עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by kotvana,

אני יודע בודאות שהספק שלי מסתבך עם הזכרון - ככל שאני מעלה את הוולטאג' של הזכרון כך הוא פחות מוכן לשתף פעולה. השאלה שלי היא: איזה חלק בספק אחראי על הזכרון? כדי שאני אדע איזה ספק אני צריך. הזכרונות שלי הם G.SKILL 2*512 של ג'יגה, שעובדים על מתח של 2.7 עד 2.9 הלוח MSI K8N NEO4 אמור לעמוד במתחים האלה, כך שאני לא בא להאשים אותו..

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by ארז,

יש ברשותי ספק כוח 450 וואט (אמיתי) הוא עובד עם כרטיס מסך gt8800. כרטיס קול 128 של קריאטיב, שני צורבים ושני כוננים קשיחים. כעת אני מעוניין להוסיף כונן קשיח נוסף... האם הוא יעמוד במשימה? תודה, ארז.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by alia,

http://www.codegenworld.com/03_products/index.asp?max_id_search=14&min_id_search=&pro_id_search=291 לוח asusg31-cm intele-8400 wd 320gbx1 dvdrwx1 a-data2048x1 לא מתוכנן oc,הכל יעבוד בסטוק

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  4. אני רוצה שהמארז יהיו לו מאווררים חזקים שיכניסו הרבה רוח. וספק תמליצו לי גם... עד 550 שתיהם.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  5. קניתי ספק Hiper 680 W וקיבלתי חוט חשמל שמתחבר באמצע עם חיבור 3 חורים והברגה ובנפרד בקופסה של הלוח אם היה תקע חשמל רגיל עם מה אני צריך להשתמש ומה החוט עם ההברגה באמצע?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by avram,

כן אני יודע שמעתי את הסיפורים אני מכיר את הסניף וזה הכי קרוב הביתה (והספקה כמעט מיידית) קיצר אני מחפש מארז וספק שיתנו לי הכי זול שאפשר את הדברים הבאים: קירור טוב - 2 מאווררים של 12 (לא אכפת לי להוסיף אחד בעצמי ...) הספק טוב - שיספיק לשדרג בעתיד לכרטיס טוב (4850 וכדומה) האם שני אלה יעשו את העבודה? : 275 ש"ח‏500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ 170 שח Elite 334 CoolerMaster + מאוורר 12 ב35 שקל סה"כ - 480 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

שלום האם המארז הזה טוב או שזה סתם בלוף כי זה רק 375 ש"ח NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU הוא מהאתר foxpc.co.il

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by electricity86,

אינני משחק במשחקי מחשב, כך שקניתי כרטיס מסך פשוט של GEFORCE בכ-200 ש"ח. איך לדעתכם ספק הכוח של Thermaltake TR2 RX 450W ? האם הוא משתווה ל- ‏Tomahawk 450W Active PFC 12cm‎ של ENERMAX? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי חברה, כמו שרשמתי בכותרת יש לי ספק שנקרא ככה: Switching power supply Model: LC-B400ATX GYRO עכשיו לאחר שאני מכבה את המחשב אז המקלדת העכבר והלוח אם ממשיכים לפעול, ז"א שיש אורות במקלדת ובעכבר, ורעש מעצבן מהלוח אם... הדבר בלתי נסבל ומה שאני צריך לעשות זה להיכנס מאחורי המחשב כל יום וללחוץ על הכפתור בספק OFF ולמחרת ON. מה ניתן לעשות חוץ מלהעביר את הכפתור לצד הקידמי של המחשב? פתחתי את הספק וניסיתי לחפש מידע טכני על הספק אך לא מצאתי, חשבתי אולי אני אוכל "לעקוף" את הכפתור איכשהו יש לציין שיש לי ידע באלקטרוניקה עשיתי 13 יחידות אשמח לקבל עזרה תודה רבה ושבוע טוב לכולנו...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by monya2007,

שלום לכולם אני צריך מארז HTPC בעל 7 חריצי הרחבה במחיר של עד כ500 שקל עדיף עם ספק

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. היי, בקצרה: יש לי מערכת כמו שאתם רואים פה בצד <<< ובקרוב עתיד להכנס GTX260 מה שאומר שהספק כבר יהיה דיי גבולי בעיקר למערכת כזאת עם OC. לאחי יש ספק שאמור להתאים לי וזה TRENDSONIC 600W: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1955 המערכת שלו בקושי צורכת 25% מזה מספק כמות עצומה של 18AX4, ואפילו תואם תקן 80+ הבעיה היא כמו שאתם רואים זה כנראה האיכות שלו... אני די קצר בכסף אז האם כדאי לי באמת לעשות את הצעד הזה או שאצתרך לרכוש לי ספק חדש ב400-450 שקלים? :-\

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ShaY-MoR,

האם הספק הזה יחזיק לי מערכת שכוללת Q6600 באוברקלוק קטן עם קירור של ארטיק קולינג + SLI של 2 9800 GT? ממש המליצו לי עליו אני רק רוצה לאשר את זה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אז ככה. דבר ראשון אציין שהמחשב הוא לא שלי, P4 2.8, עם ספק ג'נרי. מה שקורה שהמחשב נכבה מדי פעם, באופן אקראי, לפעמים אחרי פעילות ממושכת, לפעמים אחרי מעט פעילות ואז צריך לנתק את הספק מהחשמל, לחכות, להחזיר ורק אז הוא מסכים להדלק שוב והוא יכול לעבוד פתאום 12 שעות כמו שצריך. אני בטוח ב99 אחוז שזה הספק, אבל אני רוצה להיות בטוח שאין עוד בעיה לפני שאני מחזיר אותו. חוץ ממכשור אלקטרוני שבודק ספקים (שאין לי) יש עוד דרך לבדוק תקינות? נכנסתי לבדוק את המתח בביוס והוא קצת נראה לי לא תקין אבל זו רק השראה, הוא השתנה כל כמה שניות והיה נמוך מהרגיל. אשמח לדעת אם יש תוכנה או איזושהי דרך לאמץ את הספק ולבדוק תקינותו. תודה לעוזרים, כרגיל יש על מי לסמוך.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  14. טוב חבר'ה אני החלטתי לקנות את המפרט מFOXPC רציתי לברר אם הם חברה אמינה ורצינית שלא מקמבנת דברים . אם למישהו יש ביקורת לגבי החברה אשמח לשמוע . לגבי המפרט אני לא יודע עוד איזה ספק להשים כי החברות ספקים של FOXPC אני לא מתמצא בהם כלכך ואני לא יודע איזה ספק טוב או לא טוב . אני גם רוצה לשאול אם הקירור שבא עם הi7 מספיק או שכדאי להשים לו גם קירור אחר של THELEMRIGHT או משהו בסגנון . בקיצור אני צריך חוות דעת על FOXPC ואני צריך עוד ספק טוב שתבחרו לי מהאתר שלהם שלא יעלה יותר מה650 ש"ח ושתגידו לי אם הקירור של i7 יספיק לי . המפרט + פירוט : Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX, יחידות 1 נכון אני יודע לגבי ההווה המעבד הזה לא שווה אבל אני חושב לגבי העתיד .¤1550 ht…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by nesber,

האם המאוורר של Enermax PRO82+ 525W הוא שקט? באתר של היצרן והאתר של אייבורי רשום שכן, אבל רוצה לשמוע מנסיונכם.

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by A-L-o-n,

איך המארז Thermaltake M9D הבנתי שהוא בא עם מאוור אורות גדול אבל מה עם הקירור וכל הדברים האלו הוא טוב בהם?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  17. אני מעוניין לשפר את הסרקולציה במארז שלי הוא כולל מאוורר 120 מאחור 80 מקדימה. לדעתכם הסרקולציה טובה או שכדאי להוסיף מאווררים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מה המצב אנשים אני צריך עזרה כי אני רוצה לקנות מחשב HTPC (מחשב עמדת מולטימדיה שיהיה מחובר לTV בסלון ) אני רוצה שהמחשב יהיה בתוך מארז HTPC (המפרט לא יהיה בעייתי להסתדר עליו כי אני מבין בחומרה ) פשוט אין לי מושג לגבי מארזים של HTPC הבנתי חלק באים עם שלט חלק בלי לא יודע מה התקציב אני אשמח להמלצות מניסיון אישי או סתם המלצות של אנשים שמבינים אני לא יודע מה תקציב גבוהה או נמוך בשביל העניין אבל אני משאר שתקציב של 600 שקלים זה הוגן אתם ממש תעזרו לי תודה! חנות מועדפת SKYPC תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by Forest14,

שלום. קניתי ספק מסוג TAGAN BZ900W ואני רוצה לחבר אותו ללוח אם DFI LANPARTY UT NF4 בנוסף, המעבד הוא AMD4200 כפול ליבה, עם קירור מים , מארז אורורה של ג'יגהביט 3 HD של WD 2 צורבי DVD כרטיס קול XFI כרטיס מסך 7800GTX 2 ג' זיכרון של קרוסייר ניסיונות להבין מטאגן ומDFI לאן מחברים מה, עלו בתוהו. ככל שאני מבין יש חיבור של 20 פינים ללוח האם ועוד חיבור של 4 פינים לצידו (מולק רגיל) בנוסף יש חיבור FDD שלא ברור לי אם יש צורך לחבר אותו כ"כ, חיבור הארקה, שעד כמה אני מבין, מתחבר לבורג בין הלוח למארז. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by bigblue,

אז ככה, יש לי בעיה עם האל-פסק שלי מסוג ADVICE PRPC650 הייתה לי הפסקת חשמל בבית והמחשב פשוט נכבה בלי שום התראה או כיבוי מסודר! וגם האל פסק נכבה ביחד עם המחשב. האם יש תקלה באל-פסק או משהו אחר?

21. Started by liav12,

היי. מבקש לקנות ספק חדש אך אני לא בטוח מה לבחור, המערכת המדוברת היא מימין E4300 שיתבצע אוברקלוק עליו. 8600GT - הולך להתחלף ב 4850 או ב 9800GT, מה שאומר שאני צריך ספק שיחזיק גם כרטיס מסך. HD 1 בלבד לבנתיים. וזהו. זאת לאחר שלפני רגע המחשב החליט לקרוס לי באמצע משחק ולא לתת למקלדת או עכבר שעובדים על USB לפעול, וביצע אתחול לכל מה שעשיתי ב BIOS. הפעם אני רוצה שקט נפשי מקריסות עם ספק איכותי..הרעש של הספק לא ממש מפריע לי. חשבתי על ENERMAX ליברטי 400W, אך הבנתי שאפשר למצוא היום טובים יותר במחיר כזה של 300 ש"ח...אכן? תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שאלה תיאורטית: איזה CF/SLI של הכרטיסים הכי חזקים הספק שלי יכול להחזיק? מפרט ספק

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  23. אהלן! D: אני צריך רשימה/המלצות לגבי מארזים שקטים. ולא רק אחד למשל איזה 5 או יותר, בשביל לדעת.. ממש תודה על העזרה. ;D

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by FoxMaster,

מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם: EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI- זכרונות: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition זה CL4 דיסק קשיח: 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך: HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורב: SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארז: NZXT TEMPEST ספק כוח: VX 450W Active PFC 12cm Fan מחזיק את המחשב ללא בעיות?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by gaby1992,

שלום לכולם מחר אני הולך לקנות את המחשב החדש שלי ב FOX PC ;D אבל לצערי אין להם במלאי ספקים של CORSAIR ושל ENERMAX עולים יותר מדי כסף רציתי לדעת אם הספק הזה טוב ואיכותי Cooler Master 650W Real Power Pro בבקשה לענות מהר אני רוצה לקנות מחר!!!!!!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים