיליתי" את המארז הזה והתחלתי לחשוב על קירור מים הבנתי בעיה שיש עם הפרקטל R3 וזה שבעייתי לעשות לו קירור מים בלי לעשות מודינג כלשהו למארז ואני לא כזה חובב של מודינג שכולל חיתוך של המארז. :\ שתי בעיות: 1. הסילברסטון מאד מאד יקר (פי 3 המחיר של הפרקטל) 2. היבואן הפלגמט לא מביא את הדגם עם החלון (נו באמת...) בקיצור, אני חושב להחליף את הפרקטל במארז הזה. עוד תמונות: http://www.hardwarecanucks.com/forum/case-mods-worklog-gallery/51291-forever-alone-build.html אחרי שראיתי את זה, התאהבתי במארז.
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום מאוורר אחורי במארז התקלקל. מאוורר זה היה מחובר לכבל ספק כח. רכשתי מאוורר חדש,כאשר החיבור שלו הוא ללוח אם. 1 האם יש הבדל בין מאוורר מארז שמחובר דרך כבל ספק כח לבין מאוורר שמחובר דרך לוח אם מבחינת בטיחות המחשב?,מה היתרון בין, או ההבדלים בין סוגי החיבורים של מאווררים. 2 יש לי בנוסף מאוורר על המארז מקדימה שמכניס אוויר למארז יש לי מאוורר בדופן המארז שמוציא אוויר הרכבתי את המאוורר האחורי על המארז בצורה כזאת שהוא מכניס אוויר. האם זה תקין? תודה מראש על תשובותכם.
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך המארז NZXT ZERO 2 בשביל משחקים האם הוא גדול מספיק מאוורר מספיק ,אפשרות לסידור כבלים מאווררים וכו אם לא אשמח לשמוע המלצות
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
Thermaltake Suprano VB1000SWS? ? הוא שקט? כמו כן , אני צריך המלצה לספק הכי טוב ש KSP מוכרים בשביל שימוש ביתי (אני מניח ש 400W ) תודה
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
איך המארז NZXT ZERO 2?, איך הוא מבחינת שקט, קירור, סידור כבלים, זרימת אוויר. הכרטיס מסך שהולך להיות בו הוא ה5850.
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לבצע קניה של חלקי מחשב בנפרד, והייתי רוצה לדעת אם מישהוא יוכל להמליץ לי על מארז שמקורר הכי טוב בתקציב של עד-600 שקל. אני צריך שהוא יכיל בתוכו את המפרט הבא: +AMD Athlon 64 X2 6000 ABIT kn9 ultra PQI DDR2 512MB 800MHZ CL5 X4 Western Digital WD3200KS Enermax Liberty 400W ויש סיכוי שאני קונה גם G8600GT/S עוד לא החלטתי. שקט ממש,אבל ממש לא חשוב לי - אני רוצה שהוא יהיה יפה!,מקורר טוב (הכי טוב - בתקציב הנ''ל),ושיהיה לו חלון. אודה לכל העוזרים, בתודה, MuTaTiOn.
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, יש לי בעיה בספק כוח (ZALMAN 600W) בזמן ההדלקה של המחשב: מה שקורה שנורת החיווי הירוקה שעל המארז אינה נדלקת וכל החשמל מרצד, ז"א כל הלדים במחשב מהבהבים קלות ויש קול מוזר שבוקע מהספק כוח, כאילו חשמל שמקפץ, כמו שמחברים תקע לשקע ויש כאילו ריצודים מוזרים וזה מונע מהמחשב להידלק כהלכה, אין תצוגה אפילו. מה שמוזר עוד יותר שזה קורה לעיתים מאוד קרובות, פעם המחשב נדלק ופעם לא. במידה ואין פתרון אשמח לקבל הצעה לספק כוח מודלורי ואיכותי עד 400 ש"ח. למפרט הבא: Q6600 ASUS P5N32E-SLI 9600GT 2 דיסקים קשיחים. 2GB OCZ וכמות מאוד נכבדת של מאווררים (7). תודה מראש על כל עזרה אפשרית, זה דיי דחוף למה בשעה הקרובה אני כבר אלך לקנות חדש במידת הצורך.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
שלום, מחפש ספק כוח מומלץ למפרט קיים: לוח: Intel DH55PJ זכרונות: 4GB DDR3 כרטיס מסך: GTX560Ti דיסק קשיח אחד. תקציב: בגבולות 400 ש"ח גמיש תודה, שאול
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
למפרט שבצד ולשידרוג עתידי. תודה.
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי כמה שאלות. האם HX520W יותר חזק וטוב מVX450,550??? אך בודקים אם ספק תקין? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, קניתי HD חדש עם חיבור SATA והחיבור חשמל פשוט לא מספיק ארוך כדי לחבר את הכל. יש אפשרות לקנות כבל מאריך לחיבור חשמל של ה-SATA? ראיתי כבלים ממולקס ל-SATA אבל זה לא יעזור לי פה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך LEADTEK PX8800 GTS TDH 320MB ואת המארז של COMPUCASE CI-6A19 שבא עם ספק 400TRT. הבעיה היא שבאתר של לידטק כתוב שהדרישות המינימליות של הכרטיס מסך הוא 550W ו26A. אני יודע שהליברטי 400W של אנרמקס היה מחזיק בגלל שיש לו 30A אבל אין לי מושג לגבי הTRT. מה אתם אומרים שווה לו להשקיע עוד כמה מאות בספק או שהספק הזה יחזיק בסדר? שאר המערכת: AMD 5600 X2 ASUS M2N DELUXE 2GB RAM WD 320GB SATA יש גם כרטיס טלוויזיה שאין לי מושג איזה דגם.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן קירור למעבד בשם MUGEN 2, ולצערי הרב הדלת של המארז ( יש לדלת מאוורר גדול ) לא נסגרת יש הרבה סוגים למארזים אבל אני לא יודע מה לבחור :s05: סכום : עד 500 ( אפשר טיפה לחרוג ) צרכים : א) שהקירור החדש יתאים ב) שיהיה בעל מסננים וקליפסים ג) שיראה טוב חחחח תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
נשבר לי החלק שמכניסים אליו את האוזניות והUSB שבקדמת המארז הוא נשבר כשהיו מחוברים אוזניות זזתי עם הכיסא וזה פשוט עקר את כל החלק הירוק של האוזניות והן לא עובדות יותר בקדמת המכשיר זה החלק : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us אפשר לראות שהירוק שבור , והחזרתי אותו כשניסיתי לסדר בכל מקרה אפשר לרכוש את החלק הזה אפשהו ?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, באזור בו אני גר ישנן הרבה 'קפיצות' חשמל בחורף שמספיקות לכך שהמחשב יחיל את עצמו מחדש. התופעה, כמובן, מעצבנת למדי. לכן, אבקש המלצה לאל-פסק למחשב שמופיע במפרט. חשוב לי שתהיה בו יכולת של כיבוי אוטומטי ובטוח במקרה הצורך - כאשר אני לא נמצא בבית, למשל. תצוגת נתונים על גבי המכשיר היא נחמדה, אבל בהחלט לא מהווה שיקול. כמו כן, רצוי שטווח המחירים יהיה סביר, נניח סביב האלף ש"ח. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-