עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. POWER SUPPLY Spire Jewel 550WATT True 12CM FAN איך הוא? הוא חזק או שעדיף לא לגעת בו? אני יכול להביא אותו בסביבות 310 ש"ח כדאי? לבין הספק-POWER SUPPLY TOP POWER EZ SILENT 600WATT שזה אני מביא ב-350 ש"ח מי מבין השתיים יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by c0deScr1ber,

שלום! לא מזמן החלפתי כליל את המחשב שלי (פרט ל DVD ולמארז הכל...) המארז דיי פשוט וכך גם המאוורר של המארז, המאוורר של המעבד הוא זה שהגיע עם ה i7 כי אני לא עושה OC ולא ממש צריך. העניין שהמחשה כן מרעיש. המאוורר הרציני ביותר בכל המחשב הזה הוא דווקא זה של הספק, החלטתי לקנות משהו שניראה לי קצת יותר רובסטי מהדרעק הרגיל. אז קניתי את זה:http://www.corsair.com/en/power-supply-units/cx-series-psu/cx500-80-plus-bronze-certified-power-supply.html כתוב שזה ממש שקט אבל אכשהו לא ממש ניראה לי שזה שקט.... עוד לא ניסיתי לעזור לרגע את אחד המאווררים ולראות מי זה באמת מרעיש, אבל ניראה לי מאוד שזה הספק. האם ככה זה או שכדאי להחליף ספק בטענה שהמאוורר לא תקין ? מישהו מכיר את הספק ויכול לאשר לי שהוא…

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by rotman,

Thermaltake Suprano VB1000SWS? ? הוא שקט? כמו כן , אני צריך המלצה לספק הכי טוב ש KSP מוכרים בשביל שימוש ביתי (אני מניח ש 400W ) תודה

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  4. שלום ברשותי המפרט הבא: mobo:asus P5Q cpu: q9550 8 GB RAM PSU: thermaltake 600w toughpower asus gtx 570 1280MB כשאני משחק GTA IV לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי 40-60 דקות המחשב מפעיל את עצמו מחדש. אין שום הודעת שגיאה, שום האטה במשחק או כל סימן אחר. זה יכול לקרות בכל רגע במהלך המשחק. האם יכול להיות שהספק לא מצליח להחזיק את המחשב בזמן מאמץ במשחק? איך ניתן לדעת אם הבעיה קשורה לספק או למשחק מבוגבג תודה מראש

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מארז חדש התקציב שלי הוא בערך 600 ש"ח. מה שהכי חשוב במארז שיהיה שקט, ובלי לדים (או לדים שאפשר לכבות, אני ישן איתו בחדר וזה מפריע לי) עדיפות גבוהה לtooless. עוד דבר חשוב זה פילטרים לאבק, כי יש לי המון ממנו בחדר =\ קראתי קצת וחשבתי על ה Antec 3700. המפרט הוא שלי הוא לוח אם: GA-M51GM-S2G של GIGABYTE מעבד: AMD Athlon 64 X2 DualCore 3800 כ. מסך: Leadtek Winfast 7600GTX TDH זכרונות: Crucial Technology Ballistix 2 GB PC2-6400 DDR2 זהו פחות או יותר, האוורור של הכ. מסך הוא המקורי שבא איתו על המעבד יושב בלוק קירור פסיבי ומאוורר 80MM גנרי תודה מראש לעוזרים. אה. אני רוצה להחליף מארז כי לאחרונה שלי התחיל להרעיש בצורה די זוועתית בצורה אקראית (המארז עצמו רוטט, דופן שמאלית …

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by constantine16,

ma daathem al amaaraz aze hu beseder?

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  7. Started by בזיק,

היה לי ספק HEC 300AR-TF שקרס, כנראה בגלל נפילות מתח. בלוג'יק פי סי המוכר אמר לי שEZCOOL 450 יותר טוב מהספק הז"ל ומכר לי אותו. עכשיו בפורום אני קורא שזה בעצם ספק גרוע. השאלה האם להחליף את הEZCOOL בספק 300 HEC. שניהם בערך אותו מחיר. או שאולי זה לא ממש משנה, ולא שווה את הטירחה?

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  8. נא המלצתכם על מארז עד 500 שח מקסימום המיועד לחדר ילדים, ולכן מן הסתם גם צורתו בעלת חשיבות מירבית. מיועד להיכנס בו INTEL I5 כרטיס מסך 6870 ספק SEASONIC M12 520 WATT הדגש הוא על צורה ועל שקט - שקט כמה שאפשר במסגרת התקציב. משהו בסגנון הזה (מה דעתכם? האם הוא שקט): http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1267 אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by barry,

אני צריך ספק שברור לי שהוא יהיה קצת OVERKILL אבל זה בגלל שאני ישדרג את המחשב שלי בשנה הקרובה למעבדי ה INTEL הבאים בתקווה שהם יהיו קצת יותר טובים ב OC מה-IVY הקיים שקצת מאכזב הסיבה לשידורג CF של HD7770 שברגע שאני יקבל את השני אני יבדוק עם ה ENERMAX LIBERTY 500W יתמודד עלול להיות בעיות ספק בן 4 שנים אחרי הכול כרגע יש I5 2500 לוח MATX H77 לא משהו מיוחד אבל CF של HD 7770 כרטיס מסך סביר לניח שאני ירכוש חדש לאותו מפרט מדובר בעתיד אבל כרגע ה CF HD 7770 קרוב בביצועים ל GTX 660TI/7950 ככה שזה לא העניין. כמו שאמרתי בהמשך יהיה מעבדי INTEL חדש ל OC סוג של קירור מים כנירא H100 על מארז R4 לכן הספק צריך להיות קצת OVERKILL ובכללי אני אוהב את המודולרי להבדל אני חושב שזה שווה. הבסיסי sea…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  10. אני מחפש מארז, ללא ספק, בתקציב הגיוני - לא יותר מ-350 שקל נניח על חתיכת ברזל עלובה.. בינתיים הסתכלתי על שני אלה של אנטק, שנראים נחמדים אבל קצת יותר מידי "value" בשבילי, וראיתי כל מיני דיווחים על זה שהם יחסים מרעישים. שקט חשוב לי יותר מהכל. יש משהו אחר, מומלץ יותר? חשוב גם שהוא לא יהיה מכוער כמו כל מיני מארזים אחרים שראיתי באיזור המחירים הזה... אני לא מחפש מארז ערסים עם חלונות וניאונים וגרפיטי ובלאגנים... ה-Sonata III למשל היה יכול להיות מעולה אם הוא היה מגיע גם באפשרות ללא ספק (ומחיר בהתאם).. תודה

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  11. היה לי קירור מעבד מקורי אבל החלפתי אותו ועכשיו אני שם לב שהמאוורר גבוה ולכן אי אפשר לסגור את המארז אלא אם אוריד את החלק שאמור "לשאוב" החוצה את האוויר מהמאוורר. המארז יכול להיסגר אבל אני מרגיש שצריך להפעיל כח ואני חושש שהוא יעוות את המאוורר במידה ואכן הוא מתנגש בו. הבעיה מוכרת לכם?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  12. יש לי ספק בן כ 6 שנים ANTEC 500W NEO HE אף פעם לא היו לי בעיות ואני שוקל להעביר אותו למערכת חדשה שאני בונה. האם יש בעיה להישאר איתו עד שהוא ימות, או שהוא יכול לסכן את הלוח אם?

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by N110,

שלום מאוורר אחורי במארז התקלקל. מאוורר זה היה מחובר לכבל ספק כח. רכשתי מאוורר חדש,כאשר החיבור שלו הוא ללוח אם. 1 האם יש הבדל בין מאוורר מארז שמחובר דרך כבל ספק כח לבין מאוורר שמחובר דרך לוח אם מבחינת בטיחות המחשב?,מה היתרון בין, או ההבדלים בין סוגי החיבורים של מאווררים. 2 יש לי בנוסף מאוורר על המארז מקדימה שמכניס אוויר למארז יש לי מאוורר בדופן המארז שמוציא אוויר הרכבתי את המאוורר האחורי על המארז בצורה כזאת שהוא מכניס אוויר. האם זה תקין? תודה מראש על תשובותכם.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  14. Started by JSK,

ראיתי את המארז LEXA של NZXT בהגרלה והתחלתי לברר קצת פרטים. ראיתי שי לו 3 מאווררי 120 (קדימה, אחורה, צד) ואחד של 80 (גג). לפי הנתונים האלה הוא בכלל לא רע. יש לו גם מסך LCD קטן מקדימה שמראה טמפ' מעבד, דיסקים קשיחים ועוד משהו. מעוצב. מארז Tower כמדומני. נראה ממש טוב. למה אף אחד לא ממליץ עליו? זה בגלל שהוא נמכר רק בחול? (ראיתי אותו רק בNEWEGG ושם הוא ולה כולל הפלדה 140$ וללא הפלגה 125$). בכל מקרה הנה דף מידע אצל היצרן: http://www.nzxt.com/products/lexa/ מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  15. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי מארז מדגם antec eleven hundred והתקנתי בו מאווררים כמעט בכל המקומות האפשריים שם. יש לי קירור מים h80 שמורכב בפנים על הדופן הפנימית אחורית של המארז, מאוורר 200mm במארז למעלה, 2 מאווררים 120 בקדמת המארז שמושכים אוויר, שניים 120 בין ההרדיסקים לכרטיסי המסך ועוד שניים בצד המארז שיורים ישירות על כרטיסי המסך . השאלה היא איך אני יודע שיש לי סרקולציה טובה במארז כיוון שהכרטיסים שלי בעת מאמץ פולטים חום נוראי(אני מרגיש את החום נפלט מה200mm ). חבר שלי אמר שיכול להווצר מצב שיותר אוויר נכנס מאשר יוצא ואז נוצרת בעיה. האם נראה לכם שזה מערך מאווררים לסירקולציה טובה או לא? החשש שלי נובע כיוון שהh80 לא באמת פולט אוויר החוצה כמו מאוורר רגיל, יש לו ר…

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  16. E7400 לוח-לא ידוע עדיין כניראה משו P35 זיכרון-4GB קשיח 500GB כרטיס-4850 או 4870 {אם אני אקח בסוף 4870 אז אני אקח כבר ספק אחר} ואם אפשר המלצה למארז+ספק למערכת עד 300 שקל

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  17. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 - רכישה עם מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ¤170 לוח אם: Asus P5Q-E כמות: 1 - מחיר: ¤859 מארז: Lian-Li PC-PC-P80B Aluminum Black כמות: 1 - מחיר: ¤1617 ספק כוח: Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular כמות: 1 - מחיר: ¤540 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1900 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 2 - מחיר: ¤139 מקלדת: Logitech Wave Keyboard כמות: 1 -…

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by שאול1,

שלום, מחפש ספק כוח מומלץ למפרט קיים: לוח: Intel DH55PJ זכרונות: 4GB DDR3 כרטיס מסך: GTX560Ti דיסק קשיח אחד. תקציב: בגבולות 400 ש"ח גמיש תודה, שאול

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by erap129,

אני הולך לקנות את המערכת הבאה core duo e6300 7900gs 1GB ram 250GB HD 2 DVD burners 2 120mm case fans כי קראתי עליו ביקורות שהוא די בסדר ובביקורת המבקר השתמש בSLI של 6800GS והספק היה יציב לגמרי, וגם מאחורי הקופסא כתוב שהוא מספק 32A על 2 מסילות של 12V, אז תעזרו לי בבקשה תודה

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by EroSenin,

שלום חברה יש לי כמה שאלות. האם HX520W יותר חזק וטוב מVX450,550??? אך בודקים אם ספק תקין? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by Ic3 CuB3,

בניתי לעצמי מפרט מחשב ויצא שאני מוציא לדעתי יותר מידי על מארז וספק בערך 720 ש"ח, כאשר המערכת כולה עולה 3500. אלו ההתלבטויות שלי לגבי המארזים : http://www.skypc.co.il/pl_product~ALPHA~6~0.htm NZXT http://www.skypc.co.il/pl_product~THREE-HUNDRED~6~0.htm# ANTEC http://www.skypc.co.il/pl_product~40760~6~0.htm GIGABYTE ולגבי ספקים, במערכת יהיה E8400 וHD4850 הוצע לי הספק הזה שלENERMAXי http://www.skypc.co.il/pl_product~EMD425AWT~24~0.htm אולי בכלל עדיף שילוב כמו ANTEC SONATA III + EC500W http://www.skypc.co.il/pl_product~SONATA-III-500~6~0.htm אני לא מבין בספקים ואת המארזים בחרתי לפי המותג והחזות, ולכן הייתי רוצה לדעת אילו עוד ספקים מומלצים למערכת כזו?? ואיזה שיל…

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  22. Started by o.k,

לילה טוב לכולם!! לפי הנתונים הבאים ?מארזים? - ?8023 Gamer 450W, 12cm Fan, LCD? המארז בא עם ספק הכוח או שזה רק מראה לי עד איזה גודל ספק מקסימאלי אפשר לחבר למארז??? תודה...

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  23. לאחרונה בניתי מערכת חדשה הייתה לי כוונה להשתמש במארז הקיים שלי (TZAG) וקיבלתי המלצה שווה זהב ממבין עניין כאן (אחראי הפורום) להחליף את המארז למארז שמתאים למע מסוג כזה: 1. מעבד E6600 + קירור Tower Tuniq 2. לוח: GA-965P-DS3 3.3 3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W יש כוונה ל-OC בעתיד ובעקבות ההמלצה חזרתי לפורום מפורום קירור ו OC , אני צריך המלצה בבקשה למארז מתאים ושקט בתקציב של כ-500 שח תודה מראש למתייחסים

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  24. אני מחפש סוללה חדשה לאל פסק העתיק שלי, והשתעשעתי ברעיון להביא אחת מEBAY... ראיתי כמה שמציעים למכור סוללות משומשות, לדוג' http://www.ebay.com/itm/Lot-of-8-Used-Batteries-12v-7-2-Ah-Rechargeable-YUASA-NP7-12-/200943813928?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item2ec92f4528 יש משהו לעשות אתם?, או שסתם הבחור מחפש איך להיפטר מהם?

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  25. Started by CruxH,

שלום, באזור בו אני גר ישנן הרבה 'קפיצות' חשמל בחורף שמספיקות לכך שהמחשב יחיל את עצמו מחדש. התופעה, כמובן, מעצבנת למדי. לכן, אבקש המלצה לאל-פסק למחשב שמופיע במפרט. חשוב לי שתהיה בו יכולת של כיבוי אוטומטי ובטוח במקרה הצורך - כאשר אני לא נמצא בבית, למשל. תצוגת נתונים על גבי המכשיר היא נחמדה, אבל בהחלט לא מהווה שיקול. כמו כן, רצוי שטווח המחירים יהיה סביר, נניח סביב האלף ש"ח. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.